Plantilla:Moure

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Aquesta plantilla té com a propòsit la gestió dels noms de les categories i la fusió de categories. Bé sigui perquè el títol de la categoria conté algun error ortogràfic o bé perquè els continguts o propòsit de més d'una categoria siguin pràcticament els mateixos.

Ús[modifica]

Aquesta plantilla està pensada per usar-se en pàgines de Categoria. Aquesta plantilla requereix sempre un paràmetre. Afegiu la següent sintaxi a la capçalera de la categoria que voleu moure o canviar el nom:

{{Moure|títol de l'altra categoria|(pàgina de discussió)}}

P.ex.: Si voleu moure els articles d'una categoria a Categoria:Biografies afegiu la següent sintaxi:

{{Moure|Biografies}}

Es pot afegir un segon paràmetre per enllaçar a una pàgina de discussió diferent en cas que sigui una discussió centralitzada per a diferents categories. Per exemple:

{{Moure|Biografies|Discussió:Biografia}}

És molt recomanable que exposeu breument els motius per a moure i eliminar la categoria, sobretot quan no sigui una qüestió d'ortografia, a la discussió de la categoria per a que altres viquipedistes interessats puguin aportar la seva valoració.

Aquesta plantilla categoritza les pàgines a Categoria:Propostes de categories per moure.

Vegeu també[modifica]