Usuari Discussió:JaumeBG/2011

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Petició de traducció

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, JaumeBG. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: --09:45, 19 gen 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Equivalencies

Entesos. --Bestiasonica (disc.) 11:50, 28 gen 2011 (CET)

Categoria petita a Àrees no incorporades d'Oklahoma

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Àrees no incorporades d'Oklahoma. --Pau Cabot · Discussió

Resposta

Com ja he posat a l'explicació de l'edició, ho he tret perquè no és el lloc per posar-ho. Ho pots escriure a la discussió del editor interessat, a la plana de discussió de l'article o a la discussió de la pàgina general (la dels articles absents) però no allà. Si tothom escriu allà on li sembla això acabarà sent can seixanta. Potser tenia que haver-ho traslladat jo mateix, en això puc haver errat, ningú és perfecte hehehe. --Beusson (disc.) 07:13, 30 gen 2011 (CET)

Consens

Jo no veig que hi hagi res decidit per consens aquí i com a derivació de l'anterior aquí tampoc, és més, crec que hauries d'esperar més a realitzar els canvis unilateralment. Com afecta a centenars d'articles com et diu el Pere, s'hauria de fer una presa de decisions (és la forma correcta) abans de realitzar els canvis. No segueixis canviant-ho (encara que segurament ens posarem d'acord a unificar criteris). --Beusson (disc.) 07:32, 30 gen 2011 (CET)

Perdó, em pensava que volies aplicar aquest canvi a tots els estats, províncies, comtats, rius,.... . Si nomes vols aplicar-ho en aquests dos articles endavant! per aquests dos articles no hi ha hagut objeccions. Però em sembla que en Pere i altres pensaven també que proposaves un canvi en massa. No t'havia entès! --Beusson (disc.) 19:51, 30 gen 2011 (CET)

Usuari anònim

fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 13:03, 30 gen 2011 (CET)

Oi

És clar que sí! Tot i que fa temps que no passes pel Kong. I doncs en què et puc ajudar?--Galazan (disc.) 13:57, 30 gen 2011 (CET)

XDXD Ok!--Galazan (disc.) 14:50, 30 gen 2011 (CET)

Mississipí

No t'entenc ... Pau Cabot · Discussió 07:12, 4 feb 2011 (CET)

Categories

No entenc perquè no esperes a crear la categoria fins que tengui els cinc articles. És molt fàcil: primer crees els articles, i quan en tenguis cinc, crees la categoria, tal com es recomana a VP:CAT: No es crearà una nova categoria fins que almenys s'hi puguin encabir cinc articles, existents, no potencials. Si ho fas així, ningú s'haurà d'encarregar si aquestes categories s'omplen o no ni penjar-hi cap avís i es podran patrullar al mateix moment que les creïs. Respecte d'esborrar les categories, no ho solc fer jo. Pau Cabot · Discussió 12:31, 12 feb 2011 (CET)

fa l'ullet No sol passar gaire. Basta veure com està Especial:Categories demanades. S'esborren més ràpidament les de Categoria:Categories massa curtes que les de l'altra llista ... Pau Cabot · Discussió 12:37, 12 feb 2011 (CET)

Coses en comú

Hola Jaume, No ens coneixem i, arrel de la teva votació a l'Hospital de Sant Pau, he volgut tafanejar qui eres. Em sorprèn positivament que visquis a NZ. És un lloc on m'agradaria viure (bé, a menys que em convencis del contrari). Fa uns quants anys (10-12?) que vaig estar de vacances, un mes en motorhome i visitant tot el que vaig poder. Em va quedar una impressió fantàstica, per l'orografia i per la gent. Com sempre, vaig pensar que hi tornaria, però hi ha tant per veure al món que repetir costa. En fi, res més en concret només molestar en una tarde (per a mi) de dissabte. T'agraeixo els teus vots i estic a la teva disposició per al que vulguis i pugui. Salut ! --amador (disc.) 16:49, 12 feb 2011 (CET)

Tulsa i Oklahoma City

Les categories no funcionen igual a totes les Viquipèdies. Les teves reversions a Tulsa i a Oklahoma City són errònies en aquesta Viquipèdia. Pots documentar-te a VP:CAT. Pau Cabot · Discussió 07:01, 14 feb 2011 (CET)

