Usuari Discussió:Cdesoy

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Cdesoy! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 07:16, 19 febr 2007 (CET)

Recordatori[modifica]

Recorda: Als articles que creem o als quals col·laborem, mai no deixarem la nostra signatura. Aquesta es reserva per a les planes de discussió.


--SMP​·d​·+ 22:45, 22 jul 2007 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dues claus abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Assassinat de Sarajevo.


--Pau Cabot · Discussió 12:38, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Construcció del mur de Berlín[modifica]

Cap problema. ja ho he revertit. m'ho he trobat en la rutina de desorfenar pàgiens. --Jordicollcosta (discussió) 16:35, 13 gen 2008 (CET)[respon]

Definicions de diccionari[modifica]

Hola Cdesoy,

S'han esborrat o s'esborraran les pàgines Converses i Salconduit, que hi figuren a la teva plana d'usuari. En realitat, s'han traslladat al projecte germà de Viquipèdia, el Viccionari. Pots veure les esmentades pàgines a wikt:converses i wikt:salconduit. Això és perquè les pàgines que no siguin "enciclopèdiques", sino que siguin més aviat definicions de diccionari, van a Viccionari més que no pas a Viquipèdia (segons la norma escrita a Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és).

Per tant, et convido a registrar-te com a usuari al Viccionari i a crear les noves entrades allí, i a que continuis col·laborant a Viquipèdia com fins ara.

Moltes gràcies, i a reveure ;o) -Aleator (disc.) 20:34, 27 gen 2008 (CET)[respon]

Hola de nou,
Només dir que en cap cas s'ha sospitat vandalisme, ben al contrari, són edicions molt vàlides i valuoses de les què molta gent en gaudim i ens beneficiem. El que passa és que quan hi ha pàgines que no tenen més que una definició, i que no hi ha possibilitat d'ampliar a un article enciclopèdic, es trasllada al Viccionari i a Viquipèdia s'esborra.
En el cas de "Salconduit", no vam(*) trobar interwiki (com l'enllaç a en:Laissez-passer) i no vam saber interpretar que podia ser ampliat. M'ha sabut greu i l'he fet a partir d'allò que vas posar, més la traducció de en:Laissez-passer. Prego el revisis per si hi ha errades. Gràcies.
En el cas de Converses, he vist que s'ha ampliat, i així no té sentit esborrar-ho, i per això ja he tret la plantilla d'esborrar.
També hi ha la possibilitat de posar la plantilla {{Inacabat}} per fer saber que l'article s'està construint, i així ningú pensarà que és el "definitiu", i un cop l'article estigui ben completat es treu la plantilla i llestos.
(*) Quan dic "vam" em refereixo a qui va posar l'avís per a moure-ho al Viccionari, a mi mateix què ho vaig moure, i a qui definitivament ho ha esborrat.
Salutacions! -Aleator (disc.) 23:59, 27 gen 2008 (CET)[respon]
Hola un cop més! M'he trobat una altra pàgina amb l'avís de "moure al Viccionari" del teu interés: Conseller d'Ambaixada. En lloc de moure-la i demanar que l'esborrin he preferit ampliar-ho, però amb el risc d'haver posat informació errònia. Si pots donar-li un cop d'ull i fer les correccions escaients, millor que millor. A reveure! -Aleator (disc.) 22:31, 28 gen 2008 (CET)[respon]

Incidents diplomàtics, categories i traduccions[modifica]

Trobo molt interessants els articles que estàs fent sobre incidents diplomàtics, però per poder-los trobar haurien d'estar a les categoria d'història que corresponguessin, a més de la categoria del lloc on han passat, si és el cas.

A més, les traduccions d'altres viquipèdies les marquem amb la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió de l'article.

