Usuari Discussió:Àlex/Arxiu 2011

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Ademar de Monteil

Ja li he tret la plantilla d'inacabat i l'he canviada per "esborrany" (és més correcta, atès que certament l'article és un esbós). Gràcies per la informació.--MALLUS (disc.) 15:10, 2 gen 2011 (CET)

Administració

Enhorabona per la confiança que t'ha donat la comunitat. Ja tens més feina :-D Si necessites res, ja saps. --V.Riullop (parlem-ne) 13:47, 8 gen 2011 (CET)

Moltes felicitats! Pel que sembla el fet de passar-te hores fent campanya al xat ha donat el seu fruit. somriure. Molta sort, tot i que possiblement t'hauria de dir "Ui, em compadeixo de tu per la feina que tindràs". xD. En tot cas, que la força t'acompanyi. --Jo ++ 14:25, 8 gen 2011 (CET)
ja saps quines condicions suposa ser admin hehehe xat i feina --barcelona (disc.) 16:07, 8 gen 2011 (CET)
Enhorabona! Pau Cabot · Discussió 16:15, 8 gen 2011 (CET)
Enhorabona!--Lohen11 (disc.) 17:59, 8 gen 2011 (CET)
Gràcies companys! Treballaré per no decebre la confiança que heu dipositat en mi!--Àlex Esp (Discussió) 01:01, 9 gen 2011 (CET)
Tard, com sempre en mi, però enhorabona per entrar al club dels escombriaires!!! XD. --Beusson (disc.) 09:42, 9 gen 2011 (CET)
Encara que no ens coneixem...L'enhorabona i seny! per aplicar decisions de vegades difícils... (sense rauxa)...;-)--Mcapdevila (disc.) 10:23, 9 gen 2011 (CET)
Cap fred, cor calent, puny ferm i peus a terra... Felicitats!--Salvi "Ssola" (discussió) 15:27, 9 gen 2011 (CET)
L'enhorabona, company! --Judesba (digues...) 14:03, 10 gen 2011 (CET)
Una bona festeta et volem fer al xat company! Segur que ho faràs de manera extraodinària! --Lluis_tgn (disc.) 15:49, 10 gen 2011 (CET)

Gràcies a tots de nou! Una festa quan vulguis, Lluís! hahaha --Àlex Esp (Discussió) 15:50, 10 gen 2011 (CET)

Ei Àlex, tot i que sigui una mica tard, l'enhorabona per la confiança que t'ha demostrat la comunitat. Endavant company! --Catalaalatac (Parlem-ne) 19:08, 10 gen 2011 (CET)

Aquest article és una adaptació de l'article corresponent a la Wanglesa. En realitat no sé ben bé com l'he de fer en català. Hi ha molts d'aquests adjectius que no sé on els he de trobar en català, degut a que la majoria són mots que no surten a la majoria de diccionaris. Qualque dia ho miraré d'acabar però no tenc gens clar com ho he de fer. Aries (disc.) 20:39, 8 gen 2011 (CET)

10è

No he volgut esperar que entressis al xat per saber si podiem comptar amb tu per als actes del 10è aniversari? Estem fent un sondeig preliminar per veure si disposem de les suficient mans per tirar els actes i decidir en conseqüència quins actes podem i quins no. Possiblement, consistiria que fessis un torn presencial en un local de Barcelona de suport als novells i animar-los a què entressin a la viqui per batre el rècord d'editors del dia 19 de març. T'hi animes? Jo no accepto un no per resposta que encara no et tinc vista la cara.--KRLS , (disc.) 00:16, 17 gen 2011 (CET)

Ei tu

...vampiret, que no vull competència! Què fas despert, encara, haha? Bah, no em facis cas, hehehe. Salutacions, ----J. G. Góngora (disc.) 04:58, 17 gen 2011 (CET)

Jaja, jo també estic amb els exàmens. Ja veig que estudies per la nit com jo. Bueno, vaig al llit, que demà em toca matinar T.T. Bona nit! ----J. G. Góngora (disc.) 05:07, 17 gen 2011 (CET)
Com que no? Són 4 hores abans de les 2 de la tarda, la meva hora de despertar, haha. Bueno, ara sí marxo, tanco la viqui..., ho intentaré almenys. somriure ----J. G. Góngora (disc.) 05:14, 17 gen 2011 (CET)

Esborrar

Ei Àlex, et pots mirar un segon Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes, l'acabo de cagar i no sé com arreglar-ho. Gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:37, 19 gen 2011 (CET)

Hola de nou. Ara que et veig per aquí, he deixat algunes feinetes a Viquipèdia:Petició als administradors. Bona nit. --Catalaalatac (Parlem-ne) 05:12, 19 gen 2011 (CET)
Cony, sí que ets ràpid. Merci. Apa, siau. --Catalaalatac (Parlem-ne) 05:17, 19 gen 2011 (CET)

Moure categories

He vist les teves intervencions a la taverna a petició de l'usuari Catalaalatac. Per reanomenar categories, no es fa "automàticament". Es posa la plantilla {{Moure}} i si és necessari es posa una petita explicació a la discussió. S'espera una setmana, i si no hi ha objeccions, llavors es canvia {{Moure}} per {{Movent}}, que indica que un bot o un usuari la pot traslladar. La idea és deixar almenys una setmana per si hi ha objeccions. Això es fa amb totes les categories, per molt evidents que siguin. El que a un li pot semblar evident, pot no ser-ho per un altre. En el cas de Categoria:Gastronomia de l'Alt Empordà, per exemple, jo no hi estic d'acord i ja no he estat a temps de dir-hi la meva.