Si vols canviar qualque cosa del sistema de categorització, pots fer-hi obrint una presa de decisió. Mentrestant, la normativa serà la que hem acordat entre tots. Pau Cabot · Discussió 12:04, 14 feb 2011 (CET)
Precisament aquesta categoria s'ha esborrat perquè la vares crear sense el mínim de cinc articles. Ja te vaig dir que millor omplir-les i després crear la categoria. I na Barcelona l'ha esborrada perquè feia més d'una setmana que estava amb menys de cinc articles. Si no els deixes més d'una setmana, tampoc no seran esborrats. Crec que tens alternatives ... Pau Cabot · Discussió 07:29, 18 feb 2011 (CET)
La idea és que no creixi molt aquesta llista ... Pau Cabot · Discussió 08:12, 18 feb 2011 (CET)
Precisament per tenir controlats els errors, com tantes d'altres llistes que genera automàticament el Mediawiki: Especial:Plantilles sense categoria, Especial:Pàgines sense categoria, Especial:Imatges no usades, Especial:Redireccions dobles, Especial:Redireccions rompudes, Especial:Categories sense categoria, etc. Pau Cabot · Discussió 12:29, 18 feb 2011 (CET)
Són pàgines que tenen categories que no existeixen. Ja me diràs si això és la situació més normal ... I sí, estic d'acord amb tu que la llista és molt útil: jo la utilitz normalment per anar posant els articles a les categories existents corresponents. Pau Cabot · Discussió 08:18, 19 feb 2011 (CET)

Categories

m'aturo però no entenc què vols que faci, penses fer categories de 5 articles sobre poblacions? Portaven molts dies marcades amb l'avís i encara en queden--barcelona (disc.) 16:49, 19 feb 2011 (CET)

no funciona així. S'avisa i tens 7 dies (més perquè he trigat una mica) a fer 5 articles o posar la categoria a 5 articles de temes comuns, si no, es treu per buidar. Si vols crear la categoria, no facis categories de 2-3, comença i vés fent de 5. De moment com t'he dit m'aturo però aquesta norma existeix perquè no tenen sentit les categories en vermell i perquè els propòsits d'omplir poden allargar-se massa. T'espero--barcelona (disc.) 11:19, 20 feb 2011 (CET)
com t'he dit de moment m'espero però t'aconsello que per al futur omplis primer una i després les altres per no trigar aquestes setmanes. Bé, no és important, tot aturat :-) --barcelona (disc.) 10:32, 22 feb 2011 (CET)

terratrèmol

Tot bé per aquí ?. A quina ciutat vius ?. --amador (disc.) 06:23, 22 feb 2011 (CET)

La conec. L'Edimburg del sud (bé, a mi m'ho va semblar). M'alegro que no t'hagi passat res, però pel que s'ha vist aquí, aquest cop ha estat molt fort. Ho lamento perquè Christchurch és una ciutat encantadora. Espero que sigueu capaços de tenir una recuperació poc traumàtica. Salut !. --amador (disc.) 15:53, 22 feb 2011 (CET)

Super 15

Hola,

Puc afegir informacions sobres els resultats del Super 15 o Super Rugby segon els projectes, mira el projecte espanyol, l'italià i el francès. Segon el web oficial, es utilitza les dues apeŀlacions. Però continuaré contribuint sobre les Viquinotícies. Aquí, és una enciclopèdia :-). Molta gent no sap fer la diferència entre els dos projectes.-- Bertrand GRONDIN  → (escriure) 16:12, 24 feb 2011 (CET)

Ostres! I a 3er de primària encara no saps que en femení no es diu "dos" sinó "dues"? Jo ho vaig aprendre abans de fer 1er d'EGB. Calma't una mica, Jaume, i et recomano que rebaixis el teu to en general, que ets massa guerrer i constantment estàs atacant a la resta de viquipedistes. Salut, i sort als estudis! --Judesba (digues...) 02:18, 25 feb 2011 (CET)

