Usuari Discussió:Arnaugir/Arxiu 3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Superplantilla i escultura

Espero que hagi començat bé el 2011. Com està la superplantillaglobalitzadora? Per a quan el llançament orbital? Salut.--Peer (disc.) 22:18, 1 gen 2011 (CET)

Missatge del 2010... ara l'he vist! Deuria coincidir amb algun altre i de vegades s'escapen. Bé, justament aquest matí li he comentat a la Marisa que aviat et volia demanar una repassadeta al d'Escultura. M'ha costat perquè cal coordinar-lo amb el nou d'Història de l'escultura i he de resumir, retocar, etc. Quan acabi t'aviso. Ara estic mirant de revisar AdQ del 2008; a veure quins són fluixos.--Peer (disc.) 11:29, 2 gen 2011 (CET)
Quan vulguis pots començar a mirar-lo perquè és "llarguet". Jo ja estic en les darreres seccions i demà espero haver-lo acabat. Quan li donis el vist-i-plau, avises a la Marisa i a votació.--Peer (disc.) 09:13, 3 gen 2011 (CET)
Entre molts coses, he començat a revisar, tranquil·lament, la Història de l'escultura; quan acabi ja et diré cosa per si tens ganes d'una repassadeta cultural.
He estat posant ordre a les avaluacions i del 2010 hi havia 4 articles no arxivats. Al final hi havia un número que no em quadrava i, finalment, he vist que apareix a Categoria:Avaluacions d'articles arxivades de 2010 la pàgina Usuari:Arnaugir/Proves que és on fan les proves. Si hi ha manera que no surti, millor, perquè la xifra permet controlar el nombre que apareix a la categoria amb la llista Viquipèdia:Avaluació d'articles/2010.--Peer (disc.) 11:13, 9 gen 2011 (CET)

Firma

Si em diguesis com puc posar color a la firma ho faig :D (a vegades ja poso la data manualment...) -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 30458 aC xDDDD

M'has fet venir una idea... Ara ho provo -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;)
A veure ara... -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 14:24, 7 gen 2011 (CET)
Hehe, sí, gràcies :) -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 14:24, 7 gen 2011 (CET)

Ei Arnau! Una cosa, com és que no existeix Viquipèdia:Avaluació d'articles/Lip dub per la independència? M'ho pots mirar siusplau? Per cert, quina rapidesa nano! Tot just l'acabada de presentar a l'avaluació... Apa, que vagi bé. --Catalaalatac (Parlem-ne) 20:01, 7 gen 2011 (CET)

No, diria que no hi és la referència que em dius de TV3. Però per què m'ho dius això? --Catalaalatac (Parlem-ne) 20:05, 7 gen 2011 (CET)
Crec que l'article tal com està ara ja és suficient com perquè no sigui mogut a viquinotícies. Sobre la referència aquesta, me l'he mirada per sobre i tot el que hi diu ja surt a altres referències. No aporta res, de contingut afegit, em refereixo. Ara bé, també es pot afegir per tenir diferents fonts (tot i que diguin el mateix). --Catalaalatac (Parlem-ne) 22:01, 7 gen 2011 (CET)
Per què te m'has carregat la imatge del comprovant i el mapa del recorregut? Ja vaig dir que el mapa me'l van cedir els de l'organització, que jo m'hi vaig posar en contacte. Jo no hi entenc gaire d'això encara, però es podria fer una llicència per OTRS (no sé si la cosa va així). I el comprovant és el meu, que el tinc aquí a casa, i un dia el vaig escanejar. Quin problema hi ha amb això? --Catalaalatac (Parlem-ne) 13:29, 14 gen 2011 (CET)
Tinc un dubte. A la llista d'autors que hi ha als historials de cada article es donen tres xifes. Per exemple, a Lip dub per la independència tu, ara per ara, diu que n'has fet "34 (23/11)". Què vol dir exactament el 23/11? --Catalaalatac (Parlem-ne) 16:09, 14 gen 2011 (CET)
[1] Mira't això. És prou fiable? --Catalaalatac (Parlem-ne) 16:43, 14 gen 2011 (CET)
Ja m'ho imaginava que no era prou fiable; té un discurs tendenciosament catalanocèntric. Només era per preguntar. Espero trobar-ne alguna altre. --Catalaalatac (Parlem-ne) 17:09, 14 gen 2011 (CET)

Avaluacions

No pateixis, ja m'esperaré. Si hi ha molta feina serà perquè la producció és alta: bona senyal. En tot cas, amb el que m'ha deixat la BCN he estat entretingut tot el dia. Seguiré amb la producció i unes traduccions pendents. Salut ! --amador (disc.) 22:56, 8 gen 2011 (CET)

Re: Administració

Moltes gràcies, Arnau! :-) Salut! --Judesba (digues...) 17:01, 9 gen 2011 (CET)

Amical

Eps Arnaugir: Et demano excuses en nom de l'associació. Ara faig un toc al Supersecretari en funcions ... si no et diem res en dos dies et done permís per tallar la titola a tots els de la junta d'amical (si no ho he fet jo abans) hahaha--Marc (Mani'm?) 11:46, 11 gen 2011 (CET)

pissst ... tu amenaça a tallar titoles i veuràs que ràpids que som hehehe. Moltes gracies per l'interes --Marc (Mani'm?) 11:51, 11 gen 2011 (CET)
Arnau: la maquinaria s'ha posat en marxa ... en breu rebràs noticies des de l'associació --Marc (Mani'm?) 12:00, 14 gen 2011 (CET)

Sant Vidal, Art...

Ha ha!! és que les capto al vol. A Sant Vidal, és que no havien ref. en el text i ja estic fent un pupurri entre els meus llibres i la del rus, que tinc amb la traducció ajuda del meu marit... i el que surti ja estarà bé. --MarisaLR (disc.) 11:48, 11 gen 2011 (CET)

Franquisme a Catalunya

Aranau, gràcies per arxivar la discusió prèvia. Jo no sabia com fer-ho. Salut! --Josep Xicota (disc.) 21:03, 11 gen 2011 (CET)

Franquisme a Catalunya

S'ha aprovat un article de qualitat amb evidències de copyvio i dubtes greus sobre el seu contingut: Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Franquisme a Catalunya. Crec que s'hauria d'allargar el termini per verificar tot això. Pau Cabot · Discussió 16:48, 14 gen 2011 (CET)

Sí, jo també ho penso. Aquest article no és de qualitat, o almenys no representa un article de qualitat per mi. Falta modificar moltes coses, com els títols, per exemple, "L'odi envers Catalunya" no crec que sigui gaire enciclopèdic. --Catalaalatac (Parlem-ne) 16:53, 14 gen 2011 (CET)
Per mi, sí. Hi ha copyvios demostrats. Així com està ara, és evident que no és un article de qualitat: infringeix directament polítiques bàsiques de la casa. Pau Cabot · Discussió 17:00, 14 gen 2011 (CET)
Bé Arnau, crec que el tema ara si que està tancat. L'única aportació ha estat, en el onzé lloc, un altre vot de qualitat. Saps molt bé com ha anat tot i que no ha estat fàcil. El que desconec és si aquest onzé vot AdQ serveix perquè l'article esdevingui de qualitat. Crec, sincerament, que es podria canviar l'objecció per algún comentari, en tot cas. Ja no dic un vot AdQ, només que seria una llastima, al meu entendre, que un 8 sobre 11 no prosperes. Malgrat no ho sé del cert. M'ho podries aclarir per favor? Per cert, he vist els comentaris d'en Catalaalatac, sembla mentida!!! Ell va començar l'article i després el va abandonar, tota la seva aportació era un pur plagi, viure per veure! Salut! --Josep Xicota (disc.) 12:46, 23 gen 2011 (CET)

Refs

A la viquipèdia en anglès sembla que en tenen un, i em sembla que es podria instal·lar aquí amb el codi

importScriptURI('http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=' + 'User:PleaseStand/segregate-refs.js&action=raw&ctype=text/javascript');

al teu monobook.js o vector.js segons convingui. Recorda actualitzar la memòria cau. Si es volgués, es podria traduir al català. --Jo ++ 18:47, 14 gen 2011 (CET)

Ara m'hi poso [traduir-lo]. Sobre lo de les preferències, s'hauria de convertir en gadget. Abans esperem a tenir-ho en català. --Jo ++ 18:57, 14 gen 2011 (CET)
Fet, diria. Copia al teu vector o monobook el que tinc al meu vector.js, importScript('Usuari:Joancreus/segregareferencies.js');. Treu el d'abans. Comprova que estigui tot bé. --Jo ++ 19:17, 14 gen 2011 (CET)
o.O controlaves els canvis recents, eh! T'ho has instal·lat abans que et digués res ;). Espero que vagi bé. --Jo ++ 19:20, 14 gen 2011 (CET)

Franquisme a Catalunya

Em pots explicar que significa això? --Josep Xicota (disc.) 19:39, 14 gen 2011 (CET)

Gràcies per la teva aportació, ho dic de tot cor, en pots estar segur. Saps molt bé d'on venien els plagis, jo no ho volia dir per protegir en Catalaalatac. Per a mi va esdevenir tot un repte aquest article. Em vaig equivocar pensant que la seva aportació era maca. Aquest ha estat el meu gran error. Mira si m'estimo el treball i la feina feta que, mentre tot estava en entredit, encara he fet una petita wiqui Records i oblits a fi de que el lector pugui estar més ben informat. Per suposat la pregunta és obvia, després d'això pots retirar el teu comentari de la votació? Ningú dels votants ha retirat el seu vot democràtic (cosa que em temia). Crec que ara un vot positiu per part teva seria adient per arxivar l'article. M'el tinc que mirar millor, però t'asseguro que si faig alguna aportació serà mirada i remirada, i sempre referenciada.
Gràcies, de veritat, pel que t'has preocupat i gastat del teu temps. Crec que l'article, està millor ara que no pas abans. A veure si aconseguim, entre tots, que aquesta etapa fratricida de la nostra propera/allunyada història esdevingui allissonadora per les "noves generacions". No sabrem ni la meitat del franquisme si no és a través d'articles d'aquesta mena. Per desgracia ja ho diuen: la història autèntica no la sabrem fins d'aquí cent anys, Fa pena que els llibres de text no reflecteixin, avui per avui, aquest periòde. És més... el franquisme segueix essent el gran absent de molta gent.
Reitero les gràcies a la teva aportació. A veure si veiem un AdQ. M'encantaria per la feina feta que, bé saps, és inmensa! Agraït, --Josep Xicota (disc.) 16:24, 15 gen 2011 (CET)

Premi Catalunya de l'Esport

Aquest article —creat per tu— encara està a la UCI del VP:ACT. Jo crec que ja està enllestit. Vols que arxivar-lo a la llista o encara no? --Davidpar (disc.) 15:47, 15 gen 2011 (CET)

La veritat és que sí, m'ha agradat molt i m'agrada com ha quedat. --Davidpar (disc.) 21:28, 15 gen 2011 (CET)

Ca mè

Has indicat que a l'article ca mè no està clara la llicència, quan el seu ús sota llicència Creative Commons està clarament indicada, d'acord amb aquesta discusió a la taverna Viquipèdia:La taverna/Arxius/Polítiques/Recent#Imatges govern. --Lliura (disc.) 15:13, 16 gen 2011 (CET)

No he copiat al PRAIB, sino al Govern Balear (organitzada amb un index a la part baixa de l'entrada [2], [3], [4]), tal com indica l'apartat de fonts. Sembla que ambdues diuen coses molt semblats, però la del Govern te Llicencia Creative Comons. Si hi ha un problema de Copyright el tenen entre ells no amb nosaltres. Jo crec que un text del Govern te preeminència. Revertesc.--Lliura (disc.) 15:25, 16 gen 2011 (CET)
No hi ha problema. Realment no me n'havia adonat de que fossin tant semblants els textos. He fet una referència a la discussió de l'article perque supòs que no seria la darrera vegada. Gràcies.

Darija/Dàrija

He aplicat les normes que recomana l'IEC per a la transcripció de paraules àrabs (v. Viquipèdia:Transcripció simplificada dels mots àrabs). Dàrija ve de l'expressió, al-lugha ad-dàrija o al-kalam ad-dàrij, que vol dir "la llengua del carrer", "la llengua vulgar", "la llengua corrent". Per cert, tot i que sovint se'n parla en masculí (com el hassaniyya), ambdós són mots femenins, ja que tant en àrab com en àrab con en català la llengua és femenina per tant és la "llengua dàrija", altrament seria el "parlar dàrij" (o la llengua hassaniyya i el parlar hassaní). No sé fins a quin punt caldria usar aquest terme poc "científic" per referir-se als dialectes marroquins. Fixa't en el que en diu la viqui anglesa. --CarlesVA (parlem-ne) 15:53, 17 gen 2011 (CET)

Gaudir Gaudí

Ei, Arnaugir! Doncs hi estava treballant ahir en hores intempestives quan se'm va penjar l'ordinador... :-( Anava a posar-m'hi ara, però també vull repassar la resta d'articles en seguiment. Gràcies per estar al cas, però! :-) --Judesba (digues...) 14:45, 18 gen 2011 (CET)

Fet Fet! Encara que un altre ususari va anar actualitzant la informació durant la nit. Salut! --Judesba (digues...) 15:21, 18 gen 2011 (CET)
Ah, volies dir això! Sí, ja ho tenia al cap, de la mateixa manera que crear els articles dels professionals guanyadors dels principals premis. I afegir-hi imatges, tema que tinc entre mans amb en Pallares (la història té cua...). Gràcies novament, i fins aviat! --Judesba (digues...) 15:30, 18 gen 2011 (CET)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Arnaugir. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 20:31, 9 nov 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Votació

Disculpa, no he vist enlloc que fos tancada. Si ho consideres, pots revertir-les. Altre cop ja estaré més atent. --amador (disc.) 20:50, 19 gen 2011 (CET)

Si tothom és diligent, no notarem cap canvi, però t'avanço que seré inflexible amb les crítiques en les votacions de qui no hagi fet cap comentari a l'avaluació. Acabo de posar un article en votació que ha estat un mes en avaluació i només dos comentari. O és perfecte o la gent és mandrosa. Ja veurem com va. --amador (disc.) 21:00, 19 gen 2011 (CET)

No la podré revisar perquè m'encallo. La pots fer tu i si cal, ja et faré la repassada final. A més, aquests dies tinc menys temps. Per cert, he vist això de la presa de decisions; em va agafar de vacances i em va passar per alt. Això del requisit del "vist-i-plau" fa patxoca: sona aristocràtic. A veure com anirà.--Peer (disc.) 09:12, 20 gen 2011 (CET)

M'encallo perquè en moltes frases és similar al d'escultura i es com tornar a redactar una cosa ja feta, i com porto moltes coses a les mans, doncs m'és feixuc i em costa trobar la millor redacció. Deu ser cosa de la inspiració artística o l'artrítica, ara no sé quina. Bé, ves fent i qualsevol cosa m'ho comentes (si-et-plau).--Peer (disc.) 15:14, 20 gen 2011 (CET)
Segur que està prou bé per presentar-lo a votació. Ja li faré una repassada (demà a la tarda o diumenge) perquè sempre pot haver-hi algun detall però per mi, que la Marisa el posi a votació. Bona feina.--Peer (disc.) 01:02, 19 feb 2011 (CET)

Ja ho val ...