L'usuari Catalaalatac s'ha d'acostumar a usar molt més la pàgina de discussió abans d'acudir a VP:PA. També se li hauria de recordar que per esborrar pàgines (o categories) hi ha la plantilla {{destrucció}}. No fa falta anar a VP:PA. Pau Cabot · Discussió 07:08, 19 gen 2011 (CET)

Ok. En realitat, el que ha reanomenat la categoria de manera no adequada ha estat l'usuari, però és obligació nostra mirar si hi ha canvis d'aquests que no s'han fet correctament quan se'ns demana una intervenció com esborrar una categoria. De totes maneres no és tan fàcil sempre estar en tot. fa l'ullet Bona feina. Pau Cabot · Discussió 17:33, 19 gen 2011 (CET)

Hola Alex

Gràcies per la benvinguda i espero que m'ajudeu--Tmontagut (disc.) 11:34, 21 gen 2011 (CET)

Hola Alex

Moltes gràcies per la benvinguda. Estem aprenent a treballar amb Wikis. Una abraçada. --Oscarnubu (disc.) 11:35, 21 gen 2011 (CET)


Benvinguda

Hola Alex, gràcies per la benvinguda

--Mamcjfm (disc.) 11:37, 21 gen 2011 (CET)


Gràciees

Gràcies per la benvinguda, Alex. Espero poder aprendre ràpid i publicar el meu primer article aviat... --Tuixo (disc.)

Merci

Thank you for your welcome. Cordialement. --Thierry (disc.) 01:07, 28 gen 2011 (CET)

Autopatrullats

Gràcies pel tema dels autopatrullats. Per una altra vegada, però, potser estaria bé deixar una mica més de temps per si qualque altre administrador hi té objeccions. L'inconvenient és que si tu esperes un dia o dos, potser algun altre administrador se t'avanci i tampoc no hi hagi temps per a possibles objeccions fa l'ullet. De totes maneres, mir de presentar usuaris bastant clars, supòs que no hi havia molts de dubtes ... Pau Cabot · Discussió 17:37, 2 feb 2011 (CET)

Ni ho sabia. Quins són aquests dos usuaris? Malgrat el que has comentat, segueixes pensant que són aptes per esser autopatrullats? Pau Cabot · Discussió 18:50, 2 feb 2011 (CET)
No sabia això d'Anselm Quixal. En realitat, estam xerrant de la prehistòria de la Viquipèdia i jo ni tan sols hi era. L'he proposat perquè les seves edicions sis anys després són correctes.
Respecte de l'altre cas, l'usuari no sap dialogar i va a la seva. Ja el vaig amenaçar amb un bloqueig. Però, malgrat això, les seves contribucions no necessiten cap tipus de revisió important ja que sol fer els articles prou bé. És per això que l'he proposat. Que tengui actituds manifestament millorables crec que no afecta a que ens poguem estalviar de patrullar els seus articles. Si vaig errat, corregeix-me. Pau Cabot · Discussió 19:05, 2 feb 2011 (CET)
Ok. Bona Feina, Àlex! Pau Cabot · Discussió 19:17, 2 feb 2011 (CET)

ImageCat

Vull aplicar el 8è bloqueig a l'ImageCat per faltes a l'etiqueta. Ha estat més que avisat en respectives ocasions, així que no és necessari un avís amb 2 infraccions amb dues pàgines diferents. Vull aplicar-li el bloqueig previ a l'expulsió, és a dir, el d'un any. Després que ja fos blocat durant 3 mesos i una posterior ampliació de 3 mesos més. Com que l'has avisat, m'espero al teu vistiplau abans de executar.--KRLS , (disc.) 18:37, 2 feb 2011 (CET)

Plantilles futbol

Hola Alex. Moltes de les plantilles futbolístiques de les que disposa la viquipèdia no es mantenen actualitzades i, a més, estan referenciades en excés amb molts ex-jugadors del propi equip, això s'hauria d'acabar. Crec que no té massa sentit tenir plantilles que no estan actualitzades, les plantilles exigeixen un manteniment força acurat i continu. Penso que si una plantilla no es manté actualitzada s'ha d'eliminar. Així que, o ens dediquem a començar amb un manteniment de les plantilles o les hauríem d'eliminar, si més no, les que no s'utilitzen gairebé mai. Què en pensen?--lluket (disc.) 19:42, 4 feb 2011 (CET)

M'has convençut amb el de no eliminar-les, ja que, com bé dius, amb un parell de cops a l'any és suficient. Jo miraré d'actualitzar al ritme que puga, alhora d'anar afegint obsolet quan siga necessari. Però pot ser seria bo treballar amb un projecte de cara a paliar aquest dèficit, seria possible? Jo no tinc gens d'experiència amb això de treballar de forma organitzada a la viqui.--lluket (disc.) 20:44, 4 feb 2011 (CET)
Mercat de traspassos em sembla bé. Com a mínim per a tenir un punt de trobada comú on trobar amb facilitat què s'ha d'actualitzar. Llavors les plantilles es podrien posar com un 'extra', actualitzant-les de la mateixa forma.--lluket (disc.) 21:11, 4 feb 2011 (CET)
Per cert, gràcies per la petició d'usuari autopatrullat. No sabia ni què era!--lluket (disc.) 21:55, 4 feb 2011 (CET)

Wiki Loves Monuments

Bones ... incursió ràpida: s'està gestant un concurs a nivell europeu de fotografia amb el tema de fotografiar monuments ... la idea general es a partir de les llistes de patrimoni demanar fotos dels monuments, fer un concurs "nacional" i les sel·leccionades van al concurs Europeu (http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Wiki_Loves_Monuments_2011) ... Voldries participar-hi?. Si trobem uns quants voluntaris a priori ens hi llençarem --Marc (Mani'm?) 18:29, 7 feb 2011 (CET)

