Usuari Discussió:Amadalvarez

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Replacement filing cabinet.svg
Arxius de la discussió
Des de abril-2006 a 31 de desembre-2010
Any 2011
Any 2012

Petició de traducció[modifica | modifica el codi]

 • La vostra petició de traducció de l'article Josep Tapiró i Baró es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:04, 24 feb 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Eva Perón es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:47, 19 feb 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Eva Perón es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:22, 1 feb 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Lebensraum es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 19:28, 26 gen 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Tree es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 15:33, 26 gen 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article El Día Gráfico es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 19:15, 28 nov 2013 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Kiss of Judas es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:50, 28 nov 2013 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Nativity of St. John the Baptist es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 17:01, 28 nov 2013 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Royal Scots Fusiliers es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 17:47, 13 oct 2013 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Decreto de Graciano es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:59, 2 set 2013 (CEST)


 • La vostra petició de traducció de l'article The Garden of Earthly Delights es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:24, 1 ago 2013 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article M. King Hubbert es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 09:38, 22 maig 2013 (CEST)
*La vostra petició de traducció de l'article Peak oil es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 13:55, 21 maig 2013 (CEST)

Margaret Bourke-White[modifica | modifica el codi]

[Com sento poeta, ara faré una rima xorra :-D]

Bon dia i bon any, company!

Espero que t'ho hagis passat d'allò més bé. Els meus millors desitjos per aquest 2014.

Respecte la teva edició en aquest article, entenc que s'ha de limitar i restringir l'ús d'enllaços externs a altres projectes wiki i és una norma que segueixo i aplico. En aquest cas en concret tenia una finalitat il·lustrativa per tal d'entendre millor l'article, ja que les imatges no són a Commons. Però veient el teu resum d'edició ("Check Wikipedia 68 dins VP:QQ13") he pensat que potser era una cosa demanada a Viquipèdia:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2013, però per més que m'ho miro no trobo què és exactament. Aquest "68" no sé a què fa referència, i no veig res d'enllaços a altres projectes a la llista de la QQ. He vist que has deixat el mateix resum d'edició en altres articles, on sí s'enllaça a articles en altres llengües (cosa que cal evitar). M'expliques què és aquest "68", si us plau?

D'altra banda, em sembla que es podria conservar l'enllaç a les fotos en casos així, ja que no són articles que es poden crear sinó imatges que no podrem carregar a Commons per no ser lliures.

Bé, ja diràs quan puguis. Salut! --Judesba (digues...) 09:36, 1 gen 2014 (CET)

@Judesba:Bon Any, guapa !. Espero que tu també siguis molt feliç en aquest esperançador any que comença (a tots se'ls ha de donar una oportunitat). Lo del error 68 té a veure amb el Wikicheck. Si mires la discussió de la QQ veuràs com ha començat el tema. Ja he vist la intenció de la foto i he dubtat. He pensat a posar-les com enllaç extern (la URL sencera) dins el text, per a que no doni error, però tampoc és massa elegant. Com a superadministradora amb més coneixement que els miserables picates, et deixo optar entre revertir i deixar un comentari dins per al proper talibà que vingui, o posar la URL complerta (també amb comentari, és clar). M'ho dius, i jo ho faré. Mentre ho penses, surto a passejar els gossos. Apa, --amador (disc.) 09:46, 1 gen 2014 (CET)
Home, ni jo sóc superadministradora (que és només una "posició administrativa", al meu entendre) ni tu ets un miserable picata... Tots dos som editors de fa anys, i potser en aquest cas ho veiem diferent. D'altra banda, jo només reverteixo vandalismes i edicions reiteratives; una altra cosa és desfer canvis o re-editar.
Respecte posar la URL completa, això sí que em sembla poc elegant; el codi wiki queda amagat i el text més net.
No havia vist la discussió; l'he llegida ara. Segueixo opinant que un cas com aquest pot ser una excepció tranquil·lament, ja que simplement cal evitar els enllaços a articles en altres idiomes; ja tenim els enllaços a altres projectes, però les imatges que no són a Commons (com en aquest cas) trobo que és l'única manera de "mostrar-les". Com he dit abans, és un cas puntual i fet amb intenció pedagògica.
Si et sembla bé recuperem aquests enllaços i deixem un comentari ocult per a futuribles editors (que no talibans) i resum d'edició. Si no et sembla bé també espero que diguis alguna cosa.
Segueixo sense saber quina és la categoria 68, i ara hi sumo la 82, també. Hi ha una llista d'errors?
Espero que la passejada amb els gossos hagi estat agradable; fa solet i és d'agrair! :-)
Salut! --Judesba (digues...) 10:02, 1 gen 2014 (CET)
@Judesba: Ja està canviat. Aquí tens una llista complerta. Merci !--amador (disc.) 11:02, 1 gen 2014 (CET)
Moltes gràcies pel canvi i per la llista, que em serà de força utilitat. Salut! --Judesba (digues...) 11:07, 1 gen 2014 (CET)
Bones, Amador! El mateix cas: [1]. --Judesba (digues...) 20:24, 2 gen 2014 (CET)
@Judesba: Disculpa. M'he comportat com un Bot (217 articles, avui). Ja està canviat.--amador (disc.) 20:30, 2 gen 2014 (CET)
Gràcies! Sí que has fet feinada, avui, no? :-D Salut! --Judesba (digues...) 20:39, 2 gen 2014 (CET)

