Usuari:Aaapv

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


1) L’ASSOCIACIÓ D’ACTORS I ACTRIUS PROFESSIONALS VALENCIANS, AAPV, i és una organització professional i democràtica de caràcter sindical, autogestionari i autònom que agrupa els actors i actrius professionals del País Valencià. Aquesta associació és plural, unitària i independent de qualsevol sindicat, partit polític o qualsevol organització del signe o ideologia que siga. I utilitzarà com a logotip identificatiu les lletres AAPV.

2) L’AAPV naix per defendre les reivindicacions dels artistes-intèrprets, pel que fa a la millora de les seues condicions de treball i de vida, i amb el compromís de contribuir a la defensa de les llibertats, la democràcia i els drets humans, lluitar contra qualsevol forma de discriminació per raó de sexe, raça, ideologia política o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

3) L’AAPV es defineix també com una organització de caràcter plural i unitari i per això es compromet a mamprendre accions que porten cap a la unitat sindical i a la unitat d’acció de tots els actors i actrius junt amb les altres centrals sindicals representatives dels treballadors.

4) L’AAPV és independent de qualsevol element alié al món del treball, dels partits polítics, dels governs i de les organitzacions del signe o ideologia que siguen o dels poders econòmics.

5) L’AAPV és democràtica, participativa, i assembleària i això es garanteix mitjançant l’Assemblea General, la participació democràtica dels seus integrants en la vida interna del sindicat i el respecte a les decisions preses per majoria.

6) L’AAPV defensa els principis de solidaritat, tant entre els artistes i intèrprets, com amb la resta d’organitzacions sindicals i humanitàries.

www.aapv.net