Gracies per la resposta... El missatge inicial respon a un globus sonda per mirar si els que teniu art a l'hora de fer fotos participaríeu en el concurs. Des d'amical estem mirant d'organitzar-ho a nivell català però abans de llançar-nos-hi volia mirar de mesurar un xic si tindríem ressò intern: si els que sou actius fent fotos de qualitat no us interessa trobo que no té sentit anar-hi ... Pel que sembla si que tindrà sentit, per tant mirarem de crear en breu el viquiprojecte i tenir-vos informats. Lo dit Gracies--Marc (Mani'm?) 09:36, 9 feb 2011 (CET)

Correccions

Cert, he corregit una redirecció i no he pensat en revisar d'altres casos. Gràcies per l'avís. Salut, --Baggio (missatges) 01:01, 10 feb 2011 (CET)

Usuaris registrats

Àlex, una pregunta. Sovint veig als canvis recents que de tant en tant dones la benvinguda a tot de nous usuaris registrats de cop. Simplement per curiositat, com va la cosa? Tens accés a una registre de nous usuaris registrats o què? I, per cert, saps quants usuaris nous es registren cada dia a la Viquipèdia? Gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 17:55, 15 feb 2011 (CET)

Gràcies per la informació! Ara ja entenc més bé com va. --Catalaalatac (Parlem-ne) 23:20, 15 feb 2011 (CET)

esborrat a dialecte murcià

Vostè va esborrar una edició en l'article "dialecte *murcià" argumentant que "Abans d'eliminar el treball que han fet altres companys, caldria discutir els canvis", pero ningú sembla voler discutir, doncs bé, ja que es va molestar a esborrar moleste's ara per a votar.

Jo vot per canviar el text actual en l'apartat d'Història i deixar la modificació que estem demanant.

CANVIAR:

A l'horta de Múrcia s'hi va parlar català perquè va ser repoblada per catalans, aragonesos, i gent d'altres orígens. Ramon Muntaner (cronista ens ho explica a la seva cèlebre Crònica: E com la dita Ciutat de Múrcia hac presa, poblà-la tota de catalans e així mateix Oriola, e Elx, e Alacant, e Guardamar del Segura, e Cartagènia e los altres llocs: sí siats certs qui tots aquells qui en dita ciutat de Múrcia e en los davant dits llocs són vers catalans e parlen del bell catalanesc del món.

PER:

El murcià és un dialecte de l'espanyol que forma part en el subsistema espanyol meridional. El panotxo és una de les variants de murcià.

L'origen del murcià i del panotxo està als segles XII, XIV i XV quan el romanç andalusí local del Regne de Múrcia va rebre influències lingüístiques de l'aragonès, occità i català, i posteriorment del castellà (situació de castellanització que prossegueix fins avui dia) que li van donar forma fins a evolucionar al dialecte murcià. Presenta a més préstecs lèxics del valencià i del francès.

Tres esdeveniments històrics poden destacar-se com a decisius en la formació del dialecte murcià, el primer va ser la conquesta del Regne de Múrcia per la Corona de Castella (en cert moment amb ajuda i intervenció militar de la Corona d'Aragó) entre intervinguts del segle XIII i XIV. El segon va ser l'assentament en el Regne de Múrcia en aquests segles i els següents de gents procedents de la Corona de Castella i la Corona d'Aragó principalment i d'altres llocs en menor mesura (Regne de Navarra, sud de França o repúbliques italianes). El tercer, la marxa del Regne de la major part dels musulmans murcians.

BIBLIOGRAFÍA: GARCÍA SORIANO, JUSTO: `Vocabulario del dialecto murciano´ (1932). el comentari anterior sense signar és fet per 88.5.57.19 (disc.contr.) --Àlex Esp (Discussió) 14:34, 16 feb 2011 (CET)

No sé on contestar ja que ha emprat diferents IPs, així que ho faré aquí mateix. En primer lloc no vaig esborrar res, només vaig intentar mediar en un possible conflicte. No tinc accés al llibre que menciona, i no puc comprovar si aquestes afirmacions són correctes o no. Aclarat això si s'introdueixen canvis, aportant referències i ningú hi està en contra, no veig cap problema per a no modificar-ho. No cal votar res, endavant amb les modificacions. La referencia es pot afegir com s'indica a Ajuda:Notes a peu de pàgina, afegint les dades que es tinguin sobre el llibre. Jo he trobat aquestes: García Soriano, Justo. Vocabulario del dialecto murciano. Con un estudio preliminar y un apéndice de documentos regionales. C. Bermejo. Madrid. 1932.--Àlex Esp (Discussió) 14:46, 16 feb 2011 (CET)

Plantilla Soccerbase

Coneixies aquesta plantilla, {{soccerbase}}? La veritat és que sembla força útil. Jo normalment enllaço les estadístiques a ESPN, però aquesta em sembla molt millor. Intentaré anar actualitzant els jugadors que puga.--lluket (disc.) 15:04, 17 feb 2011 (CET)

Gràcies!

Gràcies Alex, salutations a ti també! (Perdó per els errors en català...) Pots, si us plau, corregir el meu texte en "Iparralde"? Eskerrikasko!! Kol35 (disc.) 12:26, 19 feb 2011 (CET)Kol35

Merci

No coneixia el tema d usuaris autopatrullats. Intentaré cenyirme en el possible a les politiques de la viquipèdia i si tinc alguna questio o cosa que ho vegi una mica diferent, abans de fer res, plantejare el tema a la taverna. La veritat es que he fet uns quants articles. Potser molts, jejeje. Saps com es pot mirar el nombre d articles nous que has creat??? (no el nombre de contribucions, que això ja ho se fer.. Salutacions des del Berguedà. No se si tenieu cap altre usuari autopatrullat per aki dalt a pagès, jejje. --Pitxiquin (disc.) 05:41, 27 feb 2011 (CET)