Jaume, t'ho dic de bon rotllo, de veritat. Aquí no estàs davant d'uns amics que et coneixen i veuen quan estàs de broma; les paraules escrites poden ser malinterpretades, especialment per totes aquelles persones que no et coneixen. He llegit moooooolts comentaris teus, i justament per això t'ho dic: sembla que ataquis i/o vulguis imposar el teu criteri; per això et recomano que calmis una mica els teus ànims, perquè en massa ocasions els teus comentaris poden arribar a "bordes" (segurament com el meu d'aquí al damunt). No t'ho prenguis malament, sinó com un consell. :-) Fins aviat! --Judesba (digues...) 12:23, 25 feb 2011 (CET)
Gràcies pel canvi i la bona voluntat, Jaume. :-) Salut! --Judesba (digues...) 01:10, 26 feb 2011 (CET)

Segunda División B

Hola, amigo. No lo borré del todo (tengo el mapa guardado) pero es que no quiero que los mapas estén en el artículo hasta que tengamos los mapas de los cuatro grupos. Si pudieses ayudarme con los mapas te lo agradecería. Un saludo. 88.8.106.83 (discussió) 08:55, 22 març 2011 (CET)

Re: guardó

De res, crec que te'l mereixes. Segueix així. --Arnaugir 11:14, 23 març 2011 (CET)

ActualitatPortada

Bones, Jaume. Si edites en aquesta secció hauries de tenir presents les normes que seguim la resta d'editors: negretes, 4 notícies i enllaços en vermell. Referent a aquest últim, et deixo l'enllaç de la discussió. Bona nit/bon dia (no sé ben bé quina és la "teva" hora...) Salut! --Judesba (digues...) 02:02, 3 abr 2011 (CEST)

Ja he vist els teus canvis, però encara no està arreglat del tot. Sembla que no has llegit la discussió que et comentava: màxim un enllaç en vermell en tot el contingut; ara mateix n'hi ha 3 en una sola notícia. L'objectiu és transformar aquest enllaç a article inexistent en un enllaç en blau. --Judesba (digues...) 02:13, 3 abr 2011 (CEST)
Jaume, un enllaç en vermell es transforma en blau quan es crea l'article. O sigui: que l'objectiu no és mantenir els enllaços en vermell a la portada, sinó que es creïn els articles corresponents (és a dir, que passin a ser blaus). --Judesba (digues...) 02:24, 3 abr 2011 (CEST)
Hola novament. Pots crear els articles tu o demanar-los per a creació: existeix el Viquiprojecte:Actualitat, molt interessant, i també Viquipèdia:Articles demanats (però en aquest últim cas no sempre hi ha èxit). --Judesba (digues...) 02:45, 3 abr 2011 (CEST)

Absents

Hola Jaume, et vaig desfer la edició perquè tal i com posa a la descripció del ViquiProjecte s'han de seguir uns certs passos a l'hora de modificar les llistes. S'hi uns es compten els seus i uns altres no, queda un desgavell. Per això, és important que s'hi s'actualitza la llista es faci per a tothom, i es marqui adequadament a la llista. Actualitzant el nombre d'articles fets de la llista i firmant, també. Llegeix-te l'apartat de "Com fer el recompte?" i si no s'entèn demana'm aclaracions! Bona feina! --Mezod (disc.) 15:56, 5 abr 2011 (CEST)

t'animo a continuar la feina en aquest projecte, queden molts topònims per omplir i potser ens pots ajudar--barcelona (disc.) 11:58, 1 maig 2011 (CEST)

Usuari Autopatrullat

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat. Pau Cabot · Discussió 22:02, 5 abr 2011 (CEST)

Categoria Discussió:Plantilles de navegació de comtats de l'estat de Nova York

Ja he dit el que penso sobre les denominacions d'aquesta entitat administrativa. --Bestiasonica (disc.) 12:31, 18 abr 2011 (CEST)

Sobre categoritzar per any de naixement i mort. Seria fàcil de fer.

Hola, m'ha semblat que en aquesta discussió eres partidari de categoritzar les biografies per any de naixement i mort. Sense entrar en per què sempre s'ha tombat aquesta proposta, volia comentar-te que si un dels arguments en contra és la complexitat d'aplicar-ho, caldria rebatre'l demostrant que seria molt fàcil de fer: només caldria afegir una categorització automàtica a les plantilles {{Data naixement i edat}} i {{Data defunció i edat}}, tal com he explicat en aquest tema que he creat a la Taverna: Noves dades a favor de categoritzar per Naixement i Mort.

