Ro Laren

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula personatgeRo Laren
Tipushumanoide extraterrestre en una obra de ficció
personatge d'Star Trek Modifica el valor a Wikidata
Creat perGene Roddenberry Modifica el valor a Wikidata
Interpretat perMichelle Forbes Modifica el valor a Wikidata
Context
Present a l'obraBajor: Fragments and Omens, Demons of Air and Darkness, The Dominion: Olympus Descending, Lesser Evil, The Last Stand (en) Tradueix, Abyss, Sins of Commission, The Soul Key, The Badlands, Book One (en) Tradueix, The Romulan Prize (en) Tradueix, The Romulan Stratagem (en) Tradueix, This Gray Spirit, Here There Be Dragons (en) Tradueix, Unity, Fearful Symmetry, Ferenginar: Satisfaction is Not Guaranteed, Behind Enemy Lines (en) Tradueix, Cathedral, Warpath, War Drums (en) Tradueix, Greater than the Sum, Zero Sum Game (en) Tradueix, Avatar, Book One, Avatar, Book Two, Q&A, Requiem (en) Tradueix, Tunnel Trough the Stars (en) Tradueix, Twilight, Star Trek: Starship Creator, L'alferes Ro, Desastre, L'enigma, Joc ofensiu, Causa i efecte, La fase següent, Trapelles, Atac amb dret de prioritat i Imposters (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Universunivers d'Star Trek Modifica el valor a Wikidata
Dades
Espèciebajorà Modifica el valor a Wikidata
Gènerefemení Modifica el valor a Wikidata
Ocupaciótimonera Modifica el valor a Wikidata
NaixementBajor (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Altres
Membre demaquis i Flota Estel·lar Modifica el valor a Wikidata
Goodreads character: 65638
Michelle Forbes dona vida a Ro Laren.

Ro Laren és un personatge fictici de la sèrie Star Trek: La nova generació, te el grau d'Alferes (i més endavant tinent) interpretat per Michelle Forbes.

Dona bajorana que va ser membre de la Federació abans de passar-se al bàndol dels maquis.

Va néixer l'any 2340, durant l'ocupació cardassiana al seu món natal.

Ro va passar la seva infància en un camp de concentració on als 7 anys va ser obligada a mirar com el seu pare era torturat fins a morir.

En el seu pas per la Flota Estel·lar, Ro va passar per nombroses talls marcials després de la seva desastrosa missió al planeta Garon II on ella desobeir ordres directes i vuit membres de la USS Wellington van resultar morts. Ro és posteriorment empresonada a Jaroslaw II, fins que va fer el seu descàrrec en 2368 davant l'Almirall Kennelly. Ella va ser alliberada per participar com a agent encoberta a bord de l'USS Enterprise D, amb la intenció d'aprendre a uns terroristes bajorans que es creia atacaven alguns interessos de la Federació Unida de Planetes. Però Ro, que és molt intel·ligent, es va adonar que aquests atacs tenien un origen cardassià i que Kennelly era agent dels cardassians.

Amb això es va guanyar el favor de molts i és convençuda que es quedi sobre el Enterprise D com un membre més de la seva tripulació. Però diversos membres del Enterprise veuen de mal manera això, per la seva passat de jove rebel. Com és costum entre el poble bajorà el segon nom és en realitat el nom de pila, per això Ro és el cognom i Laren el nom (en la nostra cultura seria Laren Ro).

L'any 2368, data estel·lar 4549.4, Ro i el comandant William T. Riker van compartir un càlid romanç quan tots dos perden la memòria sota la influència de la de la Probe Satarran i l'irònic del cas és que ells sempre es van dur dels pèls.

Tot i tenir el seu poble una naturalesa espiritual, Ro es viu lluitant amb les seves creences religioses. Quan va ser exposada al Generador d'Interfase Romulà en 2368, acaba quedant-se cega al costat de Geordi La Forge i són considerats morts.

És temporalment convertida en una nena al costat d'altres membres de la tripulació, entre ells Picard i Guinan en passar per un camp d'energia en 2369.

Prop de l'any 2370, accepta entrar a l'Escola de Tàctiques Avançades de la Flota Estel·lar, amb la recomanació del capità Jean-Luc Picard. Després d'haver-se graduat amb tots els honors en promoguda al rang de tinent de Primera Classe i torna al Enterprise D.

Picard la reassigna i l'envia a la zona desmilitaritzada per ordres de l'Almirall Nechayev, en qualsevol missió Ro s'ofereix voluntàriament d'infiltrar-se en una cèl·lula maquis, usant el seu passat com a oficial de la Flota i convencent a tots del seu paper per la seva sinceritat, però estar molt temps amb els maquis li porta diversos problemes morals i sentimentals, acabant al final simpatitzant per la causa dels rebels. Saboteja una nau i es perd amb aquest grup fins al moment.