Check Wikipedia[modifica | modifica el codi]

Tots teus! Seguiré mirant-me els altres. :-) Salut! --Solde (disc.) 08:39, 2 gen 2014 (CET)

Greco[modifica | modifica el codi]

Tan bon punt acabi amb Murillo, començaré a poc a poc amb El Greco. Encara que ara toca Grècia en el viquiproyecte UE. i també m'agrada... Bony Any!! (Oh! ara m'adono: El Greco podria servir pel projecte «grec-europeu» --MarisaLR (disc.) 15:49, 3 gen 2014 (CET)

Efemèrides?[modifica | modifica el codi]

Ens faràs algun article de qualitat de les efemèrides d'enguany? Un Joan Vinyoli i Pladevall com el Xammar per exemple? ;) O seguirem amb els flamencs i retaules? --barcelona (disc.) 12:33, 5 gen 2014 (CET)

@Barcelona:Els poetes no són el meu fort, vaig patir molt per tirar endavant el Joan Maragall. Havia pensat fer la Mancomunitat de Catalunya + alguna de les "estructures d'estat" i millorar el Prat de la Riba, com podria ser la Biblioteca de Catalunya. Tens prou ?. Pel teu bon control dels temes, sàpigues que li he encolomat el Greco a la MarisaLR i ha acceptat encantada perquè li encaixa, a més, en el projecte UE. Ptns i bon any,--amador (disc.) 12:53, 5 gen 2014 (CET)

Ok, també em sembla bé la proposta, un altre tema que al 2014 es visitarà molt :)--barcelona (disc.) 19:24, 5 gen 2014 (CET)

La Garriga[modifica | modifica el codi]

Hola, Amador! Com que veig que ets l'autor de la major part de fotos de la Garriga, ara que les estic repassant per a un futur safari m'he adonat que també hi ha un ball de números al carrer del Centre, el que hi ha davant l'Església. De moment he vist que hi ha dues cases amb un número menys del que els tocaria, la casa Lluís Plandiura (que no és al 29 sinó al 31) i Can Surell (que no és al 31 sinó al 33); bé, això si hem de fer cas a la descripció de les fitxes de Patrimoni de la Generalitat. Per tant, la que ara consta com Can Surell seria en realitat la casa Lluís Plandiura. Ah, i a dormir ben aviat, si no no et duran res els Reis fa l'ullet --Enric (discussió) 19:01, 5 gen 2014 (CET)

Em sembla que els de Patrimoni estan una mica desfasats. Si les Administracions no espavilen, en el futur (proper) els registres de confiança seran els que facin iniciatives populars. He descobert que tenim pobles quasi sense fotos. Ex.: Aiguafreda. Bé, ara ja no perquè hi vaig passar divendres, però ho vaig descobrir per casualitat. Vols un altre?, Maià de Montcal a la Garrotxa. Pot ser una bonica excursió. Apa, nanit.--amador (disc.) 19:13, 5 gen 2014 (CET)

Llibre d'hores de Maria de Navarra[modifica | modifica el codi]

Hola Amador,
He estat tocant una mica l'article del llibre d'hores de Maria de Navarra, arreglant sobretot espais de més, alguna cosa d'ortografia i posant algun enllaç que crec que hi aniria bé, espero haver estat d'ajuda :) T'escric perquè a l'apartat de l'ofici de la santíssima trinitat dius que acaba amb un requienscant in pace. Amen. És correcte? Ho dic perquè la fórmula habitual és requiescat, i potser en aquest cas un (sic) hi aniria bé. També he vist, al foli 196v de l'ofici de sant Lluís, que menciones pelgins davant la tomba de Sant Lluís: són pelegrins? No he gosat a tocar-ho, no dos cas que emboliqués la troca.