En fi, si encara t'interessa el tema i hi vols dir la teva, t'ho agrairé.

Salutacions.--Peprovira (disc.) 01:23, 22 abr 2011 (CEST)

Categoria petita a Comtat de Boyle

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Comtat de Boyle. --Pau Cabot · Discussió

Ajuda:Pàgina de desambiguació

Aquesta pàgina de desambiguació (les pàgines de desambiguació no són articles: Ajuda:Espai de noms i haurien de servir per a ajudar al lector per a identificar i dirigir cap a l'article més que per contenir informació enciclopèdica) amb només dos enllaços caldria resoldre-ho tal i com ho deixat (Ajuda:Pàgina de desambiguació#Resolució de la desambiguació cas 1) especialment tenint en compte que l'altre enllaç és un enllaç mort. No sé fins a quin punt pot ser interessant anar creant pàgines de desambiguació amb col·leccions d'enllaços vermells i un sol article creat si després es van quedant eternament en vermell. Pots veure Viquipèdia:Registre de pàgines de desambiguació atzucacs per algunes pàgines d'aquest estil. --Bestiasonica (disc.) 11:55, 2 maig 2011 (CEST)

Si hi hagués tres articles sobre diferents "Comtat de Green" es podria crear la desambiguació. Tanmateix no és una norma fixada. Ahir mateix per exemple va haver-hi canvis a Vernonia primer era una redirecció cap a Vernonia (Oregon) i ara és un article que enllaça també cap a Vernonia (Oregon), però no existeix una pàgina de desambiguació que contingui les dues pàgines. En el cas del comtat de Green jo ho deixaria així, a en.wiki només hi ha dos "comtat de Green". Si mai existeix la necessitat de crear un tercer (o més) comtat de Green pensaria a fer-ne una pàgina de desambiguació. --Bestiasonica (disc.) 10:00, 7 maig 2011 (CEST)

A mi m'agrada la solució més natural: Kailua (comtat de Hawaii) i Kailua (comtat de Honolulu). Pau Cabot · Discussió 17:40, 6 maig 2011 (CEST)

Categoria petita a Ciutats de Delaware

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Ciutats de Delaware. --Pau Cabot · Discussió

També per a Categoria:Pobles de Geòrgia (Estats Units). Pau Cabot · Discussió 10:24, 28 maig 2011 (CEST)

Molt bé!

Enhorabona per aquest comentari. És la filosofia que jo segueixo sempre i aquí em tens. Crec que has resumit molt bé els principis d'un viquipedista. Salut, --J. G. Góngora (disc.) 18:44, 23 maig 2011 (CEST)

Pic_de_Comalestorres és un article orfe

  • Jaume, de fet no és un article orfe, hi ha diferent articles que enllacen, però no tots ho fan (o ho faran) com Pic de Comalestorres, molts ho fan com Pic de Comalestorres. Ahir no vaig tindre temps per fer el "Redirect", que he fet aquest dematí. No hi ha consistència entre les dues grafies, en el mapa "online" del ICC apareixen ambdues, depenen si es refereixen, al pic, barranc, espadats, ... Però en el tres mapes que faig servir apareix tans sols Comalestorres. De totes formes et demano una mica de paciència, estic encare treballant amb la geografia de la Capçalera de Caldes, editar l'article, trobar les foto, calcular la prominència, ... necessita el seu temps i avanço lentament. Vull dir que si trobes alguna inconsistència d'aquest tipus em donis un vot de confiança. De totes maneres agraeixo l'interès per millorar l'article.
  • El que no me queda clar és el { {MR} }. En la secció de Bibliografia hi ha referenciats els tres mapes que faig servir (a demès del "online" del ICC) per contrastar la informació geogràfica. Es dir que són fonts generals per l'article. La font de l'alçada ja està referenciada a l'article, per aquesta raó no la torno a referenciar al cos de l'article. Les rutes les trec dels mapes però, com ja he dit, la part principal de l'article, excepte les referencies, procedeix dels mapes. Tens algun suggeriment o exemple que em pugui ajudar a entendre el que vols dir? Gracies. el comentari anterior sense signar és fet per Jborrut (disc.contr.) 10:14, 12 juny 2011 (UTC+2)

terratrèmol

Jaume, Torno a contactar per a interessar-me pel terratrèmol de Christchurch. Moltes desgràcies ?, Entenc que per Dunedin no us ha arribat, oi?. Per cert, a la trobada de diumenge va sortir el teu nom perquè havies fet conya amb que "no podies venir" i alguns no sabien que la distància era el factor clau. Ja em diràs, Salut ! --amador (disc.) 23:32, 16 juny 2011 (CEST)

