Manuela Vellés

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaManuela Vellés

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement16 gener 1987 Modifica el valor a Wikidata (37 anys)
Madrid Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióactriu Modifica el valor a Wikidata
Activitat2007 Modifica el valor a Wikidata –

Lloc webmanuelavelles.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: nm2168632 Allocine: 237665 Allmovie: p528990 TCM: 11053621 TMDB.org: 26279
Facebook: 219107864782562 Musicbrainz: 1c133d7c-dc6d-4da2-83db-8c088540d82c Modifica el valor a Wikidata

Manuela Vellés Casariego (Madrid, 16 de gener de 1987) és una actriu espanyola.

Biografia[modifica]

És una jove actriu que té molts familiars en el món de l'actuació. És neboda de destacats guionistes i ella ha estat en alguns títols del cinema com "¿Tu que harías por amor?" o "Días azules".Sempre va destacar pel seu talent i des de l'època escolar va voler ser una actriu de cinema. Tots a la seva escola estaven convençuts que aconseguiria els seus somnis, ja que participava en totes les obres de teatre que es realitzaven, demostrant carisma i espontaneïtat. En un començament Manuela estudia interpretació a l'escola de l'argentí Juan Carlos Corazza, va debutar a la pantalla gran donant vida a una jove pintora en "Caótica Ana", un pel·lícula rodada el 2007 i que va comptar amb les actuacions de Charlotte Rampling.

Només un any després és triada novament per aparèixer en "Camino" que va dirigir Javier Fesser. Aquesta pel·lícula va estar inspirada en un cas real que tenia com a tema principal la història d'una noia malalta de càncer i a punt de morir.

Per ser una actriu tan jove, Manuela ha tingut diverses oportunitats d'aparèixer en el cinema i una altra de les produccions on ha demostrat el gran talent que té és en "Retornos", un drama rural de retrobament amb alguns trets d'intriga criminal i que es va gravar en l'any 2010, on feia el paper de Mar.Del 2011 està "Secuestrados", una pel·lícula on Manuela era víctima d'assetjament criminal d'una banda de l'est d'Europa, que tenia segrestats a altres integrants de la seva família des que s'havien mudat de casa.

En televisió també ha tingut participació, sobresortint en telesèries com "Amar en tiempos revueltos", "La chica de ayer", "La piel azul", "La señora" i en "Hispania, la leyenda". En el 2012 va participar en la pel·lícula "Buscando a Eimish"on era la promesa del personatge que representava l'actor Óscar Jaenada.

Actualment manté una relació sentimental amb Miguel Ángel Muñoz i la seva última aparició al cinema ha estat en la producció Buscant a Eimish, filmada el 2012, on era la promesa del personatge que representava l'actor Óscar Jaenada .[1]

Filmografia[modifica]

Llargmetratges[modifica]

Curtmetratges[modifica]

Televisió[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Biografía de Manuela Vellés» (en castellà). biografias. [Consulta: 12 febrer 2014].

Enllaços externs[modifica]