Gran article, com t'ho curres :) Salut! --ESM (disc.) 11:32, 6 gen 2014 (CET)

@ESM:. SI - SI. Bona observació, ja està corregit. Moltes gràcies.--amador (disc.) 11:50, 6 gen 2014 (CET)

Winston Churchill[modifica | modifica el codi]

L'article Winston Churchill ja és de qualitat, felicitats, és un gran article.

Quan tinguis temps, i si vols, podries votar els articles de Star Wars? Per un parell de comentaris sobre el redactat, ja solucionats, els dos s'han estancat i fa varies setmanes que ningú vota. Gràcies.--Mbosch (会話) 10:33, 10 gen 2014 (CET)

Citar un capítol d'un llibre[modifica | modifica el codi]

Moltes gràcies per l'ajuda! Tinc un dubte respecte a l'opció de "cita ref". Si el que m'interessa citar és més el capítol d'un llibre i no tant el llibre sencer, com ho he de fer? Per aquest motiu no he fet servir les plantilles per citar, perquè no hi ha l'opció de citar un capítol, o si més no, jo no l'he sabut trobar. I respecte a lo dels peus de pàgina de les imatges, integrat dins d'aquestes, no m'agrada tant com que quedi visualitzat, perquè trobo que és una forma més visual de saber que estàs veient. De totes maneres si consideres que ho he de canviar, ho faig en un moment. Moltes gràcies per tot! el comentari anterior sense signar és fet per Cac6 (disc.contr.) 13:15, 10 gen 2014 (CET)

@Cac6: Penso que ja ho has fet bé. Et refereixes a si hi ha un paràmetre per al número de capítol? Si és això la resposta és NO hi ha un lloc per al número, tan sols hi ha el |capítol= que ja has fet servir. Lo dels peus de foto no és obligatori, però és la forma habitual. Si ho veus millor com ho has fet, res ho impedeix. T'he retocat la referència a les imatges-llibre; a veure si t'agrada.--amador (disc.) 17:57, 10 gen 2014 (CET)

Eines[modifica | modifica el codi]

Gràcies! Aquesta és una de les coses maques de la wiki. És una mica selva on cadascú es busca el seu matxet. I de tant en tant trobes coses genials. Per això val la pena preguntar. Jo també tinc eines, per si li vols donar un cop d'ull. Són més aviat de visualització (les faig servir a tallers i coses d'aquestes): Per exemple, aquesta va molt bé per entendre què significa que la wiki està en constant construcció. Bon dia!--Kippelboy (disc.) 07:54, 11 gen 2014 (CET)

Joan Guardiola Martínez[modifica | modifica el codi]

Mestre Amador: tot mirant articles sense refs he vist aquest article escolar: Joan Guardiola Martínez. Si disposes d'un xic de temps t'agrairia fessis un cop d'ull per millorar-lo. Gracies --Mafoso (Mani'm?) 10:02, 14 gen 2014 (CET)

@Mafoso: A veure que et sembla ara el suecà. Les 3 darreres bibliografies no les he trobat en online, però prometen ser interessants. Potser l'escolar té accés a una biblioteca on trobar-les. A disposar. amador (disc.) 14:52, 14 gen 2014 (CET)
Gracies!. (no sé si l'escolar estarà al cas ... era era a la categoria de sense refs des de novembre 2012 ... que és la saca general dels més antics). --Mafoso (Mani'm?) 15:22, 14 gen 2014 (CET)

Books & Bytes New Years Double Issue[modifica | modifica el codi]

Books & Bytes

Eurasian Eagle-Owl Maurice van Bruggen.JPG

Volume 1 Issue 3, December/January 2013

(Sign up for monthly delivery)

Happy New Year, and welcome to a special double issue of Books & Bytes. We've included a retrospective on the changes and progress TWL has seen over the last year, the results of the survey TWL participants completed in December, some of our plans for the future, a second interview with a Wiki Love Libraries coordinator, and more. Here's to 2014 being a year of expansion and innovation for TWL!