Bona feina.--Pere prlpz (discussió) 21:17, 11 feb 2008 (CET)[respon]

estàs fent una bona feina! A articles com finlandització potser podries posar subseccions perquè fos més fàcil de llegir. --barcelona (discussió) 16:42, 24 feb 2008 (CET)[respon]
una petita correcció de format: sempre enllacem els primers anys que apareixen, hauries de posar els claudàtors a les dates de la traducció de Dark Ages --barcelona (discussió) 10:00, 11 març 2008 (CET)[respon]

Moltes gràcies![modifica]

Caram, quina sorpresa! Moltes gràcies! M'afalagues. En realitat, ara ja no estic actiu a causa de la tesi doctoral, però miro de passar de tant en tant. Avui és un d'aquests dies.

Jo també t'he llegit. Vaig tenir un cop d'interès per la diplomàcia i em vaig empassar tota la informació virtual que vaig trobar. I vaig veure, alegrement sorprès, que la viquipèdia tenia molta informació i et vaig trobar com a autor de la majoria d'entrades. Enhorabona a tu també! Fas un excel·lent treball per donar a conèixer la diplomàcia. A més, has tractat temes d'història, la meva dedicació.

Ens llegim als articles!

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 21:30, 17 maig 2008 (CEST)[respon]

Thankyou very much[modifica]

THANKYOU SO MUCH Cdesoy for your Outstanding Translation effort!
I am very very Grateful.
May God Bless You!
If you want any of your favourite articles to be translated into the Chinese or Taiwanese language, then I would certainly be glad help you.
Yours Sincerely, From --Jose77 (discussió) 06:31, 28 maig 2008 (CEST)[respon]

Batalla de l'aigua pesada[modifica]

Crec que vas posar la plantilla per a proposar l'article Batalla de l'aigua pesada com article de qualitat, tot i que no vas acabar de fer els "tràmits". L'he retirada. De tota manera, hi ha un pas previ que és posar-lo en avaluació. Cordialment.--Peer (discussió) 11:44, 5 ago 2008 (CEST)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:19, 6 març 2009 (CET)[respon]

Os de Civís[modifica]

Bones Cdesoy, Os de Civís ho has categoritzat dos cops com enclavament un com "enclavament" i l'altre "enclavament dels PPCC". A més, ja que no és un enclavament, sino un periclavament no vec la raó perquè s'ha categoritzat com enclavament. --Vilar (Vine i xerrem) 10:32, 27 juny 2009 (CEST)[respon]

Be, en primer lloc, jo diria que les categories, genèrica d'enclavament, i específica d'enclavament dels PPCC no son incompatibles. El far del cap de Creus entraria dins la categoria de fars dels PPCC, però no per aixó quedaria exclós de la categoria de fars (de tot el món, s'enten).

Pel que fa a la segona, certament és un periclavament, però, en la pràctica, sota la veu genèrica d'enclavament, s'inclouen tant els exclavaments, com els periclavaments.

--Cdesoy (disc.) 23:25, 28 juny 2009 (CEST)[respon]

Wikimedia Foundation Elections 2009[modifica]

Benvolgut Cdesoy,

Reuniu les condicions necessàries per a votar en les eleccions del 2009 per al Consell d'administració de la Fundació Wikimedia, que endega projectes com Wikipedia. El Consell d'administració és l'organisme decisori que és responsable, en última instància, de la viabilitat de la Fundació a llarg termini; per això, ens interessa que hi hagi una àmplia participació en la seva selecció.

Per a més informació, vegeu m:Board elections/2009/ca.

Heu estat seleccionat per un mitjà automàtic, on s'ha seleccionat els usuaris actius en els darrers 10 dies que reuneixen les condicions per a votar i no tenen activat el seu correu electrònic, si desitgeu no rebre més avisos com aquest si us plau comuniqueu-ho personalment al Pasqual.

Tot i així, us animem a participar-hi, podeu conéixer els candidats visitant aquesta pàgina. Per entendre millor el perfil de cada candidat podeu veure les respostes que ha donat cada un a diferents preguntes.