Salutacions

Hola, molt bones, t'envio un missatge perquè he llegit l'article de Alleycats i no té ni referències ni res. Hi he posat una plantilla de que proposo l'esborrament (no tinc clar si ho puc fer), ja que ho n he trobat referencies ni a la viqui anglesa ni a google. Merci.--Pitxiquin (disc.) 20:02, 15 març 2011 (CET)

Joel Joan

I have changed the article slightly as you can see by inserting the word Spanish. This is not politically-motivated but done in accordance with the law and the dictionary which both state that someone born in Spain is Spanish. I assume this is why there are only Spanish passports. Therefore I woould not understand your changing the article again to reflect something that does not exist legally or to block me from making further changes as that would be considered censorship not only in the UK but in developed nations across the world. And that is not the spirit of Wikipedia. In the UK we can consider ourselves to be English or Welsh, for example, yet our passports are British passports and anybody born on British soil be it in Belfast, Northern Ireland or Edinburgh, Scotland is British. Please feel free to add to this discussion and excuse me for not speaking your language. I wish I did. I have always thought everybody should learn at least a few languages. Jcocteau 00:18 BST, 29 Mar 2011

Viquiprojecte:Monuments

Hola, el present és per a mirar d'informar-te sobre el que envolta el projecte i de passada apretar-te les clavijes ( :D ) ...

Gracies als "monstres oficiossos" del projecte ja tenim disponibles les dades que ens han facilitat des de patrimoni.gencat (culpables:Kippelboy (contacte) ,Joancreus (botaire) i Vriullop (instigador i negrer)). Hem constatat que les llistes son incompletes ja que hi manquen alguns monuments per aquesta raò es fa necessària una revisió d'aquestes més enllà dels "defectes" del bot Les llistes són a Especial:Cerca per prefix/Viquiprojecte:Monuments/llistescat/ i tens algunes indicacions a Viquiprojecte Discussió:Monuments#Monuments de Catalunya. A la plana generada pel bot hi ha enllaç al llistat dels monuments de la comarca des d'on es pot completar la llista.

Per altra banda s'està organitzant una trobada per parlar i comentar el projecte els detalls els trobaràs a Viquiprojecte:Monuments/Trobada.

A nivell més internacional comentar que s'ha organitzat un concurs per a definir el logo d'aquest any: http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Wiki_Loves_Monuments/Logo_contest


Així mateix et vull recordar que tenim a disposició dues llistes de correu on es comenten temes de coordinació:

nota: aquest missatge l'he redactat en general per a tots els que sou a la llista de participants del projecte ... Si ja coneixies el que he redactat disculpa la molèstia, si no espero haver-te animat a participar.

Gracies, entre tots ja hem fet més la meitat de les llistes.--Mafoso (Mani'm?) 11:55, 31 març 2011 (CEST)

Categorització de jueus

Bones, Àlex. A arrel d'haver-me trobat amb diverses subcategories creades recentment per Pitxiquin (jueus per activitat, actors jueus i actors jueus estatunidencs) he iniciat un nou tema a la Taverna, a veure si tanquem ja el tema. T'escric per demanar-te que t'hi passis i opinis, si us plau, ja que vas participar en aquesta discussió. Gràcies! --Judesba (digues...) 02:14, 11 abr 2011 (CEST)

Trobada WLM

Hola Company ... Quedes Convocat a la trobada. Aquesta es fa finalment aquest dissabte per motius de força major. Seria un plaer gaudir de la teva presencia ... SI pots assistir si us plau confirma-ho, així fem bullir l'olla i potser animem a algú més. Gracies. --Mafoso (Mani'm?) 11:30, 12 abr 2011 (CEST)

Perquè no es pot posar el significat d'unes inicials???--77.210.23.127 (discussió) 16:54, 19 abr 2011 (CEST)

1000 accions

Enhorabona per les teves primeres 1000 accions com administrador!! Fas mooolta feina i ens permets als altres poder anar fent altres tasques, moltes gràcies i segueix així!!! --Beusson (disc.) 21:31, 10 maig 2011 (CEST)

Joaquim Torres-Garcia

Bones, Alex! He deixat un comentari en una discussió en la qual has participat. He dit la meva opinió i potser tu vulguis dir la teva. Salut, --J. G. Góngora (disc.) 19:28, 13 maig 2011 (CEST)

Crisju

Hola em vist que ens has deixat un comentari al nostra pàgina de joc popular. No entem molt bé el que ens dius. Ens ho podires explicar? Ens podries guiar una mica sobre l'estetica que hem de seguir per duu a terme la nostra pàgina? Hem fet algunes modificacions per tal de seguir la guiar que ens marca la viquipeia però no sabem s'hi ho estem fent bé. A més a més no entenem com s'ha de penjar, què ens ho pots explicar?

moltes gràcies Crisju (disc.) 00:41, 24 maig 2011 (CEST) crisju

Tamarit

Hola! aquesta tarde he afegit una aportació sobre el meu poble Tamarit (una petita descripció) per a un curs de Wikis que estic fent(s'ha de fer una aportació obligatòria). Vec que ja no hi és, ja vaig fer una aportació per un altre curs i aquella encara hi és. Per què aquesta no?el comentari anterior sense signar és fet per Roca (discussió • contribucions).

Hola

Moltes gràcies. Vec que la meva aportació SI hi és. He cregut que havia estat esborrada. Vaig escriure unes linees fa un parell d'anys i he volgut continuar amb la meva aportació. GRÀCIES. el comentari anterior sense signar és fet per Roca (discussió • contribucions).

Gràcies

Gràcies Àlex per la teva benvinguda a la Viqui... això és immens, o m'ho sembla a mi? Salut --Gabarrell (disc.) 17:06, 27 maig 2011 (CEST)

Egipte

donem-los una oportunitat de marge màxim, està clar que no estan aprofitant el tema, si tornen a vandalitzar protegeix sense problemes--barcelona (disc.) 11:41, 28 maig 2011 (CEST)

Felip Puig

Hi ha gent que a la discussió es comença a queixar del bloqueig, crec que ara ja podries aixecar aquesta limitació. Gràcies. --Davidpar (disc.) 13:26, 28 maig 2011 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Cerdanyola del Vallès FC

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Cerdanyola del Vallès FC. --Daniel Bond (disc.) 11:43, 29 maig 2011 (CEST) .

