José Manuel Rodríguez Portela

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJosé Manuel Rodríguez Portela
Biografia
Naixement5 octubre 1962 Modifica el valor a Wikidata (61 anys)
la Corunya (Espanya) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Activitat1981 Modifica el valor a Wikidata –  1991 Modifica el valor a Wikidata
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Posició a l'equipDefensa Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
Deportivo La Coruña Modifica el valor a Wikidata

José Manuel Rodríguez Portela (La Corunya, 5 d'octubre de 1962) és un exfutbolista gallec, que ocupava la posició de defensa.

Trajectòria[modifica]

Comença a destacar a les categories inferiors del Deportivo de La Corunya, i a la 85/86 recala al CE L'Hospitalet, de Segona B. L'any següent hi retorna a l'equip de Riazor, per aquella època a Segona Divisió. Esdevé titular al Deportivo, tot sent una referència defensiva entre 1986 i 1989, període en el qual disputa 103 partits de Lliga amb els gallecs.

L'estiu de 1989 fitxa pel Real Burgos. Continua sent titular a l'equip castellanolleonès, que aconseguiria l'ascens a primera divisió. Però, en la campanya del seu debut a la màxima categoria, la 90/91, només hi disputa tres partits.

A partir de 1991, la carrera del defensa prossegueix per equips de Segona B. Entre 1991 i 1993 milita al Deportivo Alavés. Amb els bascos arriba a dues lliguetes d'ascens, sense assolir-ne l'objectiu. Després de militar la 93/94 al CD Mensajero, retorna a Galícia per jugar amb el Racing de Ferrol, tot retornant al Mensajero a l'any següent.

Enllaços externs[modifica]