Miguel González Bastón

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMiguel González Bastón

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement29 setembre 1961 Modifica el valor a Wikidata (62 anys)
Marín (Pontevedra) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Posició a l'equipPorter Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
Atlètic de Madrid
1980–1984 Atlètic de Madrid B 11(0)
1984–1994 Real Burgos Club de Fútbol 132(0) Modifica el valor a Wikidata

Miguel González Bastón (Marín, 29 de juny de 1961) és un exfutbolista i entrenador gallec. Com a jugador ocupava la posició de porter.

Trajectòria[modifica]

Format a les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid, va arribar a militar al conjunt filial, l'Atlético Madrileño, on va romandre a l'ombra d'Abel Resino i de Mejías. Sense debutar amb el primer equip matalasser, el 1985 fitxa pel Real Burgos, amb qui ascendeix en tres anys de Tercera a Segona Divisió.

Entre 1988 i 1990 és el porter titular amb el conjunt castellanolleonès a Segona Divisió, perdent-se només un encontre de lliga en tot aquest període. A més a més, va ser el porter menys golejat de la categoria a la temporada 89/90, que va contribuir a l'ascens del Burgos a primera divisió eixe any.

A la màxima categoria, el porter perd la titularitat en benefici d'Elduayen, i en tres temporades a primera divisió, només suma deu partits. El 1993 el Burgos baixa a Segona i l'any següent, a Segona B, en un primer pas de la desaparició del club. La temporada 93/94 disputa 17 partits amb els castellans. Posteriorment milita a Portugal (Chaves) i Dinamarca abans de penjar les botes.

Després de la seua retirada, ha seguit vinculat al món del futbol com a entrenador de porters de l'Atlètic de Madrid.

Enllaços externs[modifica]