Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Com sé que ningú més està treballant en els mateix article?

9
Coronel Fenymore (discussiócontribucions)

Hi ha alguna manera de saber en què estan posats els altres, per no treballar en va i , per exemple, no crear el mateix article en què estava treballant un altre usuari? Possiblement teniu algun mètode que jo desconec.

Bestiasonica (discussiócontribucions)

Hola @Coronel Fenymore:: Hi ha diverses plantilles de manteniment per a indicar que algun usuari està treballant activament a editar un determinada pàgina (p.ex.: plantilla:editant, plantilla:inacabat o plantilla:traducció) . Així mateix sol ser més freqüent que una pàgina recentment editada (consulta l'historial) sigui editada que una que fa molt temps que no ho ha estat. En l'historial pots saber quins usuaris són els que han fet aquesta edició. Pots contactar individualment amb cadascun dels usuaris per coordinar la feina directament a les discussions de les seves pàgines d'usuari. També pots iniciar un fil de discussió específica en la pàgina de discussió de la pàgina concreta per si vols explicar les teves intencions i coordinar-te amb altres usuaris.

Paucabot (discussiócontribucions)

No hi ha manera de saber quins articles s'estan editant en un moment determinat. Si ho dius per no crear un article ja existent amb nom diferent, el millor que pots fer és usar el cercador i afinar el més que puguis abans de crear l'article.

Dvdgmz (discussiócontribucions)

En tot cas no hi ha problema per treballar amb el mateix, al contrari, que si hi ha més gent se sol millorar. A la pestanya Historial de cada pàgina pots veure totes les edicions, comparar-les per parelles, clicar per veure què ha fet un usuari (dif) o contactar amb ell a la seva pàgina de discussió. És difícil que editis exactament al mateix temps que algú altre, quan això passa fent servir l'editor visual normalment si treballeu en diferent paràgraf ni te n'adones. Si realment estiguéssiu editant exactament el mateix l'últim que desa rep un avís de conflicte d'edició amb el que ha escrit ell i l'altre i ha de mirar d'integrar-ho.

Pere prlpz (discussiócontribucions)
FranSisPac (discussiócontribucions)

Un consell "no oficial" fruit de la meva experiència personal: si estàs preparant documentació per fer un article, pot ser bo crear-lo amb un mínim d'informació, per no trigar a deixar constància pública de que hi estàs treballant, incloent-hi al principi la plantilla {{editant}}.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Més consells "no oficials": la plantilla {{editant}} indica que no vols ajuda ni col·laboracions sinó que vols treballar tot sol tot i que això és una enciclopèdia col·laborativa, i si no estàs editant indica que és un article abandonat a mitges que s'hauria d'esborrar, a menys que estigui prou presentable per esborrar només la plantilla.

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Encara més consells "no oficials": També pots fer servir la plantilla {{Inacabat}} si has de passar-te uns dies o setmanes editant l'article

Coronel Fenymore (discussiócontribucions)

Gràcies a tothom. Ja ho tinc bastant més clar