Usuari Discussió:Àlex/Arxiu 2008

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure



checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -2 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 23:59, 11 gen 2008 (CET)


Si actualitzes les dades de població hauries d'aprofitar per actualitzar també el paràmetre city de la plantilla de coordenades. 88.19.138.153 (discussió) 21:42, 21 gen 2008 (CET)

Re:Recreativo

ESTIMADO ALEX ESP:

RUEGO COTEJEN LA INFORMACIÓN RELATIVA AL RECREATIVO DE HUELVA Y AL ONUBA FC CON LA PÁGINA DE WIKIPEDIA EN CASTELLANO. HA HABIDO UN RECIENTE ESTUDIO (RESUMIDO EN ESA PÁGINA Y ELABORADO POR UN INVESTIGADOR NACIONAL DE FÚTBOL) QUE DEMUESTRA QUE EL ONUBA DE 1910 DESAPARECIÓ EN 1912 Y QUE POR TANTO EL QUE APARECE EN 1931 NO TIENE NADAQUE VER CON ESE DE 1910. ADEMÁS SE HA ENCONTRADO EN EL REGISTRO DE ASOCIACIONES DEL GOBIERNO CIVIL DE HUELVA EL EXPEDIENTE DEL RECREATIVO EN EL QUE APARECE UN CAMBIO DE DENOMINACION A ONUBA FC, POR LO QUE QUEDA DEMOSTRADO QUE AMBOS SON DOS NOMBES PARA LA MISMA ENTIDAD OFICIALIZADA EN 1889.

ESTE ESTUDIO VENDRÁ RECOGIDO EN UN LIBRO TITULADO "RECREATIVO Y ONUBA FC: DOS NOMBRES PARA UNA MISMA ENTIDAD" DE ANTONIO BÁLMONT (PUEDES CONSULTAR ALGUNAS REFERENCIAS A ÉL EN INTERNET)QUE SALDRÁ A LA LUZ EN BREVE.

SI LO DESEAS TE HAGO LLEGAR UN RESUMEN PRÁCTICO DEL ASUNTO SI ME ESCRIBES UN CORREO A fcogarcia60@yahoo.es

--Frnacisco (discussió) 09:55, 24 abr 2008 (CEST)


José María Gutiérrez

Tu mateix, a mi l' annecdota em sembla prou important, però si la gent creu que no és gens destaclable, se pot borrar perfectament. No tinc cap problema en que s' elimine si així s' estima convenient. --Coentor (discussió) 22:35, 5 maig 2008 (CEST)

Sardà

He blocat l'anònim. –Pasqual · discussió · xat 01:18, 9 maig 2008 (CEST)

Artemisia Gentileschi‎

Moltes gràcies per la teva votació al article d'Artemisia Gentileschi. --MarisaLR (discussió) 16:43, 9 maig 2008 (CEST)

Plantiles

D'acord, tens tota la raó. No m'en havia adonat. --Adri 22 (discussió) 11:55, 6 juny 2008 (CEST)

Bona feina!

Gràcies, ja he vist que ens estàvem trepitjant. Jo acostumo a fer els articles en local i quan els tinc llestos els pujo i aquest el tenia quasi acabat quan he vist que l'havies creat !!! ;) Si, es cert que hi ha molts futbolistes històrics per crear, jo en porto un bon grapadet. Una abraçada i bona feina --Felato (discussió) 18:44, 10 juny 2008 (CEST)

Recorreció pagina Andrija Delibasic (català)

Ola. q tal? fa poc q m'he registrat pero fa bastant temps q vaig mirant i seguint la wikipedia. L'altre dia vaig crear algunes pagines de jugadors q no existien en catala i esper poder amplairho a altres jugadors o termes. Tescric pq en el cas del jugador Andrija Delibašić, me vares fer una correció, q n'estic d'acord en la majoria (jo vaig pasarme gairebe dos dies o aixo contrastant informacio de diverses webs i tal e intentant sabre quina era la informació correcta, però llogicament em puc haver equivocat). El tema es que te tornat a recorregir lo dels anys (temporades) del recuadre de la part dreta. Ja que les dates q tu m'havies posat no concordaven amb la realitat. Si no, al requadre normal de la seccio trajectoria vaig posar les dates exactes i per tant i havia una contradiccio. I com ja te dic, n'estic gairebe segur q les de aquest segon recuadre estan correctes. Ara be si creus q no es aixi, per favor, m'agradaria que mo fessis sabre el pq i don treus la informació abans de tornar editar la pagina. Ja te dic q despres de intentar consultar varies fons de informació vaig arribar a extreuren aquesta conclusio i per tant intuesc q deu ser vàlid.