–Pasqual · discussió · xat 20:21, 9 ago 2009 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Enric Ruiz-Geli[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Enric Ruiz-Geli. --Bestiasonica (disc.) 19:31, 28 set 2009 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Enric Ruiz-Geli[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Enric Ruiz-Geli», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Lohen11 (disc.) 22:37, 4 nov 2009 (CET)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 15:02, 13 nov 2009 (CET)[respon]

Manquen referències a Robafaves[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Robafaves. --Bestiasonica (disc.) 17:26, 31 gen 2010 (CET)[respon]

Ara ja ho sé![modifica]

Benvolgut,

Fins avui, després de dos anys d'intriga, no he sabut qui s'amaga darrere de Cdesoy. Ara ja ho sé. Me n'han ben informat aquesta tarda al Casino de Girona i el directori del MAEC m'ho confirma. Potser podríem intercanviar quatre idees en privat?

Atentament,

Vilallonga · (digui digui) 21:36, 9 abr 2010 (CEST)[respon]

És un familiar?[modifica]

Miri, miri: http://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/124405/172381 És un familiar? Un parent més aviat proper o molt proper? Quina llàstima que s'exterminés el protocol de l'Ajuntament de Girona...

Salutacions,

Vilallonga · (digui digui) 11:12, 17 juny 2010 (CEST)[respon]

article que ens manca[modifica]

Ens falta relacions internacionals, mira en:International relations, crec que és un concepte bàsic on per la teva feina podries ajudar --barcelona (disc.) 17:49, 3 jul 2010 (CEST)[respon]

Seguint el teu consell, he fet l'article Relacions internacionals. Salutacions. --Cdesoy (disc.) 01:01, 22 maig 2011 (CEST)[respon]

perfecte!--barcelona (disc.) 11:05, 22 maig 2011 (CEST)[respon]

Benvolgut/uda, acabo d'iniciar el Viquiprojecte Girona amb l'objectiu de tenir un espai on resumir tots els articles que falten i que cal millorar relacionats amb la nostra ciutat. Com que llueixes la plantilla de Girona a la teva pàgina d'usuari he pensat que et podria interessar apuntar-t'hi. Sense compromís! Gràcies. --Arnaugir 11:52, 8 gen 2011 (CET)[respon]

Bones, he fet alguns canvis estètics a Montserrat del Amo, espero que no et molesti. Bona feina. Per cert, no sé si has vist el missatge que et vaig deixar fa uns dies (el de sobre). Salut! --Arnaugir 16:22, 21 feb 2011 (CET)[respon]


Al contrari. Moltes gràcies per la teva aportació, que millora l'article. Si, he vist el teu missatge sobre Girona. Miraré de fer alguna aportació, tot i que, en aquest moment, per raons personals, no tinc gaire temps per la viquipèdia. Salutacions.--Cdesoy (disc.) 17:05, 21 feb 2011 (CET)[respon]

Gràcies. Si vols, apunta't al viquiprojecte (encara que no hi treballis realment), ens servirà per tenir una llista de gent "implicada" amb la ciutat ;) salut! --Arnaugir 21:26, 21 feb 2011 (CET)[respon]

Bon dia i bon any; suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i perdona la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment i que tingues un 2011 excel.lent amb moltíssima felicitat, salut i prosperitat! Claudi/Capsot (disc.) 18:31, 7 març 2011 (CET)[respon]

Usuari autopatrullat[modifica]

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat. Pau Cabot · Discussió 12:00, 14 abr 2011 (CEST)[respon]

Taxocaixa[modifica]

Sisplau, fes el favor de posar la plantilla {{Taxocaixa artròpode}} als articles que creïs sobre coleòpters. Gràcies. – Leptictidium; what else? 18:46, 25 maig 2011 (CEST)[respon]

Malauradament no puc fer-ho perquè, com pots veure, estic traduïnt textualment els articles de l'espanyol, i allà no hi ha tabla. Salutacions.--Cdesoy (disc.) 22:16, 25 maig 2011 (CEST)[respon]

Simplement es tracta de copiar la taxocaixa de l'article en castellà i canviar el text "Ficha de taxón" per "Taxocaixa artròpode"... – Leptictidium; what else? 08:45, 26 maig 2011 (CEST)[respon]

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2]