Gràcies company pel recordatori, però jo només vaig avisar de la situació de falta de notabilitat! [1]--Àlex Esp (Discussió) 13:45, 29 maig 2011 (CEST)


Ullada

Ei Alex, fes una ullada a aquesta edició.--Galazan (disc.) 18:09, 1 juny 2011 (CEST)

Salut Company

Bentrovat! Només tinc una petita curiositat... m'has detectat per remenar articles en català o per haver afegit el babel? En tot cas, salut company!el comentari anterior sense signar és fet per Color Tears (discussió • contribucions) revisat:23:33, 3 juny 2011 (CEST).


Art del Japó

Hola. Volia informar-te que sí he fet una objecció a la teva protecció. Ho pots veure a Discussió:Art del Japó. Gràcies.--Canaan (disc.) 19:58, 3 juny 2011 (CEST)


Carles IV

Respecte al canvi en l'edicio, he de dir que he aportat les referencies oportunes que avalen el canvi de nom (nom que era el que hi havia abans de que l'usuari Georg-hessen el canviara (sense referencies enciclopediques) i tinguera una discussió que va durar segles i ara continua en mi. Aixi que per favor t'agrairia que reanomenares l'article en mode correcte com a "Carles IV d'Espanya" (jo no se posar-ho sense punt, perque cada vegada que ho intente no m'he deixa perque diu que ja existeix un article amb eixe nom i no se que fer). Gracies.--Pooma (disc.) 23:49, 12 juny 2011 (CEST)

Acabe de vore el teu dictamen al tema de peticions. Entenc que el consens es basic, pero no se que fer aci perque es tracta d'una paraula, una paraula nomes que segons estiga o no estiga canvia tot un mon. La problematica te a vore en una teoria de Georg-hessen segons la qual el regne d'Espanya no existeix abans del segle XIX [2]. Eixa teoria es en si mateixa un motiu de debat i no crec que tinga que ser tomada com a base sobre la qual consensuar quan es una teoria no recolzada per ningún llevat del propi Georg-hessen (uns diuen que Espanya comença en els Reis Catolics, altres que amb Carles V, altres que amb Felip II, altres que amb Felip V... pero la teoria de ficar l'origen en Josep Bonapart e Isabel II ha sorgit aci i amb avals poc fiables que depenen de la propia interpretacio de l'usuari. A mes, a la taverna es discuteix temes relacionats amb monarques contemporanis i les seues families. No es lo mateix discutir si dir Sofia de Grecia o Sofia d'Espanya que discutir la denominació d'un monarca de fa 200 anys que totes les fonts mencionen com a Carles IV d'Espanya. Per aixo, voldria que atengueres la meua peticio de dalt.--Pooma (disc.) 00:00, 13 juny 2011 (CEST)
[3]--Georg-hessen (enraona'm) 00:01, 13 juny 2011 (CEST)
Cal procedir a demanar a un steward que faci una verificació, quan les edicions dels dos usuaris són absolutament idèntiques, el mateix compte titella (Usuari:Pooma) reconeix que ja abans havia actuat així, i és a totes llums, una evidència palmària, que són el mateix usuari? A d'altres viquipèdia, donada la limitació de les dns, davant una evidència, evident, actuen amb conseqüència.--Georg-hessen (enraona'm) 00:12, 13 juny 2011 (CEST)
Contesto aquí per a tots dos. Jo no puc reanomenar l'article en qüestió donat que no hi ha cap nom consensuat entre els editors. Ara mateix, qualsevol versió és injusta per a alguna de les parts, cal adoptar un consens i és cert que a la taverna per ara no s'està adoptant. Les sospites semblen clares però fins a on jo sé, les sospites d'evasió de bloqueig per comptes titelles s'han de demostrar segons el procediment. Igualment els stewards que donin el seu parer, si s'ha d'investigar o no cal.--Àlex Esp (Discussió) 00:21, 13 juny 2011 (CEST)
Georg-hessen pareix mes interesat en aconseguir la meua desaparicio que en trobar referencies que recolzen la seua teoria. En fi, quan algu trobe algun historiador de prestigi (o sense ell) que parle de Carles IV com a Carles IV de Castella, que hem criden. Ho lamente pels estudiants que tindran errors si es fien d'algunes informacions erronies basades nomes en raonaments d'un internauta anonims sense fonts i pel prestigi d'una viquipedia que tolera teories abstractes nomes per la força i capacitat de resistencia del seu inventor i companyia (que et porten de pura desesperacio a la lluita d'edicions perque per moltes fonts que poses mai admetran el seu error).--Pooma (disc.) 00:29, 13 juny 2011 (CEST)
Pooma, torno a recordar que s'han d'evitar els atacs personals. Provaré d'encetar una discussió sobre com anomenar aquests articles i que cadascú aporti les referències i arguments que li semblin adecuats. Però barallant-nos i menyspreant els altres usuaris tan sols aconseguiràs que et bloquegin, si ets nou per primera vegada, si ets veterà potser de manera definitiva.--Àlex Esp (Discussió) 00:34, 13 juny 2011 (CEST)
A mi ja m'han dit de tot, com has pogut comprobar, pero es cert que hem costa poc entrar al fang. Reunire tota la informacio que puga quan arribe el moment, encara que personalment no crec que vaja a canviar res.--Pooma (disc.) 00:45, 13 juny 2011 (CEST)
Hola Alex. Disculpa'm que no hagi tret el cap fins ara. Des d'aquesta edició, i en vista de com em semblava que estava evolucionant la situació, m'havia autoimposat tres dies de viquivacances a fi de refredar la situació i calmar els ànims, tenir el cap fred i encarar-ho amb una actitud construcctiva. Ara, tres dies després, acabo de veure com s'ha resolt la situació. Altrament he vist que has desenvolupat i presentat les possibles alternatives sobre la denominació dels articles dels monarques espanyols. Soc totalment analfabet en el procés de presa de decisions, i malgrat que he estat mirant les votacions tancades del 2011, i malgrat que he estat mirant Viquipèdia:Presa de decisions, i tot i identificar que ara mateix s'està «en fase prèvia d'aclariments», no soc capaç d'identificar uns patrons d'acció; o siga, que no sé si cal afegir-hi arguments a favor i en contra de cada opció, o si de moment no cal fer res, o si ...? Hi ha alguna presa de decisions anterior que pugui fer servir de model, o alguna guia per orientar-me (a Viquipèdia:Sistema de presa de decisions no hi sé identificar la fase prèvia). Soc conscient que soc en part responsable que t'hagis vist forçat a iniciar aquesta presa de decisions, i per tant que hauria d'implicar-m'hi, per bé que no sé com o de quina manera haig de procedir. Gràcies per tot plegat i disculpes per la tardança.--Georg-hessen (enraona'm) 14:09, 16 juny 2011 (CEST)

