Usuari Discussió:Gomà

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Contact with Wikimedia Brasil[modifica]

Hi! Here is Tom user:everton137, from WM Brasil, and I'd like to know if it's possible to meet some person of WM Catalunha. I've met some of you in Wikimania, I don't know if you remember. I'm right now in Barcelona and I'm leaving to Brazil this Saturday, so maybe a a coffe or dinner today? I'm also interested to know Open University of Catalonia. Do you have contact with some of them? My email everton137@gmail.com and mobile +55 11 9242 5348 (you can SMS me). See you! Tom

Proposta d'esborrament de la pàgina Vigilància massiva[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Vigilància massiva», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Bon Any![modifica]

Eps! Em vaig descuidar la teva felicitació així que ara te'n dono una de millor:

°.˛*.˛°˛.*★* BON ANY *★* 。*˛. ★* 2011 *★ 。*

Primer[modifica]

Després[modifica]

Moltes gràcies


Necessito ajuda per resoldre un conflicte[modifica]

Hola Gomà,

soc Joan, ens vam conèixer el dia del Micalet, soc el periodista que estava fent un reportatge sobre els viquipedistes. El cas és que després de xerrar em vaig animar a continuar col·laborant amb la Viquipèdia, però ara m'ha sorgit un conflicte i necessito ajuda per resoldre'l. Espero no atabalar-te massa.

El cas és que la meva primera acció va ser ampliar i millorar un article previ sobre la revista del meu barri de quan vivia a Barcelona, La Burxa. Al cap de poc l'usuari Pau Cabot va publicar un avís sobre els criteris d'admissibilitat (que no existia abans de la meva ampliació) i em va demanar més fonts i referències. He anat ampliant-lo i afegint fonts, però les exigències han anat augmentant cada cop més i al final m'ha quedat clar que no hi ha res que pugui fer per aconseguir els criteris d'admissibilitat. Aquí tens els meus comentaris http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Paucabot#La_Burxa i les seves respostes http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Vacomva

Jo estic convençut que l'article està prou bé (encara que sigui millorable) però m'agradaria saber si realment és com diu ell i La Burxa no té cabuda a la Viquipèdia i si hi ha algun sistema per que terceres persones desbloquin el conflicte, al ser nou no tinc ni idea de com fer-ho.

Moltes gràcies i perdona les molèsties.

Dubtes Viquifabricació.[modifica]

Molt bones, sóc en Guillem Sort.

Estudiant de l'ETSEIB i participant del projecte Viquifabricació. No sé si aquest és el procediment adequat per contactar amb tu, espero que si.

M'agradaria fer-te alguns dubtes ja que estic intentant traduïr un article força extens de l'anglès i m'estan apareixent dubtes sobre el funcionament de la viquipèdia.

Seria possible trobar-nos a l'ETSEIB? Tens despatx i alguna hora de consulta que em permeti passar-me a preguntar?

Moltes gràcies!

Guillem.

PD: Si veus aquest missatge però consideres que aquest no és una bona manera de contactar entre usuaris, et deixo el meu mail per continuar la conversa:

guillem.sort.leal@gmail.com

wikifabricación[modifica]

Hola, soy estudiante de ETSEIB y he creado un artículo sobre el conformado superplástico. Me gustaria que le echaras un vistazo y me dijeras que corregir etc. La página me pide mas referencias, que puedo hacer? Un saludo.el comentari anterior sense signar és fet per Marc Dalmases Ceamanos (disc.contr.) 12:36, 29 oct 2011

Pyrenees[modifica]

Hello Gomà. Thank you very much for your help, we really appreciate it a lot. Greetings -- Cherubino 08:31, 13. Jun. 2012 (CEST)

Consulta[modifica]

Hola Joan Ramon, Vaig estar a una xerrada teva a la festa Ubuntu 10.04 a València i encara me'n recordava de tu. La revista online per a la que treballe s'està obrint a compartir el seu contingut (ara tenim des d'articles útils per al consumidor, fins a infografies descarregables amb finalitat educativa, passant per fotografies de medi ambient que ens envien els lectors i que compartim amb llicència Commons) i tinc alguns dubtes sobre com afegir aquest contingut nostre a la wikipèdia sense caure en l'autobombo.

Et deixe el meu correu electrònic:

  • Lablasco arroba yahoo punt com

Salutacions!

hola molt bones des d'Argentina! tinc algunes preguntes[modifica]

Hola!

tinc un problema i es que estic treballant per una empresa que volem posar article sobre una WebTV i en un principi ens la van catalogar com a vandalime pero no sabem el per què!

aquest es l'article → https://es.wikipedia.org/wiki/FWTV

al final hem pogut contactar amb un bibliotecari i ens la ha reactivat pero ens la ha posat com a contingut no relevant!

el problema es que jo a la gent de premsa els he dit que fiquin mes referències i que afegeixin mes explicació de la plataforma...

amb la teva experiencia a wikipedia com hauriem d'actuar per que l'article fos habil?

moltes gràcies!

Bon dia Joan[modifica]

Espere que et vaja tot molt bé, a tu com a tota la teua família. Perdó si no he donat notícies durant tant de temps però la meua vida ha estat complicada, i de fet continua sent complicada però bé... hem d'anar endavant! La nova junta m'ha contactat no fa gaire, incitant-me a tornar i de fet vaig anar a la Viquitrobada del cap de setmana passat i m'hi vaig trobar a gust, molt a gust... eixir de la cova m'ha anat molt bé. :) Els viquipedistes que tenim són molt bona gent. No sé si l'adreça mail que tinc funciona o no, per això he decidit deixar-te un missatge ací (tot esperant que el veuràs...). He tornat ja que crec que em/ens necessiten. Es veu que s'obren nous problemes i trobe que hem de fer pinya tots, i retrobar-nos, encara que per ara només tinga informació parcial sobre qué passa i el que ha passat... Saps, cada vegada que puc parle de tu als altres viquipedistes, ja que vas ser la persona providencial, l'artífex de tot el que existeix ara. He dit (ja més d'una vegada) al Toni que s'hauria d'escriure el que vam fer, per a que no s'oblide, per a que se sàpiga com vam lluitar, el que vam fer, i que les coses no han vingut soles, que la situació actual és fruit d'aquelles lluites. En fi, espere tindre notícies teues ben prompte i mentrestant t'envie una abraçada ben bona i si per casualitat no respongueres, vos desitge a tots unes molt bones festes de Nadal. Fins ben prompte President! Claudi/Capsot (disc.) 21:00, 3 des 2019 (CET) PS: Tremola Wikimedia, Winter is coming but Capsot is back! ;)[respon]