The Wikipedia Library completed the first 6 months of its Individual Engagement grant last week. Here's where we are and what we've done:
Increased access to sources: 1500 editors signed up for 3700 free accounts, individually worth over $500,000, with usage increases of 400-600%
Deep networking: Built relationships with Credo, HighBeam, Questia, JSTOR, Cochrane, LexisNexis, EBSCO, New York Times, and OCLC
New pilot projects: Started the Wikipedia Visiting Scholar project to empower university-affiliated Wikipedia researchers
Developed community: Created portal connecting 250 newsletter recipients, 30 library members, 3 volunteer coordinators, and 2 part-time contractors
Tech scoped: Spec'd out a reference tool for linking to full-text sources and established a basis for OAuth integration
Broad outreach: Wrote a feature article for Library Journal's The Digital Shift; presenting at the American Library Association annual meeting
...Read Books & Bytes!

el comentari anterior sense signar és fet per The Interior (disc.contr.) 18:47, 15 gen 2014 (CET)

Ferran Serra i Sala[modifica | modifica el codi]

Mestre Amador: Torno a la càrrega: tot mirant articles sense refs he vist aquest article Ferran Serra i Sala. És un afusellat directe de la GEC. Potser, si disposes d'un xic de temps, li pots donar la gràcia que caracteritza les teves obres ... Agraït--Mafoso (Mani'm?) 16:58, 17 gen 2014 (CET)

Un altre:Joan Torras i Guardiola . Servidor i passa bastant "a sac" ;) --Mafoso (Mani'm?) 18:53, 17 gen 2014 (CET)

El Greco[modifica | modifica el codi]

Hola Amador, a veure si em pots ajudar, voldria que a l'article d'El Greco la galeria d'imatges de la secció Retaule del Col·legi de Doña María de Aragón es quedés en la part dreta, si pot ser de la mateixa mida i si no una mica més petita. Jo he provat però no l'ho aconsegueixo. Gràcies. --MarisaLR (disc.) 22:35, 25 gen 2014 (CET)

Si hi ha problema d'espai es podria col·locar a partir de: Últims treballs .--MarisaLR (disc.) 22:41, 25 gen 2014 (CET)
@MarisaLR:. A veure si era això el que volies.--amador (disc.) 23:22, 25 gen 2014 (CET)
No, no. Volia la mateixa composició (que és la del retaule tres fotografies a dalt i tres a sota) però que en lloc de quedar en el centre quedés a la part de la dreta i el text de la secció a la part esquerra. --MarisaLR (disc.) 23:45, 25 gen 2014 (CET)
float
@MarisaLR: doncs, així com dius és com el veig jo. No entenc l'encàrrec. --amador (disc.) 07:39, 26 gen 2014 (CET)
Tots dos ordinadors sistema operatiu Windows 7 y navegador Googe Chrome y Explorer. Moltes gràcies per tot, no te'n preocupis més.--MarisaLR (disc.) 14:43, 26 gen 2014 (CET)
. L'altre Sistema Windows 8 y també els mateixos navegadors--MarisaLR (disc.) 14:44, 26 gen 2014 (CET)

@MarisaLR: Perquè no puges la imatge de pantalla i preguntes a la taverna mostrant la teva i la meva. Potser a algú li ha passat i sap la resposta. --amador (disc.) 16:39, 26 gen 2014 (CET)

Deixa'l-ho córrer, és igual, veritablement, si a tots els altres ordinadors es veu bé ja està bé. --MarisaLR (disc.) 17:03, 26 gen 2014 (CET)

Identificació d'una obra[modifica | modifica el codi]

Bon dia!

En principi exposades només hi ha aquestes dues perquè vàrem penjar tota la pintura que està a sala sense drets d'autor i no en veig cap més. De totes maneres, demà en arribar al museu buscaré si hi ha alguna alguna més al fons i si la que surt a l'inventari com a Riu és la mateixa que la que al registre tenim com a paisatge. Seguim en contacte, una abraçada! --Elaf88 (disc.) 14:25, 2 feb 2014 (CET)

Bon dia. He estat mirant les pintures de Rusiñol que tenim. En total n'hi ha 6 però no estan penjades totes perquè les imatges no eren de massa qualitat. La que a l'inventari surt com a Riu sí que seria la que vas enllaçar i coincideix amb la datació (les mides nosaltres ho tenim registrat 21,5 x 27 i, per tant, només hi ha un cm de diferència). Pel que fa a les altres obres seria Carrer de Rouen (enllaç) 60 x 39 ; i 3 paisatges més (d'aquests ara mateix no hi ha foto ben feta però estan apuntades per realitzar-les aviat). Espero que et pugui servir la informació. Salut!--Elaf88 (disc.) 10:35, 4 feb 2014 (CET)

Re: Documents[modifica | modifica el codi]

De maravella! Ja me'n pots enviar tots els que trobis ;) Gràcies. --MarisaLR (disc.) 11:44, 10 feb 2014 (CET)

