Usuari Discussió:KRLS

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Replacement filing cabinet.svg
Arxius de la discussió
Arxiu 2006 · Arxiu 2007 · Arxiu 2008 ·
Arxiu 2009 · Arxiu 2010 · Arxiu 2011 · Arxiu 2012 · Arxiu 2013
Replacement filing cabinet.svg

Camellet[modifica | modifica el codi]

Ho puc fer, però no tot seguit. Demà començo una traducció enorme que implicarà treballar 14 hores al dia durant les properes dues setmanes. No crec que em quedi pila per fer grans edicions a la Viqui.– Leptictidium (digui, digui) 21:35, 3 gen 2014 (CET)

escrutini[modifica | modifica el codi]

ni amb Explorer ni amb Chrome. Quan arribi a casa ho provaré amb Mozilla... de totes formes gràcies!

Tampoc amb firefix... i evidentment he netejat el cau a tots (fins i tot he passat el motxo... XD ) --Beusson (disc.) 22:31, 9 gen 2014 (CET)

Plantilla amb OTRS[modifica | modifica el codi]

Respecte el que vam xatejar ahir, he creat {{Cita Barcelona fotografiada}} ja que està previst utilitzar-la força. Pot servir de model en casos similars. En casos més limitats penso que és millor que posem directament PermísOTRS en cada pàgina de discussió afectada. De totes formes, em quedaria més tranquil investigant quines són les pràctiques habituals en altres projectes. --V.Riullop (parlem-ne) 09:54, 10 gen 2014 (CET)

Fusió de monuments[modifica | modifica el codi]

Si poses el mateix enllaç a dos monuments, el bot crea el primer article i el segon el deixa com "Viquiprojecte/Seguiment d'article/Article2". Ho faig a vegades per exemple amb els cementiris i cada una de les tombes que tenen poca informació, per fusionar-ho desprès, o en algun cas he posat l'enllaç al carrer per fusionar diferents cases que no donen per articles propis. En aquests casos normalment l'apartat d'història es repeteix. --V.Riullop (parlem-ne) 15:06, 10 gen 2014 (CET)

Dotze+1[modifica | modifica el codi]

Em sembla bé haver-lo esborrat. Cap problema. Gràcies per avisar --Calvados (disc.) 09:53, 17 gen 2014 (CET)

Jan van Mersbergen[modifica | modifica el codi]

Hola! Cap problema, intentaré fer-ho aquest vespre o demà.--Laurita (parla'm en català) 07:27, 20 gen 2014 (CET)

Homeopatia[modifica | modifica el codi]

Hola KRLS. He posat l'article Homeopatia a avaluació. Et convido a llegir-lo, opinar-ne i contribuir a millorar-lo. Gràcies! --Habicht (disc.) 13:10, 20 gen 2014 (CET)

Rubió[modifica | modifica el codi]

Ep KRLS, no entenc per què has revertit la meva última edició de Rubió, era només una petita correcció que crec que és vàlida (Alt Segarra -> Alta Segarra, i una correcció d'un enllaç) --Habicht (disc.) 17:30, 29 gen 2014 (CET)

Traduccions[modifica | modifica el codi]

Recorda posar la versió anglesa de la plantilla {{Traduït de}} a la discussió dels articles traduïts a la Viquipèdia en anglès. --Davidpar (disc.) 10:59, 30 gen 2014 (CET)

Vandalisme[modifica | modifica el codi]

Ja que estàs per aquí, col·labora amb el vandalisme. Entre tots es fa menys feixuc.--Lohen11 (disc.) 14:40, 6 feb 2014 (CET)

Un plaer treballar amb vosaltres.[modifica | modifica el codi]

Serà un plaer ajudar-vos a traduir aquestes pàgines que m'has deixat a la meua Discussió. Salutacions cordials.

  • Ja he traduït l'article anglès "Operation Achse" al català. Pots pegar-li una ullada per veure si m'he deixar alguna cosa important o si hi ha alguna cosa per corregir. Salutacions.el comentari anterior sense signar és fet per Aitor.cpuchol (disc.contr.) 00:53, 27 feb 2014 (CET)
  • Perfecte, m'està agradant la cosa i ja vaig veient com funciona. Quan tinga un temps lliure em passaré pel llistat que em vas passar i en traduïré un parell d'articles més. Salutacions, KRLS.{{el comentari anterior sense signar és fet per Aitor.cpuchol (disc.contr.) 23:51, 27 feb 2014 (CET)

Cercant un mentor[modifica | modifica el codi]

Sistema de mentorització
Padizcat (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:44, 3 març 2014 (CET)

