Usuari Discussió:Àlex

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Fils arxivats:

Esborrament subarticles del Catàleg Köchel[modifica | modifica el codi]

Gràcies per la informació.--Pinshiulo (disc.) 17:59, 3 gen 2014 (CET)

Possible esborrament[modifica | modifica el codi]

Gràcies per l'avís. M'ho miro i votaré.--Peer (disc.) 20:21, 7 gen 2014 (CET)

Banc de Reus[modifica | modifica el codi]

He endreçat una mica l'entrada Banc de Reus a la que havies posat una etiqueta de Calen Millores. Potser la podries (podria) retirar?--Magenri (disc.) 10:42, 5 març 2014 (CET)

Banca Vilella[modifica | modifica el codi]

Sense estar-ne segur del tot, he tret l'etiqueta que demanava millores múltiples a l'article Banca VilellaMagenri (disc.) 11:19, 7 març 2014 (CET)

Gràcies per les referències Magenri (disc.) 07:32, 8 març 2014 (CET)

Cabdet[modifica | modifica el codi]

Benvolgut, És clar que tot el que hi ha a la pàgina Cabdet no és tan sols meu. Pel que fa a la meva participació, hi he anat afegint a poc a poquet alguna informació, però tenint compte que jo sóc d'aquí, tot el que escric no és pas exempt d'una part molt gran de sentiment i no sé si sempre puc ésser objectiu. Sé de persones que podrien aportar, sobretot quant a la història i més coses, dades més erudites i exactes. Jo no puc deixar d'estimar aquesta Vila, que malgrat tot em produeix una mena de malestar, puis que ha deixat perdre i així segueix la més gran part del seu patrimoni, sinó l'ha desfigurat i no parlo ja del seu entorn natural maltractat a l'extrem. Actualment em resulta estrany aquest poble meu, se'm fa difícil reconèixer aquell Cabdet del qual admirava en particular la seva "muntanya mare" sens dubte origen d'aquest poble (Cabdet: Caput aquae), la Serra de Santa Bàrbara, convertida en una factoria eòlica monstruosa i de la qual no vull sentir parlar i aparto la mirada instintivament, perquè em fa mal. També la desconnexió creixent, que ha sofert en els últims vint i escaig d'anys, respecte del seu país natural i històric, València, per la seva submissió a Castella-La Manxa. Us estic ben agraït pel interès que heu dedicat a aquesta pàgina. Cordialment. --Sculptorique (disc.) 14:48, 1 abr 2014 (CEST)

Jacques Fesch[modifica | modifica el codi]

Benvolgut, He intentat de corregir, dins les meves possibilitats, la redacció de la pàgina en català sobre el Venerable Jacques Fesch. Tot el que hi he modificat, també quelcom afegit, ho he fet amb la meva millor intenció, puix que actualment estic dedicat a la lectura dels seus escrits i dels d'altres eminents estudiosos del conegut com "Le bon larron du XXème siècle", qui acabà escalant, des de la seva cel.la de la presó, els esglaons de l'espiritualitat. Cordialment.--Sculptorique (disc.) 19:28, 6 abr 2014 (CEST)

Autopatrullat[modifica | modifica el codi]

És un honor això de ser un usuari autopatrullat. Gràcies Magenri (disc.) 07:30, 9 abr 2014 (CEST)