Tot guardat ii sellat. --MarisaLR (disc.) 16:41, 10 feb 2014 (CET)
 • M'he posat a traduir el teu magnífic article del Llibre de hores de la reina Maria de Navarra, i me n'he adonat que les mides que té a la infotaula son impossible, seran mm. no? ;) --MarisaLR (disc.) 20:33, 11 feb 2014 (CET)
@MarisaLR: Arreglat !. Eren mm. Del "magnific article" el que més em va agradar va ser composar el capítol de la història de Maria. Hi havia un ball de dates de naixement que feia contradictòria l'edat de la nena amb la data de la pintura. Després d'una investigació quasi CSI, la solució era que els seus pares no se'ls va ocòrrer altra cosa que posar el mateix nom (joana) a dues filles i això ha provocat que bona part de les fonts tinguin malament la genealogia familiar. Finalment vaig aconseguir endreçar-ho i referenciar-ho per a que no vinguin a canviar-ho els que trobin les fonts errònies. Tot una aventura, però més interessant que transcriure des de fonts molt ben escrites. Ptns i gràcies, --amador (disc.) 22:34, 11 feb 2014 (CET)
 • @Amadalvarez: Això mateix de les filles l'ho estava mirant jo, ja deixo de buscar, si dius que tu l'ho has verificat. --MarisaLR (disc.) 22:58, 11 feb 2014 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia![modifica | modifica el codi]

HNL Wiki Wiki Bus.jpg

Hola Amadalvarez! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:

Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per amador (disc.) 12:29, 11 feb 2014 (CET)

Problemes amb la traducció[modifica | modifica el codi]

Frog Bot - sad.gif

 • La vostra petició de traducció de l'article Eva Perón no s'ha pogut dur a terme. Problemes amb el programa de traducció fa que de moment només es puguin fer traduccions de (anglès) i (castellà). Perdoneu les molèsties. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 10:57, 19 feb 2014 (CET)
Sí, company, vaig tenir problemes a l'ordinador i vaig haver de tornar-lo a carregar i a partir d'aleshores Apertium no em funciona igual i el bot comença a fer tonteries..... De totes maneres aquest missatge hauria de ser per la petició que tens pendent del francès. Seguiré revisant el bot. Salut --Anskar (disc.) 10:22, 24 feb 2014 (CET)

Can Carbonell, Canet de Mar[modifica | modifica el codi]

Crec que la imatge que vas penjar de Can Carbonell a la Llista de monuments de Canet de Mar no es correspon a la de les fitxes. Ara en penjaré unes que he fet. Si la que vas penjar és d'un altre edifici que recordis, agrairé que ho modifiquis. --Josep M. Solà (disc.) 15:43, 20 feb 2014 (CET)

@Josep M. Solà: Efectivament. Sembla que es diu igual, però és al carrer Ample 38. Gràcies per millorar la VP corregint errors. Una bona forma de començar. --amador (disc.) 09:14, 21 feb 2014 (CET)

Viquidites[modifica | modifica el codi]

En KRLS ha trobat un llibre de dites sobre municipis i l'estem passant a viquidites. Són molt antics. I també té una secció sobre les dones que millor llegir-la amb humor.... i sobre els pel-rojos...bueno...sort que els temps canvien. Bon dia!--Kippelboy (disc.) 06:53, 22 feb 2014 (CET)

Problemes amb la traducció[modifica | modifica el codi]

Frog Bot - sad.gif

 • La vostra petició de traducció de l'article Josep Tapiró i Baró no s'ha pogut dur a terme. Problemes amb el programa de traducció fa que de moment només es puguin fer traduccions de (anglès) i (castellà). Perdoneu les molèsties. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 10:28, 24 feb 2014 (CET)
Aquest és l'avís correcte :). Salut --Anskar (disc.) 10:29, 24 feb 2014 (CET)
He pogut reconfigurar el paquet d'idioma fr-ca i ja s'ha pogut solucionar ;) Salut. --Anskar (disc.) 12:08, 24 feb 2014 (CET)

![modifica | modifica el codi]

!. Salut. CHUCAO (disc.) 06:19, 5 març 2014 (CET)

Pacte de la Péronne[modifica | modifica el codi]

Hola,
He trobat el text del tractat en llatí i francès.
Vostè pot trobar els enllaços aquí : https://fr.wikipedia.org/wiki/Traité_de_Péronne_(19_septembre_1641)#Liens_externes.
Pots contactar amb mi, en cas de necessitat, aquí : https://fr.wikipedia.org/wiki/Discussion_utilisateur:Olimparis.
Salutacions,Olimparis (disc.) 21:23, 10 març 2014 (CET)

