Plantilla:TOCdreta

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Aquesta plantilla serveix per posar la taula de continguts a la dreta. En general, en els articles s'hauria de deixar l'opció per defecte, llevat que hi hagi un bon motiu. Vegeu VP:EA

Sintaxi[modifica]

{{TOCdreta}}

Per limitar el nivell de seccions:

{{TOCdreta|limit= }}

Precaucions[modifica]

No és recomanable utilitzar aquesta plantilla en l'espai de noms principal. En concret:

  • No utilitzeu aquesta plantilla només per forçar l'ajust de línia al voltant de la taula de continguts, ja que aquest no és el mètode més apropiat per aconseguir-ho. En lloc d'això, afegiu una classe a l'arxiu CSS de l'aparença, i el canvi s'aplicarà a totes les pàgines de la Viquipèdia. Per fer-ho, anau a Special:Mypage/skin.css, que redirigeix ​​al fitxer CSS de la vostra aparença actual.
  • No useu aquesta plantilla quan la taula de continguts pugui alinear-se amb una imatge de grans dimensions o una infotaula, cosa que trenca el disseny de les pantalles petites (fins i tot els usuaris amb pantalles de resolucions altes com 1024px d'ample poden tenir problemes). A més, és poc recomanable que una taula de contingut travessi un canvi de secció, si es que pot evitar-se. Llevat que la secció en la qual {{TOCright}} s'alinea la dreta sigui molt llarga, el resultat pot ser inapropiat.
  • Només s'ha d'utilitzar en els casos en què el TOC se solapa amb un altre contingut o és perjudicial per al disseny de la pàgina. No s'ha d'usar simplement per estètica ja que interfereix amb l'aparença estàndard d'articles.

Vegeu també[modifica]