Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Davidpar (discussiócontribucions)

Bon dia,

Na Elitre (WMF) ens ha informat de noves dades de l'editor visual. Els 500 usuaris que han fet més edicions amb l'editor visual els últims 90 dies i les viquipèdies segons el nombre d'usuaris registrats que utilitzen l'editor visual. Tenim una trentena de viquipedistes catalanoparlants entre els 500 (destaca en Pitxiquin en segona posició) i som la dotzena viquipèdia amb més usuaris que utilitzen l'editor visual. Crec que hem de continuar així sent receptius als nous canvis. Valoracions?

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Endavant, continuem així! Enhorabona Pitxiquin!

Flamenc (discussiócontribucions)

Endavant!

--~~~~

QuimGil (discussiócontribucions)

Molt interessant! Si algú tingués ganes de fer números, seria interessant veure com queda el rànquing després de calcular el percentatge d'usuaris que utilitzen l'editor visual versus el total d'editors en cada projecte. Així veuríem quin és l'índex de penetració.

En qualsevol cas, per a mi aquestes dades refermen la idea (que comença a ser una reputació) de que aquesta comunitat és ben oberta a les novetats tecnològiques i a tot avenç que ajudi als nouvinguts. Moltes felicitats! Això que pot sonar senzill i fins i tot obvi no ho és tant en altres projectes.

I @Pitxiquin: ets un fiera!  :)

Pitxiquin (discussiócontribucions)

Jo he flipat. Després d'unes vacancetes d'editar molt poc o gairebé res, això hem motiva a continuar editant. A veure si els de la viqui en catala assolim el primer lloc d'edicions amb l'editor visual. Realment és molt molt fàcil i l'acabes utilitzant gairebé per tot excepte les infotaules, que encarta les veig massa complicades i és millor fer-les amb l'editor vell amb copiar i enganxar... Però us animo a tots a que editeu en l'editor visual.

Elitre (WMF) (discussiócontribucions)

Congratulations from me as well. I'm curious about which infobox you find complicated to edit in VE. Best,