Plantilla:Infotaula esport i Plantilla:Infotaula d'esport ... Pau Cabot · Discussió 11:21, 20 gen 2011 (CET)

D'acord. Però crec que és més estàndard l'altre nom i faré el reanomenament d'alguns paràmetres. Va bé? Pau Cabot · Discussió 11:26, 20 gen 2011 (CET)
Això sí que és treball d'equip (descoordinat)... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 11:28, 20 gen 2011 (CET)
Me sembla que ara quadra tot. Li podries pegar una repassada? Pau Cabot · Discussió 11:47, 20 gen 2011 (CET)
Sí, diria que és una molt bona feina ... Pau Cabot · Discussió 11:51, 20 gen 2011 (CET)

Franquisme a Catalunya

Bona tarda Arnau, dius en la teva objecció que "crec que no cal tenir pressa i resoldre bé tots els dubtes plantejats". Estic d'acord. Però ja fa dies que el tema està tancat, ningú diu res ni objecta res. Si abans de tot: el gran repàs a copyvios, referències (que va arranjar la Marisa, és un tema que no domino massa bé), etc., era AdQ imagino que encara ara ho és més, no creus? T'ho comento a tú perquè no vull espastifar la votació. No t'ho prenguis com una presió (ja sé que ho pot semblar), senzillament es tracta d'una reflexió que et faig. Agraït, --Josep Xicota (disc.) 16:31, 20 gen 2011 (CET)

Àngel Mullera Rodríguez

Bones, Arnaugir! Respecte la teva votació sobre l'esborrament d'aquest article, canviaries de parer? He afegit informació i una pila de referències. Salut! --Judesba (digues...) 02:51, 23 gen 2011 (CET)

Termcat

Moltes gràcies. Crec que és tècnicament impossible enllaçar a una cerca concreta amb el Termcat. – Leptictidium (nasutum) 21:22, 23 gen 2011 (CET)

Avaluació

Hola Arnau, passo només a dir-te que acabo de presentar a l'avaluació un nou article que vaig crear fa poc. Es tracta de la Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya. Si tens un moment podries passar a fer-hi un cop d'ull i avaluar-lo? Moltes gràcies--Catalaalatac (Parlem-ne) 17:49, 24 gen 2011 (CET)

Per cert, torna't a mirar Discussió:Centre d'Alt Rendiment --Catalaalatac (Parlem-ne) 17:49, 24 gen 2011 (CET)

Domodèdovo/Domodédovo

En rus porta l'accent sobre la e, per tant cal accentuar-ho (no es pronuncia amb la o tònica, que seria l'única manera que ho deixéssim sense accentuar en la transcripció catalana del rus). Pel que fa a l'accent, obert o tancat, la e russa té un grau d'obertura variable, però tendeix a ser més oberta que tancada, per això acostumo a accentuar-la sempre oberta (al revés de la o, que tendeix a ser tancada). Ara bé, hi ha cops que és tancada, però com que no sempre podem distingir si és ben bé oberta o tancada segons els nostres paràmetres (ja que en català que ho sigui o no té rellevància fonològica, implica significats diferents, però en rus no), he optat per accentuar-la sempre oberta. --Enric (discussió) 18:21, 24 gen 2011 (CET)

A disposar fa l'ullet Per a qualsevol transcripció del rus, no dubtis a consultar-m'ho, que hi tinc la mà trencada de fer-ne tantes... A reveure! --Enric (discussió) 10:18, 25 gen 2011 (CET)

Jo no portava l'article. He fet el que he pogut, i intentaré seguir-ho. Però et convido a participar, i gràcies per la teva invitació! --Paco 20:55, 24 gen 2011 (CET)

Li he donat un bon impuls, però encara queda molta feina. Pots donar un cop de mà?--Paco 22:17, 24 gen 2011 (CET)
Abans d'actualitzar el gràfic he d'acabar les taules de sobre que ja casi he acabat. Falten casi només els totals i repassar-ho tot. Gràcies pel teu interès.--Paco 23:21, 22 feb 2011 (CET)
Una cosa en la que em podries ajudar és a decidir les fites d'aquest gràfic, ja que les onades al principi eren més clares i poc a poc es van dispersant, les taules ara estan agrupades així:

1 Primera onada: 13 de setembre del 2009
2 Segona onada: 13 de desembre del 2009
3 Tercera onada: 28 de febrer del 2010
4 Quarta onada: 24 i 25 d'abril del 2010
5 La consulta de Sabadell: 30 de maig del 2010
6 Cinquena onada: 20 de juny del 2010
7 Les consultes del juliol al desembre del 2010
8 Les consultes del 2011
9 Resultats internacionals
Què fem amb el gràfic ho fem igual o les agrupem més? --Paco 23:27, 22 feb 2011 (CET)

trilogia Sant Pau

Gràcies per estar pendent de les meves pifies. T'informo que ja he acabat l'Escultura de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i li he demanat al Joutbis que li doni un cop d'ull. En tot cas, els posaré en avaluació per a que comencin les opinions. Me'n torno uns dies als flamencs. Gràcies pel teu ànim continuat. --amador (disc.) 22:21, 24 gen 2011 (CET)

En Joutbis ha acabat amb la ceràmica i l'escultura de sant Pau. Com que estem al començament de l'avaluació, no és urgent mirar-ho (si és que tens interès, és clar). Salut !--amador (disc.) 07:23, 27 gen 2011 (CET)

Majúscules

Hola. El criteri que faig servir jo (i que bastant similar al de la UOC) és que ho escric amb majúscula quan funciona com a complement circumstancial de temps (ex., "durant el Noucentisme va treballar a Barcelona", "aquest costum va perdurar fins al Renaixement") i ho escric en minúscula en tots els altres casos (ex., "el modernisme es caracteritzava per...", "el cubisme implicava una explosió de..."). Algun dubte més? :) – Leptictidium (nasutum) 21:24, 26 gen 2011 (CET)

Potser algun dia.--13XIII (disc.) 17:22, 28 gen 2011 (CET)

Arxivar votacions

  • Max Miedinger fa més d'un mes que està en votació i sense possibilitats de la distinció. Com hi participes, si ho creus convenient es podia arxivar.
  • A PCR en temps real li manca un vot per poder-lo arxivar i decidir la distinció. Si t'animes, tu decideixes (a animar algú perquè voti) i es podria arxivar.
  • Miraré Giambattista Bodoni. Jo crec que una hi ha un problema d'enllaços vermells més que "objecció" caldria un "comentari"; però són opinions. Es barreja la valoració de l'article amb la valoració d'un conjunt d'articles que és una altra qüestió, o amb la iniciativa molt necessària de crear articles importants que estan en vermell, però que no hauria de "sancionar" un article; si és imprescindible, fin i tot amb una nota a peu de pàgina es podria aclarir un terme. Bé, me'l miraré.
  • Franquisme a Catalunya és un garbuix. El millor seria arxivar-lo, que es refés l'article i es presentés sense les objeccions i canvis que han anat sortint. Que la gent valorés l'article refet. No sé com ho veus.--Peer (disc.) 08:09, 27 gen 2011 (CET)
Ja n'he arxivat un parell. Sobre la plantilla, tranquil; ves a Irlanda a veure follets i passa-t'ho bé. No ve d'un dia.--Peer (disc.) 23:29, 27 gen 2011 (CET)
Quan puguis arxiva en Bodoni!--Peer (disc.) 09:39, 19 feb 2011 (CET)

Viquiestris

Has de copiar a Usuari:Arnaugir/vector.js el contingut: {{subst:Usuari:Coet/p:Viquiestris.js}} Si jo totxo com sóc me n'he sortit tu també! XD I la veritat és que és tota una ajuda!--Galazan (disc.) 16:22, 27 gen 2011 (CET)

Els misteris de la informàtica, la màgia del món actual!--Galazan (disc.) 16:32, 27 gen 2011 (CET)

Protestes

Felicitats per anar desenvolupant els articles de les protestes al món islàmic. --Davidpar (disc.) 21:10, 27 gen 2011 (CET)

Ja el començo jo si vols. Però recorda d'anar ampliant i actualitzant la d'Egipte. --Davidpar (disc.) 12:12, 29 gen 2011 (CET)

Temes de qualitat

La proposta d'en Lepti ja té 9 vots i es podria arxivar amb la distinció. Li he demanat si ho pot fer ell, i on s'ha d'arxivar (Dins una secció amb els AdQ o en una pàgina apart?).--Peer (disc.) 19:48, 29 gen 2011 (CET)

Bones, Arnau. He ampliat, millorat i referenciat encara més aquest article amb informació on es parla de la trajectòria de l'autor i també de la seva obra. T'ho podries tornar a mirar, si us plau? No sé si això canviaria la teva opinió... Gràcies. --Judesba (digues...) 23:56, 29 gen 2011 (CET)

Hola novament, Arnau. Tema de la referència solventat amb la còpia en memòria. Salut! --Judesba (digues...) 00:56, 31 gen 2011 (CET)

Ei Arnau, doncs no ho sé què ha passat. Jo segueixo veient l'enllaç en vermell, no ho entenc. Hi ha una altra cosa, però... Penso que potser em vaig precipitar posant-lo a l'avaluació. Encara li falta madurar, a l'article. És possible treure'l de l'avaluació i passar els comentaris a la pàgina de discussió de l'article? Què en penses? --Catalaalatac (Parlem-ne) 00:48, 2 feb 2011 (CET)

Per cert, n'estic preparant un altre. Es tracta d'una llista de xemeneies de Sabadell. L'article encara és un esborrany però m'agrada saber què n'opinen els altres. Encara falta fer una bona introducció, ampliar la secció d'història i acabar d'omplir els buits de la taula (que, per cert, s'hi hauria d'afegir una caixa que tanqués el títol "Llista de xemeneies de Sabadell"). Potser també s'hi podria afegir una columna per les coordenades o un enllaç a un mapa de google amb les coordenades de les 45 xemeneies que hi ha actualment (tal com vaig veure a en:List of tallest structures in the world (fixa't a dalt a la dreta). Pel que fa a la resta de xemeneies sense foto, potser les aniré a fotografiar aquest cap de setmana o més endavant. --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:12, 2 feb 2011 (CET)

Sortu

Ei Arnau! Feia dies que no et veia per aquí. Com va això? Acabo de veure que has enllaçat l'article de Sortu que tot just acabo de crear. Jo hagués preferit fer-ho d'aquí una estona, fins que l'article estigui amb cara i ulls. Si més no pots donar-m'hi un cop de mà? No podem deixar l'article principal d'una notícia tan pobret a es.wiki hi ha bastanta teca. --Catalaalatac (Parlem-ne) 15:39, 9 feb 2011 (CET)

taller girona 10è

busca'm al xat o per correu --barcelona (disc.) 09:57, 10 feb 2011 (CET)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Arnaugir. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 10:11, 19 feb 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Enllaços en vermell a la portada

Bones, Arnaugir. Potser t'interessaria dir-hi la teva: Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Novetats/Recent#Enlla.C3.A7os_en_vermell_a_la_portada. Salut! --Judesba (digues...) 11:47, 19 feb 2011 (CET)

Al contrari. Moltes gràcies per la teva aportació, que millora l'article. Si, he vist el teu missatge sobre Girona. Miraré de fer alguna aportació, tot i que, en aquest moment, per raons personals, no tinc gaire temps per la viquipèdia. Salutacions.--Cdesoy (disc.) 17:05, 21 feb 2011 (CET)

Eclipsi

OK, t'haig de confessar que ara mateix també no en tinc massa ganes :(. Gràcies, el tenia oblidat. Potser més endavant... ja ho veurem. --Jo ++ 14:15, 23 feb 2011 (CET)

Reixes

Hola Arnau: He seguit el suggeriment que va donar l'Enric i estic esmenant tot segons aquest criteri. [5] Allò dels temes de qualitat, crec que encara no ho tinc gaire clar... de moment la Capilla de San Blas podria arreglar-se una mica millor. També pensava fer L'Espoli, però no sé si això podria entrar, és una pintura que va ser feta expressament per a la catedral ... ?? Bé, ara tampoc tinc molt de temps. Ja veurem. Gràcies novament --MarisaLR (disc.) 22:25, 23 feb 2011 (CET)

Òlt i Garona

He tornat l'article al nom original. Les raons que addueix Maqroll en semblen poc vàlides. A la GEC utilitza aquesta forma (Olt i Garona), bé que sense accent. Per altra banda, la política oficial de la viquipèdia és posar els noms dels municipis en la seva forma occitana. I així ho estic fent, tot i les meves reticències, ja que considero que està més d'acord amb la nostra tradició cultural, i no pas pels motius polítics i demagògics adduïts pel company Maqroll. Abans de fer un canvi així, que viola clarament el consens, s'hauria de comentar. I si ho torna a canviar ho comentaré a algun dels administradors, a veure que li sembla i el pot fer entrar en raó de bones maneres.

Jo estic fent les entrades de tots els municipis occitans en la seva forma occitana, com es va acordar, i em sembla un insult a la meva tasca que ara algú ho qüestioni donant uns arguments amb tan poca base. I si la viquipèdia en castellà vol posar San Baudilio en comptes de Sant Boi, afirmant que és una forma que té tradició oficial i cultural, és el seu problema, jo no em fico en les polítiques de les altres viquipèdies (prou en tenim amb la nostra).Walden69 (disc.) 21:06, 25 feb 2011 (CET)

Gràcies, faig el que puc.Walden69 (disc.) 23:20, 25 feb 2011 (CET)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Arnaugir. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 13:14, 2 març 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Re: Felicitats

Moltes gràcies, senyor Gir! ;-) Fins aviat! --Judesba (digues...) 14:36, 2 març 2011 (CET)

RE: Desè aniversari

M'havies dit el 19 de març i vaig a VP:10A i posa el 17 de març ¬¬ Si és entre setmana no puc, estic a l'insti currant. --Davidpar (disc.) 18:20, 2 març 2011 (CET)

El meu insti no és com els demés, si faig campana em caurà "una gulla"... --Davidpar (disc.) 18:25, 2 març 2011 (CET)

Futbolí

Arnau: volia donar-te les gràcies per la teva intervenció a l'avaluació de l'article Futbolí. No m'he molestat en absolut i m'agradaria que em féssis qualsevol altre comentari que et sembli avinent. Gràcies, repeteixo.--Climent Sostres (disc.) 00:19, 3 març 2011 (CET)

10 dels 10

apart dels articles de la futura portada, a veure si pots ajudar als 10 dels 10, que participaran en els actes centrals del dia 19. Com tens el taller?--barcelona (disc.) 10:43, 4 març 2011 (CET)

em sembla genial pots posar-ho tu mateix --barcelona (disc.) 11:12, 12 març 2011 (CET)

Millorar articles de la portada

Et presto la meva ajuda per vigilar la qualitat de l'"article del dia", "efemèrides",... de la Portada ja que registrarem el pic de visites. --Davidpar (disc.) 20:25, 6 març 2011 (CET)

Terratrèmol de Sendai de 2011

M'he remirat tot l'article i no el trobo tant malament, he mirat de corregir els errors sobre els articles i fonts que esmentes i ara crec que no n'hi ha. Si us plau, podries fer-li una altra mirada. De totes maneres, s'haurà d'anar actualitzant l'article a mesura que es coneguin més dades. Gràcies--Jagons (disc.) 20:23, 12 març 2011 (CET)

Gràcies per la resposta, ara he entès el que vols dir, el meu processador de text per defecte em fa un espai després de punts, comes, etc. Ara faré una revisió de tot això. Intentaré també revisar tots els articles que he fet fins ara perquè de ben segur hi ha la mateixa errada. Salut--Jagons (disc.) 20:42, 12 març 2011 (CET)
Gràcies, ho faré, respecte a l'amical-bot, sóc de la vella escola, tradueixo a mà, les errades no són de bot, són pròpies.
Perdona que et torni a molestar, he fet una prova de traducció amb l'Amical-bot i el resultat ha estat pèsim, m'està costant molt arranjar l'article que està traduït sense solta ni volta; he seguit les instruccions del bot i crec que ho he fet bé, no obstant, si tinguessis una mica de temps per veure com ho he fet veient les diferents edicions, t'ho agrairia ja que es possible que hagi comés algun error en utilitzar-lo. Si l'he comés m'animaria a fer un altre intent, si no m'estimo més continuar traduint a mà. Moltes gràcies pel teu temps--Jagons (disc.) 12:10, 13 març 2011 (CET)

Avaluacions

No pateixis, que això que ara feu és més important. 10 anys és una xifra ben maca.--Peer (disc.) 22:21, 16 març 2011 (CET)

Nova portada

Hola Arnau, Després d'estar temps sense entrar a la viquipèdia m'he trobat amb una grata sorpresa al veure la nova portada. No sé com ha anat el procés ni de qui ha sigut idea però he vist que l'havies proposat tu. Felicitats!! --Schizodelight (discussió) 09:19, 18 març 2011 (CET)

Furlà =

Arnau, Per mi, encantat de canviar Friülès per Furlà, tal com he proposat; només que m'hi esperaria uns dies per donar temps si algú vol oposar-s'h. Ara bé: resulta que hi ha feta la redirecció inversa, i això no sé pas com solucionar-ho. Gràcies.Joan Rocaguinard (disc.)

Re: Platja de Xeraco

Hola, Arnaugir. M'alegro que t'hi haja semblat correcte l'article sobre la platja de Xeraco. Encara em falta ampliar algun detall després de parlar amb gent que coneix molt bé el poble i de consultar més informació.el comentari anterior sense signar és fet per Castell (disc.contr.)

Re:Vicente Mundina Balaguer

No pasa res, són coses que pasen. Tan sols m'havia paregut extrany i havia pensar que pot ser havies volgut canviar l'any. Salutacions. --Millars (disc.) 12:59, 22 març 2011 (CET)

Gràcies pel guardó!

