Mayu Shinjo

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMayu Shinjo

Modifica el valor a Wikidata
Nom original(ja) 新條まゆ Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement26 gener 1973 Modifica el valor a Wikidata (51 anys)
Nagasaki (Japó) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
Nacionalitatjaponesa
Es coneix perKaikan Phrase
Activitat
OcupacióArtista manga
Obra
Obres destacables

Lloc webmayutan.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: nm4564490 Anime News Network: 12761
Twitter (X): shinjomayu Instagram: shinjo.mayu Modifica el valor a Wikidata

Mayu Shinjo (新條まゆ , Shinjō Mayu?, nom real: 新條真由) és una autora japonesa de manga shōjo nascuda el 26 de gener de 1973 a la prefectura de Nagasaki. Mayu ha publicat la majoria dels seus treballs en la revista Shōjo Comic (més coneguda com a Shocomi), de l'editorial Shogakukan. Ses obres són del tipus shojo eròtic, gènere molt conegut i llegit pel públic femení adolescent japonès.

Carrera professional[modifica]

Debutà en febrer de 1994 en la revista Shocomi amb Anata no Iro ni Somaritai recollida en Make Love Shiyo!! 02. Entre els seus treballs destaquen mangues com Kaikan Phrase (o Kaiphra abreujat), Virgin Crisis (Akuma na Eros), o Love Celeb.

A finals de maig del 2007[1] anuncià en el seu blog que deixaria Shogakukan després d'acabar les seues sèries obertes. Mayu Shinjo abandonaria així aquesta editorial, on havia treballat en els últims 14 anys, segons les seues pròpies paraules perquè volia fer coses diferents i l'editorial li exigiria un nivell de treball tan extrem que afectava a la seua salut. Mayu Shinjo continuà Ai wo Utau yori ore ni oborero! en la revista Asuka de Kadokawa Shoten sota el nom de Ai ore!.

En setembre de 2007 començà a treballar per a Shueisha amb una nova sèrie titulada Midnight Children en el nombre de setembre de Bessatsu Margaret (Betsuma), conclosa a l'any següent amb dos toms. També es farà càrrec de les il·lustracions oficials d'una pàgina web per al mòbil de Gundam SEED/Gundam SEED Destiny. Mayu Shinjō sempre ha estat una admiradora d'aquest popular anime, tenint en el seu haver diversos doujinshis d'aquesta.

Treballs[modifica]

Manga[modifica]

Artbooks[modifica]

  • 2000: SA・KU・YA (Kaikan Phrase Super Edition) The Collection of Illustrations. (快感・フレーズ イラスト集 「SA・KU・YA」)

Enllaços externs[modifica]

Referències[modifica]