Usuari:La segona mariona/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Los Rekortes[modifica]

Los Rekortes són un grup de música punk i hardcore del Pont de Suert (Pirineu de Lleida).


Membres[modifica]

Els seus membres fundadors són:

  1. El Luís (veu i baix)
  2. L' Óscar (veu i guitarra)
  3. L' Hernán (bateria) però va haver de marxar de la comarca a l'estiu del 2013 deixant el grup incomplet. Des de llavors hi ha un aspirant a bateria:
  4. El Dídac.

Història[modifica]

El grup apareix a l'escena musical pels volts de l'any 2012 a les festes majors dels pobles de les rodalies i a les de la colla de diablesses i diables del Pont de Suert: Kabrons Roios. El nom del grup respon a les polítiques econòmiques de retallades que s'estaven aplicant abans i durant el moment del naixement el grup.

Estil musical i contingut[modifica]

Los Rekortes fan versions d'antics grups de la península catalogats com a punks molt populars entre un sector de la joventut, que feien crítica del model de la societat de consum i de política, així com també explicaven vivències pròpies sobre temes relacionats amb les relacions humanes, l'embriaguesa, enfrontaments amb tribus urbanes contràries a ells, etc.

Grups de referència[modifica]

Uns dels grups que versionen són els següents:

Discografia[modifica]

Encara no han tret cap album, en realitat és un grup gairebé amateur que toca pel plaer de reunir-se amb la gent del seu entorn i complir les necessitats personals de les persones amb aptituds musicals.

Enllaços externs[modifica]

Los Rekortes