Usuari Discussió:WikiPrisma

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:WikiPrisma/Arxiu 1 en data 29-07-2016.

Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «El Tecnològic»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «El Tecnològic», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Resposta a «Proposta d'esborrat»

Categoria petita a Tipus de registres DNS

2
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Recorda: S'ha consensuat que les categories continguin un mínim de cinc elements a curt termini. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les categories massa buides seran eliminades pel procediment ràpid tret que es consensuï una excepció per necessitats estructurals.

Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Tipus de registres DNS

MarcCeleiro (discussiócontribucions)

D'acord! Gràcies :)

Resposta a «Categoria petita a Tipus de registres DNS»

Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola!

Com altres membres de la comunitat, esteu utilitzant Flow.

Un nombre creixent de comunitats està utilitzant Flow, o ho està considerant. Encara que no hi ha cap gran desenvolupament planejat per a Flow a curt termini, l'equip de Col·laboració de la Fundació Wikimedia segueix interessat en el projecte i en proveïr un millor sistema per a discussions estructurades.

Compartint les vostres opinions sobre Flow ens podeu ajudar a prendre decisions sobre les següents passes en aquest projecte. Què funciona bé? Què no funciona i caldria millorar?

Participeu en aquesta enquesta, la qual és administrada per un servei extern. No requereix el vostre correu o nom d'usuari. Llegiu la nostra política de privadesa.

Moltes gràcies per les vostres idees i opinions sobre Flow!

Trizek (WMF), en nom de l'equip de Col·laboració, 12:07, 7 set 2016 (CEST)

Resposta a «Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç!

MarcCeleiro (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquirepte Any Llull de Viquidites»
Cap més tema anterior