Hola! Moltes gràcies per la benvinguda![modifica | modifica el codi]

He començat modificant coses de la llista de premis nobel d'economia. Tinc uns quants dubtes perapunyetes al respecte: hi ha algun criteri general respecte a la nacionalitat dels premiats? Es posa la d'origen, la final o totes? L'altra cosa es que he afegit els premiats dels dos ultims anys i no sé d'on es treuren les fotos. Hi ha alguna secció de la Viquipèdia o Wikipedia amb fotografies? Salutacions! el comentari anterior sense signar és fet per Sajolida (disc.contr.) 23:08, 4 març 2014 (CET)

Perfecte! Amb les fotos molt millor. :-) el comentari anterior sense signar és fet per Sajolida (disc.contr.) 23:46, 4 març 2014 (CET)

  Bona dia! Tinc un altre dubte, un cop s'ha acabat un article en una pàgina de proves, com la converteixo en un article normal?
 Moltes gràcies! Quina eficiència!

Àliga de la Ciutat de Lleida[modifica | modifica el codi]

A part de les fotos (de les quals gairebé la meitat no corresponen a l'objecte de l'article), doncs trobo que en les llistes de coses no tenim resolt com enllaçar les categories de cada element, no crec que hi hagi cap informació rellevant suficientment referenciada que hagi caigut. Què creus que m'he deixat i com s'encaixa en la llista? De tota manera, reverteixo la fusió perquè el puguis millorar. el comentari anterior sense signar és fet per Panotxa (disc.contr.) 19:34, 6 març 2014 (CET)

Per mi, tret de la part dels balls, la resta està treballada per evitar el copyvio i per mi passa el tall. En la part dels balls el problema que veig per modificar el text és que en la font no es diu quina obra és de l'arxiu i quina d'Escartin. --Panotxa (disc.) 20:08, 6 març 2014 (CET)

Imatges història[modifica | modifica el codi]

Hola KRLS,

estava mirant l'article dels fets del sis d'octubre i he trobat a faltar-hi algunes imatges. Buscant, he trobat aquest parell d'imatges a eltemps.cat (per il·lustrar la rendició de la Generalitat) i a llibertat.cat (per l'apartat del combat a la seu de CADCI) que crec que anirien força bé.

Com que de moment no es disposa de cap substitut, creus que les podria carregar amb la llicència no lliure d'ús legítim (fair use)?

Salut, --Auledas (disc.) 11:39, 7 març 2014 (CET)

Edito: Ja que hi sóc pel tros, també m'agradaria carregar imatges de les galeries de gencat.cat. Tenim permís de la Generalitat per penjar-les, oi? A llicència poso {{Generalitat de Catalunya}} i llestos, no? --Auledas (disc.) 11:56, 7 març 2014 (CET)

Entesos. Llàstima, el sistema estatunidenc aniria bé per agilitzar el tema fotogràfic. Bé, gràcies igualment! Salut, --Auledas (disc.) 12:52, 7 març 2014 (CET)

Pastanaga[modifica | modifica el codi]

Hola que tal, KRLS dada corregida. Havia posat 1999 en comptes de 2009. La veritat és que sóc molt novell, amb tot això. De fet, aquest és el primer cop que faig anar això dels comentaris. Així que si ho faig malament, disculpa. el comentari anterior sense signar és fet per Pastanaga (disc.contr.) 14:37, 10 març 2014 (CET)

Gràcies novament. Em perdo molt amb això de les discussions, per exemple :). Vaig molt a base d'editar coses que veig i fent copy-paste modificant el que crec --Pastanaga , (disc.) 15:34, 10 març 2014 (CET)

Huascarán[modifica | modifica el codi]

El artículo sobre este pico bicórnico peruano, escrito en castellano, no es de fiar, pues hay pocos editores peruanos, quienes al parecer no conocen a fondo el tema. De modo que hay que verlo con cautela. Hay un texto de Rómulo Pajuelo (carasino) sobre el escalamiento de la primera expedición de peruanos, pero él compila un artículo de otro que más usa vivencias y memoria. Por lo 100 años de Yungay (2004) editaron un álbum, un emporio de fotos, pero sobre otros temas cero esfuerzo. Lo de Peck parece que no es auténtico, pero por su entusiasmo se la mantiene, en el mejor de los casos, pionera. Huascarán es misterioso, inefable, seductor...a veces destructor. Desde junio hasta setiembre es un encanto, tanto por Llanganuco o Punta Olímpica, el acercarse o solo admirar a Huascarán.--190.118.16.55 (discussió) 21:10, 11 març 2014 (CET)

