Joan Daniel Cordero Quintana

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJoan Daniel Cordero Quintana
Biografia
Naixement31 gener 1952 Modifica el valor a Wikidata (72 anys)
Regidor de l'Ajuntament de Godella
Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
València Mestalla Modifica el valor a Wikidata

Joan Daniel Cordero Quintana (Godella, 31 de gener de 1952) és un exfutbolista valencià, que jugava com a líbero i defensa central al València Club de Futbol en la dècada de 1970.

Debutà amb el primer equip en la temporada 1974-75, on jugà onze partits, deu dels quals com a titular.[1] Jugador contundent en defensa, va rendir bé en les quatre temporades en què va ser titular amb l'equip, tot i que no arribà a explotar.[1] Després d'una lesió en el genoll, va estar vora un any sense jugar, i ho feu després pel Real Burgos,[1] que acabaria abandonant per impagaments.[2]

De caràcter progressista, va ser un dels fundadors del sindicat de futbolistes[3] i ha estat regidor a Godella en les llistes del Bloc Nacionalista Valencià.[3]

Títols[modifica]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 Juan Daniel Cordero a ciberche.com
  2. 'Lamento que los futbolistas no gasten en cultura, pero peor me sabe que no lo haga Zaplana' Entrevista a El País del 2 d'agost de 2002 (castellà)
  3. 3,0 3,1 «Cuando en política alguien opina diferente al jefe, se lo cargan» Este godellense exhibe su compromiso político. En plena transición democrática fue el primer sindicalista del club de Mestalla Joan Cordero Ex líbero del Valencia - entrevista a Las Provincias del 4 de desembre de 2010 (castellà)

Enllaços externs[modifica]