Vayreda[modifica | modifica el codi]

M'estic mirant el de Vayreda. Ara per ara el veig més com a article bo. En general està bé, una mida bona però li falta més consistència i potser una mica més de la part tècnica, d'anàlisi de la part artística. Però no hi entenc prou. Per cert, he vist que la Marisa va ampliar el de castellà (les obres estan en català)... però a l'anglesa l'havien traduït abans del castellà i posa les obres en castellà. Estaria bé que a l'anglesa també es millorés. Com ho veus (i qui ho pot fer)?--Peer (disc.) 08:45, 16 març 2014 (CET)

@Peer:Gràcies per l'esforç. Aquest article i altres que no han passat la fase d'avaluació no són de la meva autoria i, junt amb l'ESM intentàvem que entressin dins del Viquiprojecte de qualitat que acaba avui. Per aquest motiu i per respectar al màxim la feina que van fer els estudiants autors, confesso que no li he dedicat la mateixa intensitat que amb els d'autoria pròpia. Si no superen el tall avui, em plantejaré retirar-los i fer una revisió més en profunditat de tots ells. Recullo els teus suggeriments. Gràcies.--amador (disc.) 09:12, 16 març 2014 (CET)
És una bona feina, però li faltava un bon acabat per ser de qualitat. Crec que com si pot ser un bon article. Es podria polir el comentari a les obres (sembla ja fet amb pressa). Però és una molt bon article per a una estudiant.--Peer (disc.) 09:43, 16 març 2014 (CET)

Casa Lleó Morera[modifica | modifica el codi]

L'article Casa Lleó Morera ja està arxivat com article de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 22:47, 18 març 2014 (CET)

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau[modifica | modifica el codi]

Hola, Amador. Fa poc vaig estar a l'Hospital de Sant Pau, en les jornades de portes obertes. M'he fixat que l'article no està actualitzat, en quant a la restauració que s'ha fet i el nou ús que s'ha donat als pavellons. Si t'interessa, tinc algunes dades sobre els arquitectes que l'han fet i les institucions que ocupen els pavellons. Salutacions. --Canaan (disc.) 17:15, 20 març 2014 (CET) PD: et vaig veure per la tele. ;-)

@Canaan:Tens raó. Jo també vaig estar i ja hi vaig pensar-hi, però estic atabalat a la feina i tinc una dedicació mínima a la VP aquests dies. Si vols i tens temps, fes-ho tu mateix. A banda del futlletó que repartien, a la web www.santpaubarcelona.org està ben documentat i pot ser una bona referència; i si tens una millor, doncs collonut. Et va agradar el reportatge del 30 minuts ?. Penso que ens ha fet guanyar credibilitat i imatge de seriositat. A veure si incrementa vocacions !. Gràcies,--amador (disc.) 21:23, 20 març 2014 (CET)
Bé, miraré si puc fer res, encara que jo també estic bastant atabalat, sobretot amb això. Sobre el reportatge, em va agradar, com no. L'únic que no em va agradar molt van ser algunes crítiques a la wiki castellana, ja sé que hi ha polèmica i que no és perfecta, però aquesta tampoc ho és —ja saps que jo la vaig deixar per unes discussions amb alguns usuaris d'aquí—; en tot cas, penso que un projecte s'ha de defensar per les seves virtuts intrínseques, i no en comparació amb defectes d'altres. Però bé, és la meva opinió. Salutacions.--Canaan (disc.) 21:57, 20 març 2014 (CET)
Sortia un comentari meu sobre la baixa qualitat dels articles mal traduïts, que a la castellana són abundants. Era un avís per no reproduir i multiplicar l'error, més que una crítica. Tens raó que hem de defensar el que tenim per se i no en comparació amb. L'article d'art públic BCN té un aspecte espectacular. Si et sorgeix algun dubte et puc posar en contacte amb els responsables a l'Ajuntament, tot i que em sembla més complert el teu que el que fins ara conec. Avisa quan acabis i si no ho fas tu, ho traduiré. Merci,--amador (disc.) 00:41, 21 març 2014 (CET)
No ho deia pel teu comentari, van haver-hi diversos. Sobre les traduccions hi ha de tot, a mi també m'han traduït articles aquí que també tenien miga, però en fi... Gràcies per l'elogi d'art públic. No entenc molt això del que fins ara conec, a quin article et refereixes? En quant a l'ajut, sobre el text ho tinc tot més o menys enllestit, però potser podries mirar-me una coseta: m'interessaria visitar el magatzem municipal que hi ha a la Via Favència, on em sembla que guarden diverses escultures retirades, com la del Franco (encara que no sé si les fotos valdrien a Commons, no sé si un magatzem municipal entraria en el concepte de llibertat de panorama). En quant a la traducció, la pots fer si vols, suposo que acabaré en un parell de dies. Salutacions.--Canaan (disc.) 17:31, 21 març 2014 (CET)
@Canaan: Perdoneu que m'hi fiqui. Una escultura en un magatzem l'he vist posar com a exemple clàssic del que NO està cobert per la llibertat de panorama. Si volem una foto de l'escultura d'en Franco n'haurem d'aconseguir una de quan encara era a Montjuïc.--Pere prlpz (disc.) 17:41, 21 març 2014 (CET)

