Usuari Discussió:Àlex

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Fils arxivats:

Esborrament subarticles del Catàleg Köchel[modifica | modifica el codi]

Gràcies per la informació.--Pinshiulo (disc.) 17:59, 3 gen 2014 (CET)

Possible esborrament[modifica | modifica el codi]

Gràcies per l'avís. M'ho miro i votaré.--Peer (disc.) 20:21, 7 gen 2014 (CET)

Banc de Reus[modifica | modifica el codi]

He endreçat una mica l'entrada Banc de Reus a la que havies posat una etiqueta de Calen Millores. Potser la podries (podria) retirar?--Magenri (disc.) 10:42, 5 març 2014 (CET)

Banca Vilella[modifica | modifica el codi]

Sense estar-ne segur del tot, he tret l'etiqueta que demanava millores múltiples a l'article Banca VilellaMagenri (disc.) 11:19, 7 març 2014 (CET)

Gràcies per les referències Magenri (disc.) 07:32, 8 març 2014 (CET)

Cabdet[modifica | modifica el codi]

Benvolgut, És clar que tot el que hi ha a la pàgina Cabdet no és tan sols meu. Pel que fa a la meva participació, hi he anat afegint a poc a poquet alguna informació, però tenint compte que jo sóc d'aquí, tot el que escric no és pas exempt d'una part molt gran de sentiment i no sé si sempre puc ésser objectiu. Sé de persones que podrien aportar, sobretot quant a la història i més coses, dades més erudites i exactes. Jo no puc deixar d'estimar aquesta Vila, que malgrat tot em produeix una mena de malestar, puis que ha deixat perdre i així segueix la més gran part del seu patrimoni, sinó l'ha desfigurat i no parlo ja del seu entorn natural maltractat a l'extrem. Actualment em resulta estrany aquest poble meu, se'm fa difícil reconèixer aquell Cabdet del qual admirava en particular la seva "muntanya mare" sens dubte origen d'aquest poble (Cabdet: Caput aquae), la Serra de Santa Bàrbara, convertida en una factoria eòlica monstruosa i de la qual no vull sentir parlar i aparto la mirada instintivament, perquè em fa mal. També la desconnexió creixent, que ha sofert en els últims vint i escaig d'anys, respecte del seu país natural i històric, València, per la seva submissió a Castella-La Manxa. Us estic ben agraït pel interès que heu dedicat a aquesta pàgina. Cordialment. --Sculptorique (disc.) 14:48, 1 abr 2014 (CEST)

Jacques Fesch[modifica | modifica el codi]

Benvolgut, He intentat de corregir, dins les meves possibilitats, la redacció de la pàgina en català sobre el Venerable Jacques Fesch. Tot el que hi he modificat, també quelcom afegit, ho he fet amb la meva millor intenció, puix que actualment estic dedicat a la lectura dels seus escrits i dels d'altres eminents estudiosos del conegut com "Le bon larron du XXème siècle", qui acabà escalant, des de la seva cel.la de la presó, els esglaons de l'espiritualitat. Cordialment.--Sculptorique (disc.) 19:28, 6 abr 2014 (CEST)

Autopatrullat[modifica | modifica el codi]

És un honor això de ser un usuari autopatrullat. Gràcies Magenri (disc.) 07:30, 9 abr 2014 (CEST)

Distinció d'articles[modifica | modifica el codi]

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 16 articles en avaluació i 12 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 22:22, 9 oct 2014 (CEST)

Setmana de la ciència[modifica | modifica el codi]

Com a participant en edicions anteriors, et convidem a una nova edició del Viquiprojecte:Setmana de la Ciència 2014, que enguany se celebra en col·laboració amb la Royal Society of Chemistry i el seu viquimedista resident. Apunta't-hi!--Kippelboy (disc.) 14:41, 27 oct 2014 (CET)

Quinzena de la Qualitat[modifica | modifica el codi]

Bones! El 22 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, en la que espero que participis. Encara som a temps d'afegir modificacions, si ho creus necessari, i et recordo que pots apadrinar categories. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 09:42, 14 des 2014 (CET)

Torre de guaita d'incendi forestal[modifica | modifica el codi]

Hola!, sense el teu permís he escapçat, adreçat i reenllaçat commons:File:Torre de guaita.JPG a Torre de guaita d'incendis, a fi de bé, es clar!. --Jmarchn (disc.) 08:37, 29 des 2014 (CET)