Cercant un mentor[modifica | modifica el codi]

Sistema de mentorització
JosemaFM (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:15, 16 març 2014 (CET)
Bona tarda, m'agradaria saber perquè en la taula de la dreta de Talking Points Memo no em surt tot el codi que he posat i també em surt en minuscula la primera lletra de la paraula creat. Gràcies

M'han esborrat un article sense previ avís. És per a un treball de classe. el comentari anterior sense signar és fet per DaniS (disc.contr.) 18:46, 18 març 2014 (CET)

Com ho faig per cambiar el títol del català al castellà? el comentari anterior sense signar és fet per DaniS (disc.contr.) 18:56, 18 març 2014 (CET)

Com ho faig per cambiar el títol del català al castellà? Ho haig de fer en castellà. el comentari anterior sense signar és fet per DaniS (disc.contr.) 19:11, 18 març 2014 (CET)

Com ho faig per posar les referències? el comentari anterior sense signar és fet per DaniS (disc.contr.) 15:59, 19 març 2014 (CET)

Dubte[modifica | modifica el codi]

Com ho faig per posar les referències? el comentari anterior sense signar és fet per DaniS (disc.contr.) 16:02, 19 març 2014 (CET)

Referència[modifica | modifica el codi]

He posat la referència dins del text però en l'apartat de Referències no em surt. el comentari anterior sense signar és fet per DaniS (disc.contr.) 00:19, 20 març 2014 (CET)

Em diu que tinc etiquetes però em falten plantilles. No tinc ni idea del que són les plantilles. el comentari anterior sense signar és fet per DaniS (disc.contr.) 00:37, 20 març 2014 (CET)

Referència[modifica | modifica el codi]

Em diu error de citació. Hi ha etiquetes però les referències no es mostraran si no hi ha la plantilla. Em pots ajudar i fer-m'ho si us plau, m'estic posant molt nerviós.

Hi ha deu referències dins del text però per culpa de la plantilla diu que no es mostraran. Aquest dijous ho haig de tenir acabat per a una assignatura. el comentari anterior sense signar és fet per DaniS (disc.contr.) 01:00, 20 març 2014 (CET)

Referència[modifica | modifica el codi]

Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per DaniS (disc.contr.) 03:22, 20 març 2014 (CET)

Historia de la crítica de arte[modifica | modifica el codi]

Hola, he visto tu mensaje en mi página de discusión y antes que nada quisiera agradecer tu ayuda. Por otra parte, como me decías, me gustaría cambiar el título del artículo a catalán, sólo que no encuentro cómo hacerlo. Te agradecería mucho si me pudieras explicar. Un saludo, --Jorviader (disc.) 20:47, 24 març 2014 (CET)

Anita Essipov[modifica | modifica el codi]

El que s'hauria de fer es esborrar aquest article, doncs ja existeix amb un altre nom Annette Essipov, i jo no en se d'esborrar. Si tu ens saps per favor fes-ho. gracies. --Vulcano (disc.) 11:20, 28 març 2014 (CET)

CCC[modifica | modifica el codi]

Hola, com va? He vist que et vas apuntar al Catalan culture challenge però que encara no hi has participat. Volem batre un record mundial de participants i necessitem la teva col·laboració. Ampliar qualsevol dels articles llistats en qualsevol dels idiomes puntua. T'hi animes? Vaaa :-) --Kippelboy (disc.) 09:49, 3 abr 2014 (CEST)

Artabs[modifica | modifica el codi]

De les llistes que estic mirant, hi ha un article (de la 4a) que porta el teu nom: en:Thunderstorm--barcelona (disc.) 16:54, 6 abr 2014 (CEST)

Doncs ja es casualitat.Ara ja està fet! De totes formes no crec que te'n faci gaires, tinc prou fronts oberts :-P --Beusson (disc.) 00:32, 14 abr 2014 (CEST)

Avaluacions d'articles[modifica | modifica el codi]

Vaig fer una bona repassada d'uns quants. A veure si puc acabar de mirar la resta. Salut KRLS!--Peer (disc.) 18:19, 10 abr 2014 (CEST)

Història de l'autobús a Barcelona[modifica | modifica el codi]

Tens raó he fet una mica de copiar i enganxar. Ara només deixaré la part més essencial i la resta o posaré a la meva pàgina de proves per neutralitzar-ho i deixar l'article curt però acceptable. Aquests dies (fins dilluns) podré tocar l'article perquè me'n vaig a l'estranger i no se si tindre internet.--gerardduenasparlem-ne 05:32, 17 abr 2014 (CEST)