Evasió de bloquejos

El contingut i el reanomenament és indiferent. Ja hi ha canals de debat i discussió oberts per la comunitat. Només cal saber si un usuari, amb un llarg historial de bloquejos, pot crear un compte titella per evadir un bloqueig, que se li va imposar perquè provocava guerres d'edicions i crispació, i ara pot continuar fent guerres d'edicions i crispant amb el compte titella. Cal procedir a demanar a un steward que faci una verificació, quan les edicions dels dos usuaris són absolutament idèntiques, el mateix compte titella (Usuari:Pooma) reconeix que ja abans havia actuat així, i és a totes llums, una evidència palmària, que són el mateix usuari? A d'altres viquipèdia, donada la limitació de les dns, davant una evidència, evident, actuen amb conseqüència.--Georg-hessen (enraona'm) 00:12, 13 juny 2011 (CEST)

Ok. Gràcies per la mediació i disculpa les molèsties.--Georg-hessen (enraona'm) 01:30, 13 juny 2011 (CEST)

Viquiprojecte:Monuments; T'animes a dur-lo al costat de casa?

Bones company,

Abans de res agrair-te tot l'esforç i temps invertit en el Viquiprojecte, a hores d'ara podem dir que gran part (que no tota) de la feina a fer dins la Viqui està acabada o ben encaminada. Aquest és el punt bàsic i necessari per dur endavant el projecte de Commons.

Com que aquest es ben encaminat (i sense descuidar-lo) vull donar-te noticia que aquells que estem al Viquiprojecte i l'associació Amical estem plantejant d'organitzar diferents gimcanes fotogràfiques: jornades d'un dia, a fer entre l'1 i el 30 de Setembre, per a prendre fotografies dels monuments i posteriorment pujar-les a commons per tal que aquestes participin al concurs.

Tant l'Associació com els capítols que estem organitzant el Wiki Loves Monuments 2011 voldríem mirar d'animar la participació el màxim possible i per aconseguir-ho és on tu tornes a esdevenir clau.

Des d'Amical et volem encoratjar a organitzar una d'aquestes gimcanes: segur que et ve al cap alguna entitat que li pugui interessar de col·laborar i comptaràs amb tot l'ajud que bonament podem donar-te. T'hi animes? --Mafoso (Mani'm?) 15:18, 15 juny 2011 (CEST)


Himne d'Alcanar

Mira't la contribució que vas fer en Himne d'Alcanar. Suposo que volies proposar l'esborrat de l'article però no vas acabar la proposta. --Panotxa (disc.) 06:20, 16 juny 2011 (CEST)

Pregunta sobre esborrament article

Bon dia. Veig que s'ha esborrat l'entrada Xavier Serra Besalú, és a a dir, jo mateix, per 10 vots contra 3. L'acusació era de "currículum" però ja vaig intentar explicar i justificar documentalment (amb referències) que no era tal cosa sinó la de presentar l'activisme en defensa de la filosofia, i altres inicitives acadèmiques, cíviques i culturals posades en marxa. S'hi pot fer alguna cosa, o això és definitiu?? Em sento una mica descioncertat per aquesta mecànica, que netenc que hi ha d'haver... pe`ro no deixa possibilitat a qui no s'hi dedica quasi professionalment Com cal expressar l'activitat d'una persona viva sense que se l'acusi de posar curriculum, que no era ni la meva inetnció ni el meu cas? Gràcies! Xavier Serra (disc.) 13:18, 17 juny 2011 (CEST)

Portal:Futbol/Sol·licitats

Hola Alex, sobre Portal:Futbol/Sol·licitats, no em sembla funcionar... He ficat Aldo de Nigris i ha funcionat be, pero quan he intentat ficar una nova columna de seleccions nacionals a la metacaixa no ha semblat funcionar, ja que no apareix. El format que he ficat es el mateix que el dels equips pero no ha funcionat. Com es aixo? T'ho pregunto perque tu ho has editat molts cops. Per cert, una altra pregunta perdona, be, l'he preguntat a Template talk:Gol. Gracies i disculpa les molesties! JaumeBG 06:01, 19 juny 2011 (CEST)

Borrar plantilla gol2

Hola Àlex! Després d'algunes proves he aconseguit polir la plantilla {{gol}}; per tant la plantilla {{gol2}} que havia creat pensant que no me'n sortiria s'hauria de borrar per no confondre al personal. Perdó per les molèsties. --Arinsau (disc.) 19:47, 19 juny 2011 (CEST)