Hola Arnau, et deixo aquest missatge per agrair el donar-me un guardó! Sens dubte m'agrada organitzar i crear articles sobre els Estats Units així que m'alegro que me l'hagis guardonat. Gràcies. JaumeBG 06:25, 23 març 2011 (CET)

Credo account

Arnau, he vist que t'has apuntat, però no has posat enllaços al counter d'edicions, ni a les pàgines de votació dels teus AdQ. Ho demanen explicitament !!. Si vols mira el KRLS (posició 89) o jo mateix a la 46. Sort!--amador (disc.) 16:51, 24 març 2011 (CET)

Viquiprojecte:Actualitat

Estic per apuntar-me al viquiprojecte Viquiprojecte:Actualitat, però no veig la llista del que hi ha per fer (pendent). Il·lumina'm una mica.--Pallares (disc.) 17:58, 25 març 2011 (CET)

Capa d'ozó

"Clorofluorocarboni" és una forma correcta. Una altra és "clorofluorocarbur", així que utilitza la que més t'agradi. Fins aviat. – Leptictidium; what else? 11:57, 27 març 2011 (CEST)

En efecte, la redirecció està malament. L'esborro o la reaprofites tu? – Leptictidium; what else? 12:54, 27 març 2011 (CEST)

Propostes de canvis

Arnau, tinc tres propostes a fer, que ja he fet constar a les pàgines de discussió dels articles corresponents, si no m'erro.

  • 1a) Penso que és un error redirigir de "corretja" envers "cinturó": no són pas sinònims, sinó que el cinturó és un de tants tipus de corretja; concretament, la que es duu entorn de la cintura (d'on el nom). He provat d'esmenar-ho parcialment fent constar aquest matís a l'article. Penso, però, que convindria eliminar la redirecció, de manera que el mot "corretja" quedés lliure per tal de fer un article genèric de què "penjarien" altres com Cinturó i Cingla, per exemple. A més, el lector té dret a accedir a un article que li expliqui ben bé què és una corretja. Sospito que la lògica de la redirecció prové del fet que molta gent diu "corretja" per cinturó, i, adonant-se que el segon és més correcte en el matís que li és propi, hom ha acabat prenent la part pel tot.
  • 2a) Similarment s'esdevé amb indumentària, ara redirigida a roba, que és un dels tipus (un subconjunt) d'indumentària, i no pas cap sinónim; a més a més, la indumentària també és una disciplina, i bé cal dir-ho en una enciclopèdia. He fet com en l'article anterior: deixar-hi constància dels conceptes expressats per indumentària, i de llur relació amb roba. Tal com estan les coses, és l'únic que s'hi pot fer; però hi fa estranyot. Aniria molt bé eliminar la redirecció.
  • 3a) No sembla que tingui gaire sentit que, en una enciclopèdia en català, el mot "armilla", sense qualificatiu, sigui un topònim, i precisament un d'extern al domini lingüístic, en detriment d'un substantiu patrimonial i d'ús habitual com armilla (de vestir). Penso que caldria retitular aquest article, per exemple, Armilla (Andalusia). Ho proposo, sobretot, per motius pràctics: no hi ha manera de crear pàgina de desambiguació que remeti als dos articles avui existents, perquè el títol tot sol ja està ocupat.

Podries fer aquests canvis, si no tenen oposició? Jo els trobo raonables i, a més, nescessaris. Gràcies.Joan Rocaguinard (disc.)

Propostes d'esborraments

Hola Arnaugir: Fa uns dies vaig esborrar una entrada que havies proposat per esborrar a través de l'esborrament ràpid per violació dels drets d'autor "24 Hores de Lectura en català". Jo vaig comprovar que hi havia un clar copypaste i ho vaig esborrar. Ara les persones implicades en la redacció de l'article es lamenten i s'adrecen a mi per demanar-me responsabilitats, ja que no els vam avisar. Et demano que a partir d'ara avisis als usuaris (registrats o no) en totes les propostes d'esborrament que iniciïs. A més fixat que les plantilles sobre esborrament et faciliten una sintaxi ràpida per avisar als editors. Gràcies per endavant. --Bestiasonica (disc.) 11:32, 30 març 2011 (CEST)

Ok, tothom pot equivocar-se. Jo també hi tinc una certa coresponsabilitat, ja que no vaig comprovar que l'haguessis avisat. He respost a l'usuari a la taverna i en la seva pàgina de discussió. De moment espero que resolguin la dificultat sobre la compatibilitat de llicències abans de restaurar l'article. Si creus que hi ha una solució més adient et prego que ho comentis a la taverna. Salut! --Bestiasonica (disc.) 12:39, 30 març 2011 (CEST)

Usuari: xaviroller

Hola, gracies pel teu comentari i ajuda al respecte de l'entrada rollerslleida.
Veig que pel fet de ser associació, ja d'entrada pot molt ben ser que acabi desapareixent. Bé és una llàstima donat que es té constància que es tracta de la primera (i única) associació esportiva d'aquesta índole, no només a la ciutat, sinó també a la província...
Per cert, no se si és possible adaptar o aportar encara més referències que possibilitin el manteniment a la viquipèdia. Per part meva, ho he referenciat sobre un diari local i sobre el prospecte del propi ajuntamnet. Salut ;)el comentari anterior sense signar és fet per Xaviroller (disc.contr.)

Hola novament :). En primer lloc, moltes gracies per l'interès i les explicacions. Responent el teu missatge, ja dóno per fet que ningú posa en dubte la rellevància de les agrupacions i associacions a les que cadascú podem pertanyer. Tambè formo part d'altres grups i associacions -tennis taula, lectura…- a les quals per desgràcia (i no se si és el cas de l'exemple que m'has ficat), ningú li presta la més mínima atenció ;) pero aquesta, en aquests moments, crec que si ho compleix... he canviat els enllaços per tal d'adreçar les activitats fetes als articles concrets de la premsa (un diari gratuït bondia).
També per la rellevància d'aquesta assoc en concret, es va atreure l'atenció de les TV locals... el problema... no ho tenen en obert (contingut restrigit o sota pagament). Si bé és cert que ho varem gravar de la tv i està a youtube... pero suposo que no es un enllaç vàlid, o si?
llavors, la meva pregunta aniria més encarada a esbrinar si els canvis que s'han fet van per bon camí o son suficients... si en calen més, si...
Entenc clarament que la norma és la norma... i per tant si no ho estic complint, que algú em poguès dir... 'company, per molt que t'hi escarrassis, no es mantindrà' o 'va que ho fas prou bé... si aportes quelcom més segur que es manté' o 'bé amb els canvis i aportacions que has fet, ja és suficient'.

Per cert... repeteixo: moltes gràcies pel temps que hi has dedicat i per la info aportada ;).

4t1a (quart primera)

L'acab de restaurar. Mira què hi pots fer. Pau Cabot · Discussió 19:55, 30 març 2011 (CEST)

Això és tota una altra cosa. Però crec que l'esborrat no ha estat tan precipitat, doncs l'article té el mateix títol i prou. El fet de que l'hagis hagut d'escriure de bell nou (sense poder aprofitar res més que la formació) indica que el que hi havia no era apte per a la Viquipèdia i duia la mateixa feina començar-lo de bell nou que partir del que ja hi havia. Pau Cabot · Discussió 20:20, 30 març 2011 (CEST)
Gràcies a tu, per rescatar l'article i per la bona feina. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:49, 30 març 2011 (CEST)

Canvis fets... però amb algun problema

Arnau, T'agraeixo les teves paraules d'estímul. He fet els canvis, en tots tres casos, i sembla que tot funciona bé. Amb una excepció. Per prudència, he optat per transformar Armilla en Armilla (població), mentre que l'article sobre la peça de vestir ha restat com a Armilla (indumentària); a més, he creat una pàgina de desambiguació, Armilla, que remet als dos articles anteriors. En el cas de la població, he comprovat que no s'han produït redireccions dobles. Ara bé: picant a "Què hi enllaça", només em surten la meva pàgina de discussió i la pàgina de desambiguació. ¿Pot significar, això, que s'han perdut els enllaços a l'article, o simplement que qui els piqui haurà de passar per la pàgina de desambiguació? Gràcies per tot.Joan Rocaguinard (disc.) 21:48, 30 març 2011 (CEST)

Tàpies

Hola. Espero que no t'importi aquest canvi. Salutacions.--Canaan (disc.) 19:22, 1 abr 2011 (CEST)

Ortografia França

Moltes gracies. Cap problema en que sigui tard. De fet hi ha més errors que es van detectant en fer els articles o gent que ho diu. Al final passarà un bot netejant-los tots.--Gomà (disc.) 11:39, 4 abr 2011 (CEST)

Arnau, gràcies per l'oferiment però no m'hagrada gens corregir ortografia. Jo faig moltes faltes, ha estat una casualitat (cosa dels astres) que hagi vist alguns errors i castellanismes en l'article de l'arquitecte Sagnier, casualitat que no s'ha de prendre per costum.--Feliuvilassar (disc.) 20:42, 14 juny 2011 (CEST)

"abreviar"

Gràcies. M'he deixat portar pel "Diccionari ortogràfic i de pronúncia" de la GEC (1990, 1995), que és el que tinc més a ma, i potser no és prou actualitzat, ja que "abreviar" no hi apareix. Intentaré tenir-ho en compte.--Climent Sostres (disc.) 15:25, 4 abr 2011 (CEST)

T'agrairia molt

Que no tornessis a dubtar de lo que voto o deixo de votar a les discussions. ( http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Esborrar_p%C3%A0gines/Propostes#Amics_de_la_Costera )

--Marc (disc.) 16:25, 4 abr 2011 (CEST)

Accepto les teves disculpes, convergent. --Marc (disc.) 13:32, 5 abr 2011 (CEST)
hahaha --Marc (disc.) 20:40, 5 abr 2011 (CEST)
Gràcies per retirar el vot en contra. Retiro lo dit jo també, dons. Desitjo que poguem tornar a estar d'acord en el futur. --Marc (disc.) 16:13, 22 abr 2011 (CEST)

dates de portada

potser podríem posar també algun article dels que suggereix Google als seus dibuixets en dates assenyalades, molta gent hi clica --barcelona (disc.) 10:41, 6 abr 2011 (CEST)

sí, em refereixo a això, només dic que apart de mirar les efemèrides del dia miris si hi ha logo especial a Google, evidentment si tenim articles decents, si no, millor un adq qualsevol--barcelona (disc.) 10:44, 6 abr 2011 (CEST)
Relacionat amb dates, també, en vaig fer un. De fet era un assistent de traducció en Java (Usuari:Joancreus/VTrad), però no està massa actualitzat (però és funcional). El tinc compilat per Ubuntu/KUbuntu, suposo que amb altres Linuxs funcionaria; per Windows te l'hauràs de compilar de zero :( (no sé quin tens, però si tens windows què esperes a canviar? ;) ). De moment et faig una passada. Fet Fet! --Jo ++ 17:46, 6 abr 2011 (CEST)

picasso

m'ho miro aquesta nit, tot i que no el conec gaire.--amador (disc.) 18:02, 6 abr 2011 (CEST)

a veure que et sembla. Revisa-ho lingüísticament, please. --amador (disc.) 21:32, 6 abr 2011 (CEST)

Re: Viquiprojecte:Articles en portada

Oi tan, que sí! ;) --Davidpar (disc.) 18:49, 11 abr 2011 (CEST)

Trobada WLM

Hola Company ... Quedes Convocat a la trobada. Aquesta es fa finalment aquest dissabte per motius de força major. Seria un plaer gaudir de la teva presencia ... SI pots assistir si us plau confirma-ho, així fem bullir l'olla i potser animem a algú més. Gracies. --Mafoso (Mani'm?) 11:25, 12 abr 2011 (CEST)

Usuari reversor

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets de revertidor ràpid.--Àlex Esp (Discussió) 12:40, 14 abr 2011 (CEST)

Guerra de Sicília

És correcta, doncs fou la Corona d'Aragó la que intervingué, no només el principat. --Panotxa (disc.) 14:43, 16 abr 2011 (CEST)

Basílica

Ja ho he "endreçat" una mica i li he contestat, tot i que l'article es força millorable. L'usuari ha fet molt poques col·laboracions amb mesos de diferència i sempre són suggeriments a les discussions, per la qual cosa li he animat a que s'atreveixi a "tocar article" amb la meva tutela, ja veurem que fa. Salut !--amador (disc.) 09:16, 17 abr 2011 (CEST)

Commonist

Hola Arnau, la galeria es va creant sola amb les imatges que penjo mitjançant l'eina Commonist, un java molt útil que et permet pujar carpetes senceres. Crec que es va crear sola també. Jo la vaig descobrir l'altre dia per casualitat. Ja em diràs si trobes més informació:-)--Kippelboy (disc.) 12:28, 19 abr 2011 (CEST)

qualitat i portada

veig que enllaces l'assaig suec sobre la qualitat. Crec que el fet d'implementar el nº o percentatge d'adq a la portada, al costar dels articles totals, ens aniria bé, ja que t'estàs ocupant de la portada podries mirar com? --barcelona (disc.) 17:48, 19 abr 2011 (CEST)

Categoria petita a Publicacions de bàsquet

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Publicacions de bàsquet. --Pau Cabot · Discussió

Hola Arnau, només era per dir que si fos el cas de que aquest Viquiprojecte fos reobert, que m'avisis si us plau, que m'agradaria participar-hi en alguns articles. JaumeBG 14:33, 23 abr 2011 (CEST)

Florenci Mauné

(contingut esborrat)--Josep Xicota (disc.) 15:42, 29 abr 2011 (CEST)

Boda reial

Per si no ho veus, passat per aquí: Discussió:Casament de Guillem de Gal·les i Caterina Middleton. -- Vinals (xerrem) 18:21, 29 abr 2011 (CEST)

Perfecte!!-- Vinals (xerrem) 18:26, 29 abr 2011 (CEST)

Mercuri

Fet Fet! Gràcies per avisar, ja no controlava... --Jo ++ 12:45, 1 maig 2011 (CEST)

Foto del mes

Gràcies pel teu vot a la foto del Mas d'en Mestre, llastima que quan la vaig fer era un dia de pluja. --Cameta (disc.) 14:21, 1 maig 2011 (CEST)

Welcome

Welcome to the Wright Challenge. It's getting busy! Feel free to ask questions here or here, or ask me or Victuallers. Andrew Dalby 23:07, 2 maig 2011 (CEST)

Un premi per idioma? La meva idea és anar fent tota la {{Museu de Derby}}, per deixar ca.wiki en bona posició. El premi per mi és secundari. Vols coordinar articles?--KRLS , (disc.) 12:35, 3 maig 2011 (CEST)
Doncs jo tenia intenció d'anar fent alguns, però la meva intenció no era aixafar la feina de ningú a guanyar.--KRLS , (disc.) 23:28, 3 maig 2011 (CEST)
Jo no vull premi. Crec que entre tots els catalans (els 4 que ens hem apuntat) hauríem d'intentar ser lesp rimers en completar la plantilla {{Museu de Derby}} i així demostrar que sempre responem (ja s'han fixat en el nostre bon ritme d'articles a ca.wiki).--KRLS , (disc.) 23:38, 3 maig 2011 (CEST)
Hola, m'apunto a la conversa. Arnaugir en quina altra llengua escriuràs els articles? Podriem crear un mini-projecte a ca.wiki per coordinar-nos els 4 o per IRC o discussions com vulgueu. --Lluis_tgn (disc.) 14:26, 4 maig 2011 (CEST)
Ep Arnau! També m'he apuntat al projecte, veig que t'interessa el premi. Si vols fer algun article de qualitat pel premi diga-me'l i reserva-te'l (m'és ben igual a mi) i si cal anem revisant per fer temps i anar més ràpid (ho vam fer amb els Bronzes de Benín). Endavant!, i molta sort. --Jo ++ 14:32, 4 maig 2011 (CEST)
We need two languages for a barnstar, English or Simple is fine! Well done Victuallers (disc.) 23:30, 4 maig 2011 (CEST)

ohhhh!

quina emoció que em demanin feina i no a la inversa heheh. Et proposo un menú variadet a veure si trobem alguna cosa que et motivi (si vols treballar en una àrea concreta me la dius i et comento què ens manca): dins dels 1000 si vols ampliar tenim llenguatge de programació per pujar als 30k i lligat als estudis; com que vas fer feina a astronomia pots agafar Univers i omplir els moltíssims vermells que en depenen, alguns realment claus; dels més visitats de la llista Usuari:Fajardoalacant/1000 podries millorar Girona, és clar, o Comunitat autònoma que fa peneta i rep moltes visites; si prefereixes fer articles breus, pots omplir les llistes de Viquiprojecte:Articles absents on només tens una contribució i així animar el pobre Mezod que creu que no ens hi posem prou; com a termes claus ens manca verificació (en context científic) i si vols reptes pots adoptar un que en Galazan ha rebutjat Història de la Unió Europea. Hi ha alguna opció que et motivi?--barcelona (disc.) 11:08, 3 maig 2011 (CEST)

t'he temptat amb alguna cosa? --barcelona (disc.) 17:51, 7 maig 2011 (CEST)
tranquil, cap feina és urgent --barcelona (disc.) 18:08, 7 maig 2011 (CEST)

Estem fent l'avaluació d'aquest article en el que tú has contribuït. M'agradarà veure que t'ho mires i ens dones la teva opinió sobre si cal canviar alguna cosa més. Gràcies!--Climent Sostres (disc.) 00:35, 5 maig 2011 (CEST)

Portada

Bones! Que passa a la portada? No accepta les meves modificacions. Jo mai havia tingut cap problema en actualitzar noticies, fet que faig regularment. --f3RaN (disc.) 12:35, 6 maig 2011 (CEST)

I aixo? "Aquesta pàgina està protegida per evitar modificacions. Si heu trobat alguna errada o voleu suggerir algun canvi no controvertit, podeu demanar la modificació clicant l'enllaç a continuació. Comproveu abans la pàgina de discussió per si el tema ja s'ha discutit, o exposeu prèviament la qüestió per assegurar-vos de que hi ha prou consens"
Qui l'ha protegit i per que?
--f3RaN (disc.) 12:35, 6 maig 2011 (CEST)

GRB 970508

Ja l'he arxivat. --Peer (disc.) 13:55, 6 maig 2011 (CEST)

Multilingual Challenge - 3rd to the 1st post

The Wright Challennge barnstar
In recognition of your major contribution to the GLAM Derby collaboration. You have gained more than 25 points by creating new articles. You and your chosen languages are now eligable to win one of the five prizes on September 3rd 2011. Good luck Victuallers (talk)~~

SMB3

Uf!... ni me n'enrecordava. Arxiva, i quan arribe estiu miraré de satisfer les demandes. --Coentor (disc.) 21:00, 8 maig 2011 (CEST)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Arnaugir. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 10:55, 1 juny 2011 (CEST). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

RE:Ens fem grans..

