Usuari:Gennius

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Gennius
1986 Fou l'any que tingué l'honor de veure néixer aquest viquipedista.
Informació Babel de l'usuari
es-4 Esta persona tiene un conocimiento casi nativo del español.
Viquipedistes per llengua
Aquest viquipedista és o ha estat
Escolta / Noia Guia
Ciutadà del món Aquest viquipedista es considera ciutadà del món.
mestre
Aquest viquipedista és
mestre
Aquest usuari és feliç.
L Aquest viquipedista encara està aprenent a editar.
Espai per a llogar.

Orígens[modifica]

Tot comença fa milions i milions d'anys... quan una forta explosió va crear l'univers... o potser va ser Déu TotPoderós que amb la seva gràcia (El saben aquel...) va construir el nostre món en 6 dies (i el seté va descansar). I a qui li importa l'orígen de l'únivers.

Jo vaig néixer a Vilafranca del Penedès, una petita contrada Catalana al bell mig de la depressió pre-litoral i rodejada per grans extensions de vinyes. Es respira un aire tranquil i suau, en resum; no contaminat.

Vaig anar a la llar d'infants i a la guarderia i al parvulari i a l'escola i a l'intitut i ara estic a la universitat... uff!!

Sóc membre de l'Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix des del 1994, com a infant, adolescent i jove i posteriorment, el 2004, com a membre de l'equip de Caps. He caminat pel Penedès amunt i avall amb castors, llops i aquest any amb els Ràngers i Noies Guies.

Estic cursant Magisteri de Llengua Estrangera i espero començar a treballar d'aquí a ben poquet, ja en tinc ganes.

Immersió a la Viquipèdia[modifica]

Si us he de ser franc, he començat fa molt pocs dies (que aviat seran setmanes i mesos). He començat fent els articles pels quals he entrat a formar part de la Viquipèdia; meu agrupament escolta i de passada, l'entitat escolta i guia a la que pertanyo, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Certament no aspiro a res més que col·laborar amb el que bonament pugui sempre i quan en tingui la certesa de que és veritat, sobretot el que rodeja a l'escoltisme.

Coses per fer[modifica]

Imatges i Fotografies[modifica]

Aquí adjunto unes quantes fotografies que he pujat al Commons