Juan Luis Amigo Ferreiro

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJuan Luis Amigo Ferreiro
Biografia
Naixement8 desembre 1969 Modifica el valor a Wikidata (54 anys)
Santiago de Compostel·la (província de la Corunya) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Activitat1991 Modifica el valor a Wikidata –  2006 Modifica el valor a Wikidata
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Posició a l'equipDavanter Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
Deportivo La Coruña
Llevant UE
Real Betis Modifica el valor a Wikidata

Juan Luis Amigo Ferreiro, més conegut com a Juanito (Sigüeiro, 8 de desembre de 1969) és un exfutbolista gallec, que ocupava la posició de davanter.

Trajectòria[modifica]

Va començar a destacar a la SD Compostela, amb qui juga a la Segona Divisió la temporada 91/92, marcant sis gols en 15 partits. Això crida l'atenció del Deportivo de La Corunya, que el fitxa a l'any següent. No té fortuna a l'equip de Riazor, i en temporada i mitja només hi apareix en un encontre de lliga, que suposa el seu debut i el seu únic partit a primera divisió.

A mitjans de la temporada 93/94 recala al Reial Betis, però no continua i baixa a militar a equips de la Segona B. Retorna a la categoria d'argent tres anys després, al fitxar pel CP Mérida, en què ja gaudeix de més minuts.

A partir d'ací s'inicia un recorregut per diversos equips a la categoria d'argent: Llevant UE (97/98), CD Toledo (98/00), de nou a la SD Compostela (00/03) i Racing de Ferrol (04/06). En total, tot i haver jugat només un encontre a primera divisió, a Segona n'ha acumulat 277 partits, amb 26 gols.

Enllaços externs[modifica]