Gràcies Arnau, ja ens veurem per la uni fa l'ullet --Castor (disc.) 23:21, 10 maig 2011 (CEST)

Categoria:Minerals que necessiten una imatge

Quin problema té el nom d'aquesta categoria? Fins ara funcionava bé. --Bestiasonica (disc.) 12:57, 11 maig 2011 (CEST)

Si et sembla conservem la categoria:Minerals que necessiten una imatge per antiguitat i canviem la categoria d'ordenació de la infotaula. T'encarregues tu de canviar la sintaxi de la infotaula? --Bestiasonica (disc.) 13:20, 11 maig 2011 (CEST)
Que va! gràcies a tu per ampliar la plantilla. Espero que estiguis d'acord als canvis que he introduït a la descripció de la plantilla. Per cert veig que has afegit paràmetres nous. Estaria bé que poguessis afegir un exemple on s'utilitzin tots els paràmetres, encara que fos fictici com p.ex. a {{futbolista}} però tanmateix gràcies per afegir-los. --Bestiasonica (disc.) 13:27, 11 maig 2011 (CEST)
Ok. Temps al temps. Hi ha fotos del temps de flors de Girona d'aquest any? ;-) --Bestiasonica (disc.) 17:07, 11 maig 2011 (CEST)

Vicenç Cànovas i Mussons

Ja li he contestat. Gràcies! Pau Cabot · Discussió 16:04, 11 maig 2011 (CEST)

terratrèmol

Bé, ens està quedant un article millor que el de les altres viquipèdies!! --Davidpar (disc.) 20:59, 11 maig 2011 (CEST)

Bé aquesta infotaula! --Davidpar (disc.) 23:06, 11 maig 2011 (CEST)
Per cert, dius que hi ha un 80% de vivendes afectades (per afectades s'entén de tot i és una mica exagerat). Altres mitjans (com El Periódico o El País) diuen que un 10% dels edificis de Lorca han patit danys estructurals. Crec que és millor posar el 10%: és més precís i real. --Davidpar (disc.) 20:18, 12 maig 2011 (CEST)
I, a sobre, el primer dia només va durar unes hores. --Davidpar (disc.) 22:52, 13 maig 2011 (CEST)

A es-wiki han canviat el lloc de l'estació de la imatge, ho potser arreglar, si-us-plau. Merci! --Davidpar (disc.) 13:33, 14 maig 2011 (CEST)

Fet Fet! Ja l'estic carregant jo. --Davidpar (disc.) 15:20, 14 maig 2011 (CEST)

Aquí diu que ja en són unes 131. Ho posem a la infotaula? --Davidpar (disc.) 17:23, 20 juny 2011 (CEST)

Fet Fet! --Davidpar (disc.) 18:17, 20 juny 2011 (CEST)

Hola Arnau. La frase "Poc després del terratrèmol el Govern espanyol va activar la Unitat Militar d'Emergències, una unitat de les Forces Armades Espanyoles que és responsable d'actuar en cas de desastre. 340 membres de tres batallons (Bétera, Torrejón de Ardoz i Morón de la Frontera) es van desplaçar a Llorca sota la direcció del Coronel del batalló de Bétera.", de la secció "Gestió de l'emergència i mesures preses", la vas escriure tu? És que a la fr.wiki hi ha la mateixa frase ("Quelques secondes après le séisme, le gouvernement espagnol, par le requête du gouvernement régional de Murcia, déploie une unité de secours, une branche des forces armées espagnoles responsable des dégâts naturels. 340 membres des trois bataillons (basés à Bétera, Torrejón de Ardoz et Morón de la Frontera) se dispatchent à Lorca sous la commande du Lieutenant Colonel du bataillon Bétera") i no sé qui incompleix la llicència: si som nosaltres que hauríem de posar que hem traduït una frase seva o, al contrari, si ells ens han traduït a nosaltres. --Davidpar (disc.) 00:30, 22 juny 2011 (CEST)

Bona notícia! En efecte, ho vas afegir tu abans que els francesos. La Viquipèdia en francès s'ha inspirat amb la catalana:) ! --Davidpar (disc.) 09:35, 22 juny 2011 (CEST)

Ostres, sí sí, quin "fallo". Són les 16h (UTC) i les 18h (local), ara ho canvio. --Davidpar (disc.) 12:56, 26 juny 2011 (CEST)

Vale, va, però ara el presentes tu, que jo ja vaig fer la descripció a l'avaluació (tot i que sense gaire resposta). Pots agafar part/totalitat de la que vaig fer jo. --Davidpar (disc.) 15:33, 9 jul 2011 (CEST)

Merci! --Davidpar (disc.) 16:05, 9 jul 2011 (CEST)

Sí, mira, he anat afegint demandes d'en KRLS;) --Davidpar (disc.) 09:16, 18 jul 2011 (CEST)

Arnau, a veure, si aquest cap de setmana ens posem les piles, que ja ens comencen a fotre canya. --Davidpar (disc.) 21:11, 22 jul 2011 (CEST)

Ei, hola crack! Com ha anat tot? Ja ens han arribat imatges teves. ;)

Coses que falten:

  1. Monuments històrics: Afegir info rellevant del punt "5. Estudio de daños en edificaciones históricas mediante técnicas de análisis estructural geológico. Aplicaciones a la arqueosismologia." de l'informe geològic preliminar (p.30).
  2. Revisió lingüística

I crec que ja estarà;) --Davidpar (disc.) 19:26, 31 jul 2011 (CEST)

Doncs suposo que sí, perquè ja s'hauran contestat tots els comentaris. --Davidpar (disc.) 16:30, 1 ago 2011 (CEST)

Felicitats a tu també per la tota feina, i perquè si al primer dia no ens haguéssim motivant tan, aquest article potser ni existiria o seria una merda-esborrany ;) Ara, quan hagin passat 6 mesos (11 nov.), hauria de ser article de portada aquest any, perquè la ca.wiki pugui fardar de tenir l'article més complet. --Davidpar (disc.) 20:24, 2 ago 2011 (CEST)

portada

hola, et passo alguns suggeriments d'articles de portada veient les nostres efemèrides, però tu selecciona els millors. Carl von Linné hauria d'estar el 23 de maig, data del seu naixement, però ja ha sortit? Copèrnic va morir el 24 (un dels 1000). El dia 25, Àfrica (és el seu dia i també és un dels 1000). 26, proposo Història de la Terra si encara no ha aparegut, 27 i 28 el que més t'agradi, per al 29 cervesa, per al 30 alguna cosa d'astronomia (hauria de ser Mart si fos adq per la sonda Mariner), i el 31, quan mor Martí l'Humà, toca un article de l'àmbit catalanoparlant--barcelona (disc.) 10:11, 16 maig 2011 (CEST)

ho sé, i estàs equilibrant força els temes, només és per ajudar, tu manes!--barcelona (disc.) 10:29, 16 maig 2011 (CEST)

Derby Challenge score

Hi we added your score to the "Wright Challenge" page. Hope you are enjoying the challenge you seem to be in the leaders (at present) Victuallers (disc.) 17:50, 17 maig 2011 (CEST)

Thank you for all your contributions to the Wright Challenge. You and the other Catalan participants are doing an amazing job.
Notice that there's a new barnstar being awarded to those Wikipedians or teams who reach 72 points. You qualify for this immediately! You'll receive it, don't worry. But we need your help. We'd like to spread this challenge to some other languages. Would you be able to go to the main talk page of any other language Wikipedia (maybe Occitan, maybe other smaller Romance languages?) and add a one-line message and link to the challenge page. It would be really good to get some more participants. Hope you can help. I'm asking the other Catalan participants too. Andrew Dalby 21:21, 3 juny 2011 (CEST)
Good luck with the exams! You Catalanists are amazing. I'm full of admiration for the work you do. Catalan was practically a world language in the 14th century -- maybe once again in the 21st! Andrew Dalby 14:52, 4 juny 2011 (CEST)
Veient les possibilitats reals de guanyar el concurs, no estic fent articles de Derby. Com ho veus? Te'n ensortiràs?--KRLS , (disc.) 20:22, 5 juny 2011 (CEST)

Millores

Moltes gràcies per la teva ajuda, a poc a poc revisaré la feina feta per introduir-hi les millores. Salut. --Marraco (disc.) 13:32, 26 maig 2011 (CEST)

Admissibilitat de centres educatius

Idò no ho tenc gaire clar. Em sembla que la baixa participació pot ser un problema. Potser seria interessant fer una darrera petició de participació. Jo ja en vaig fer una i no va tenir gaire èxit... Pau Cabot · Discussió 09:36, 28 maig 2011 (CEST)

Em sembla perfecte. Fins el 5 de juny basta i sobra. Ho anuncies a la taverna? Pau Cabot · Discussió 14:27, 28 maig 2011 (CEST)
La meva opinió se sobreentenia, però l'explicitaré. Pau Cabot · Discussió 16:51, 28 maig 2011 (CEST)

Imatge del mes

Si no recordo malament, per algun lloc diu que les imatges s'han de fer servir en un article per presentar-se a imatge del mes, i la teva diria que no es fa servir enlloc, per ara.--Pere prlpz (disc.) 01:24, 30 maig 2011 (CEST)

articles de juny

per si et fa servei... No he mirar els actuals seleccionats però hi ha dates que mereixerien certs articles /temes, comento:3 de juny el planeta Venus si no ha sortit ja per celebrar les primeres medicions internacionals al respecte (crec que ja l'hem posat, no?); 4 de juny és el dia del nen, tria algun tema infantil; 6 de juny se celebren els fets del timbaler del Bruc, algun tema relacionat; 7 de juny mor Alan Turing, dediquem-li un article informàtic; dia 8 oceà, un dels 1000 i és el dia de l'ONU per a mars i oceans; 13 de juny neix John Forbes Nash així que toca un article de mates; 18 de juny The Beatles pel naixement d'un dels seus membres i és article bo; 21 de juny és el dia de la música, així que algun article destacat que s'hi relacioni; 23 de juny la Nit de Sant Joan. Si et fan nosa, senzillament ignora els suggeriments. I per cert felicitats de nou per la feina al Derby, continua!--barcelona (disc.) 08:53, 31 maig 2011 (CEST)

plantilla pintura

El que plantejes és funcionalment homogeni amb la resta de plantilles, per tant, no puc estar en desacord. Ara bé, em costa imaginar que hom posi la plantilla d'una pintura sense la imatge de la pintura. De fet, es podria donar en casos en que encara tenen copyright (com Salvador Dalí o René Magritte), però aleshores no sé si val la pena tenir plantilla. En fí, et semblarà que no contesto, però jo crec que si que ho he fet....Tu ja ets prou llest.!--amador (disc.) 17:19, 31 maig 2011 (CEST)

Ben pensat.--amador (disc.) 17:26, 31 maig 2011 (CEST)
Seré actiu, però no en sé res d'història de l'art.--amador (disc.) 17:58, 31 maig 2011 (CEST)
No m'acaba de convèncer com queda els quadres no poden tenir imatge com El gran masturbador. Estèticament queda una mica estrany. Potser s'hauria de centrar o fer quelcom. Ja s'està duent a terme el reemplaç, en breu, estarà fet.--KRLS , (disc.) 14:17, 1 juny 2011 (CEST)

Categorització

D'acord a VP:CAT (punts 6 i 7.4), l'article principal s'ha de posar a la categoria del seu mateix nom i amb un espai com a indexació. Veges, per exemple, Història de Catalunya. Pau Cabot · Discussió 16:40, 2 juny 2011 (CEST)

Sí. Així és. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 16:52, 2 juny 2011 (CEST)
Bona feina! Pau Cabot · Discussió 17:05, 2 juny 2011 (CEST)

Els fitxers locals no duen categoria enciclopèdica. Sí que en duen alguna de la Categoria:Imatges. Pau Cabot · Discussió 11:44, 4 juny 2011 (CEST)

estudiants

va ser el precedent dels cursos, viquiescoles etc. Sí, està obsolet. Va néixer fruit d'un contacte amb el departament d'ensenyament, ara la cosa està en la doble via que t'he comentat de cursos i xerrades cap als centres + viquibalear/viquiescoles--barcelona (disc.) 12:24, 4 juny 2011 (CEST)

crec que les pissarres s'han d'ampliar de fet als articles de viquiescoles i viquibalear, però si es retoquen massivament com en el teu cas d'inequació la pots treure, com es va comentar al seu dia. Tenir el símbol als articles a la versió feta per estudiants ajuda a ensenyar el producte a futurs editors professors --barcelona (disc.) 19:56, 4 juny 2011 (CEST)

dif

Tens raó. No m'hi havia fixat bé :P--Kippelboy (disc.) 13:34, 4 juny 2011 (CEST)

Plantilla:Mineral

Hola Aranugir: Fa dies que no em connectava. El problema de les imatges a {{mineral}} està solucionat? Vols que m'ho miri? --Bestiasonica (disc.) 18:01, 4 juny 2011 (CEST)

Bon dia i gràcies!

Ep, feia molt de temps que no havia anat a la teua pàgina i molt bona foto, enhorabona (també per a allò del Derby Museum)! Doncs, gràcies pel teu vot i que et vaja tot molt bé. Una abraçada ben bona, Claudi/Capsot (disc.) 13:46, 5 juny 2011 (CEST)

Desviació típica del tipus estàndard.

A la GEC trobes desviació tipus i desviació típica i al termcat trobes desviació estàndard i desviació típica. Per tant jo diria que les tres són correctes. De fet jo diria que les tres tenen exactament la mateixa idea. Segons el diccionari del IEC: Tipus:Conjunt de propietats generals comuns d'un cert nombre d'individus. Típic: Propi d'un tipus; que presenta les característiques essencials d'un grup. Estàndard: Tipus, model, norma. Em sembla que en anglès habitualment en diuen estàndard, en francès tipus i en espanyol típica a Espanya i estàndard a Amèrica. Si hagués de triar, jo posaria tipus per qüestions purament de màrqueting perquè si ens llegeixen els estudiants de secundària i batxillerat trobin la mateixa expressió que hi ha al glossari de edu365: [6] . --Gomà (disc.) 22:18, 6 juny 2011 (CEST)

Felicitats per la teva iniciativa matemàtica. Un aclariment: al requadre de la pàgina dels 1000 has de posar els articles que passen de 30.000 octets. Si veus que aconseguiràs que els dos que hi ha els superis, no els toquis. Si no passen de 30.000, els hauríem de treure. A veure a final de mes que haurem pogut fer.--Peer (disc.) 14:12, 7 juny 2011 (CEST)
Àrea. Pel que he vist, podries treure uns quants octets de les referències posant-les en plantilles. Queda més bé i augmentes octets. També afegint la secció de bibliografia dels llibres de les referències. Si anés per qualitat caldria unificar detalls, però en aquest cas el que crec que importa és que hi ha les referències, i la bibliografia amb els llibres ordenats alfabèticament i amb les dades completes. Ah! També pots ampliar algun enllaç extern de les altres. Bona feina perquè ampliar un article que va just dóna una feina "complementària" una mica pesada.--Peer (disc.) 09:41, 11 juny 2011 (CEST)

Here it is at last!