Aprofito el missatge del company per saludar. Fa temps que no et veig per l'irc. Espero que tot sigui ok. Salutacions, --J. G. Góngora (disc.) 03:07, 19 juny 2011 (CEST)

Re:Portal:Futbol/Sol·licitats

Hola Jaume! El problema de la metacaixa és que només permet ficar 10 columnes. Al afegir la número 11 ja no surt a la taula. Intentaré agrupar alguna de les primeres columnes per a que hi surti. Respecte a la plantilla gol t'he respost també a la seva plana de discussió. Salutacions. --Àlex Esp (Discussió) 14:27, 19 juny 2011 (CEST)

Temporada esportiva 2004-05 a Espanya a nivell de clubs i Temporada esportiva 2005-06 a Espanya a nivell de clubs

Hores d'ara no puc. Si pots fer-ho tu serà perfecte. Sinó quan tingui més temps les cercaré de nou. Salutacions,--Felato (disc.) 15:20, 21 juny 2011 (CEST)

Comtats estatunidencs

Hola Jaume: M'alegra veure la teva activitat per l'Amèrica del Nord profunda. Vaig estar treballant amb el pool d'articles que es van generar a partir de les dades estadístiques sobre les localitats dels EUA sobretot per desorfenar-los. Colateralment he anat creant alguns articles i categories sobre comtats. Les activitats d'ordenació i ampliació d'aquests articles així com la creació dels centenars (sinó milers) d'articles sobre comtats dels EUA és inabastable per fer-ho d'una forma sistemàtica i ordenada. Vaig traduir també llista de comtats d'Alabama intentant assentar les bases per a la denominació dels articles sobre els comtats d'aquest estat. La veritat és que feina no me'n falta i tampoc em considero un expert en els EUA. Potser es podria fer una generació semiautomàtica per als comtats de la mateixa manera que es van crear els articles sobre les localitats. De totes formes aniré fent articles d'aquesta mena de mica en mica. --Bestiasonica (disc.) 12:05, 26 juny 2011 (CEST)

Recompte a la plana d'esborrament

Hola! T'escric perquè habitualment sóc el que revisa el recompte de vots de la plana d'esborrament i aquests últims dies el bot que fa el recompte automàticament no detecta els teus vots perquè els realitzes sense posar-hi l'accent (poses Objeccio o Aprovacio sense accent, en lloc d'Objecció u Aprovació) i llavors em dona resultats esbiaixats. Si votés molta gent no seria molt problema, però aquí un vot en una direcció u altra pot determinar que l'article s'esborri o no. Espero no causar-te cap molèstia. Moltes gràcies per tot i fins aviat! --Beusson (disc.) 00:36, 15 jul 2011 (CEST)

No passa res, nomes es per comoditat, gràcies! Jo tampoc no entenc el motiu, es estrany, però no ho reconeix. A tot això cal afegir que fa mesos que no coincideixo amb en Pasqual (el botaire). De totes formes gràcies per tot!! --Beusson (disc.) 05:59, 15 jul 2011 (CEST)
Passo de nou per donar-te les gràcies per l'esforç d'anar posant l'accent amb un teclat que no en té. --Beusson (disc.) 23:41, 22 jul 2011 (CEST)

Criquet

Hola Jaume! He vist que vius a Austràlia i jugues al criquet. He estat ampliant l'article dedicat al criquet perquè és un dels que forma part del viquiprojecte els 1000, però tot i que he llegit una mica sobre aquest esport i mirat alguns vídeos per intentar no cometre errors, realment és complicat aquest joc!, si tens una estona i et va bé, t'agrairia que li fessis una ullada. Pel que fa al vocabulari específic l'he mantingut en anglès perquè segons m'han dit des del TERMCAT encara no hi ha cap vocabulari adaptat al català. Gràcies! --LouPeter (discussió) 18:32, 31 jul 2011 (CEST)

