Ryan Newman

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaRyan Newman

(2019) Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement24 abril 1998 Modifica el valor a Wikidata (25 anys)
Manhattan Beach (Califòrnia) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
ReligióJudaisme i cristianisme Modifica el valor a Wikidata
FormacióUniversitat de Califòrnia a Los Angeles Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióactriu de televisió, model, actriu, cantant, actriu de cinema Modifica el valor a Wikidata
Activitat2006 Modifica el valor a Wikidata –
InstrumentVeu i baix Modifica el valor a Wikidata
Família
ParellaJack Griffo
Devon Bagby Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm1707018 Rottentomatoes: celebrity/771402304 Allmovie: p484161 TCM: 140556 TV.com: people/ryan-newman-2 TMDB.org: 57189
Twitter (X): ryrynewman Instagram: ryrynewman Musicbrainz: 3ca4948e-3ad7-4973-933c-c4c7d5222012 Discogs: 1217930 Modifica el valor a Wikidata

Ryan Whitney Newman, també anomenada Ryry, (Manhattan Beach, 24 d'abril de 1998) és una actriu estatunidenca més coneguda pel seu paper com Cindy Collins en la pel·lícula de comèdia i acció Zoom i els superherois al costat de Tim Allen i Courteney Cox el 2006.

Biografia[modifica]

Newman va néixer el 24 d'abril de 1998 a Manhattan Beach, Califòrnia. La seva millor amiga és Noah Cyrus. Ryan Newman és potser més coneguda pel seu paper en la comèdia d'acció Zoom. A la pel·lícula ella és Cindy Collins, una nena de sis anys amb súper força que està tractant de salvar el món. A la comèdia, Ryan va estar al costat de Tim Allen, Courtney Cox, i Chevy Chase. El 2007, va ser nominada per a un Premi Jove Artista. La jove Ryan Newman té la distinció de ser l'actriu més jove en actuar en l'any 2006 a la pel·lícula d'animació Monster House dirigida per Robert Zemeckis i Steven Spielberg. En aquest film, tres nens descobreixen la veritat darrere d'un esgarrifós i misteriosa casa. Entre d'altres, Newman era part d'un elenc compilat de Steve Buscemi, Nick Cannon, Maggie Gyllenhaal, Kevin James, Jason Lee i Catherine O'Hara. A més de pel·lícules, Newman s'ha vist en dos episodis de Hannah Montana com la jove Miley Stewart. Ha treballat amb Billy Ray Cyrus i Brooke Shields. La seva última pel·lícula és una comèdia editada el 2008 anomenada Lower Learning amb Jason Biggs.

Newman es troba actualment treballant per a la nova sèrie de Disney XD anomenada Zeke & Luther, espectacle en què ella exerceix el rol de Ginger Thatcher. Actualment resideix al sud de Califòrnia amb els seus pares i germana gran, Jessica, també ha anat a l'Argentina diverses vegades. Actualment té més de cent clubs de fans només a Amèrica. Ha participat en diverses pel·lícules com a extra.

Filmografia[modifica]

Televisió[modifica]

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Ryan Newman