The Wikimedia GLAM barnstar
This is for your truly valuable contribution to the GLAM Derby collaboration and to the multilingual development of Wikipedia. Our sincere thanks -- Andrew Dalby 14:04, 8 juny 2011 (CEST)

Re:Petició

Ho procuraré.--Salvi "Ssola" (discussió) 20:19, 9 juny 2011 (CEST)

Barra de fulleig

Arreglat (només a l'article no fos cas que a la plantilla provoqués desastres). El que he fet és afegir <br clear="left" />. --Jo ++ 14:10, 11 juny 2011 (CEST)

Global Map for Multilingual Challenge

Do have a look here - we'd like to show where all our Wright Challenge editors are. Thanks for your contributions Victuallers (disc.) 10:53, 13 juny 2011 (CEST)

I això?

Ho sento per lo de Nouvinguts, però és que volia provar de posar els colors que tens tu a la firma i he copiat i enganxat i no he canviat el nom. Em sap greu, ja ho he canviat. B. S. V. (disc.) 19:39, 14 juny 2011 (CEST)

Fins aviat! B. S. V. (disc.) 14:49, 15 juny 2011 (CEST)

Col·laboració amb l'Agrupació Astronòmica de Sabadell

Bon dia! Estic segur que t'interessarà llegir això. – Leptictidium; what else? 16:06, 17 juny 2011 (CEST)

Ermessenda

Gràcies pel vot en la proposta de distinció de l'article d'Ermessenda. Malgrat que hi figuri el meu usuari, l'Amador hi ha tingut una intervenció decisiva en tot el procés, i l'article és fruit tant de les edicions d'un servidor, com de les de l'Amador, com de les de molts altres usuaris. En nom de tots doncs, gràcies ;) --Georg-hessen (enraona'm) 12:12, 21 juny 2011 (CEST)

més feina?

ja sé que et busques solet la feina, però.... hi ha dos articles de l'anglesa que de fet crec que s'haurien de fusionar i ser una sola llista-cronologia de complement a història de la ciència, els pots veure a http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_scientific_experiments i http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_scientific_discoveries Com que la llista de les aportacions catalanes la tens com a destacada, potser voldràs fer aquestes quan acabis les cosetes pendents :) --barcelona (disc.) 19:13, 25 juny 2011 (CEST)

Location map Argentina

Gràcies! --J. G. Góngora (disc.) 14:40, 26 juny 2011 (CEST)

Costa Brava

Gràcies Arnau per anar-me aconsellant!

Com pots veure, hi tinc força feina pujant continguts, dons els valoro, contrasto que la informació encara sigui actual, ho pujo endraçadament, etc etc etc... Em va molt bé que em vagis seguint com ho faig. I potser aviat em tindràs que donar un cop de mà, dons estic deixant per d'aquí poc puja imatges, alguna infotaula... No dubtis en anar-me dient i gràcies un cop més.

--Montse Ferrer (disc.) 08:35, 27 juny 2011 (CEST)lamontse

Arnau, necessito un cop de mà. Tinc unes 15 imatges per pujar a l'article de la Costa Brava i no m'en surto. Enviades pel Patronat, són lliures de drets, però al pujar-les a WikiCommons em demana certa autorització que no tinc. Potser si m'enviessis el procediment, no et molestaria. Espero la teva resposta, --Montse Ferrer (disc.) 17:50, 7 jul 2011 (CEST)

Hola Arnau! El tema és que les imatges són del Patronat (no de la seva web), però és una selecció que m'han passat lliures de drets. Dintre dels enllaços d'ajuda de carregar fitxers i carregar a Commons, no hi és aquesta opció. Entraria en la categoria de "demanar ajuda als usuaris més experimentats". No crec que la solució sigui carregar-les com si fossin meves perquè no ho son... :) A l'espera --Montse Ferrer (disc.) 18:01, 9 jul 2011 (CEST)

Camell

Ja està arreglat. És el company Davidpar, que de tant en tant toca coses a la plantilla {{Taxocaixa mamífer}} i dóna resultats imprevistos. – Leptictidium; what else? 14:32, 8 jul 2011 (CEST)

Sant Feliu de Girona

Està perfecte. També l'ho he afegit a l'article Basílica. Salutacions --MarisaLR (disc.) 11:19, 9 jul 2011 (CEST)

Noms traduïts

Per descomptat que s'haurien de traduir. Això sí, ves amb compte perquè a vegades els noms àrabs es transcriuen de manera diferent en anglès i en català. Em sembla que el Hinio en sap bastant, sobre la transcripció de noms àrabs... – Leptictidium; what else? 11:49, 9 jul 2011 (CEST)

Eclipsi de Lluna

Bon dia. Avui comença el projecte de col·laboració amb l'Agrupació Astronòmica de Sabadell. El primer article que ens demanen que millorem és "eclipsi de Lluna". Estàs convidat a contribuir a millorar l'article tan aviat com puguis. Gràcies. – Leptictidium; what else? 11:34, 11 jul 2011 (CEST)

Moltes gràcies per la teva col·laboració. L'AAS estarà molt satisfeta. Sembla que la millor manera de fer-ho és així: cada col·laborador del viquiprojecte fa una petita secció, però com que som uns quants, l'article s'acaba ampliant molt. Bona nit. – Leptictidium; what else? 22:07, 11 jul 2011 (CEST)
Bon dia. La col·laboració d'avui és Mòdul logístic multipropòsit Raffaello. L'article no existia, però ja l'he creat. Si tens ganes d'ajudar, pots ampliar-lo, emblavir els enllaços en vermell o millorar-ne l'estil. Gràcies. – Leptictidium; what else? 11:55, 13 jul 2011 (CEST)
Vale! Vols que en posi una jo, o en tens alguna de guardada? – Leptictidium; what else? 12:24, 16 jul 2011 (CEST)
Si avui vols donar un cop de mà, l'article que toca és estel polar. Gràcies! – Leptictidium; what else? 11:08, 17 jul 2011 (CEST)
Bona tarda. Aquesta vegada he tingut un xivatasso, el proper article que caldrà és Gran Taca Blanca (en referència a Saturn). Per cert, aquest cap de setmana he estat fora i no us he pogut comunicar quin és l'article que tocava cada dia. En situacions com aquesta, podeu accedir al web de l'APOD i comprovar a quin article de la Wikipedia enllaça. En teoria només hi ha d'haver un enllaç a la Wikipedia, però si n'hi ha més d'un, diuen que podem elegir el que volguem. Si tens alguna pregunta, no dubtis en dir-m'ho! Gràcies i fins aviat. – Leptictidium; what else? 19:39, 25 jul 2011 (CEST)
Encara més fàcil: et penjo una plantilla just a sota d'aquest missatge. No cal que la toquis: la plantilla s'actualitzarà cada dia amb l'article que toqui millorar, i només et caldrà consultat aquesta pàgina per veure quin article és.
Avui és 25 d'abril del 2024. L'article que toca crear i/o millorar és "GOES-13".

Leptictidium; what else? 11:56, 26 jul 2011 (CEST) Fet! – Leptictidium; what else? 16:16, 22 set 2011 (CEST)

Bones

Hola Arnau ... Et pots passar pel Xat? --Mafoso (Mani'm?) 21:47, 12 jul 2011 (CEST)

Bronzes de Benín

Fet Fet! Reemplat per altre peça. Gràcies i salutacions.--MarisaLR (disc.) 12:33, 21 jul 2011 (CEST)

Desaparec fins diumenge

Desaparec fins diumenge! Ets l'encarregat de l'article dels atemptats. I si et ve de gust cal crear l'apartat de l'explosió.--KRLS , (disc.) 14:06, 23 jul 2011 (CEST)

Petició

He posat l'article Grand Palais a votació, pensava que ja estava repassat lingüísticament, però m'han dit que necessita una altra repassada.[7] Si pots m'ho podries fer? En cas de no poder, no et preocupis, cercaré algú i sinó ho trauré de votació. Sense problema. Salutacions --MarisaLR (disc.) 00:26, 27 jul 2011 (CEST)

Ups! ara me n'assabento que no estàs per aquí, bé cercaré per un altre costat... Bones vacances! --MarisaLR (disc.) 10:20, 27 jul 2011 (CEST)
Me n'alegro que estiguis de tornada. Doncs, en avaluació en tinc dos, si pots, sense pressa... És que crec que el meu revisor particular (en Peer) ara ha d'estar molt ocupat que gairebé no se'l veu... Moltes gràcies --MarisaLR (disc.) 23:07, 31 jul 2011 (CEST)
N'he trobat un altre Zodíac del portal de Sant Fermí que ja ni me'n recordava que porta més temps en avaluació, no és gaire llarg ;) . --MarisaLR (disc.) 18:47, 2 ago 2011 (CEST)

Retiro Terratrèmol de Llorca de 2011 del llistat del VP:ACT en tant que ha estat votat com a article de qualitat.--Jove (disc.) 13:51, 3 ago 2011 (CEST)

revisió lingüística

Arnau, Li pots fer un repàs a La Mare de Déu del canonge Van der Paele, La Mare de Déu dels Consellers i Retrat d'un cartoixà que estan fa temps en avaluació i els vull passar a votació ?. Merci,--amador (disc.) 21:32, 11 ago 2011 (CEST)

Bé. Deixa avis a la pàg. d'avaluació quan acabis. Bon viatge i bon estiu !.--amador (disc.) 23:31, 11 ago 2011 (CEST)

Re: Aniversari

http://www.microsiervos.com/archivo/humor/broma-cumpleanos-redes-sociales.html xD --Davidpar (disc.) 23:18, 12 ago 2011 (CEST)

els 1000

passa per la discu dels 1000, a veure si entre tu i en Joancreus solucioneu el canvi proposat per a aquest mes --barcelona (disc.) 11:14, 16 ago 2011 (CEST)

Re: Disturbis d'Anglaterra

El meu objectiu era fer simplement una llista dels llocs que han patit disturbis. Ho vaig fer i em vaig oblidar de treure la plantilla. Moltes gràcies per l'avís. --Lluis_tgn (disc.) 11:55, 16 ago 2011 (CEST)

Xerris

Tinc tota una llisteta que vaig controlant manualment de tant en tant errors en traduccions automàtitzades: xerris -> charles, estafis -> Times, menjo -> com, uneixi -> una, códec -> Còdec, seriï ->sèrie.... El més divertit és trobar una referència a The new York Estafis -i a més veure que l'edició l'havia fet jo mateix- ;)--Kippelboy (disc.) 20:25, 16 ago 2011 (CEST)

Cursiva

Les naus espacials van en cursiva, els coets no. Així, direm Columbia i Eagle, però Saturn V. – Leptictidium; what else? 18:53, 17 ago 2011 (CEST)

Ah per cert, quan dic que les naus espacials van en cursiva, em refereixo als noms propis: Odyssey va en cursiva, però mòdul de comandament i servei Apollo va sense cursiva. – Leptictidium; what else? 18:55, 17 ago 2011 (CEST)
Transbordador espacial Atlantis: la part "comuna" en lletra normal i el nom propi en lletra cursiva. – Leptictidium; what else? 15:41, 18 ago 2011 (CEST)

Miró

Podràs venir per a la Miró? 14/9 matí --barcelona (disc.) 12:10, 18 ago 2011 (CEST)

Ei cap problema si estàs pels EEUU. Només que puguis ampliar una mica algun article dels que hi han ja n'hi ha prou. Sé que t'agrada corregir. Podries mirar-te una mica l'article sobre Joan Miró? És AdQ però crec que hi ha alguna errada ortogràfica o d'estil. Tu mateix. El que et vingui de gust...i merci un cop més!. Per cert, el tema del GLAMWIKI a Girona segueix endavant. Quan tingui més informació t'ho faré saber.--Kippelboy (disc.) 09:59, 24 ago 2011 (CEST)
;-) Gràcies--Kippelboy (disc.) 06:37, 7 set 2011 (CEST)

Invitation to participate in GLAM/ARKive project

Congratulations for all your good work translating GLAM/Derby articles. I would now like to invite you to assist in translating English-language articles about endangered species, which have been improved by the GLAM/ARKive project. These are listed on this section of the project page. Please let me know if you have any questions. Pigsonthewing (disc.) 16:37, 19 ago 2011 (CEST)

Tramvia de Sóller

Jo ara no m'ho puc mirar gaire, però a l'hemeroteca de la Vanguardia m'ha semblat fent un cop d'ull ràpid que hi ha alguna cosa, però potser m'equivoco. Si no ja m'ho miraré més endavant, val la pena el que s'ha fet a aquest article. -- Vinals (xerrem) 16:55, 19 ago 2011 (CEST)

He afegit Estadístiques d'ús a l'article Tramvia de Sòller. Pots repassar-ho? --MarisaLR (disc.) 12:53, 22 ago 2011 (CEST)

Exacte, un oblit, són tantes coses a fer a l'hora d'arxivar XDD -- Vinals (xerrem) 13:29, 22 ago 2011 (CEST)

Jajaja, doncs molt ben fet. El que passa que per anar ràpid ho vaig fer copiar-enganxar ràpid i em vaig saltar algun pas. PD: L'article del tramvia crec que ja està ben pulidet, a lo millor es pot preguntar alguns dels objectors si volen canviar el seu sentit de vot. -- Vinals (xerrem) 13:35, 22 ago 2011 (CEST)

Diec2 i GEC2

Be , primer ho havies d'haver notificat abans d'esborrar-ho, a part hi havia dins del seu historial 17 hores de proves meves, t'agrairia que les restauressis amb tot l'historial, dins el que hiha tot un requitsell de crides variades (proves de fallades de l'urlencode, etc... )--Mcapdevila (disc.) 15:31, 25 ago 2011 (CEST)

Si-us-plau llegiu fins el final és el més bó

Abans de desaparèixer per sempre de la Wiquipèdia us vull fer un seguit de reflexions. Crec que calen atés el mal tracte que he rebut per part de gairebé tothom, amb honroses excepcions. Amb el tema fotogràfic vaig caure de quatre potes al principi com a novell, malgrat això segueix-ho dient i assegurant que a l'article Fàbrica de llanes d'Arsèguel les dues fotos esborrades de Commons per no se qui són meves i només meves, fetes amb una webcam Kodak EZ-200. Es tracta dels arxius: Llanf.jpg i maquinaria.jpg, les podeu veure a la meva web, que, si l’haguessi-ho consultat abans no hauria-ho esborrat, una de tantes: Princesa de Moctezuma . De nou us convido a veure els Meta Tags d’aquesta Princesa de Moctezuma, absolutament meva. D’altres van ser cedides per a la seva publicació, que no cal ni entrar-hi perquè fa pena l'actuació d’alguns. Va quedar en entredit, de tots els articles sobre el franquisme, només un! Els altres: Franco, de la infantesa a la guerra d'Àfrica, Franco, Segona República y Guerra Civil i finalment Franco i la guerra civil espanyola (1936-1939) ningú, ara per ara, pot decidir de manera totalment arbitraria si ha existit o no copyvio. Repeteix-ho ‘’’Ningú!!!’’’ Ara s’em parla de que el meu to no és l'apropiat, ara!!! I quant vaig ser un wiquipedista absolutament actiu i amb unes inmenses ganes d’aprendre, què? Per cert, he estat consultant diverses pàgines i m’ha sobtat que, a qui més o qui menys, algú li ha penjat algún cartellet, que si referencies, que si punyetes. Actualment navegar per la Wiquipèdia és absolutament fastigós. Poques pàgines no tenen algún cartellet. En canvi n’hi ha alguna que l’hagués redactat millor un minyó de parvulari. Voleu riure? Doncs, per favor, mireu aquesta entrada, són quinze segons. Ah!!! Jajajaja!!! Aquesta no té cap cartellet. Finalment vull aclarir una cosa, atés que a mi s’em ha acusat gairebé de tot. Hi ha un alturgellenc, en Vilarrubla... actualment Vinals, que ha estat treien pit com el que més a la proposta AdQ de Ball Cerdà de la Seu d'Urgell. Que si jo he fet, que si no he fet, que no voto això perquè voldria allò altre... etc. Heu de saber, a mi que tant de mal m’heu fet, que jo, en Josep Xicota, va escaneijar un llibre que tinc a la meva biblioteca per a fer-li un favor a en Vilarrubla, fotos incloses. Es tracta del llibre “La Ciutat i el riu: la Seu i el Segre, dels miracles al canal”. Ell de tot el material que li vaig facilitar va redactar l'article Aiguats del 1982. No cal que ningú em dongui les gràcies de res i, segurament, ell ja ho va fer en el seu moment. El que realment em va sobtar va ser que a totes les fotografies de l‘article digui “’’’Orígen: Treball pròpi’’’”. Algú li pot preguntar a en Vinals (Vilarrubla) quina edat té??? Crec que a l'any 1982 no havía ni nascut. Crec, sincerament, que li cal una repassada i, sobretot, a Wiquipèdia s’hi diu que la bona fe es dona per suposada, només, pel que he vist, en alguns casos. No voldria deixar de banda un fet que crec absolutament real, esteu acabant amb el projecte Wiquipèdia, ho dic amb tota la sinceritat del món, és el que crec que esteu fent i, encara no us ho cregueu, amb dol molt!!! No parlo de mi, estan marxant els millors!!! Això serà repartit a ‘’’tots’’’ aquells que crec han intervingut en els meus treballs, amb mà dura i sense pietat... però ja veieu, qui estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra. L’ex wiquipedista --Josep Xicota (disc.) 12:34, 26 ago 2011 (CEST)

