Usuari:Lluisdetaradell

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Foto de perfil de Lluisdetaradell

Lluís Mauri i Sellés (Barcelona, 1970), servidor públic, escriptor potencial, lliureculturador, politicòleg i comunicador digital (a.k.a blogger)..

Vaig néixer un 22 de Maig de l'any 1970 a Barcelona i he viscut a la capital durant 33 anys i mig abans de retornar a la terra dels meus avantpassats, a Taradell, a la comarca d'Osona, on visc quanticament.

He voltat per un bon grapat d'universitats públiques catalanes: La Biblioteca de la UB era el lloc d'estudi preferit a Secundària; la UAB em va aguantar durant un bon grapat d'anys mentre em llicenciava en Ciències Polítiques i feia un Mestratge en Administració Local; per l'IDEC de la UPF hi vaig passar per fer un Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local; a la URL em van tenir fent la Prestació Social Substitutòria; a la UPC vaig fer un Mestratge d'eBusiness a distància; i, finalment, la UOC fou el camp de batalla contra bibliografies i temes de recerca per iniciar la Tesi Doctoral que m'havia de convertir en Doctor en Societat de la Informació i el Coneixement. El resultat, un Mestratge en Societat de la Informació i el Coneixement i un Diploma d'Estudis Avançats (D.E.A.) en l'especialitat de Ciències Polítiques.

Com a trajectòria professional, puc dir que m'han deixat tafanejar per un parell d'Ajuntaments de menys de 5.000 habitants, que he estat gerent-dinamitzador comercial per un Agrupament de Botiguers i Comerciants, que vaig estar 4 anys com a Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local a Barcelona Activa (1999-2003) on he treballat com a Tècnic en Continguts Digitals (2004-2012), com a Tècnic de Formació per a les Empreses (2012-2016) i, actualment, com a Tècnic de Serveis de Formació.

Sóc un boig de saber i conèixer, d'Internet i de tot allò relacionat amb el món de la comunicació i la política en general. També sóc un enamorat de Taradell i del desaparegut barri del Poblenou, el barri d'obrers i menestrals convertit en districte digital. Barri on passo tantes hores com a la cruïlla de realitats on tinc el piset amb la dona i la quitxalla.

M'agrada llegir, badar, anar a la muntanya, descobrir móns i gents, escriure a la Revista Taradell, a Taradell.com i anar actualitzant els meus blocs diversos i dispersos. De tant en tant, entro a la Viquipèdia i hi deixo algun escrit o en corregeixo algun altre.

Més informació: About.me