Usuari Discussió:Amadalvarez

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Replacement filing cabinet.svg
Arxius de la discussió
Des de abril-2006 a 31 de desembre-2010
Any 2011
Any 2012
Any 2013
Any 2014

Petició de traducció[modifica | modifica el codi]

 • La vostra petició de traducció de l'article Edmond Aman-Jean es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:14, 6 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Jacques-Émile Blanche es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 11:50, 6 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Alfred Sisley es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 00:38, 6 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Alfred Sisley es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 01:10, 2 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Jacques-Émile Blanche es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 00:00, 2 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Edmond Aman-Jean es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 23:07, 1 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Armand Rassenfosse es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 22:14, 1 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Golpe de Estado de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 22:12, 16 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Directorio civil de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 21:32, 16 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Directorio militar de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 20:55, 16 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Dictadura de Primo de Rivera en Cataluña es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 23:08, 3 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Josep Tapiró i Baró es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:04, 24 feb 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Eva Perón es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:47, 19 feb 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Eva Perón es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:22, 1 feb 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Lebensraum es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 19:28, 26 gen 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Tree es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 15:33, 26 gen 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article El Día Gráfico es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 19:15, 28 nov 2013 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Kiss of Judas es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:50, 28 nov 2013 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Nativity of St. John the Baptist es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 17:01, 28 nov 2013 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Royal Scots Fusiliers es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 17:47, 13 oct 2013 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Decreto de Graciano es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:59, 2 set 2013 (CEST)


 • La vostra petició de traducció de l'article The Garden of Earthly Delights es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:24, 1 ago 2013 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article M. King Hubbert es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 09:38, 22 maig 2013 (CEST)
*La vostra petició de traducció de l'article Peak oil es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 13:55, 21 maig 2013 (CEST)


Vall d'Aran (1649-50)[modifica | modifica el codi]

Salutacions Amador! Gràcies per pensar en mi. Ja fa un temps que no disposo de gaire temps lliure per fruir a la Viquipèdia però respecte l'article que em comentes, al meu entendre podria anomenar-se Campanya de la Vall d'Aran (1649-50). Tot i així considero que la persona més adequada per aquesta labor seria en @Panotxa, car ell va ser que va desenvolupar tota la Guerra dels Segadors. Li he deixat un missatge al respecte. Una forta abraçada!--Georg-hessen (enraona'm) 04:45, 31 des 2014 (CET)

A mi em sembla bé. Però la quinzena acava dilluns, i el recompte el faré el dia de reis! --Panotxa (disc.) 06:53, 4 gen 2015 (CET)

Dab solver[modifica | modifica el codi]

Bones! He vist que fas servir una cosa que es diu dab solver per resoldre desambiguacions. Es pot provar? Gràcies!--Jey (disc.) 21:23, 4 gen 2015 (CET) Ja ho he trobat! Ho provo i et dic! --Jey (disc.) 21:26, 4 gen 2015 (CET)

@Jey: suposo que has trobat les instruccions. Només una advertència: per un problema que ja està reportat, si l'article té referències i no troba un <references/>, l'hi posa, tot i que hi hagi un {{referències}}, perquè no sap reconèixer-ho. Es qüestió d'estar a la guait i eliminar-ho. Amb tot, es va a molta velocitat. Ànims !.amador (disc.) 21:32, 4 gen 2015 (CET)

Periodista[modifica | modifica el codi]

Molt bona feina, Amador!! Crec que està tot correcta, a partir d'ara utilitzaré la plantilla nova ;) --Davidpar (disc.) 10:02, 9 gen 2015 (CET)

propòsit 2015[modifica | modifica el codi]

Per al 2015 apart de les infotaules de wikidata, quin és el teu viquipropòsit? flamencs? algun tema de qualitat a la recàmera? O estàs avorrit?--barcelona (disc.) 18:17, 10 gen 2015 (CET)

@Barcelona: Bon any, guapa !. Espero que les infotaules no m'ocupin tot l'any. La veritat és que pensava seguir amb els gòtics catalans abans que els flamencs. També volia fer una revisió ampliada de la bio del Francesc Macià i el Companys, que estan una mica desestructurats. També tinc pendent crear/ampliar articles de patrimoni aprofitant una llibre que m'han regalat que es diu "Nous usos del patrimoni industrial català". Acabar algunes traduccions que tinc de treball de fons i poca cosa més. Per cert, com que ja veig que em monitoritzes, passat per la meva llista de treball i opina i/o fes propostes sobre els colors i les icones que haurien de tenir (o no) els títols de les infotaules.--amador (disc.) 18:39, 10 gen 2015 (CET)
miro, però jo no sóc gaire d'aquestes coses com ja saps. Em sembla bé fer gòtics catalans i les dues figures catalanes. Et deixo un marge prudencial doncs abans de mirar més coses que encarregar-te hehe que ja m'agraden els teus propòsits--barcelona (disc.) 18:41, 10 gen 2015 (CET)

infotaula actor[modifica | modifica el codi]

