Move Over, Darling

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaMove Over, Darling
Fitxa
DireccióMichael Gordon
Protagonistes
Director artísticHilyard M. Brown i Jack Martin Smith
ProduccióMartin Melcher
Aaron Rosenberg
Dissenyador de produccióPaul S. Fox Modifica el valor a Wikidata
GuióHal Kanter i Jack Sher adaptació d'una història de Leo McCarey, Bella Spewack i Sam Spewack
MúsicaLionel Newman
FotografiaDaniel L. Fapp
MuntatgeRobert L. Simpson
VestuariMoss Mabry
ProductoraArcola Pictures
DistribuïdorTwentieth Century Fox
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena1963
Durada103 min
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
GènereComèdia

IMDB: tt0057329 Filmaffinity: 881707 Allocine: 19323 Rottentomatoes: m/move_over_darling Letterboxd: move-over-darling Mojo: moveoverdarling Allmovie: v103004 TCM: 84071 TV.com: movies/move-over-darling AFI: 18450 TMDB.org: 30204 Modifica el valor a Wikidata

Move Over, Darling (també coneguda com: Something's Got to Give) és una pel·lícula estatunidenca de Michael Gordon, estrenada el 1963, remake del la comèdia de 1963 My Favorite Wife amb Irene Dunne, Cary Grant i Gail Patrick. El remake el protagonitzen Doris Day, James Garner, i Polly Bergen.

Argument[modifica]

Nicholas Arden (James Garner) demana al jutge el certificat oficial de defunció per poder casar-se de nou, ja que la seva dona Helen Wagstaff Arden (Doris Day) va morir en un accident aeri cinc anys enrere.

Després d'anys de buscar-la, decideix continuar amb la seva vida declarant la seva dona Ellen legalment morta i casant-se amb Bianca (Polly Bergen), tot el mateix dia. Tanmateix, Ellen és viva; és rescatada i retorna a casa aquell mateix dia. Al principi cap cota, queda alleugerida en descobrir per la seva sogra Grace (Thelma Ritter) que la lluna de mel del marit no ha començat encara. Nick finalment aclareix les coses amb Bianca, però llavors s'assabenta que Ellen va estar abandonada en una illa sola tots aquells anys amb Stephen Burkett (Chuck Connors) i que s'anomenaven entre ells "Adam" i "Eva".

Repartiment[modifica]

Premis i nominacions[modifica]

Nominacions[modifica]

Al voltant de la pel·lícula[modifica]