Òndia! no me n'havia adonat que la similitud era tan considerable! i en petit gairebé ni es nota. No se si m'agrada el joc, fins que em vaig posar a millorar aquest article només sabia que existia, la percepció que transmeten els no afeccionats seria de "joc massa lent", però com que no n'he vist mai cap partit sencer m'és molt difícil opinar. Tanmateix jo sóc més de practicar l'esport que de mirar-lo. --LouPeter (discussió) 09:14, 4 ago 2011 (CEST)

Proposta de distinció del terratrèmol de Llorca

Hola Jaume,

et demano que et replantegis el teu vot (ABo) a l'article Terratrèmol de Llorca de 2011 ja que des del dia que vas votar fins avui ha viscut moltes millores. Gràcies! --Davidpar (disc.) 17:14, 1 ago 2011 (CEST)

Cimarron

He mogut l'anterior avaluació a Viquipèdia:Avaluació d'articles/Comtat de Cimarron/Arxiu1. Ara ja pots tornar-lo a proposar. Quan creïs la pàgina per a la nova avaluació, recorda de posar un enllaç a l'anterior avaluació per a informació de la gent. Pau Cabot · Discussió 10:28, 9 ago 2011 (CEST)

Hola Jaume. Moltíssimes gràcies per l'avís i per arreglar la meva errada. De vegades ens entren "presses" i pensem que ja tenim fet i ben enllaçat un article quan no és així. Sort de la resta d'usuaris. Intentaré fixar-me més la propera vegada. Salutacions,--Kippelboy (disc.) 10:23, 22 ago 2011 (CEST)

Comtat (de) Del Norte

Hola JaumeBG: Vaig estar creant algunes plantilles de navegació de comtats dels EUA l'any passat. Segurament vaig anomenar aquesta plantilla sense reflexionar sobre si s'ha d'anomenar comtat Del Norte o de Del Norte. Pel que em sembla aquesta partícula "Del" sembla haver estar incorporada com a part del nom propi i concret del comtat pel que opino que s'hauria de fer servir el "de" per anomenar l'article. Tanmateix no sóc expert en lingüística. Mira de confirmar-ho amb l'Enric que en sap un niu. Salut! --Bestiasonica (disc.) 08:34, 12 oct 2011 (CEST)

Michigan

EL problema de fer els articles sobre les poblacions de Michigan és que les dades no es podien treure de la mateixa manera que en els altres estats. Vaig fer una modificació al bot però encara no acaba d'anar bé del tot. Un dia o altre els farà però últimament he tingut poc temps per la Viquipèdia per problemes personals. Espero que poder tornar a agafar el ritme aviat.--Gomà (disc.) 12:24, 3 des 2011 (CET)

D'Alaska

Doncs no, que jo sàpiga, no hi ha un gentilici per a les coses i les persones relatives a Alaska. He trobat en alguns llocs que es fa referència a la raça de gossos alaskana, però jo diria que és un cas molt limitat (i fins i tot d'una traducció literal de l'anglès, perquè suposo que fan referència als malamuts d'Alaska, que en anglès se'n diu Alaskan malamute), i no parlaria mai d'una ciutat alaskana o els habitants alaskans. Jo hi posaria d'Alaska sense fer-me mala sang, com diem també de Guadalajara o de Coïmbra o de Montana, etc. --Enric (discussió) 15:34, 6 des 2011 (CET)

Hola! Podries categoritzar les plantilles que has creat recentment sobre Alaska? Més que res, perquè no s'ompli molt (més) Especial:Plantilles sense categoria... Pau Cabot · Discussió 20:55, 8 des 2011 (CET)
Pots inspirar-te a Categoria:Plantilles de portals. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 07:14, 9 des 2011 (CET)

