Usuari Discussió:Àlex/Arxiu 2013

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Llista de partits polítics catalans

Què et sembla com ha quedat Llista de partits polítics catalans? --Davidpar (disc.) 17:16, 1 gen 2013 (CET)

Monuments històrics de Llucmajor

Hola Àlex. He vist que has posat una fotografia de les cases de Capocorb a l'article Llista de monuments de Llucmajor que jo havia eliminat. La raó per la qual la vaig eliminar és perquè l'article fa referència a la torre de defensa de la possessió de Capocorb Nou, situada a varis quilòmetres de la possessió de Capocorb Vell, i la foto correspon a aquesta darrera possessió que no té cap torre de defensa. Potser hauríem de canviar el nom a la fotografia per evitar més confusions. L'eliminaré de l'article. Salut i gràcies per revisar aquests articles. --Antoni Salvà (disc.) 10:01, 11 gen 2013 (CET) Perfecte, ho he revisat i tens tota la raó, havia fet una pifiada. el comentari anterior sense signar és fet per 85.57.228.82 (disc.contr.) 11:27, 29 ago 2013 (CEST)

Eliminació

Ei, Alex. M'has eliminat Plique-à-jour que està esperant que es desperti l'Amical bot per a ser traduït !!. No és l'únic, per cert. Pots recuperar-lo, si us plau ?.--amador (disc.) 20:11, 26 gen 2013 (CET)

No cal, l'he tornat a demanar com si fos nou. Com que no tenia història, no hem perdut res interessant. Espero que el bot es desperti ràpid perquè comença a haver cua. Salut !--amador (disc.) 16:00, 28 gen 2013 (CET)

Display i source

El que dóna el problema és el source abans de les coordenades. He de modificar el programa, que ara posa el source davant el display quan no hi ha més paràmetres, perquè el posi al final. Per ara, només dóna problemes en els molt escassos articles en que importava una plantilla que tenia el display davant de les coordenades, o si més no, jo em pensava que eren molt escassos.

Si en trobes un pots arreglar-lo, revertir el bot o treure la plantilla. Suposo que tard o d'hora tornaré a passar el bot per les mateixes categories i ja posarà les coordenades bé.

Si el bot n'està posant molts de malament ara, aleshores haurem de demanar a un administrador que el bloqui una estona perquè s'aturi, que no soc a casa per parar-lo.--Pere prlpz (disc.) 14:46, 28 gen 2013 (CET)

Articles bonificats VP:1AD

Hola Àlex, podries passar a votar per Viquiprojecte:Un article al dia/Articles bonificats? La idea és seleccionar els articles més importants que ens manquen. Si els tenim seleccionats, serà més fàcil de saber en quins articles hem de dedicar més esforços. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 16:36, 9 feb 2013 (CET)

Bones, quan tinguis temps i si vols, et podries tornar a passar per Viquiprojecte:Un article al dia/Articles bonificats? S'han afegit molts articles des de la última ronda. Gràcies.--Mbosch (会話) 22:20, 23 març 2013 (CET)

plantilles impossibles

Benvolgut Àlex, he volgut fer les plantilles {{FLA}} i {{VLO}} per a Flandes i Valònia, però obtinc un message d'error que no puc undo. He dogut triar VLO per a Vàlonia, com que VAL era pres per a País Valencià i WAL per a País de Gal·les. Mercès per a la teva ajuda. --Flamenc (disc.) 20:29, 10 feb 2013 (CET)

Moltes gràcies, ara funcionen a la perfecció, he utilitzat el primer Valònia Valònia a l'actualització de Bolland i per a respectar l'equilibri lingüístic, un Flandes Flandes
a Moscou. Llastima que no hi he pensat més aviat, com que acabo gairebé una revisió dels nuclis de Bèlgica (no dels municipis), als quals molts després de cinc anys calia un update i aquestes plantilles són molt còmodes.--Flamenc (disc.) 12:47, 11 feb 2013 (CET)

Hola

Hola. :) Hope to meet you in Barcelona. :D n:en:Wikinews:Meetup/Barcelona y para n:en:Wikinews:IPC Alpine Ski World Championships assistance. :) --LauraHale (disc.) 17:34, 11 feb 2013 (CET)

Mandrinatge

Ep! Al final he fet l'article per separat, tot i que una vegada fet m'he adonat que fa poc havia estat fusionat (mea culpa per no haver llegit bé el teu missatge). Personalment crec que són dos articles totalment diferents, un pel procés i l'altre per l'eina. Gràcies per atendre la petició.--Arnaugir 19:40, 18 feb 2013 (CET)

Moltes gràcies, així ho faré!--Arnaugir 14:50, 5 març 2013 (CET)

