Malcolm Reed

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula personatgeMalcolm Reed
Tipuspersonatge humà de ficció
personatge literari
personatge de sèrie de televisió
humà Modifica el valor a Wikidata
Interpretat perDominic Keating Modifica el valor a Wikidata
Context
Present a l'obraA Choice of Futures, Broken Bow, Daedalus's Children, Daedalus, By the Book, Last Full Measure, What Price Honor?, To Brave the Storm, Kobayashi Maru, Rosetta, Shockwave, Surak's Soul, The Autobiography of James T. Kirk, The Expanse, Beneath the Raptor's Wing Ⅰ, Beneath the Raptor's Wing Ⅱ, The Good That Men Do, Carpenter Street (en) Tradueix, Fusion, The Andorian Incident, North Star, Desert Crossing, The Star Trek Book i Live by the Code Modifica el valor a Wikidata
Universunivers d'Star Trek Modifica el valor a Wikidata
Dades
Gèneremasculí Modifica el valor a Wikidata
Ocupacióoficial de seguretat i Tactical officer (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
NacionalitatRegne Unit Modifica el valor a Wikidata
Altres
Rang militartinent Modifica el valor a Wikidata
Goodreads character: 103892
Fotografia de l'actor Dominic Keating.

Malcolm Reed és un personatge de l'univers fictici Star Trek que surt a la sèrie Star Trek: Enterprise, és interpretat per Dominic Keating.

Reed és anglès, i és, en moments diferents, l'oficial tàctic i oficial arsenal a bord de la nau espacial Enterprise (NX-01). Té el rang de tinent.

Els pares d'en Reed són l'Sturart i la Mary, i té una germana, la Madelina, no obstant tot i ser família, saben poca cosa d'ell, ja que és molt reservant, fins i tot amb la seva família.[1]

L'oncle d'en Reed era de la Royal Navy, tenia por a l'aigua (concretament al pensament de morir ofegat) però tot i així es fa fer a la mar i va donar la vida salvant els seus companys. És el seu heroi i model a seguir, no només pel seu acte heroic sinó perquè ell també té por a l'aigua. És un dels pocs membres de la seva família que no es va unir a la Royal Navy, fet que l'allunyà del seu pare i que no es parlin des de fa anys.

Referències[modifica]

  1. Dotzè capítol de la primera temporada de Star Trek: Enterprise Silent Enemy

Enllaços externs[modifica]