Usuari Discussió:Coet

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Arxius discussions

Missatges[modifica | modifica el codi]

Moltes gràcies, des de Euskal Herria[modifica | modifica el codi]

Thank you very much, Coet. Moltes gràcies per la teva ajuda Mila esker zure laguntzarengatik.

Josu. http://eu.wikipedia.org/wiki/Lankide:Josu

Avís a l'usuari emprant els Viquiestris[modifica | modifica el codi]

Vandalitzat la meva pàgina d'usuari[modifica | modifica el codi]

Hola, han vandalitzat fins a 15 vegades la mateixa persona la meva pàgina d'usuari. (un amic s'ha adonat, ha intentat canviar-ho i li ha sortit un BotReversor) Hi ha forma de sapiguer la IP des d'on han fet les 15 revisions on em posen a parir? Ara mateix tinc un procés judicial amb un noi que des de llavors m'està assetjant, i curiosament ha deixat el seu nom en una de les revisions de la pàgina. I vull ficar una denúncia i necessito saber si puc esbrinar la IP per restrejar des d'on es va fer aquest canvi. Salutacions! el comentari anterior sense signar és fet per 7deradio (disc.contr.) 03:02, 6 abr 2014 (CEST)

Això són temes legals o judicials, els usuaris de la Viquipèdia no entrem en eixe àmbit. Pots imprimir l'historial i presentar-lo en una denúncia. També et puc dir que les IPs es poden esbrinar però només per un periode de sis mesos, després desapareixen de la base de dades, no crec que calga iniciar tràmits per poder accedir legalment a la base de dades, ja que per obvietats la justícia és tan lenta que no aplegaries a temps.
Sincerament, no crec que siga necessari recórrer a este tipus d'accions. El millor és oblidar el tema. Pots demanar que s'amaguen les edicions de l'usuari per vexacions o per les raons que cregues i fins i tot pots demanar protegir la teua pàgina d'usuari i de discussió contra anònims i novell. Eixe és el meu consell pel que respecta al que podem fer per tu a la Viquipèdia. –Cœt · mascletà 11:54, 6 abr 2014 (CEST)

Arxivador[modifica | modifica el codi]

Ja em funciona. Això és el que cal fer a Usuari:TronaBot/Python/Arxivador.py. Primer, comprovar el teu locale, imagino que pot ser diferent en cada sistema operatiu, encara que hauria d'estar normalitzat. Amb time.strftime("%d %b %Y (%Z)",time.strptime("01-01-2014 UTC","%d-%m-%Y %Z")) pots anar provant els mesos. Si t'ha passat com a mi:

  1. a line a més de replace ago cal substituir tots els mesos abreviats afegint un punt, a més febrer és febr.,
  2. CET i CEST els he hagut de canviat per "Hora estándar romance" i "Hora de verano romance",
  3. a patterns el primer ha de ser amb el possible punt afegit '(\d\d):(\d\d), (\d\d?) (\S+\.?) (\d\d\d\d) \(.*?\)'
  4. a formats el primer ha de ser "%H:%M, %d %b %Y (%Z)".

--V.Riullop (parlem-ne) 19:36, 9 abr 2014 (CEST)

En linux diria que no apareixen els romanços. M'ho estic mirant a estones. A vore si ho tinc per a hui, tot i que crec que haurà de ser per a demà. El amo de la discu 14:09, 12 abr 2014 (CEST)
Pensant-ho bé, posats a fer substitucions i per evitar futurs problemes, serà millor substituir pel nom sencer, més estable, i usar el format "%H:%M, %d %B %Y (%Z)". --V.Riullop (parlem-ne) 16:12, 12 abr 2014 (CEST)

Notifique contestació: Vriullop

Ho he resolt una mica diferent. He creat la funció get_months() que recull els mesos del sistema i els de la Viqui, després a l'hora del line reemplaça el nom de la Viqui pel del sistema. Com tu, he afegit la regexp en primera posició, però després ja no he tocat res ja que la línia:

			if not time_:
				time_ = txt2timestamp(re.sub(' *\([^ ]+\) *', '', tm.group(0)), "%H:%M, %d %b %Y")

s'encarrega de tranformar el text en timestamp.