Viquipèdia:Imatge de l'any/2012

A Viquipèdia:Imatge de l'any/2012 hi ha un problema: les imatges seleccionades cada any per la votació final eren les que havien estat seleccionades per aparèixer a portada, es a dir, les DUES de cada mes i no nomes la guanyadora (pots revisar les planes dels anys anteriors). Ara no se si s'hauria d'anul·lar la votació, continuar com si res o afegir les noves i allargar l'actual uns dies mes. Fes el que et sembli convenient, jo et recolzaré. Fins aviat! --Beusson (disc.) 08:20, 8 març 2013 (CET)

Imatge del mes

Hola, Àlex: Et felicito per la teva constància en mantenir viva aquesta secció. Si no fos per tú, no hi hauria ni proposta de fotos ni, quasi, votants. Jo, a pesar del risc de fer-me pesat, hi continuaré participant. Adéu.--Isidre blanc (disc.) 08:35, 11 abr 2013 (CEST)

Rosalind Franklin

Ei, gràcies Alex. Així està perfecte. Salut!--Sorneguer (disc.) 15:08, 26 abr 2013 (CEST)

Eliminació de la pàgina Cercolets de l'ABPS

Hola Àlex, Només m'agradaria dir-te que jo sóc el cap de colla d'aquesta colla i vaig redactar el text que vaig copiar de la nostra pàgina web, i el vaig copiar ja que penso que esta molt ben explicat i vaig decidir compartir-ho a la viquipedia. Abans d'eliminar pàgines podries preguntar si tinc drets d'autor ja que els tinc. Gràcies el comentari anterior sense signar és fet per Larsvidilla (disc.contr.) 20:07, 26 abr 2013 (CEST)

Pàgina d'ajuda a Wikimedia

Hola! Et volia demanar si em podries ajudar perquè no sé com iniciar la traducció d'una pàgina d'ajuda que encara no existeix, concretament aquesta, no vull desgavellar res a nivell d'enllaços i tal. Gràcies per endavant! --Quico (disc.) 14:48, 27 abr 2013 (CEST)

Ja ho he descobert. Gràcies i disculpa la molèstia!--Quico (disc.) 15:17, 27 abr 2013 (CEST)

ElTolay

He blocat ElTolay perquè totes les seves intervencions son vandàliques, entre elles a la teva pàgina. Si creus que s'ha de revertir, cap problema. --Panotxa (disc.) 12:53, 29 abr 2013 (CEST)

Et necessitem a tu

Bona tarda Àlex,

Necessitem reforços: https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte_Discussi%C3%B3:Els_1.000#Llista_d.27articles_per_pujar_a_30.000

La teva ajuda, per poca que sigui, serà molt agraïda.

Moltes gràcies!

--Davidpar (disc.) 20:38, 3 maig 2013 (CEST)

Pàgina de proves Peprovira

Hola Àlex! Gràcies pels teus comentaris, vejam si amb el temps veig les coses d'un altra manera i m'hi torno a posar amb energies renovades... però de moment la veritat és que estic molt desinflat. D'altra banda, no havia considerat això que em dius, que potser la pàgina pot ser útil, i per tant et faré cas i en trauré l'avís d'eliminació. De fet l'hi havia posat per tal d'eliminar espai i no carregar el sistema amb bytes de més, però si consideres que val la pena de guardar-la, doncs et faig cas. Apa, fins una altra i gràcies per tot.--Peprovira (disc.) 20:21, 16 maig 2013 (CEST)

Proposta de modificació dels criteris descrits a Viquipèdia:Reversors

Hola Àlex: he obert una línia de discussió a la taverna relativa a la modificació dels criteris descrits a Viquipèdia:Reversors per si t'interessa seguir-la i participar-hi. --Bestiasonica (disc.) 12:54, 17 maig 2013 (CEST)

Bona nit! Veig que has fet alguna contribució a l'article Grecs, que ara tinc en avaluació. Si et vé de gust, m'agradaria que hi poguéssis dir alguna cosa.--Climent Sostres (disc.) 00:51, 10 juny 2013 (CEST)

Rebenvinguda

Hola, Àlex! Moltes gràcies per les teves paraules! Salut! :-) --Judesba (digues...) 21:34, 13 juny 2013 (CEST)--Judesba (digues...) 21:34, 13 juny 2013 (CEST)

Fotografia

Hola Alex, Sóc aficionat a la fotografia i la meva intenció és anar enviant material a wikimedia commons, ja he enviat algunes fotografies i voldria saber quin ús es pot fer d'elles tota la comunitat una salutació el comentari anterior sense signar és fet per Alberto-g-rovi (disc.contr.) 08:54, 14 juny 2013 (CEST)

