Plantilla:Proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Proves revertides[modifica]

Hola i gràcies per experimentar amb la Viquipèdia. La vostra prova ha funcionat, però malauradament l'hem hagut d'esborrar o revertir. Si us plau feu servir la pàgina de proves per a qualsevol altra prova que vulgueu fer. També podeu fer una ullada a la pàgina d'acollida si voleu saber més sobre com contribuir a la Viquipèdia. Endavant!

Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

Plantilla per a posar a la pàgina de discussió d'usuaris que es dediquin a fer proves d'edició en pàgines de la Viquipèdia que no són per aquest propòsit. Normalment afegeixen text incomprensible o n'eliminen una part, de forma que es pot pressuposar bona fe per part d'un novell que desconeix el propòsit de facilitar l'edició de pàgines responsablement. En cas de reincidència es pot considerar vandalisme.

Sintaxi[modifica]

ATENCIÓ és important que aquesta plantilla s'utilitzi fent servir la sintaxi {{subst:proves}}. D'aquesta manera els missatges deixats en pàgines de discussió no es modificaran posteriorment si aquesta plantilla es modifica.

Podeu utilitzar la sintaxi {{subst:proves|nom de l'article}} per indicar a quin article es refereix l'avís.

Vegeu també[modifica]