Usuari:Azaharagarcia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Actualment la Viquipèdia té un total de 750.356 articles.
Som 480.836 usuaris,
i 28 administradors.



En quant a jo
Informació Babel de l'usuari
es-N Esta persona tiene una comprensión nativa del español.
ca-2 Aquest usuari té un coneixement mitjà de català.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
Viquipedistes per llengua

Plantilla:Estudiant

La Viquipèdia en català
750.356 articles.

Plantilla:Viquipedista castella




Benvingut,

Sóc na Azahara García Gómez. Sóc estudiant de batxillerat a l'IES XARC.

En un futur, m'agradaria estudiar filologia anglesa a l'Universitat de Barcelona.


¿On visc?[modifica]

Visc en Santa Eulària del Riu, això es troba en Eivissa. Eivissa és una bonita illa de les Balears on pots encontrar natura,platjes,festa i sobretot, bona companya. Santa Eulària és un poble no molt gran però tampoc és petit. Aquest poble es troba al costat de la platja i és un dels pobles més importants de l'illa.

Diferents tipus de xocolata.

¿Qué m'agrada fer?[modifica]

En el meu temps lliure m'agrada llegir o sobretot estar amb els meus amics. Sempre que puc vaig amb les meves amigues a prendre algo de beure o fer una volta pel poble. Els dias que em trobo a casa vaig amb els meus dos cans a donar una volta per la platja perquè justament la tinc a pocs metres de ma casa. M'agrada l'esport del Kick Boxing, ja he practicat aquest esport durant un any més o menys però ja no el faig. M'agrada molt aquest esport perquè encara que sigui un poc violent aprens a defenderte i no només això, també descargues tot el mal que portes en el cos o quan tens un mal dia et quedes molt agust. Sóc aficionada a dormir perquè dorm sempre que puc i sobretot a la xocolata!! Normalment, els dissabtes a la matinada faig un passtís perquè m'aixeco pront i no tinc res que fer, llavor com m'agrada cuinar faig algo. Em considero una persona divertida i molt sociable.


¿Quins són els meus somnis?[modifica]

Quan era petita els meus somnis era ser oculista perquè anava molt i m'agradava allò que feien amb les ulleres,papers.. Després els meus pares em varen regalar una pissarra i cada tarda em posava a la terrassa a fer com si fós una professora, agafava els meus llibres de l'escola i feia examens, castigava als nens.. A l'escola l'anglès no era el meu fort i sempre suspenia, llavors els meus pares em varen apuntar a una acadèmia d'anglés, cada tarda anava plorant perquè no m'agradava, al poc d'un temps quan vais aprendre anglès em va encantar i ja somniava con ser professora d'anglès. En l'actualitat, el meu somni és tener la meva acadèmia d'anglés o treballar a alguna escola donant aquestes clases. Esper que es faci realitat..