Avaluacions

Cap problema. Nosaltres seguim produint i més feina que tindreu. El que trobo que s'hauria de fer alguna cosa amb articles que porten mesos sense que avancin ni desapareguin (ex.: Laika). No em fan nosa, però la seva presència immòbil pot tenir un efecte dissuasiu per a avaluadors circumstancials. Apa, me'n vaig a fer una parell de retaules. --amador (disc.) 21:55, 31 ago 2011 (CEST)

No tinguis estrès, que t'hem de cuidar com una relíquia. Sento tot aquest treball que et dono. Jo cada vegada que poso un article, vaig demanant si surt cap ànima caritativa que ho repassi lingüísticament... però ja veus, gairebé sempre acaba caient damunt teu. Carai! amb l'Amador ara resulta que els fa de "par en par".--MarisaLR (disc.) 22:11, 31 ago 2011 (CEST)
Jo també ho tinc present. És com una espineta haver-ho deixat a mitges. Prometo que a partir del 15 de setembre (post marató a la Miró...m'hi poso a donar els retocs finals). --Kippelboy (disc.) 09:29, 1 set 2011 (CEST)

Cultural heritage

T'avanço una resposta, tot i la pregunta no era per mi. Al formulari de càrrega, si cliques a la creueta al costat de la categoria s'elimina la categoria "in Spain". Aleshores, cliques el botó afegeix i hi escrius una altra categoria més concreta, com per exemple "Cultural heritage monuments in (la comarca que sigui)". El text s'autocompleta, de manera que és ràpid afegir categories, i si estàs pujant un grapat de fotos del mateix lloc i pots copiar i enganxar, encara més. Pots aprofitar per afegir-hi més categories que siguin útil, com ara la del municipi.--Pere prlpz (disc.) 13:21, 1 set 2011 (CEST)

De fet, totes les fotos que carreguin els concursants no habituals estaran mal categoritzades, perquè els mancaran mitja dotzena de categories. Jo mateix, no sé si tindré temps en aquest mes de triar i pujar totes les fotos que voldria i no dedicaré gaire temps a categoritzar i geolocalitzar les meves fotos fins, com a mínim, el mes vinent.
D'altra banda, el bot d'en Vriullop marcava les fotos que no tenien la categoria més precisa de "cultural heritage", però només amb les fotos que sortien a les llistes. No sé si pot fer-ho amb totes les del concurs. Si així fos, costaria molt poc d'arreglar aquestes categories.--Pere prlpz (disc.) 14:26, 1 set 2011 (CEST)

From Derby

On 3rd September you can watch the LIVE WEBCAST here: meanwhile --

Thank you from the Wikimedia Foundation and
Thank you from Derby Museums
for your friendly participation in the Wright Challenge

This was the first multilingual Wikipedia collaboration. 51 Wikipedians took part, in at least 61 languages
Your contribution shows how we might work with any cultural institution, in any country ... that's the future of Wikipedia!

Andrew Dalby 13:40, 1 set 2011 (CEST)

Congratulations on your special mention in Victuallers' speech at Derby just now. You've worked really hard for this collaboration! Andrew Dalby 11:17, 3 set 2011 (CEST)

Escuts

Hola! Jo estic molt ficat en tot això dels escuts i vaig mantenint aquesta pàgina i fent nous articles sobre escuts, tant de municipals com d'estatals, i em posa negre que cada dos per tres els esborrin del Commons perquè "tenen drets" (com pot tenir drets la representació d'un país o un municipi?, no estan fets precisament per representar-los oficialment?), però no hi ha res a fer. Per tant, els que no estan representats a la llista és perquè els han esborrat del Commons; ja miraré si se'n pot recuperar algun (ahir hi vaig afegir el de Botswana, que s'havia perdut perquè l'havien canviat per un altre, a més a més d'incorporar-hi el nou del Sudan del Sud), però és que contínuament en pugen de nous i al cap d'un temps els esborren del Commons. És tota una creu... --Enric (discussió) 09:44, 2 set 2011 (CEST)

Ja hi he posat l'avís (mira si de cas si veus que s'entén el redactat per a un profà) i hi he afegit algunes imatges que s'han incorporat al Commons... tot i que no sé pas el que hi duraran... Ah, he retocat i ampliat l'article de l'escut del Sudan del Sud. A reveure!

WLM

Si mires ara mateix http://www.wikilovesmonuments.eu/ surt una foto teva !!.--amador (disc.) 11:23, 2 set 2011 (CEST)

Metro i varis

1. Hauries de mirar l'article de la línia 9 perquè amb el canvi al mapa es solapa la taula de continguts i l'esquemma de la línia. 2. Sobre l'apostrofació podria ser però no n'estic segur, saps si podem consultar-ho a algú? En cas que fos així ja ho canviaria a tots els articles. 3. Actualitzat!! Estic a l'espera d'acabar els articles de les línies i refer els articles de Metro de Barcelona i Història del metro de Barcelona, amb les referències que falten i altres que he trobat quan he fet cada línia en particular. -- Vinals (xerrem) 16:55, 2 set 2011 (CEST)

ja sé que som poquets avaluant, però si pots comença per un que presenti pocs, per animar-lo (jo vaig fer un retaule de l'amador i un metro, aniré fent--barcelona (disc.) 16:56, 2 set 2011 (CEST)
El que es solapa ara és l'esquema de la dreta, és a dir la Plantilla:Mapa Línia Metro Barcelona L9. -- Vinals (xerrem) 17:12, 2 set 2011 (CEST)

Ara està perfecte! -- Vinals (xerrem) 17:27, 2 set 2011 (CEST)

I tant! Merci. -- Vinals (xerrem) 17:56, 2 set 2011 (CEST)

N'Enric m'ha contestat això: «Això d'apostrofar-ho o no, depèn de com ho vulguis llegir: s'apostrofa si ho llegeixes com a sigla (l'L1 llegit "l'ela u"), però no s'apostrofa si ho llegeixes amb el nom desplegat sencer (la L1 per dir "la línia u"). És el mateix que passa amb FM o F1: l'FM (l'efa ema) i l'F1 (l'efa u), o bé la FM (la freqüència modulada) i la F1 (la fórmula u).»

¿Que fem? Jo ho llegeixo "línia u" però no se si la majoria ho llegeix "ela u". -- Vinals (xerrem) 18:14, 2 set 2011 (CEST)

Llavors ho deixo com està, merci! -- Vinals (xerrem) 18:29, 2 set 2011 (CEST)
Abans els deixava 20 dies però com que sembla que la gent no sol dir res, doncs després ho he fet a les dues setmanes, i després he rebut comentaris a la votació. Però em sembla bé. Els deixaré uns 20-25-30 dies sinó. -- Vinals (xerrem) 22:48, 4 set 2011 (CEST)

Bones! Aquests dies estic treballant amb la L1, L3, Història del metro de Barcelona, Ferrocarril Metropolità de Barcelona i Gran Metropolità de Barcelona. Amb GMB i FMB m'he quedat una mica estancat i per no deixar-ho ara que hi estic ficat t'ho pregunto a tu, perquè ja tinc quatre articles en avaluació una mica "morts" XDD.

Si t'ho pots mirar i tens temps i ganes, he "acabat" amb FMB i GMB, el primer no se si podria ser de qualitat/bo i el segon no se ni si bo... no se m'acut que els hi pot faltar a aquests dos articles.

El d'història el tinc força millorat, quan el tingui el proposaré a AdQ i després n'incorporaré un resum a l'article principal del metro i el milloraré que crec que hi ha alguna web que ha canviat i coses d'aquestes. -- Vinals (xerrem) 22:28, 6 set 2011 (CEST)

Si tranquil, ara n'hi han bastants. -- Vinals (xerrem) 08:37, 7 set 2011 (CEST)

revisió

Hola, Quan tinguis una estona entre viatjar, pujar fotos, endreçar la VP i participar en organitzar coses diverses, li podries fer un cop d'ull (i de teclat, si s'escau) a l'amic Vrancke van der Stockt. Fa un mes i mig que està en avaluació, la setmana passada li vaig fer una ampliació important i ja el voldria passar a votació. Merci, --amador (disc.) 06:23, 6 set 2011 (CEST)

El darrer canvi que li has fet discrepa amb Viquipèdia:Estructura d'un article. Ho tiro enrere, ok ?. Moltes gràcies pel teu treball. --amador (disc.) 00:43, 8 set 2011 (CEST)

Noms de retaules

Hola! Tot i no ser títols específics d'una obra artística sí que són títols descriptius, de manera que jo els posaria en rodona, no en cursiva, però en canvi amb majúscula. Així, el Retaule dels sants Abdó i Senén, el Retaule de Sant Vicenç, etc. (com el Concert en si menor per a clavecí, timbal i maraques de XXX). També en aquests casos hi posaria el Sant amb majúscula, ja que forma gairebé part del nom del personatge (però no quan va en plural), com el monument al General Prim, el sepulcre funerari del Príncep de Viana, etc. És una opinió personal, en tot cas... --Enric (discussió) 11:50, 6 set 2011 (CEST)

Referències per formatejar

Bon dia, va tot bé? Quan tinguis un moment, podries ocupar-te dels "teus" articles a Categoria:Articles amb referències per formatejar, sisplau? Gràcies! – Leptictidium; what else? 08:27, 7 set 2011 (CEST)

La intenció era que el text fos tan cridaner com el missatge que t'apareix quan has posat referències però t'has oblidat d'afegir la secció de referències al final de l'article. Podem provar-ho durant un temps i si veiem que aquest text tan cridaner no incita la gent a arromangar-se i arreglar les referències, posar-lo més petit o en lletra negra. – Leptictidium; what else? 11:35, 7 set 2011 (CEST)

Aixafament per elefant

Entesos! Aquests dies em rondava pel cap fer el pas. Modifico el títol i esmeno el text d'acord amb el nom de l'article, i passem a la votació. --Jove (disc.) 14:29, 7 set 2011 (CEST)

Perfecte! Sortim de dubtes amb la preposició. Tot i així, m'estic fent un embolic a l'hora de passar l'article d'avaluació a proposta de distinció d'alta qualitat. :S --Jove (disc.) 15:29, 7 set 2011 (CEST)
Gràcies! Ja me n'he ensortit! Ja es pot votar l'article. De totes formes hi ha unanimitat en canviar el títol si l'actual no és correcte. --Jove (disc.) 15:35, 7 set 2011 (CEST)
Total llibertat per fer el canvi de títol, si s'escau!--Jove (disc.) 15:38, 7 set 2011 (CEST)

La veritat és que "Execució per elefant" sona molt estrany, però "Execució amb elefant", que seria la fórmula més adient en teoria, també sona estrany perquè sembla que hagin d'executar algú juntament amb el pobre elefant (no que l'elefant sigui l'executor). Això no passa amb "Execució amb pistola", "Execució amb cadira elèctrica", "Execució amb injecció letal", etc. ja que no es tracta d'éssers animats sinó objectes i no se'ls pot executar... En romanès fan servir una construcció genial: Execuție cu ajutorul unui elefant (execució amb l'ajut d'un elefant), però no sé si no seria massa llarg. I què us sembla "Execució mitjançant [un] elefant" o "Execució per part d'un elefant"? –potser aquesta última... Si no, sempre millor "amb", tot i l'ambigüitat, que no pas "per". --Enric (discussió) 16:12, 7 set 2011 (CEST)

Fins i tot, perquè sembli més un terme legalista, es podria dir "Execució mitjançant l'ús d'un elefant" (o bé, ara que hi penso, "Execució per mitjà d'un elefant"). --Enric (discussió) 17:11, 7 set 2011 (CEST)
Ei! Trobo genial la darrera proposta: "Execució per mitjà d'un elefant". Què us sembla?--Climent Sostres (disc.) 22:40, 8 set 2011 (CEST)

Avaluacions

Gràcies, Arnau. M'havia distanciat del tema, però acabo de posar a votació Le Pétomane. Amb l'altre, Minifaldilla, no tinc clar què fer. En el procés d'avaluació s'estan demanant moltes millores i jo em sento desbordat. Potser es podria arxivar?--Climent Sostres (disc.) 00:54, 8 set 2011 (CEST)

Sí, moltes gràcies!--Climent Sostres (disc.) 22:42, 8 set 2011 (CEST)
Gràcies per recordar-m'ho Arnau. Ja he posat Consell Internacional de Museus com a proposta AdQ. --Kippelboy (disc.) 00:45, 12 set 2011 (CEST)

plantilla:article detallat

justament això que em comentes és el que no sé fer. gràcies.--Pallares (disc.) 13:11, 9 set 2011 (CEST)

tornant a l'article de Hitchcock, torno a veure que m'agrada més com ho té l'edició francesa. Em pots donar un cops de ma? gràcies de nou--Pallares (disc.) 15:48, 21 set 2011 (CEST)
mil gràcies, ara ho intento aplicar.--Pallares (disc.) 14:52, 22 set 2011 (CEST)

Portad dia 11

Estàs amb mi si et dic que canvio l'article en portada del dia 11 (em sembla que hi has posat la línia 5 del metro) per World Trade Center 7? --Davidpar (disc.) 13:30, 9 set 2011 (CEST)

Ai, calla, és veritat la línia 5 del metro és pel dia 12, m'havia confós, pensava que era el dia 11... res res --Davidpar (disc.) 16:50, 11 set 2011 (CEST)
OK! ;) --Davidpar (disc.) 19:20, 13 set 2011 (CEST)
PS: Que disfrutis moolt! --Davidpar (disc.) 19:49, 14 set 2011 (CEST)

Castell de Fénis

Gràcies pel comentari i el consell. Tens raó, no hi havia pensat; he tret els enllaços a "2006", "1985", "pel·lícula" i "minisèrie", totes del mateix capítol. Dubto, en el capítol Restauracions històriques, si també són balders els: "Gràcies a la campanya susdita endegada el 1898 per Alfredo d'Andrade", "El 1935 el ministre feixista Cesare Maria De Vecchi" i "Aquesta campanya finalitzà el 1942". --Pedraferit (disc.) 21:27, 11 set 2011 (CEST)

Reversió títol cursiva

Aquesta plantilla només s'usa pels dos cassos específics tal com indica a la informació de la mateixa. Malgrat que els títols d'obres han d'anar en cursiva, el títol de l'article no li hem posat mai. Tampoc ho fan a les altres viquis. No t'he donat una explicació de la meva reversió abans perquè he hagut de desconnectar.--Lohen11 (disc.) 17:59, 12 set 2011 (CEST)

Em sembla bé la iniciativa.--Lohen11 (disc.) 19:24, 12 set 2011 (CEST)

Bíblies i alcorans

Bon dia! Tens raó: no ho veus en cursiva perquè hi ha la convenció que els llibres sagrats i les seves parts no s'escriguin així sinó en rodona. Mira't això, per exemple. Només s'escriu amb cursiva quan es vol fer referència a una edició especial d'aquell llibre: la Bíblia de Sant Cugat, si és que n'hi hagués alguna (m'ho acabo d'inventar). Ah, ja et faré preu d'amic fa l'ullet --Enric (discussió) 09:32, 13 set 2011 (CEST)

Em dono per entès. Desconeixia per complet aquest criteri diferenciador. Tot i que no estic d'acord amb aquesta norma de tracte preferent, l'assumeixo per complet. Reverteixo d'inmediat la meva edició.--Jove (disc.) 17:18, 13 set 2011 (CEST)

Viquiprojecte astronomia plantilles

Mireu-vos la petició d'ajuda--Anskar (disc.) 15:49, 15 set 2011 (CEST)

Ús de la plantilla

Hola. Estic repassant plantilles i vaig omplint les plantilles que no tenen pàgina d'us. He vist que totes les proves que has anat fent s'han quedat amb el {{ús de la plantilla}} incorporat a les proves. No he volgut toquetejar-te les pàgines personals i només volia comentar-te que si les poguessis treure em faries una bona neteja de la Categoria:Plantilles sense informació d'ús. Gràcies. --Anskar (disc.) 08:53, 21 set 2011 (CEST)

Mérode

No tant sols no em molesta, sinó que honora la meva pàgina. Espero que l'article t'hagi ajudat a interpretar-lo millor que el guia del museu. Gràcies per pensar-hi.--amador (disc.) 19:04, 21 set 2011 (CEST)

Doncs si passes per la capella de Santa Àgata de Barcelona, et podràs fer una foto al costat del retaule del Conestable (nou article en avaluació). Aquest si que és gran !. --amador (disc.) 21:21, 21 set 2011 (CEST)

Arqueta de Sant Cugat

Jo en aquest cas ni ho dubtaria, ja que a més a més és una arqueta que s'ha conservat gairebé sempre al monestir de Sant Cugat del Vallès. Per tant, Sant, i tant! --Enric (discussió) 09:27, 22 set 2011 (CEST)

Sí, «Arqueta» també, és clar, com el Llibre Vermell de Montserrat, o les Espardenyes de Santa Caterina (si és que s'haguessin conservat, i si és que en duia), o la Barba del Profeta (que per tots els llocs sagrats de l'islam sempre en conserven quatre pèls). Són maneres d'individualitzar els objectes sense ser específicament títols d'obres d'art. --Enric (discussió) 12:39, 22 set 2011 (CEST)

Error plantilla

Hola Arnau,

Em sembla que hi ha algun error a la plantilla {{Avaluació article}}. Al final de l'article es pot veure el codi. Com que tu el vas crear i ningú més l'ha tocat, t'informo a tu. Si necessites qualsevol cosa, en parlem.