(conflicte edicions)

Merci Pere prlpz; és bo saber-ho del cert. No obstant això, jo també tinc curiositat en anar al magatzem, perquè quan vam fer les llistes d'art públic havia algunes que constaven com a retirades i, tot i que no sigui publicable, me molaria tenir imatge. @Canaan:, ho miro i si cola t'aviso. Tens activat el mail per a enviar-te un avís si fos el cas?. Lo de "fins ara conec" em referia al que tenen els responsables del tema, que està tot publicat a la web. Em sona que fa uns anys van publicar un catàleg que no sé quina difusió va tenir i, en tot cas, probablement el seu contingut va servir de base per la web. Pregunto les dues coses.--amador (disc.) 18:58, 21 març 2014 (CET)
Gràcies, ja he mirat a Commons i a Flickr i no hi ha. De totes formes, quina diferència hi ha amb aquestes fotos de la col·lecció de la Casa de la Ciutat, per exemple? Es tracta de l'interior d'un edifici públic, no? Salutacions.--Canaan (disc.) 18:52, 21 març 2014 (CET)
@Canaan: D'aquestes fotos de l'ajuntament val més no parlar-ne gaire a Commons si volem que hi segueixin essent... Algunes (o potser totes) són d'escultures situades al vestíbul de la casa de la ciutat i serien defensables amb la mateixa interpretació que a WLPA vam fer servir pel metro, en que consideràvem que als vestíbuls, que no tenien control d'entrada, es podia aplicar el dret de panorama com a la via pública. Això estava basat en un article de dret que algú va trobar, però si ho haguéssim de defensar a Commons portaria feina, caldria algú que hi entengués, i que l'administrador que tanqui la discussió tingui temps de llegir i pair els arguments, cosa que no sempre passa. Ara bé, en un magatzem on només es pot accedir demanant permís no es pot agafar el dret de panorama per enlloc. No sé si hi ha algun precedent que ens pugui servir, però amb la interpretació més o menys simplista que fem de la llei els que no som advocats i que és la que se sol aplicar a Commons, la lletra de la llei és clara i una escultura desmuntada en un magatzem no està permanentment situada en un espai públic.
L'única manera que veig de tenir la foto seria si algú carregués una foto de l'escultura, que encara que no es veiés el fons l'autor confirmés que la imatge va ser presa fa trenta anys al pati del castell de Montjuïc, que la foto fos feta realment amb tecnologia de fa trenta anys i que la il·luminació fos la que s'espera d'una escultura a l'aire lliure. Gairebé veig més probable aconseguir el permís de l'autor o dels seus hereus.
Això sí, si al magatzem hi ha alguna cosa vella que pugui ser de domini públic, aprofiteu-la.--Pere prlpz (disc.) 19:42, 21 març 2014 (CET)
Gràcies, Pere, què hi farem. De totes formes, com diu l'Amador, igualment seria interessant la visita, si pots aconseguir-ho. Sí que tinc activat l'e-mail. D'altra banda, la web d'art públic de l'Ajuntament l'he utilitzat bastant com a font en aquest article, i també tinc el llibre que van publicar. ;-) Salutacions.--Canaan (disc.) 20:14, 21 març 2014 (CET)
Acabo de llegir la discussió i he vist també l'article monumental sobre l'art públic de Barcelona. Com que em vaig fer un tip de córrer la ciutat amunt i avall buscant estàtues, fonts, plaques i estris diversos, també em faria patxoca poder venir a una visita als famosos magatzems. Ei, si és possible... --Enric (discussió) 10:36, 4 abr 2014 (CEST)

Estilema[modifica | modifica el codi]