Sierra Madre

Dins l'article d'Amèrica, que ha crescut molt des que el vaig editar, es parla de la Sierra Madre dins aquesta frase: «La serralada del Pacífic s'estén per l'Amèrica de Nord, a Mèxic amb la Sierra Madre i als Estats Units i el Canadà amb les Muntanyes Rocalloses; a la façana atlàntica de Nord-Amèrica s'alcen els Apalatxes». Es refereix al conjunt de serralades anomenades "Sierra Madre" que formen l'espina dorsal de la serralada del Pacífic, igual com "Muntanyes Rocalloses" també és un terme genèric que inclou diverses serralades però que en general al·ludeix al sistema muntanyós que recorre l'Amèrica del Nord vora la costa del Pacífic. No és una "Sierra Madre" específica, sinó el conjunt de totes elles. --Enric (discussió) 15:37, 9 des 2011 (CET)

Güasinton

Hola! Disculpa si, per culpa meua, t'he obligat a fer els canvis que esmentes... Suposo que deuen ser articles antics o producte d'algun descuit per part meua ja que tinc molt present el fet d'especificar al text si és l'estat de Washington o la ciutat... De totes maneres, mercès per contribuir a la revisió dels meus articles... Ah! I ja no em dedico als peixos, ara tinc la fal·lera pels artròpodes.--Panellet (disc.) 18:33, 9 des 2011 (CET)

Jefferson

Amic Jaume BG. Vertaderament estava poc clara la feina d'Angers als estats Units.--Vulcano (disc.) 20:29, 9 des 2011 (CET)

Historial av.

Veig que ja te n'has sortit. Només faltava indicar que la primera avaluació és un arxiu, ja ho he arreglat, fins aviat--Arnaugir 17:36, 11 des 2011 (CET)

Re: La Ciutat de Mèxic ara es localitza al golf

Vaig copiar el mapa de la versió anglesa. Suposo que la llegenda no s'entén bé; com que no hi ha prou espai per a posar el nom al costat del territori, hi ha una "llegenda" al golf de Mèxic per assenyalar que el territori en negre -l'únic territori en negre del mapa-és la ciutat de Mèxic. Potser es podria posar la llegenda més amunt o fora del mapa. -- dúnadan : parlem-ne 01:44, 15 des 2011 (CET)

Felicitats

Per la traducció d'imatges al català. Jo de vegades ho faig però encara hi falta feina, en aquest àmbit.--Arnaugir 17:25, 22 des 2011 (CET)

Jo utilitzo el Gimp o l'Inkscape (aquest darrer per editar SVG sobretot). Per cert, per traduir imatges en SVG (com commons:File:Data_Queue_ca.svg) pots utilitzar http://toolserver.org/~jarry/svgtranslate/ , que t'estalvies una mica de temps. Una abraçada--Arnaugir 18:00, 22 des 2011 (CET)

Gràcies per Hersheypark Arena, just avui l'anava a fer i te m'has avançat--Arnaugir 11:28, 26 des 2011 (CET)

Bones festes

Bon Nadal!! --MarisaLR (disc.) 16:02, 23 des 2011 (CET)

Ferrara

No li donaré una repassada massa forta a Ferrara, perquè estic a fons amb la quinzena de la qualitat, de manera que la prioritat és fer endreça en el màxim de coses possibles. A part d'això, ja fa molt que vaig decidir no participar en els processos de qualitat, perquè em vaig cremar una mica, doncs a vegades la gent es prenia les coses al nivell personal. Bones festes! --Panotxa (disc.) 09:05, 26 des 2011 (CET)

Revolució islàmica

Perdona, a què et refereixes, amb això de les imatges en altres llengües? Al mapa de l'Iran? No crec que sigui tant greu, però si no t'agrada, t'agrairia que fessis tu la traducció. Jo no en sé. I si no és possible, el que t'agrairia és que esborressis la nota que has posat a l'article. Sisplau.--Climent Sostres (disc.) 23:33, 29 des 2011 (CET)

Aquest també pot quedar bé, moltes gràcies!--Climent Sostres (disc.) 00:01, 31 des 2011 (CET)
Repeteixo: moltes gràcies! Ha quedat prou bonic.--88.18.171.129 (discussió) 01:59, 2 gen 2012 (CET)

Bon any

Com seràs el 1r en entrar al 2012 (Et deu quedar poc més d'una hora), aprofito per felicitar-te l'any nou !!!!--Pere Serafi (disc.) 10:52, 31 des 2011 (CET)