Ahir ja va arxivar correctament.

Estic pensant en crear un usuari per a ús exclusiu d'este script, per evitar futurs bloquejos :P

Si vols provar el meu script hauries de canviar la ruta assignada en home =, bé no és necessari si tens l'script a la mateixa carpeta del pywikibot. El que sí que té és que no editarà si no afegeixes el paràmetre -E, l'ordre a posar a la consola seria: archivebot.py -t Usuari:TronaBot/Arxivador Usuari:VriuBot/Arxivador -D

–Cœt · mascletà 13:24, 14 abr 2014 (CEST)

Ok, ho he adaptat a la meva versió, per mantenir els canvis controlats respecte l'original. Sembla que funciona ja que no ha arxivat res. El que no entenc, entre altres misteris, és la instrucció break a def feed_line. --V.Riullop (parlem-ne) 14:41, 14 abr 2014 (CEST)
El break és perquè com ha trobat el mes i l'ha substituït ja no cal que mire si ha de substituir res més, per reduir el temps d'execució. L'amo de la discu 00:06, 15 abr 2014 (CEST)
Ja, però només substitueix el primer mes trobat? --V.Riullop (parlem-ne) 10:28, 15 abr 2014 (CEST)
Pensant-ho més detingudament no és la millor manera de fer-ho. primer hauríem de pillar la cadena de la data, i aleshores substituir el mes pel que correspon, reduïria el temps d'execució amb més precisió i evitaria substitucions on no toca.
Tal com està i contestant a la teua pregunta, el que passaria en el mes de desembre és que possible emt hauria substituït tots els mesos que aparegueren en la línia independentment de si formen part de la signatura o no. Era un recurs fàcil i còmode i amb reduïdes possibilitats d'errors, però encara així hi són. A vore si ho arregle.
L'amo de la discu 12:30, 15 abr 2014 (CEST)
Ja he fet els canvis, si vols vore com arreplega bé les dates afegeix el paràmetre -V (verbose). L'amo de la discu 14:08, 15 abr 2014 (CEST)
Aix, ara que ho havia entès... la substitució és per línia i no per fil... amb cada canvi se m'escapen més coses. --V.Riullop (parlem-ne) 14:05, 16 abr 2014 (CEST)
Doncs, ara utilitze una regexp per filar més prim. Primer la compile a l'inici del codi perquè en faig diversos usos. Quan arriba al tema de la line agafe la signatura, si hi ha, i aleshores únicament substituïsc l'abreviatura del mes wiki pel del mes que empra el sistema però únicament si està dins de la signatura. Abans quan fèiem la substitució amb el mètode .replace() de la cadena de caràcters el que fèiem era substituir tots els ago per ag dins de la mateixa línia, tot i que mai es voria reflectit car la línia s'emmagatzema dins del self.content abans de la substitució. L'amo de la discu 01:12, 17 abr 2014 (CEST)

Traducció tw09:twinklestrings-ca.jstxt[modifica | modifica el codi]

Hola Coet, he acabat la traducció dels strings de tw09:twinklestrings-ca.jstxt . Hi ha alguns altres a traduir o ja es podria posar en funcionament? --gerardduenasparlem-ne 11:57, 15 abr 2014 (CEST)

El projecte Especial:Cerca_per_prefix/Usuari:Coet/tw no l'he dut mai a bon termini per falta de temps. Si l'any que ve em puc dedicar a estudiar informàtica, llavors, potser serà quan comence amb estos projectes. –Cœt · mascletà 12:40, 15 abr 2014 (CEST)
D'acord-gerardduenasparlem-ne 13:15, 15 abr 2014 (CEST)