Bon dia i bona hora! La veritat és que no ho havia sentit ni llegit mai, i ara m'adono que és ple de bibliografia que en parla. Jo trobo més normal dir-ne «tret d'estil», però el neologisme veig que es fa servir també en italià, francès o portuguès, per tant per què no el podem fer servir nosaltres? (d'altra banda també s'usa sovint en la bibliografia en català). Per cert, he augmentat l'article traduint el que en diu la versió italiana. És bastant repetitiu però ofereix multitud d'exemples i usos, per tant útil per a ignorants com jo que no n'havíem sentit a parlar mai. Si et sembla malament, ho treus i llestos. --Enric (discussió) 10:15, 4 abr 2014 (CEST)

Joaquim Folch i Torres[modifica | modifica el codi]

Hola Amador, com anem? Escric per demanar-te feina, com sempre. No se si ho saps però el proper 17 de maig organitzem la Viquipèdia:Viquimarató Folch i Torres per millorar l'article de Joaquim Folch i Torres, el monuments men català. Com que en una viquimarató ja saps que la feina feina feina no es pot fer, m'agradaria demanar-te si pots "liderar" aquest article. És un personatge molt interessant. L'any passat la mercè vidal li va publicar un llibre (amb els de gracmon) on s'explica molt bé el personatge. La meva carta als reis seria que tu lideris l'article de la seva bio (pre-durant i post viquimarató) i que els assistents facins els articles satèl·lits (expedició del CEC, coses del MNAC, germans, obres...) Com ho veus? Vaaa....:-)--Kippelboy (disc.) 07:43, 9 abr 2014 (CEST)

@Kippelboy: Participar a la viquimarató i "fer-li uns retocs" dels meus a l'article, ja hi pots comptar. Haurà de ser cap a setmana santa que tindré una mica de temps i ara tinc molta feina endarrerida. Dels satel·lits, el primer que falta és el de la fundació. Tenen previst fer-ho abans, oi? perquè fa lleig un vermell a la convocatòria de la Viquimarató. Salut !--amador (disc.) 08:47, 9 abr 2014 (CEST)
El de la fundació és molt probable que el faci jo aquest cap de setmana, però tampoc hi ha moltes fonts alienes al subjecte que en parlin. La data és 17 de maig o sigui que anem bé de temps. Merci!!--Kippelboy (disc.) 09:19, 9 abr 2014 (CEST)
@Kippelboy:Miraré de donar la talla.--amador (disc.) 09:28, 9 abr 2014 (CEST)

Al·legoria de la Pau i la felicitat de l'Estat Suggeriment[modifica | modifica el codi]

Hola Amador! Podries passar per la votació de qualitat de Al·legoria de la Pau i la felicitat de l'Estat. Crec que és un tema que domines i podries donar una visió adequada.--KRLS , (disc.) 13:41, 10 abr 2014 (CEST)

Arxivar[modifica | modifica el codi]

Hola Amador! Et sembla bé que arxivem Joaquim Vayreda i Vila com article bo (3 qualitat/2 bo - 0 contra), enlloc d'esperar a 10 vots (8 qualitat - 2 bo).--KRLS , (disc.) 18:35, 14 abr 2014 (CEST)

@KRLS: Em sembla bé, perquè aquest costaria massa energia posar-lo a to. En tot cas, noto una certa apatia en les votacions. Estan totes aturades. No es podria fer un spam a la taverna?. Jo ja vaig fer dues quan estàvem en campanya i no sembla que tingui capacitat de convocatòria. Per cert, vaig seguir la teva petició de més amunt sobre l'Al·legoria,..... Vaig deixar un grapat de comentaris, però l'editora principal esta OFF. Li he passat missatge al Kippel que era co-proposant a veure si la troba. Deixa-li un marge. Merci,--amador (disc.) 18:54, 14 abr 2014 (CEST)

Tapiró[modifica | modifica el codi]

Veig la noticia de la expo del macba i entro per veure com està Tapiró...sense comentaris! Enhorabona i gracies!--Jey (disc.) 12:26, 16 abr 2014 (CEST)

@Jey:. Gràcies !. Vaig preveure que molta gent ho miraria i vaig encertar.Salut !--amador (disc.) 14:00, 16 abr 2014 (CEST)
Corregit. Un plaer, com sempre. S'ha de dir que cada vegada em costa més de trobar-hi errors, eh? Però sempre va bé una segona llegida, hi ha coses que un sol no veuria mai. --Joutbis (disc.) 23:36, 16 abr 2014 (CEST)