--Gus.dan (disc.) 15:53, 4 juny 2011 (CEST)[respon]

Ahasverus_rectus és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Ahasverus_rectus. --Bestiasonica (disc.) 21:10, 12 juny 2011 (CEST)[respon]

Aderus saginatus és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Aderus saginatus. -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 11:50, 5 jul 2011 (CEST)[respon]

Veig que tens altres articles orfes, per tant et vaig una llista per no haver de posar tantes plantilles:

-- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 13:05, 5 jul 2011 (CEST)[respon]

Alguns altres articles també orfes:

-- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) 15:12, 5 jul 2011 (CEST)[respon]

Gràcies per les teves observacions. Són aportacions que vaig fer amb certa pressa. Miraré de fer les correccions que sug.gereixes. --Cdesoy (disc.) 11:36, 13 ago 2011 (CEST)[respon]

Desambiguació Bloqueig[modifica]

Hola! He canviat la pàgina que havies creat sobre el Bloqueig diplomàtic de Bloqueig a Bloqueig (diplomàcia). A la primera hi he creat una pàgina de desambiguació, perquè 'bloqueig' pot tenir diversos significats. Salut! --Jordijs (disc.) 17:13, 19 jul 2011 (CEST)[respon]

Em sembla una magnífica aportació. Salutacions. --Cdesoy (disc.) 11:32, 13 ago 2011 (CEST)[respon]

Acanthinus_myrmecops és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Acanthinus_myrmecops. --Bestiasonica (disc.) 19:35, 19 set 2011 (CEST)[respon]

Acanthinus_lulingensis és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Acanthinus_lulingensis. --Bestiasonica (disc.) 10:28, 23 nov 2011 (CET)[respon]

Doctrina Brèjnev[modifica]

Hola!. He suprimit el text de l'article Doctrina Breznev (que havies fet tu) i l'he substituït per una redirecció a Doctrina Brèjnev, que seria el nom correctament transliterat. Aquest segon article ja existia, duplicant el teu, amb informació una mica diferent. T'ho comento per si et sembla que hi hagi quelcom que vulguis extreure del teu article per afegir-ho a l'actual.--Carles (enraonem) 17:29, 12 des 2011 (CET).[respon]

Carles (enraonem) Em sembla be el que has fet. Gràcies per informar-me. Salutacions i bon any. --Cdesoy (disc.) 13:59, 1 gen 2012 (CET)[respon]

contacte[modifica]

Quan tinguis un moment, em pots enviar un correu a : secretari@wikimedia.cat ?gràcies--Pallares (disc.) 20:21, 11 feb 2012 (CET)[respon]

Discussió:Declaració de persona non grata[modifica]

Tot i que no surts a l'historial, sospito que l'article és obra teva. Pots passar per Discussió:Declaració de persona non grata? Gràcies.--Pere prlpz (disc.) 21:13, 4 maig 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a Jaume Escala[modifica]

Hola Cdesoy,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Jaume Escala. --Pau Cabot · Discussió 17:07, 22 ago 2012 (CEST)[respon]

Hola Cdesoy,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Secció d'interessos dels EUA a L'Havana. --Pau Cabot · Discussió 08:41, 27 oct 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a Set Savis de Grècia[modifica]

Hola Cdesoy,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Set Savis de Grècia. --Pau Cabot · Discussió 10:40, 8 des 2012 (CET)[respon]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Escola Superior de Defensa Nacional (Finlàndia).

--Pau Colominas (t'ajudo?) 15:18, 2 oct 2013 (CEST)[respon]

Global account[modifica]

Hi Cdesoy! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (disc.) 16:23, 13 gen 2015 (CET)[respon]

Viquitrobada a Girona[modifica]

Bones, a la teva pàgina d'usuari diu que ets de Girona. T'informo que aquest cap de setmana fem una viquitrobada a la Biblioteca Carles Rahola. Aquí tens tota la informació, per si et vols passar. Salutacions! --Kippelboy (disc.) 16:32, 11 nov 2015 (CET)[respon]