Parc Nacional dels elefants d'Addo

Aquesta és una versió anterior d'aquesta pàgina, de data 16:58, 8 oct 2016 amb l'última edició de Medol (discussió | contribucions). Pot tenir inexactituds o contingut no apropiat no present en la versió actual.
Infotaula de geografia físicaParc Nacional dels elefants d'Addo
[[File:|300x300px|lang=ca|Imatge |class=noviewer]]
TipusParc nacional de Sud-àfrica Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaCap Oriental (Sud-àfrica) Modifica el valor a Wikidata
Map
 33° 26′ 46″ S, 25° 44′ 45″ E / 33.4461°S,25.7458°E / -33.4461; 25.7458
Dades i xifres
Altitud252 m Modifica el valor a Wikidata
Superfície1.640 km² Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Creació1931 Modifica el valor a Wikidata

Lloc websanparks.org… Modifica el valor a Wikidata

Parc Nacional dels elefants d'Addo és un parc de conservació de vida silvestre diversa situat a prop de Port Elizabeth a Sud-àfrica i és un dels 19 parcs nacionals del país. Actualment, ocupa el tercer lloc en grandària després de Parc Nacional Kruger i el Parc Transfronterer de Kgalagadi.

Història

La secció original del parc va ser fundat el 1931, en part a causa dels esforços de Sydney Skaife, amb la finalitat de proporcionar un santuari per als onze elefants que quedaven a la zona. El parc ha demostrat ser un gran èxit i en l'actualitat acull a més de 600 elefants i un gran nombre d'altres mamífers.

Expansió

El parc original s'ha ampliat posteriorment per incloure la Reserva Natural de Cap de Woody que s'estén des de la desembocadura del riu Sundays cap a Alexandria i una reserva marina, que inclou l'illa de St. Croix i l'Illa dels Ocells, important hàbitat de reproducció pels mascarells i els pingüins, per no parlar d'una gran varietat d'altres espècies marines.

L'Illa dels ocells hi viu la major colònia de cria al món de mascarells, amb prop de 120.000 aus, i també acull la segona major colònia de cria del Pingüí del Cap, la major colònia de cria de ser l'illa de St. Croix. Aquests actius marins formen part del pla d'expansió del Parc Nacional de l'Elefant d'Addo de 1.640 km² al Gran Parc Nacional d'elefants d'Addo de 3.600 km².

L'expansió significarà no només que el parc compta amb cinc de les set principals zones de vegetació de Sud-àfrica (biomes), sinó que també que serà l'únic parc al món amb els "Big 7" (elefants, rinoceronts, lleons, Búfal africà, lleopard, balena i tauró blanc) en el seu hàbitat natural.

Galeria

Referències

Enllaços externs

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Parc Nacional dels elefants d'Addo


{{#coordinates:}}: no hi pot haver més d'una etiqueta primària per pàgina