Hola, com va tot!
Putz, no hi havia pensat. De fet estava esperant que tot això de les plantilles s'automatitzés,com es va anunciar a Tarragona. Però vaja, aqui van uns suggeriments:
Unificar naixença/naixement, lloc/indret... | data de naixença = <!-- {{Data naixement|AAAA|MM|DD}} o bé {{Data naixement i edat|AAAA|MM|DD}} --> | indret de naixença = | data de defunció = <!-- {{Data defunció i edat|AAAA|MM|DD|AAAA|MM|DD}} primer la data de defunció i després la de naixement--> | lloc de defunció =
si veig alguna cosa més, t'ho dic. una abraçada. Pallares (de vegades des de la tablet no deixa signar)

Per mi, la "pel·licula més taquillera", no és un concepte formal.
Pel que fa a la llista de premis, últimament no la faig servir, ja que obro un apartat a l'article. Per mi, en tot cas, ho reduiria a mitja dotzena de premis, com a màxim, en totes les plantilles: Oscar, Globus, Bafta, Goya, Gaudi...i para de comptar, però es la meva opinió, clarament subjectiva.--Pallares (disc.) 19:24, 11 gen 2015 (CET)

Infotaula compositor clàssic[modifica | modifica el codi]

Hola Amador, Per seguiment de la Discussió de Lohen11 m'entero de la feina que estàs fent amb les infotaules. Per al cas dels compositors clàssics ja fa temps que penso si s'hi podria afegir un paràmetre sobre el catàleg principal de les seves obres (W.A. Mozart = Köchel; J.S. Bach = BWV; G.F. Händel = HWV, F.J. Haydn = Hoboken, A. Vivaldi = Ryom, D. Buxtehude = BuxWV, F. Schubert = Deutsch catalogue, R. Strauss = Trenner Verzeichnis (TrV), G.P. Telemann = TWV, etcètera). Aquests catàlegs sovint tenen article a Viquipèdia (com es pot veure) o en altres Wikis. Una informació prou completa sobre el tema és a en:Catalogues of classical compositions#List of catalogues, versió extensa de part de l'article que es correspon amb el "nostre" Opus (música) i que potser algun dia podria(em) traduir. Seria bo tenir-ne l'opinió del propi Josep Renalias (Lohen11). Si sembla convenient, ara seria un bon moment d'incorporar-ho. Com ho veus / veieu? Cordialment,--FranSisPac (disc.) 08:00, 19 gen 2015 (CET)

Normalment només la tenen els grans compositors, però com que és una opció, també podria sortir. Com que si no hi ha dades, no surt, també hi afegiria apartats com: Formació, mestres, alumnes, distincions honorífiques. Ara, la taula ha de ser senzilla, amb colors poc cridaners, per a que no destaqui massa. El model que m'agrada és el francès: fr:Camille Saint-Saëns.--Lohen11 (disc.) 08:54, 19 gen 2015 (CET)
@FranSisPac, Lohen11:. Trasllado el fil a la discussió que ja havia començat i us responc allà.--amador (disc.) 17:38, 19 gen 2015 (CET)

Foto Subirachs[modifica | modifica el codi]

Gràcies per la foto, i al Manel si estàs en contacte amb ell. La del Nicodem l'he variat una mica de lloc, perquè desanivellava les fotos de les dues portes, espero que no t'importi. Salutacions.--Canaan (disc.) 17:03, 19 gen 2015 (CET)

@Canaan: He contactat via Flickr i és mol enrotllat. Ja ha cedit altres fotos notables a la WP. En contrapartida, li milloraré el seu article tant com sigui possible. Merci a tu per la feina feta.--amador (disc.) 17:27, 19 gen 2015 (CET)

Invitation to Medical Translation[modifica | modifica el codi]

Medical Translation Project

Globe-Star of life.svg
Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Templatetiger[modifica | modifica el codi]

Answered at de:Benutzer Diskussion:TMg#templatetiger. --TMg 17:55, 29 gen 2015 (CET)