Usuari:IradiBot

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Robot Aquest usuari és un bot administrat per l'usuari Iradigalesc (discussió).

És un usuari especialment creat per a editar articles de la Viquipèdia de manera automatitzada o semiautomatitzada.

Administradors: Si aquest bot està fent edicions problemàtiques, si us plau bloqueu-lo.


vn-37 Aquesta pàgina d'usuari ha estat vandalitzada 37 vegades.

IradiBot és un robot antivandalisme que opera la Viquipèdia. El robot consisteix en un mòdul programat en python (codi) que analitza tots els canvis que es produeixen en les pàgines del projecte per part d'anònims i determina si el canvi és o no correcte i si és necessari conservar-lo o si mereix ser esborrat.

Bàsicament les funcions d'IradiBot es divideixen en dues:

  1. Marcar per destruir les noves pàgines creades sense intenció enciclopèdica; això inclou articles pèssims o amb contingut inadequat.
  2. Revertir les edicions considerades vandàliques o altres que estiguin fetes amb la intenció d'implementar sense consens algun dels temes controvertits que existeixen; per exemple el fet d'afegir espanya a l'apartat de nacionalitat d'alguns famosos catalans.

Sempre que IradiBot us reverteixi o us marqui per destruir una nova pàgina, deixarà un avís a la vostra plana de discussió alertant-vos de l'acció que ha dut a terme.

Si una reversió o una destrucció del robot us ha conduït aquí, heu de tenir en compte que IradiBot no és un humà i per tant es pot haver equivocat. Tal com es demana en el missatge que heu rebut a la vostra discussió, intenteu mantenir-vos calmat i expliqueu el vostre problema a la discussió del bot. Qualsevol viquipedista registrat us pot revertir l'edició del bot (o vós mateix fent-vos un compte) i s'intentarà solucionar el problema per tal que no us torni a revertir una edició similar.

Per altra banda, no és recomana repetir 3 vegades la mateixa edició, ja que si IradiBot detecta que heu realitzat 3 o més vandalismes des de la vostra IP, es deixarà un missatge a la pàgina de peticions als administradors perquè algun humà amb poder de blocar-vos revisi les vostres edicions.