Usuari:KartikMistry/There Is No Cabal

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hi ha No Cabal és un catchphrase va utilitzar en Usenet.[1] La seva abreviatura comuna, TINC, és utilitzat humorously per suggerir que les persones haurien d'alleugerir amunt i no veure una conspiració al voltant de cada cantonada. És alternativament utilitzat com a pseudo-declaració irònica, de llavors ençà presumiblement un insider o algú que sap "el cabal" inevitablement negaria que hi ha un cabal. Va ser utilitzat extensament per membres del Backbone cabal.

Tan Usenet té pocs tecnològicament o legalment va aplicar jerarquies, gairebé l'únic uns que van formar era jerarquies socials. Persones poder exercit a través de força de voluntat (sovint via flames intimidants), garnering autoritat i respecte per contribuir a la comunitat (per ser un maintainer d'un FAQ, per exemple), o a través de sheer persistència, gastant més temps i escrivint més correus que qualsevol més (veu Kibo, etc.).

Per això grups de persones amb l'autoritat i el poder obtinguts i va mantenir ell per quin en una societat tradicional seria considerada extralegal significa; eren, dins algun sentit, vist com cabals. En un altre sentit no van ser cabals, des del seu poder no va estendre més enllà molt més que autoritat social.

Veure també[modifica]

  • Backbone cabal
  • Fenomen d'Internet
  • Càrtel de fusta

Enllaços externs[modifica]

Referències[modifica]

  1. E. Gabriella Coleman. Coding Freedom: The Ethics and Aesthetics of Hacking. Princeton University Press, 2013, p. 136. ISBN 0-691-14461-3.