Usuari Discussió:Lluis tgn

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Salutacions cordials

--Jordicollcosta (discussió) 17:17, 6 feb 2009 (CET)

Filing cabinet icon.svg

  • Arxiu 1, 50 primeres discussions: desembre 2009 - agost 2010.
  • Arxiu 2, 50 següents discussions: agost 2010 - desembre 2010.
  • Arxiu 3, 50 següents discussions: desembre 2010 - abril 2011.
  • Arxiu 4, 50 següents discussions: abril 2011 - desembre 2013.
  • Arxiu 5, 50 següents discussions: desembre 2013 - novembre 2014.

Taller d'iniciació a Reus[modifica | modifica el codi]

Lluís, estic intentant enviar-te un correu per parlar de la trobada a Reus, i, o no t'entenc la lletra o no em funciona el correu, perquè rebota. La directora em proposa la tercera setmana de gener. M'hauries de dir quin dia et va bé, i si el format seria com el del Centre d'Estudis Riudomencs. Caldrà portar-se l'ordinador?--Magenri (disc.) 18:22, 26 nov 2014 (CET)

El teler de Llum[modifica | modifica el codi]

Bon dia Lluís, jo seré el coordinador del projecte de Viquipedia des del Teler de Llum, a Tarragona i et volía preguntar si aquest esquema d'informació és l'adequat d'acord amb els criteris de la Viquipedia, o si hi han punts que siguin incorrectes, o ens deixem algun factor important. Gràcies.

• Introducció Naixement/Defunció (Dades i ciutats)/ Art: pintor, escultor etc…/ Moviment artístic/ Influencies

• Biografia Informació sobre la seva família (pare, mare, germans) i breu descripció dels orígens d’aquesta./ Infància/Adult (Formació, ciutats on va viure, viatges, data de publicacions d’obres etc...)/ Exposicions a museus o galeries (data, integrants, obres exposades etc...)/ Contactes amb altres artistes i amb moviments.

• Obres Catàleg d’obres (fotografies)

• Bibliografia i enllaços externs Plantilla:Victor.Ordonyez

BPT[modifica | modifica el codi]

Hola Lluís,

he tingut una correspondència molt agradable amb Dolors de la BPT, que em va enviar fotos que puc descarregar. El que em va permetre millorar l'article sobre la BPT, que ara existeix en català, neerlandès i francès, i il·lustrat amb imatges d'obres emblemàtiques. Fins aviat. --Flamenc (disc.) 22:09, 1 des 2014 (CET)

El Jordi de Bofarull li caldria posar-se en contacte amb tu[modifica | modifica el codi]

Lluís: La primera cosa és que em dispensis que al final no pogués venir a la 7a Viquitrobada: vaig literalment de bòlit. La segona cosa és que al Jordi de Bofarull li convé de posar-se en contacte amb tu; li pots fer un correu: jordi.bofarull@urv.cat; moltes gràcies.--Marcel Banús (Dialoguem) 22:12, 3 des 2014 (CET)

PS: Jordi de Bofarull és sotscoordinador del Servei Lingüístic de la URV; va participar a la darrera Viquimarató (al Port de Tarragona).

@Marcel Banús: Gràcies, li acabo d'enviar un mail. Fins aviat! PS: Considera d'apuntar-te al Viquiprojecte:Camp de Tarragona. --Lluis_tgn (disc.) 00:29, 4 des 2014 (CET)
@Lluis tgn: 1) gràcies, 2) ja m'hi he apuntat; ara caldrà veure de quant temps disposo; ai. Una abraçada.--Marcel Banús (Dialoguem) 01:15, 4 des 2014 (CET)

Projecte Teler de Llum[modifica | modifica el codi]

Soc el coordinador del Viquiprojecte:Teler de Llum, voldria mostrar-te un primer intent d'article d'un dels articles que figuren a la llista. Com ho hauría de fer? redacto una prova aquí? Gràcies Victor.Ordonyez (disc.) 14:03, 10 des 2014 (CET)Victor Ordoñez

Quinzena de la Qualitat[modifica | modifica el codi]

Bones! El 22 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, en la que espero que participis. Encara som a temps d'afegir modificacions, si ho creus necessari, i et recordo que pots apadrinar categories. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 10:19, 16 des 2014 (CET)

Cercant un mentor[modifica | modifica el codi]

Sistema de mentorització
Mercè Remolí Pérez (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 18:47, 19 des 2014 (CET)

Gràcies per ajudar-me. he seguit els teus consells i crec que l'article ara està més o menys acceptable, però no sé com haig de fer per publicar-lo. Puc passar-lo directament des del meu espai de proves?

No sé com s'ha de fer per substituir un codi per l'altre. Millor dit per començar no sé com trobar el codi a la meva pàgina de proves. Ho sento sóc molt maldestra--Mercè Remolí Pérez (disc.) 18:41, 21 des 2014 (CET).

Ho sento Lluís no me'n surto. Crec que renuncio. Gràcies de totes maneres. Bon Any!--Mercè Remolí Pérez (disc.) 09:56, 22 des 2014 (CET)

Castell de Pelacalç[modifica | modifica el codi]

Gràcies Lluïs per l'ajut. Estic mirant de situar totes les referències al peu i les cites inserides amb el nom de referència però encara no he acabat de resoldre-ho. És molt agradable veure que algú t'ajuda a millorar i espero que segueixis "controlant". Elena Fàbregas (disc.) 16:53, 30 gen 2015 (CET)

Salutacions[modifica | modifica el codi]

Hola Lluís! M'ha agradat molt que tu generesis el missatge de benvinguda a la IP 77.231.171.116, em sap greu donar-vos feina ... però només faig alguna edició molt puntual quan trobo algun error o coses (que em semblem) poc adequades. Ara estic molt ocupat amb d'altres projectes, potser més endavant tornaré a col·laborar una mica més activament. Salutacions, m'he alegrat molt de retrobar-te. LouPeter.

Benvinguda[modifica | modifica el codi]

Hola Lluís, moltes gràcies per la teva benvinguda. Dins de les meves possibilitats miraré de contribuir a millorar la Viquipèdia. Espero que m'ajudis quan tingui dubtes.

Salutacions.

Manel --Manel carrasco (disc.) 18:54, 3 feb 2015 (CET)

Gràcies[modifica | modifica el codi]

Hola Lluís, gràcies per les felicitacions, espero poder contribuir amb algunes cosetes d'ara endavant. Fins aviat DoriyakiSan (disc.) 18:56, 4 feb 2015 (CET)

Viquiprojecte ICIQ[modifica | modifica el codi]

Hola Lluís ja he vist les modificacions que has fet, gràcies. La veritat s'ha m'ha fet molt difícil fer l'article. Sobretot la taula així com fer l'enllaç a altres idiomes. --Iturri81 (disc.) 17:26, 16 feb 2015 (CET)

Cercant un mentor[modifica | modifica el codi]

Sistema de mentorització
NoeGab (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 13:08, 6 març 2015 (CET)

Hola! Estic editant un article per una assignatura que fa projecte amb la Viqui. Tinc un dubte respecte a les referències. Exactament què són? Vull dir és d'on he tret la informació? O això va a enllaços externs? Tinc una mica de dubte perquè ara mateix només he tret la info d'una pàgina i tampoc l'he copiada al peu de la lletra.

Moltes gràcies!