Consulta Teologia feminista

Hola Àlex. Sóc magdala, nova a la viquipèdia. Tinc un dubte de com fer uan citació d'una revista en paper que també va enllaçada a una pàgina web. És la cita nº 8 de l'article de teologia feminista. No m'he aclarit mirant les plantilles. Ho estic fent malament perquè em queda tot el títol enllaçat a la web. A quin membre ho puc consultar?. T'escric a tu però potser em cal fer-ho a un altra persona. Perdona si és així. He anat escrivint en diversos articles de religió lligats al projecte dels 1000. Potser he fet alguna malament i no ho he vist. A quin membre puc consultar?. Magdala (disc.) 15:05, 22 juny 2011 (CEST)

Gràcies per la teva resposta. El problema el tinc en què la cita correspon a una revista que es diu Alandar publicada en paper. Ara l'article corresponent surt a al web però suposo que a final de juliol o potser setembre quan facin el següent número, presuposso que ja no sortirà, veig que només surt el darrer número que fan. Per això volia deixar separat la citació de la revista (referida a la publicació en paper) de l'existència de la web de la publicació. Però em queda junt. Potser si és una cosa temporal no caldria citar la web no?. Que et sembla si trec l'enllaç??. G`racie sper endavant.Magdala (disc.) 15:21, 5 jul 2011 (CEST)

Article asní

Hola, veig que el diccionari català-valencià-balear defineix asní com propi d'ases i no pas com ramat d'ases o ramaderia d'ases. En castellà la ramaderia d'ases es diu asnar però en català no ho he trobat i en tot cas no es diu asní. Faré una redirecció d'asní a ase i procuraré mirar si existeix el terme català per ramaderia d'ases.--Victor M. Vicente Selvas (disc.) 15:40, 29 juny 2011 (CEST)

?

Quin problema tens???????????????????????????????????????????el comentari anterior sense signar és fet per Future (disc.contr.) 17:37, 19 jul 2011 (CEST)

Potser el que vol aquest usuari és en:Wikipedia:Right to vanish. Crec que hi té dret, però ho hauria de demanar formalment abans que el bloquegin indefinidament per conducta intimidatòria i hostil. Pau Cabot · Discussió 17:45, 19 jul 2011 (CEST)
Sí, a això em referia. Fes-li la proposta. Si s'avé, perfecte. Si continua amb la conducta improcedent, bloca'l. Pau Cabot · Discussió 18:00, 19 jul 2011 (CEST)

Sop (menjar)

Ja he dit la meva a l'enllaç que m'has donat, també he ampliat una mica l'article i he posat més referències. Pots mirar-ho? Gràcies. --MarisaLR (disc.) 12:57, 13 ago 2011 (CEST)

De nou, gràcies --MarisaLR (disc.) 15:56, 13 ago 2011 (CEST)

furbol

bon projecte el dels traspassos, hi ha articles com els de seleccions poc populars que porten temps demanats --barcelona (disc.) 14:43, 3 set 2011 (CEST)

Petit favor

Ei Alex, ara que et veig per aquí. Si no et fa res, em podries ajudar amb un petit problema que acabo de tenir? Es tracta d'una plantilla de referències a l'article que ara mateix estava ampliant: Pilar de 4. Podries passar-hi un segon i fer-hi un cop d'ull. Ja veuràs que és una tonteria. Merci. :) --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 00:54, 13 set 2011 (CEST)

Ei! Que ràpid! No me n'havia adonat. Moltes gràcies. --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 01:15, 13 set 2011 (CEST)

Protooncogèn

Tens raó, en l'accent, m'havia fixat amb l'adjectiu.

--Jmarchn (disc.) 07:08, 24 set 2011 (CEST)

Protooncogèn

Tens raó, en l'accent, m'havia fixat amb l'adjectiu. M'he posat a canviar oncogen, que té, per tant, el nom equivocat. Era l'article, no meu, que havia pres de referència,

--Jmarchn (disc.) 07:10, 24 set 2011 (CEST)

Participa-hi !!!

Particpa en el nou projecte de la viquipèdia! http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Redactem_la_Viquip%C3%A8dia

NextGen Series

A l'article NextGen Series 2011-12 vas posar que hi faltaven referències, n'he posat una. Si creus que es suficient ja es pot treure l'avís. --Manaies (disc.) 19:55, 27 set 2011 (CEST)

Ja t'he posat la referència que em demanaves però a la viquipèdia en anglès posa que l'elecció és aquesta. --Manaies (disc.) 17:00, 28 set 2011 (CEST)

Gràcies

Res, era per donar-te les gràcies per posar les propostes d'esborrament a la pàgina de votacions. La primera me la va posar automàticament i la segona deu ser per que he escollit la proposta d'esborrament ràpid. Doncs això, gràcies. --Anskar (disc.) 01:22, 29 set 2011 (CEST)

Hola sóc una alumna d'un institut. El que vas borra sobre les baquis (plaute) va ser una prova per saber com funcionava. Com puc torna a editar-ho?--Pandora (disc.) 12:49, 6 oct 2011 (CEST)

Plantilla Interwiki-all

Ara que vull posar la info d'ús, veig que no enllaça enlloc, la provo a la meva pàgina d'usuari i a una altra de proves dins el meu usoari i em fan coses diferents. No sé quina és la funció de la plantilla. --Anskar (disc.) 13:30, 7 oct 2011 (CEST)

Re: Navbox

Perfecte, ja me n'encarrego, merci--Arnaugir 18:44, 1 nov 2011 (CET)

Última Hora

Hola, no sé encara molt bé com va això. A la meva edició de Vikipèdia (diari Última Hora) vull posar un requadre amb una foto i les característiques principals. Algú m'ajuda? Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Guillermo Esteban (disc.contr.) 01:37, 24 nov 2011 (CET)