Salutacions.--Sng (disc.) 18:20, 22 set 2011 (CEST)

Batalla del Sutjeska

Totalment oblidada la tenia. Dóna'm una setmana. Ja que han fet l'esforç de revisar-me'l, faré l'esforç de millorar coses. --Coentor (disc.) 14:48, 23 set 2011 (CEST)

I si...

Ens veiem al canal IRC? Ho dic per no estar saturant la taverna.--Anskar (disc.) 16:12, 23 set 2011 (CEST)

temps real -los pasos dobles

Ho sento, jo no treballo a temps real. Quan m'hi he anat a posat, ja l'havies feta. Ehem...el comentari anterior sense signar és fet per Pallares (disc.contr.)

Re:Per si de cas

Hola Arnau,

Creia que posant-ho a la taverna rebria més ajuda. Espero que així tingui més ressò i algú li faci un cop d'ull. Moltes gràcies. --Sng (disc.) 09:05, 27 set 2011 (CEST)

Tens raó. M'he confós. Ho sento. Gràcies per avisar. Salutacions.--Sng (disc.) 16:30, 27 set 2011 (CEST)

Escut de Llagostera

Moltes gràcies per l'enllaç! No sabia que l'aprovació de l'escut de Llagostera fos imminent, i quan surti publicat al DOGC ja en faré l'article. De tota manera, la gent no sap gaire de què parla, ni la que ha escrit l'article ni els que el comenten més avall. Tots critiquen que hi surti una llagosta de mar, però si eren les armes parlants del baró de Llagostera, què hi farem! El que parla d'una graella per torrar carn és per pixar-s'hi (i és l'alcalde!): la graella és el símbol de sant Llorenç, i hi ha un munt de municipis que en porten, de graelles, a l'escut. D'allò del cap de porc, que jo sàpiga no n'hi ha cap (sí que porten dos caps de mort –que potser era això el que li havien comentat, i ho va entendre malament– a Riumors; i a Biure hi tenen un ase!). És com si a Montcada i Reixac no volguessin tenir l'escut tradicional dels Montcada perquè semblen unes monedes d'or i els poden qualificar de "pesseteros". Ja et dic jo que la gent parla perquè té boca, res més... Bon dia! --Enric (discussió) 09:58, 29 set 2011 (CEST)

Sí, és millor esperar-se perquè no sé en quina fase d'aprovació deu estar l'escut (poden passar mesos fins i tot, no se sap mai). Hi ha gent per a tot: tu dius que no hi entens ni un borrall, i en canvi a mi l'heràldica m'apassiona! Què hi farem, hehehe. Bon profit! --Enric (discussió) 14:04, 29 set 2011 (CEST)

Mare de Déu de Sant Lluc

La veritat no tenia previst proposar-lo com AdQ perquè és molt curt i, a més, penso que es podrien dir més coses d'ell, però no tinc suport bibliogràfic per a referenciar-ho. Com que Rogier van der Weyden ja té dos AdQs i un tercer en votació ara mateix, pensava que ja tenia prou. Tu creus que és mereixedor o simplement t'estàs convertint en un apassionat dels primitius flamencs ?.--amador (disc.) 20:28, 3 oct 2011 (CEST)

Bergen

Moltes gràcies pel detall. Massa, ha costat massa. hehe :) --Mezod (disc.) 00:34, 5 oct 2011 (CEST)


Avaluació de Batalla de Watling Street

Fet, se m'havia oblidat. Perdona per la tardança, no entro entre setmana. --Castor (disc.) 22:19, 6 oct 2011 (CEST)

A present

See here we have a present for Catalonia. If you install this on your vector.js file then you can create QRpedia codes from your toolbox Victuallers (disc.) 17:53, 10 oct 2011 (CEST)

Arquitectura longobarda

De nou gràcies, hi ha resposta. --Pedraferit (disc.) 15:12, 12 oct 2011 (CEST)
Traduccions a la pàgina de discussió. --Pedraferit (disc.) 21:17, 17 oct 2011 (CEST)
  • Disculpa la demora en contestar-te, afers m'han tingut fora de casa aquests dies. Perfecte el mapa, el cos de lletra més petit resulta més clar i els topònims en català fan molt més goig; la revisió d'aquests ha estat positiva, tret de l'accent de Venècia que ha anat a parar a sobre la "n". Vull consultar-te: en clicar sobre el mapa del fitxer no augmenta la seva mida tal com ho fa l'original, pots augmentar-lo? Crec que seria bo per raons d'accessibilitat. --Pedraferit (disc.) 18:15, 24 oct 2011 (CEST)
Perdoneu que m'hi fiqui, però, posats a fer, ja que s'ha d'arreglar Venècia (accentuat al mapa sobre la ena), caldria substituir també Palermo per Palerm, i Perussa per Perusa fa l'ullet --Enric (discussió) 19:02, 24 oct 2011 (CEST)
Merci Enric, ja ho arreglaré tot de cop!--Arnaugir 00:28, 26 oct 2011 (CEST)
Doncs apa, tots contents! --Enric (discussió) 09:24, 26 oct 2011 (CEST)

Castellar del Vallès

Hevist que li has donat un cop a d'ull a l'article de Castellar del Vallès, que t'ha semblat?--Pere Serafi (disc.) 08:02, 13 oct 2011 (CEST)

Ok, Cap problema.--Pere Serafi (disc.) 08:41, 13 oct 2011 (CEST)
Hola. Volia demanar-te un favor!!!. M'agradaria presentar a proposta d'article de qualitat, l'article de Castellar del Vallès. Si us plau, no ho interpretis com que vull fer pressió o donar-te pressa (Ja sé que m'has demanat paciència....) però el Paucabot ja ha acabat de fer-ne la revisió i et volia demanar si seria possible que (Ja que tu també t'hi has interessat i l'article porta mes i mig en avaluació) li féssis un cop d'ull abans de de l'1 de novembre (O si vols més tard...tot i que m'agradaria presentar-lo durant el novembre). Gràcies per tot!!!! --Pere Serafi (disc.) 10:56, 21 oct 2011 (CEST)
Mil i una gràcies. M'hi poso de seguida. Quan ho tingui llest t'aviso. --Pere Serafi (disc.) 11:25, 22 oct 2011 (CEST)
Help!!!! Bones, he estat actualitzant el tema de les referències i tinc un problema amb la segona referència del text. És la que fa referència al padró d'habitants on no puc canviar 23-12-2010 per 23/12/2010 i successius..... («Padró municipal a data d'01-01-2010» (en castellà i anglès). Institut Nacional d'Estadística, 23-12-2010. [Consulta: 03-01-2011].) i que també deu ser la que nodreix la població i la densitat a la taula que està desquadrat. La veritat és que aquesta part ja estava feta, i deu penjar d'alguna plantilla i no sé com arreglar-ho. Que em podries donar un cop de mà i guiar-me per on m'haig de moure. Mil i una gràcies per tot.--Pere Serafi (disc.) 08:46, 24 oct 2011 (CEST)
Gràcies pels ànims!!!! De totes maneres, tot i la referència segueixo trencant-me el cap amb el tema de la densitat i la població....... No em barrufa barrufar....--Pere Serafi (disc.) 19:08, 24 oct 2011 (CEST) Doncs al final he trobat el problema.... --Pere Serafi (disc.) 20:08, 24 oct 2011 (CEST)

Bé, si no vaig errat ja he acabat les diferents coses que em vas anotar a l'article. Moltes gràcies per les teves aportacions !!!!. Si tens un moment i et pots repassar el tema lingüístic t'ho agraïre, ja que mai ha estat el meu fort. Sobretot em queda el dubte sobre el que em comentaves del temps verbal. També he repassat frases candidates a ser obsoletes i diria que ja no en queden....Novament, moltes gràcies per tot!!!! --Pere Serafi (disc.) 10:14, 26 oct 2011 (CEST)

Gràcies pels agraïments.--Pere Serafi (disc.) 10:42, 5 des 2011 (CET)

Manteniment

Si pots anar fent el manteniment fonamental, perfecte. Jo faré petites "razzies" de tant en tant. Salut.--Peer (disc.) 08:20, 13 oct 2011 (CEST)

Bielorussos

Hola! M'he mirat la transcripció dels noms bielorussos i ja la hi he incorporada. Pel que fa als altres dos termes, jo diria que "patró colorimètric" ja deu ser això, perquè hi ha altres casos en què ho he trobat d'aquesta manera, tot i que de segur al cent per cent no n'estic. Pel que fa al "safe" dins la taula del Pantone, he vist que en alguns llocs es parla de "colors segurs", però no sé si deu ser una traducció literal de l'anglès o què. Potser vol dir "constant". Diria que fa referència als web-safe colors. A l'article en espanyol corresponent, diu que hi ha "216 colores seguros", i a l'equivalent en català (Colors HTML), parla de "216 colors reservats". No sabria què dir-te... --Enric (discussió) 17:51, 22 oct 2011 (CEST)

Maragall

Merci per estar al cas. He posat la referència però no he pogut desambiguar al Josep Ribas, perquè desconec el seu segon cognom i, per edat i professió, no és cap dels personatges que ara té la pàg. de desambiguació. La Mare de Déu de Sant Lluc pensava arxivar-la perquè és molt curt i no vull forçar una votació que no sé si es mereix. Ja ho faré quan tingui una estoneta. Salut --amador (disc.) 22:44, 23 oct 2011 (CEST)

No el conec de res. Potser era només un amic personal sense transcendència pública. Si et fixes surt en una llista d'amics que li varen fer un regal, o sigui que no necessàriament havia de ser un personatge famós. Jo no em preocuparia i si no vols que surti com a desambiguar li trèiem l'enllaç i punt. Merci,--amador (disc.) 21:16, 24 oct 2011 (CEST)

Tramvia de Sóller

L'article ha millorat molt. Abans de votar-hi favorablement, però, esperava si es podia atendre la meva demanda de Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Tramvia de Sóller de posar-hi una taula de viatgers cada cinc o deu anys que ens donaria una idea més clara de la seva evolució. Una gràfica ja seria "de traca i mocaor" ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:49, 27 oct 2011 (CEST)

Perfecte. Bona feina! Tens aquest llibre a mà, tu? Pau Cabot · Discussió 21:10, 27 oct 2011 (CEST)
Hola Arnau, crec que l'article del Tramvia de Sóller segons les votacions actuals ja es podria aprovar com a article bo: «Articles bons. Cal que votin com a mínim 5 usuaris amb el 100% de suport (5-0), 6 vots que superin el 80% de suport (5-1), i amb 2 objeccions calen 10 vots com a mínim (8-2) (80% de suport). Són vots de suport: Qualitat i Bo.» Salutacions --MarisaLR (disc.) 15:18, 1 nov 2011 (CET)
Jo vaig intentar trobar més llibres, però no vaig trobar res més. Ho deixarem així. Pau Cabot · Discussió 21:50, 1 nov 2011 (CET)
Me n'alegro. --MarisaLR (disc.) 23:04, 2 nov 2011 (CET)
Ep! de que sigui bo l'article, no de que en Pau no hagi trobat llibres!--MarisaLR (disc.) 23:05, 2 nov 2011 (CET)

Plantilla:Navbox

Hola Arnau! He semiprotegit la plantilla {{Navbox}} com vas demanar per fer el reanomenament.--Àlex Esp (Discussió) 18:24, 1 nov 2011 (CET)

Sele

Molt més arregladet. Només una cosa, les lectures prescriptives s'han de distingir entre les de modalitat i les comunes, faig neteja de noms i afegeixo lectures, igualment toco cosetes a llengües --barcelona (disc.) 11:39, 3 nov 2011 (CET)

he afegit les lectures, faltaria literatura universal però la cursen menys alumnes i són fragments --barcelona (disc.) 10:28, 8 nov 2011 (CET)

Sant Vidal de Ravenna

Quina casualitat! ara me l'estava mirant i pensava que estava força complet i bé de fotografies i a més a més crec que tu ja l'ho havies repassat... així només caldrà esperar les dues setmanes. Crec que ho posaré. Gràcies. MarisaLR (disc.) 19:26, 6 nov 2011 (CET)

Ah! pensava que sí! A propòsit, el de l'Urna de Sant Càndid, a més a més de fer la plantilla està repassat? Ei! no vull estrès eh? amb tota la calma del món MarisaLR (disc.) 19:32, 6 nov 2011 (CET)

els 1000 again

respecte als teus comentaris crec que hem de seguir creixent, sí, però sobretot estimular les dues vies qualitatives: treure vermells (n'he fet bastants) i avaluar i intentar que els màxims articles tinguin una distinció. Crec que a vegades són temes que poden espantar una mica, per això vaig proposar fer equips per millorar els articles. Si som 3 persones, m'apunto a la croada de millora d'un tema mínimament afí al que edito, t'interessa? Mentrestant, es poden fer crides a usuaris coneguts perquè pugin els octets dels que encara tenim per sota dels 30k, per exemple a anatomia hi ha feina "fàcil" (tenim fonts per traduir). --barcelona (disc.) 13:15, 9 nov 2011 (CET)

dic equips per pujar la qualitat i fer possibles adq, els vermells són tasques petites que anem fent--barcelona (disc.) 11:53, 10 nov 2011 (CET)

Cursives

Fet Fet! Gràcies per comentar-m'ho. --Bestiasonica (disc.) 16:13, 9 nov 2011 (CET)

Artemisia

Fet Fet! --MarisaLR (disc.) 19:43, 13 nov 2011 (CET)

Assassin's Creed II

Ja he fet les modificacions de l'article, incloent la doble línia. Espero que ja estigui tot solucionat per ser article de qualitat.--Mbosch (会話) 12:14, 18 nov 2011 (CET)

Anava a millorar l'article dins del marc de la setmana de la ciència i... m'he trobat que un vàndal s'havia carregat mig article. Ara torna a estar a 31.000 octets, continua sent vàlid? Gràcies. --Joancreus (discussió) 16:35, 18 nov 2011 (CET)

Hola, segueixo el fil de la setmana de la ciència. A veure, jo tinc bastants examens en aquestes dues setmanes. Segurament només podré fotre-li canya al 26-27. I encara no sé com referenciar la informació de l'exposició. Si faig l'article pel pont de desembre aquell tan llarg (almenys jo tindre 6 dies de festa seguits) es quedarà fora del concurs no? Gràcies --Lluis_tgn (disc.) 20:01, 21 nov 2011 (CET)

AdQ

La paciència és la mare de la ciència fill meu. Ja he acabat de (tot i que he deixat els dos últims per sidecàs) si m'ha deixat alguna cosa ara ja si que em ports posar a parir.--Mbosch (会話) 20:02, 20 nov 2011 (CET)

Borde xD --Mbosch (会話) 19:04, 21 nov 2011 (CET)

Viquiprojecte Discussió:Articles en portada

Hola Arnau! Gràcies per corregir les meves faltes ortogràfiques!. He descobert avui Viquiprojecte Discussió:Articles en portada, i he proposat una idea. Ja em diràs que et sembla (ja sé que faig tard, però no hi ha pressa XD) . Fins aviat! --Beusson (disc.) 20:48, 21 nov 2011 (CET)

Alga daurada

Hola Arnaugir, seguint la teva suggerència acabo de traduir l'article Golden algae a alga daurada, no les coneixia però és "lògic" que si hi ha algues verdes, marrons o roges n'hi hagi de daurades, oi?--Victor M. Vicente Selvas (disc.) 21:47, 21 nov 2011 (CET)

selectivitat

caldria arreglar Viquiprojecte:Estudiants/Selectivitat, perquè tot apunti al mateix lloc --barcelona (disc.) 18:43, 26 nov 2011 (CET)

Gràcies per participar al Viquiprojecte de la Setmana de la Ciència 2011!