En cap moment pretenc desacreditarte. que quedi clar!!!! Només donarte el meu punt de vista. Es q ja se q mexpres malament pero bé. ho intent fer el millor q puc.


Bé. doncs això. Que si és per recorrreguir de nou algo q ja hi ha, pos magradaria mo fessis saber abans. Ara bé, mentre sigui afegir informació nova, pos tot teu... Per jo encantat. Per aixo esta la wiki jeje.

Esperem poder colaborar en mes articles... Si vols, al meu llistat d'etiquetes hi tenc el meu correu.

Enga salutacions especials. Dew.--User:Tomeu87 (discussió)--

Thank you

I learned that I have a new account in this Wikipedia, for me is an honor since I have always appreciated the history of your cultue, hope I can learn some Català as I am embracing this as an opportunity for it. Thank you for your welcoming Alex Esp, sincerely JohnManuel (discussió) 21:52, 1 jul 2008 (CEST)

Gràcies pel recolçament. Com bé dius és una feinada posar totes les etapes, però crec l'esforç compensa. Espero que aprofitant la jornada de descans de demà em pugui posar al dia. --Pcm (discussió) 14:23, 14 jul 2008 (CEST)

Plantilles

Els canvis que vaig fer a la Plantilla:Fs start ja no tenen sentit amb els canvis a la Plantilla:Fs player. Jo mateix ho anava a revertir i crear una nova quan acabara les cosetes que estic fent, però si vols pots fer-ho tu mateix.--Basavisaldo (discussió) 18:14, 27 jul 2008 (CEST)

Gràcies

Gràcies, yo parle mes facilment en castella o gallec.--Pontevedra78 (discussió) 11:34, 28 ago 2008 (CEST)

Gregorio Manzano

Ola. com va? Esper que bé. Acab de veure el missatge. M'he mirat per damunt la pagina que has creat i pareix en principi que no esta gens malament. No pasa res perque te maguis adelantat. Jo tenc sa llista aquesta i altres pagines q vaig fent q no estan a sa llista, i no vol dir que ho arribi a fer tot. simplement que m'agradaria que existissin i que intentaré fer-ho pero que si ho fa un altre, pos no pasa absolutament res. Així es la wp jejeje. Be, estic content de que t'haguis decidit a crear la pagina sobre aquest magnific (però tb a vegades fa coses q no entenc molt pero sempre ha estat dels meus favorits) entrenador de futbol. Gracies per fer-m'ho saber. Esper que seguesquis amb la teva tarea que es magnifica, i si tens algo que dirme en algun moment, pos per jo encantat. Salutacions.--Tomeu87 (discussió) 20:57, 22 set 2008 (CEST)

Problemes

Amb F5 no em funciona, i ell botó per actualitzar on és? --MarisaLR (discussió) 20:57, 23 set 2008 (CEST)

Fet, però segueixo igual. Gràcies de totes menes.--MarisaLR (discussió) 21:07, 23 set 2008 (CEST)

Deixa'l estar, gràcies, el que passa és que no veig les meves edicions en aquesta pàgina ni a les de les votacions dels articles de qualitat.--MarisaLR (discussió) 21:47, 23 set 2008 (CEST)

Gracies

Gracies per la benvinguda, te comento en un intento de escribir catalá. Lo entiendo bastante bien, pero escribirlo o hablarlo se me hace complicado. Traduciré, en la medida de lo posible, unos artículos para la Wiki-es, como por ejemplo mamadeta i altres coses que descubrí en Tarragona y BCN.

Un saludo!

Damián del Valle (discussió) 17:09, 28 set 2008 (CEST)

Distinció de Tanc

Bones! Crec que ets un usuari actiu i m'agradaria que passessis per la votació de distinció de qualitat d'un article, sobre els tancs. He estat treballant els últims dies i m'agradaria que no es quedés l'article penjat a votació, dies i dies... Gràcies pel temps!--Manlleus (discussió) 10:05, 16 oct 2008 (CEST)

Contribució de la quinzena: Mitologia catalana

Hola:

Aquesta quinzena s'ha escollit la mitologia catalana com a contribució de la quinzena. Com que hi vas votar a favor et convido a desenvolupar-hi les tasques que hi creguis convenient.

Salut!

--Bestiasonica (discussió) 12:38, 3 nov 2008 (CET)

Hola,

He tornat a redirigir el Teatre Nou. El problema és que són dos teatres diferents, el de 1843 i el de 1901, i s'han de mantenir diferenciats. Suposo que caldria modificar el nom del "Teatre Nou" per alguna cosa que ho diferenciï, com ara "Teatre Nou (Barcelona: 1901)". -- bocacheteel comentari anterior sense signar és fet per 161.116.100.92 (disc.contr.) 13:18, 1 des 2008 (CET)