SUL@svwiki

Can You confirm that this is your request? -- Lavallen (disc.) 10:34, 26 nov 2011 (CET)

Yes, this is my request.--Àlex (Discussió) 17:03, 26 nov 2011 (CET)

Dubte eliminacio articles

Hola Alex! Com a vikipedista novell tinc un dubte, vaig proposar eliminar dues pagines d'articles que no aportaven res, a part de estar repetides. La proposta ha estat denegada, però no entenc el perquè. Hi ha algun motiu que desconegui o un pas que no hagi realitzat be? http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Eleccions_legislatives_d%27Alb%C3%A0nia_(2005)&redirect=no http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Eleccions_legislatives_d%E2%80%99Alb%C3%A0nia_(2005)&redirect=no --GNN78 (disc.) 03:37, 27 nov 2011 (CET)

Andalusia

La realitat nacional d'Andalusia es innegable i notoria y l'Estatut Andalús ho reconeix. No trobo cap difèrencia entre nació y realitat nacional. Al menys en català ho posaré com nació altra vegada.el comentari anterior sense signar és fet per Rafaelvlmrt (disc.contr.) 14:18, 29 nov 2011 (CET)

Tens raó, però per polèmic que sigui el tema no hi ha diferència entre realitat nacional i nació així que penso que (amb l'estatut d'autonomia a la mà) puc fer el canvi --Rafaelvlmrt (disc.) 15:23, 29 nov 2011 (CET)

Renaming in huwiki

Hi! Renaming is done on huwiki. Regards. - RepliCarter (disc.) 18:44, 29 nov 2011 (CET)

Sant Joan C.E.

Necessito que hem doneu un motiu real per haver esborrat un article que si contenia fonts VERIFICABLES i admissibles (és que algú s'ha llegit les fonts aportades? Si el club existeix, per que se l'esborra?) i m'expliqueu que fa que no siguin admissibles en aquesta wikipedia. Per altra banda m'agradaria saber si el mateix article, però amb dades més concretes i referències més concretes (és a dir, menys feina) també seria esborrat. I ja com a darrer dubte com s'entén que s'elogii la bona feina feta i alhora s'elimini? És aquesta la manera d'animar a la gent a aportar més articles? Necessito un raonament lògic.el comentari anterior sense signar és fet per Ynthem (disc.contr.) 11:03, 10 des 2011 (CET)

Linfedema

Hola Àlex:

Sobre les paraules mal escrites hi hauria d'haver un consens a nivell de tota la Viquipèdia: Incloure-les o no en les redireccions. S'ha parlat alguna vegada d'aquest tema? És una cosa prou seriosa com per arribar (o ja haver arribat) a un consens i que no sigui un parer teu o meu.

Jo pensava que NO s'haurien d'incloure mai les paraules mal escrites. El fet de posar una entrada amb una paraula mal escrita por fer pensar que aquella paraula (la mal escrita) pugui ser correcta. Creure que cal incloure totes les paraules mal escrites suposaria una gran feinada... D'entrada (fora que no hi hagués un advertiment en algun sentit), jo en seria contrari.

--Jmarchn (disc.) 16:14, 10 des 2011 (CET)

Hola, de nou!
Veig que ja es va parlar d'aquest tema (gràcies per la indicació, perquè no ho sabia), ja fa 3 anys i no s'ha modificat res (una de les propostes) en el sentit que s'avisi a l'usuari que ha introduït una paraula mal escrita. En resum i pel meu parer (que no es correspon amb el teu): ha estat una decisió errònia.
No tinc ganes d'encetar una discussió de nou. La darrera vegada que ho vaig fer (sobre el nombre d'elements de les categories), es va produir la discussió més llarga de la nostra wiki, amb el resultat de que no es va modificar res. I vaig acabar amb: 1. Sense entendre la forma de prendre decisions en la nostra wiki; i 2. Que no m'amoïnaria mai més en crear categories o en endreçar els articles dins de les categories corresponents (cosa que anteriorment - en el camp de coneixement que conec millor- hi havia dedicat força hores: la medicina).
Gràcies per la ràpida resposta
--Jmarchn (disc.) 16:48, 10 des 2011 (CET)

nom

no m'hi havia fixat que havies simplificat el nom... Venia per donar-te feina. Sé que escrius sobre futbol però no sé si controles d'altres esports. Molts mestres d'educació física se'm queixen que falten conceptes claus del món esportiu, potser et vindrà de gust fer-ne algun --barcelona (disc.) 13:06, 11 des 2011 (CET)

Nombre usuario en euwiki

Ya he cambiado tu nombre al solicitado. Agur! --Kabri 12:16, 14 des 2011 (CET)

Bones Festes

Bones Festes!!

--Beusson (disc.) 18:54, 24 des 2011 (CET)

Koldo Álvarez

Totalment d'acord. Badada monumental. Ara ho corregeixo. Crec que caldria precisar el tema dels sobrenoms a VP:AP sobretot pel que fa a la idea de "nom de ploma". Hi ha molts personatges, no només escriptors, que són coneguts més per un pseudònim que no és el seu nom de pila. En la majoria de wikis s'anomena Koldo Álvarez o alguna cosa per l'estil. Hi ha altres casos que se m'acudeixen ara. Que en penses? --Bestiasonica (disc.) 11:36, 28 des 2011 (CET)

Veig que hi estàs editant. Te n'encarregues tu? --Bestiasonica (disc.) 11:38, 28 des 2011 (CET)
MMM! Són interessants les discussions a la taverna, però sovint es "perden". Estaria bé que es poguessin introduir els consensos rellevants bé sigui en les pàgines de discussió de les pàgines de l'espai Viquipèdia o integrant noves frases a les normes o polítiques. En fi... Bon any nou! --Bestiasonica (disc.) 11:50, 28 des 2011 (CET)