Vandalisme/Estat

Bones, Àlex. El fet que a la teva pàgina surti el teu estat dificulta la reversió i he d'entrar i esborrar el text. No sé si és només cosa meva, però ja m'ha passat amb dos usuaris. Saps si hi ha alguna alternativa? Salut! --Judesba (digues...) 15:33, 19 juny 2013 (CEST)

Hola! Sí, però el que passa és que com l'anònim no signa i després passa el SignaBot, he de desfer els dos canvis, no puc simplement revertir-ho... per això t'ho deia. Però gràcies de tota manera! :-) Salut, company! --Judesba (digues...) 17:15, 20 juny 2013 (CEST)

Viquiprojecte:Fotografia

Bones! Ja n'he informat a la Taverna, però així és més directe: he engegat el Viquiprojecte:Fotografia, per si et ve de gust participar-hi. Salut! --Judesba (digues...) 19:47, 29 juny 2013 (CEST)

Fotografia del mes

Bon dia, Àlex: Em sorprèn que a l'apartat de "fotografia del mes" de la portada no hi figuri la fotografia guanyadora (per "golejada") del mes de Juny. Potser caldia arreglar-ho. Un saludo.--Isidre blanc (disc.) 09:48, 18 jul 2013 (CEST)

Grecs

Bona nit! Si et vé de gust, podries passar-te a votar l'article Grecs en el que has col·laborat. Gràcies!--Climent Sostres (disc.) 01:00, 1 ago 2013 (CEST)

Hola

Hola, pot ajudar-me a millorar aquests articles, gràcies: Mare de Déu dels Remeis (San Cristóbal de La Laguna), Peregrinació a Candelaria.--81.33.120.57 (discussió) 16:45, 18 ago 2013 (CEST)

Fotografia

Hola Alex. Me podrias explicar como puedo saber si alguna wiki utiliza una fotografia mia sin tener que comprobarlas una por una,cual seria la forma mas rapida posible. Un saludo el comentari anterior sense signar és fet per Alberto-g-rovi (disc.contr.) 12:30, 24 ago 2013 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2013

Hola, com va tot? Et contactem per convidar-te a participar en l'edició d'enguany de Wiki Loves Monuments. Com sabràs, comença el proper diumenge dia 1 i s'allargarà tot el mes de setembre. Ens agradaria molt poder comptar de nou amb la teva participació. Pots llegir més sobre el concurs a Wikilovesmonuments.cat Sort! --Judesba (digues...) 01:18, 30 ago 2013 (CEST)

allright man..

ok man, I will register myself on the catalan wikipedia.. el comentari anterior sense signar és fet per 83.43.89.162 (disc.contr.) 03:17, 10 set 2013 (CEST)

Hola

Hola, pots ajudar-me a millorar aquests articles, gràcies: Guatimac, Museu Arqueològic del Puerto de la Cruz.--79.155.92.244 (discussió) 17:10, 22 set 2013 (CEST)

Vindràs¿

Vindràs a la Viquitrobada d'enguany? Ens agradaria que els usuaris més actius (i no diguem ja els admins!) donessin un pas més pel projecte i per veure què podem fer plegats sempre és més fàcil cara a cara--barcelona (disc.) 18:03, 5 oct 2013 (CEST)

Exposició Wiki Loves Barcelona

Hola Àlex, estem organitzant una exposició sobre les millors fotos de Barcelona a Wikimedia Commons, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, de cara al febrer (segurament durant el Mobile World Congress). Hem creat el Viquiprojecte:Exposició Wiki Loves Barcelona per convidar a tota la comunitat a participar en la tria de fotos de l'exposició: ens voldries donar un cop de mà proposant i comentant fotos? Gràcies! --Mariona Aragay (disc.) 13:42, 22 oct 2013 (CEST)

traduir un article de wiki

Hola, em podríeu dir com es fa per traduir un article de wiki a una altra llengua? I on trobaré la vostra resposta? el comentari anterior sense signar és fet per Copiacertificada (disc.contr.) 12:49, 24 oct 2013 (CEST)

correccio pagina Laurent Jimenez-Balaguer

Hola Alex, no estic segura, pro tinc l'impresio que vas destruir la major part de las referencias i text que s'avia escrit sobre aquest artista. No se compren. Las referencias estaban justificadas. El meu catala no es perfecta ya que fe solament uns mesos que estic a barcelona, disculpa las faltas, pro la discussio se pot tindra. No vec de quin dret se revertit las datas. --Barcelonacultura 18:25, 15 nov 2013‎

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 09:08, 18 des 2013 (CET)

Tralarí

Feliç felicitat!
Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i que comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.

La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
Sanjosex - "Polvorons amb mel"
"Quan somrius"
John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"

--Judesba (digues...) 17:26, 23 des 2013 (CET)