Radiocontrol

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Radiocontrol)
Pàgina de redirecció
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Redirigeix a:

Radiocontrol ( RC ) és la tècnica que permet el govern d'un objecte a distància i de manera sense fil mitjançant una emisora ​​de control remot .


Al radiocontrol entren en joc tres tècniques fonamentals : l'electrònica que s'encarrega de transformar les ordres donades en ones de ràdio en el transmissor i al revés en el receptor, l'electricitat, encarregada de proporcionar l'energia necessària als dispositius tant la comanda ( o transmissor ) com el receptor i la mecànica encarregada de moure els senyals elèctrics demoduladas o accionadors ( o servos ) que donen els descodificades en moviment mecànic .


Existeixen tot tipus de vehicles de modelisme dirigits per radiocontrol, sent els més populars els cotxes, els avions, els vaixells, els helicòpters i els submarins .


Iots Dins del modelisme naval a radiocontrol, se celebren regates de iots, tant amb models de motor com de vela, i és una afició cada vegada més estesa i promoguda dins dels clubs nàutics .Iots de vela La Federació Internacional de Vela ( ISAF ) inclou en l'apèndix I del seu Reglament de Regates a Vela les regles especials per a les regates de iots a vela per radiocontrol. Aquesta federació reconeix quatre classes de models :


International One Metre ( IOM ) International Marblehead ( MAR ) International 10 Rater ( 10R ) International Ràdio A Class ( RA ) Altres classes molt esteses, a més de les 4 reconegudes per la ISAF, són :

RC Laser

Micro Magic

RG - 65

Victòria


https://www.youtube.com/watch?v=BdJ4msDOWKc