Usuari:CCCP Barcelona

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La Companyia Catlana de Creativitat i Projectes Barcelons (CCCP Barcelona)<ref>CCCP Barcelona és una empresa de comunicació, creativitat i projectes que s'emmarca dins d'una nova tendència de relacionar-se amb l'entorn, implicar-se amb els projectes existents per comunicar de forma honesta i amb valors.

L'equip que treballa en aquesta entitat està format per persones de disciplines ben diferents (antropologia, història, arquitectura, enginyeria, fotografia, entre d'altres) i comparteixen l'objectiu de mantenir viu el projecte Viquipèdia en català, aportant continguts aprofitant aquest accent multidisciplinar.

Creiem en la capacitat de generar recursos i generar xarxes de persones amb la voluntat de compartir informació, de crear un teixit viu de comunicació que primi la qualitat del contingut. Esperem, doncs, poder aportar el nostre gra de sorra a aquest gran projecte.

Som una empresa amb un compromís ferm amb els valors i l'ètica. Les nostres contribucions al projecte són una manera d'entendre la nostra filosofia del treball i la cooperació. No creem continguts parcials ni comercials, no entra dins les nostres atribucions ni objectius. Tots els continguts creats són envers a les aficions de les persones que conformem aquest equip i emmarcades en els nostres projectes solidaris amb entitats sense ànim de lucre amb qui col·laborem.