Usuari:Sorenike

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Etiquetes d'usuari
Viquipedistes de Badalona Aquest viquipedista és originari de Badalona.
Japó Aquest viquipedista és un enamorat d'un país anomenat Japó.



Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-N Esta persona tiene una comprensión nativa del español.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
ja-1 この利用者は初級日本語ができます。
Viquipedistes per llengua

Benvinguts a la meva pàgina!

El meu nom d'usuari és Sorenike. Soc de Badalona, graduat en història i actualment cursant arxivística i gestió de documents.

La meva primera contribució va ser el 24 de setembre del 2009 en l'article Dorama, però allò va ser una petita modificació puntual. No va ser fins el maig de 2013, quan vaig crear el meu primer article, el del meu barri, Sant Crist de Can Cabanyes. Un bon conflicte d'interès, eh? En tot cas, des d'aleshores contribueixo amb regularitat a la Viquipèdia.

Sóc un enamorat de la meva ciutat, i per això vaig reactivar el Viquiprojecte:Badalona. Un dels àmbits que més acostumo a tocar són aquells relacionats amb Badalona i els badalonins. Com a historiador també edito articles de caràcter històric: he tocat moltes tecles, especialment biografies de la noblesa, la reialesa, els papes, bisbes, i molts d'altres.

Darrerament també em dedico a buidar diccionaris biogràfics els drets d'autor dels quals han expirat, especialment biografies de dones. Aquests diccionaris són una font inesgotable d'informació, i poden ser complimentats (o corregits fins i tot) amb altres referències, que permeten tenir articles curts, però ben documentats, que eventualment poden ser millorats.

En menor mesura ha fet articles en relació al Japó, principalment de manga i anime, música, i he participat alguna vegada al Mes de l'Àsia, on les contribucions han estat més variades.

També m'he dedicat a intentar millorar articles sense referències, per tal de retirar la plantilla de falten referències, cosa que passa amb força articles biogràfics que acostumo a revisar.

Així doncs, un plaer! Si teniu qualsevol cosa a dir, podeu deixar-me un missatge a la plana de discussió! :)

PD: A continuació teniu una llista dels meus articles de qualitat.


Premis
Guardó MEDALLA DE BRONZE per haver contribuït amb 9 articles durant el Viquiprojecte Mes d'Àsia 2019. El jurat, F3RaN (disc.) 15:44, 8 des 2019 (CET)
Guardó MEDALLA D'OR per haver contribuït amb 72 articles durant el Viquiprojecte Mes d'Àsia 2020. El jurat, --F3RaN (disc.) 22:02, 2 des 2020 (CET)
A continuació s'entrega a
l'usuari/usuària
Sorenike
una

per la contribució de 5 articles

durant el
Mes de l'Àsia 2021
de part del jurat d'enguany 
--F3RaN (disc.) 22:25, 2 des 2021 (CET)


Articles de Qualitat[modifica]

Temàtiques[modifica]