Guardó Se't concedeix aquest guardó com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2011. Moltes gràcies!

--Arnaugir 23:55, 27 nov 2011 (CET)

Doncs jo encara no he acabat de fer l'article d'Antoni de Martí i Franquès. Suposo que l'acabaré aquests dies següents. Moltes gràcies per haver organitzat el viquiprojecte i pel premi otorgat. --Lluis_tgn (disc.) 00:15, 28 nov 2011 (CET)
M'afegeixo a l'agraïment, pel premi però sobretot per tirar endavant el projecte! Salut!! --Solde (disc.) 09:41, 28 nov 2011 (CET)

Agraïment

Gràcies, no tan sols per ajudar-me en l'article, sinó per que he aprés més de la Viquipedia aquests darrers mesos, que en tot el temps que fa que edito. Merci!!!! --Pere Serafi (disc.) 07:38, 28 nov 2011 (CET)

Punta i punta de coixí

Hola Arnau: He consultat el TERMCAT i hi ha “punta” i “punta al coixí”. Crec que tens raó en que punta no és estrictament només punta de coixí. --Bestiasonica (disc.) 16:33, 28 nov 2011 (CET)

No ho crec. Mira els iw. La punta ve a ser aquesta peça que després s'"encaixa" (d'aquí al terme castellà) en una peça de teixit que té la funció d'indumentària o altres (coixins, "tapetes", ...). Tanmateix punta al coixí indica que s'ha elaborat d'una determinada manera (amb el coixí, en:Bobbin lace o es:encaje de bolillos). Òbviament el resultat és sempre la "punta" però també es poden obtenir puntes fetes amb ganxet (p.ex.) sense necessitat de fer-ho al coixí. La solució més idònia, per mi, seria preparar i reanomenar l'article boixets a "punta al coixí" i redirigir allí punta de coixí, terme d'ús popular, però inexplicablement no inclòs amb aquest nom al TERMCAT ni al DIEC. I deixar el terme que has emprat per a intervicar-ho amb en:lace o es:encaje. --Bestiasonica (disc.) 16:47, 28 nov 2011 (CET)
Entesos doncs. He refet les edicions relatives a això que havia retocat, tanmateix m'imagino que ja ho haurà detectat. --Bestiasonica (disc.) 17:28, 28 nov 2011 (CET)

Va de bielorussos

Es veu que t'ha agafat pels bielorussos últimament... Bé, allò que em demanaves: segons la transcripció de regust lituanopolonès, seria My, Biełarusy. Segons la transcripció simplificada que fem servir per al rus: Mi, Bielarusi. Tingues en compte que dins l'article en anglès surt la lletra de l'himne, i està romanitzat segons aquesta ortografia peculiar. --Enric (discussió) 20:55, 2 des 2011 (CET)

Jo de bielorús no en tinc ni idea (bé, de rus tampoc, hehehe), i quan haig de fer les transcripcions (que acostumen a ser de noms propis) em guio pel que diu a la viqui russa. A més a més a casa tinc un diccionari de rus on indica els accents, que també va bé per als noms comuns. Ara, de bielorús no tinc res... --Enric (discussió) 21:00, 2 des 2011 (CET)

RE: PDI!

Fet Fet! no se si ja t'hi havies ficat tu però només n'he trobat un! -- Vinals (xerrem) 21:48, 2 des 2011 (CET)

This Month in GLAM: November 2011





To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Unsubscribe · Global message delivery 14:15, 3 des 2011 (CET)

Categorització de plantilles

Hola Arnau! Podries mirar de categoritzar les plantilles de química que creares com {{Quím/9}}? És que sinó apareixen a Especial:Plantilles sense categoria ... Pau Cabot · Discussió 12:29, 4 des 2011 (CET)

Per tot falten mans ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 12:32, 4 des 2011 (CET)

Bon dia. En aquest article la descripció del indret no es correspon amb la fotografia. Estem parlant de 300 m (versió escrita), a cims del Cadí al voltant dels 2.000 metres. Salutacions cordials. --Josep Xicota (disc.) 13:22, 4 des 2011 (CET)

No m'he confós, només m'he adreçat al primer administrador que he trobat. Puc llevar la foto i deixar l'oportuna explicació? --Josep Xicota (disc.) 13:26, 4 des 2011 (CET)

Avaluació

Ha estat molt fàcil, tenia ganes de provar-lo, de moment posar-lo en avaluació està molt fàcil amb aquest sistema.

marxant una de retaule !!

T'he deixat en avaluació una peça per la col·lecció de la selectivitat. El teu ull crític serà benvingut. --amador (disc.) 13:44, 8 des 2011 (CET)

Pronoms redundants

Hola! Una mica tard, però tot arriba. A mi els pronoms redundants no m'acostumen a fer nosa, però hi ha molta gent que sí. Hi ha casos en què són imprescindibles: A la Maria li han dit que vingués (sense el li seria incorrecte), però en altres la cosa va a gust del client. Si digués: A Moscou, hi tenen lloc protestes contra VP, amb la coma, llavors és imprescindible, perquè la coma fa que el complement estigui emfatitzat al davant. Sense èmfasi (sense coma), pot ser-hi o no. Depèn de l'entonació. Però quan ho tens escrit l'entonació no la veus, només la copses quan ho pronuncies. Per tant en aquest cas sense el pronom no és incorrecte, i amb el pronom tampoc, segons el meu parer. En aquest cas, a més a més, el circumstancial al davant no és que estigui desplaçat, sinó que en aquest tipus de frases amb el subjecte després del verb és el lloc on es col·loca més habitualment (el que seria aquí incorrecte seria dir Protestes [hi] tenen lloc a Moscou o A Moscou protestes [hi] tenen lloc, si no és que ets en Ioda; igual com és correcte Avui no passen trens i incorrecte Trens no passen avui o Avui trens no passen, que només es podria salvar de la manera següent: Avui de trens no en passen). Bé, no sé si encara t'ho he acabat d'embolicar més... --Enric (discussió) 01:24, 9 des 2011 (CET)

Plantilles «Historial d'avaluacions» i «Avaluació article»

Hola Arnau. Has creat la plantilla {{història d'avaluacions}} i {{avaluació article}} però he tingut un problema utilitzant-les. Les he ficat a Discussió:Comtat de Cimarron però no sé com fer que la primera avaluació enllaci cap a la primera avaluació. Com es fa exactament? Gràcies per l'ajuda. JaumeBG 21:28, 9 des 2011 (CET)

Vull dir {{historial d'avluacions}}, perdona! JaumeBG 21:29, 9 des 2011 (CET)
Bé... ja m'has entès crec. JaumeBG 21:29, 9 des 2011 (CET)

Ajuda en una traducció

Bones, necessito ajuda a traduir la secció Littérature de fr:Apollon (papillon), jo ho he intentat per traductors però no sortia gaire convincent, i el meu nivell de francès és massa elemental. Gràcies--Hinox (disc.) 17:48, 11 des 2011 (CET)

merci--Hinox (disc.) 23:37, 11 des 2011 (CET)

The Final Cut

Hola! de mica en mica vaig avançant amb les correccions del The Final Cut, segons el que m'has anat comentat a l'avaluació (gràcies!), però tinc dubtes sobre el tema de la imatge. La imatge de la caràtula està a la wiki anglesa... la puc descarregar i pujar-la a la nostra? Gràcies! Solde (disc.) 11:33, 17 des 2011 (CET)

Catedral de Toledo

Doncs no havia pensat més en això... també tenia previst mirar una mica més de la bibliografia que tinc per veure si podia fer el retaule major. --MarisaLR (disc.) 13:20, 17 des 2011 (CET)

Resposta de Jomvo

Intentaré treballar en el llistat de llengües, tot i que no en sóc cap expert.

Si us plau, confirma'm que has rebut aquest missatge. No sé si és aquí on l'havia d'escriure.el comentari anterior sense signar és fet per Jomvo (disc.contr.)

Sobre Heribert Barrera

Trobo correcte que eliminis els bots a partir dels anys, però no pas les altres esmenes que he fet a l'article. Per exemple, és inacceptable que se'l qualifiqui de 'barceloní' (tot i que ho era) en lloc de 'català'. Jomvo (disc.contr.)

Arxiu d'avaluacions

Hola! Voldria arxivar l'avaluació de Revolució islàmica perquè ja sembla esgotada, però veig que l'arxiu ja està complet i no es pot modificar, i no sé què haig de fer. Podries ajudar-me? És que voldria proposar l'article per a distinció.--Climent Sostres (disc.) 01:05, 22 des 2011 (CET)

Agraït!--Climent Sostres (disc.) 23:33, 22 des 2011 (CET)

Re: Felicitats

Gràcies! La veritat és que encara no en sóc gaire expert però en els que sí que sé editar és certament entretingut. Estic utilitzant un programa que es diu Paint.NET, tu quin utilitzaves? I bona feina tu també, que d'imatges ja en queden poques, però d'altres, molts més i (per almenys mi) són molt més durs i llargs! JaumeBG 17:46, 22 des 2011 (CET)

De res. Ha estat entretingut fer-lo i veia que sortia molt en l'article, així que em vaig decidir a crear-lo. Si tenies alguna referència que jo no tenia, fica-la sisplau! JaumeBG 11:53, 26 des 2011 (CET)

Bones festes

Bon Nadal!! --MarisaLR (disc.) 15:41, 23 des 2011 (CET)

Ha ha!! doncs ja sé a quin "tió" l'he de donar bon cop de bastó. --MarisaLR (disc.) 17:56, 23 des 2011 (CET)

Atenció! que l'estrès és molt dolent, que veig que t'ho has pres molt seriosament allò del "tió". --MarisaLR (disc.) 19:00, 24 des 2011 (CET)

Bones festes!

Bones festes, Arnaugir!!!!!--Manlleus (disc.) 16:29, 23 des 2011 (CET)


Bones Festes

Bon Nadal i un 2012 ple d'Adq!!!!!! --Pere Serafi (disc.) 19:36, 23 des 2011 (CET)


Bones Festes

Bones Festes!!

--Beusson (disc.) 18:51, 24 des 2011 (CET)


Avaluacions

D'acord. En el futur ho tindré en compte. Bones festes! – Leptictidium; what else? 19:07, 24 des 2011 (CET)

Seria molt interessant avaluar Bifenil policlorat. Es tracta d'un possible viquipedista expert en la seva matèria ;-) --Davidpar (disc.) 11:49, 26 des 2011 (CET)
Per cert, BONES FESTES!! --Davidpar (disc.) 11:50, 26 des 2011 (CET)
Són moltes referències... se li pot demanar a en Joancreus que hi passi un bot dels seu... o ara que hi penso, no sé si el teu bot se'n sortiria... --Davidpar (disc.) 11:57, 26 des 2011 (CET)

Ho sento

Ho intentaré fe bé la propera vegada...--Hinox (disc.) 21:24, 26 des 2011 (CET)

Ah, no passa res home, xd, ja ho he suposat que no ho deies de mala llet.--Hinox (disc.) 21:48, 26 des 2011 (CET)

Arnolfini

Li faré un cop d'ull, tot i que és fill de la Marisa. Per cert, la setmana de l'assemblea estava a Londres i el vaig veure en directe (aquest i mitja dotzena més dels flamencs, tots a la mateixa sala !!). Tot un luxe. Merci per pensar-hi. Bones festes !--amador (disc.) 13:57, 27 des 2011 (CET)

Que n'opines de Vies Verdes de Girona? Admissible?--KRLS , (disc.) 03:04, 28 des 2011 (CET)

Proposició (fotogràfica) indecent...

Hola! Doncs sí, últimament estic fent milions de fotos (bé, és un dir...). Ara m'ha agafat per fotografiar el patrimoni urbanístic terrassenc i de moment ja n'he fet més de 900 fotos, que aprofitem amb l'Amador per fer un article sobre en Muncunill amb cara i ulls, però jo ara vaig molt enfeinat i no tinc gaire temps d'arreglar i carregar fotos... El que passa també és que no n'he penjat mai cap per al concurs aquest (de fet, fins que no va començar el WLM no havia penjat mai una sola foto al commons), i no sé ni com es fa... I amb això que m'amenaces, ai mareta meua! D'entrada ja et dic que de bielorús no en tinc ni fava (bé, de rus tampoc, però sé on anar a mirar l'accentuació de les paraules), vull dir que anem bé... --Enric (discussió) 18:42, 28 des 2011 (CET)

Ja t'he fet cas i n'he penjades algunes de les últimes que he fet, n'hi ha de friquis i tot... --Enric (discussió) 02:21, 29 des 2011 (CET)
Ei, i què en penses de les fotos que he col·locat? fa l'ullet --Enric (discussió) 14:31, 29 des 2011 (CET)

Nous bielorussos

Niescier Sakałoŭski (aquesta és la transcripció del bielorús que fan "a la polonesa", que li dic jo, per l'ús de la ł del polonès; en bielorús és Несьцер Сакалоўскі, que simplificat a la catalana seria Niestsier Sakalouski); Mikhas Klimkovich (Міхась Клімковіч, seria Mikhàs Klímkovitx, o Klimkóvitx, no sé on cau l'accent del cognom; el que és gairebé segur és que no és aguda, per tant no seria Klimkovitx); Uladzimir Karyzny (Уладзімір Карызны, suposo que Uladzímir –si segueix l'accentuació russa de Vladímir– Karizni –també suposo que es deu pronunciar així, però també podria ser Kàrizni, i fins i tot Karizní); Natalla Arsiennieva (suposo que Natalla Arsiènnieva); Sovetskaya Belorussiya (Советская Белоруссия, això ja és rus directament, no bielorús, i es transcriu Sovètskaia Belorússia). Pel que fa a la transliteració del bielorús, el sistema és semblant al rus, en això no hi ha problema, l'únic problema és com accentuar-ho. Potser la Catgirl hi podria ajudar; té un company ucraïnès; no és bielorús, però són veïns i no sé quin grau de semblança deuen tenir les dues llengües, i segur que els pot sonar més que no a nosaltres dos... --Enric (discussió) 12:05, 29 des 2011 (CET)

Jo no reanomenaria l'«Escut de Bielorússia» a «Emblema de Bielorússia» (tot i que sí faria la redirecció del segon al primer), perquè hi ha molts estats que no tenen símbols heràldics per representar-los sinó emblemes, però tots funcionen a la pràctica com a escuts. Al començament quan em vaig posar a fer articles sobre escuts estatals anava diferenciant-los, però era un cacau, i vaig veure que en francès sempre en deien armoiries, en italià stemma, etc. Per tant, tots escuts (si no és que hi ha un problema de desambiguació, com Escut de Cap Verd, que vaig reservar-ho per a la moneda, i l'escut el vaig anomenar Emblema estatal de Cap Verd (el mateix per a Escut de São Tomé i Príncipe i Emblema estatal de São Tomé i Príncipe); a part, vaig anomenar també de manera diferent el Gran Segell dels Estats Units, perquè és un segell amb dues cares (tot i que se n'acostuma a usar només l'anvers) i el Segell Imperial del Japó, perquè és un símbol dinàstic que representa l'estat; realment també es podrien dir Escut dels Estats Units i Escut del Japó, però ja que tenen un nom específic... Ara em miro com està això de la transcripció... --Enric (discussió) 12:53, 29 des 2011 (CET)
Si no és que trobem un bielorús nadiu o algú que de debò en sàpiga, jo deixaria la transcripció així tal com està, ja que està feta seguint la norma aquesta que jo en dic "polonesa", que és una de les maneres de romanitzar el bielorús (mira't Łacinka), la qual no porta accents. Si ho fem a mitges a la catalana (que no portaria gaires problemes) però sense accent, quedaria coix. Veig que els himnes alternatius, Vajacki marš (Vaiatski marx, 'la marxa dels soldats') i Mahutny Boža (Màhutni Boja, que segons la viqui alemanya vol dir 'Oh Déu Totpoderós!', vaja, em sembla; ells ho tradueixen per O mächtiger Gott), també segueixen el mateix tipus de transcripció. --Enric (discussió) 13:16, 29 des 2011 (CET)
Molt ben fet, i tot això que ens estalviem... --Enric (discussió) 14:30, 29 des 2011 (CET)