Usuari Discussió:Bloguer

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Bloguer/Arxiu 1 en data 15-07-2018.

Marti.bdb (discussiócontribucions)

Bon dia,

com a participant del Viquiprojecte d'Articles absents de l'any 2012 t'informem que es reprèn el Viquiprojecte. T'animem a participar de nou per a fer crèixer la Viquipèdia en català.

Gràcies.

Resposta a «Viquiprojecte:Articles absents»

Llista de programació original distribuïda per Netflix

1
Amortres (discussiócontribucions)

N'he proposat l'esborrat

Resposta a «Llista de programació original distribuïda per Netflix»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la gran faena que fas! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Bloguer (discussiócontribucions)

Hola, Capsot! Gràcies per pensar en mi :) No hi podré ser, però espero que vagi molt bé. Salut i bon estiu!

Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre! Amb molt de goig! :) Em sap molt de greu. Aprofite el missatge per a assabentar-te que farem una Viquitrobada a finals d'any i espere que t'hi podrem veure! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia Bloguer!»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Dear Participants,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2021, the seventh Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2021. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

This form will be closed at March 15.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2022.02

Resposta a «Wikipedia Asian Month 2021 Postcard»
F3RaN (discussiócontribucions)
A continuació s'entrega a
l'usuari/usuària
Wlgcejxvf6dphk97
una

per la contribució de 4 articles

durant el
Mes de l'Àsia 2021
de part del jurat d'enguany 
--F3RaN (disc.) 22:27, 2 des 2021 (CET)

Felicitats i gràcies per la teva participació al viquiprojecte Mes de l'Àsia d'enguany. Reps de part del jurat una merescuda distinció.

F3RaN (discussiócontribucions)

Per cert, es genera algun tipus d'error amb les pàgines de discussió noves. No entenc per què el nom d'usuari no surt correctament. Ho sento. A la pàgina d'usuari tot va bé.

Resposta a «Asian Month 2021 / Mes de l'Àsia 2021»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. No et conec gaire però gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon diumenge!»

Enviament màscares de la Viquipèdia 2021

1
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretariawikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

Resposta a «Enviament màscares de la Viquipèdia 2021»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants, Jury members and Organizers,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2020, the sixth Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2020. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

  • This form will be closed at February 15.
  • For tracking the progress of postcard delivery, please check this page.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01
Resposta a «Wikipedia Asian Month 2020 Postcard»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Resposta a «Wikipedia Asian Month 2020 Postcard»
F3RaN (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la teva participació al Mes de l'Àsia a la Viquipèdia. Enguany s'han creat en total 413 nous articles en català relacionats amb l'Àsia. A destacar, les biografies de dones i els articles sobre l'Àsia Central, entre d'altres. A nivell global, s'han creat al menys 6.672 articles. El recompte i verificació d'articles durarà encara fins al 31 de desembre. Per experiència amb edicions passades, imagino que un cop tots els jurats hagin acabat la seva feina, l'organització internacional contactarà a cadascú dels participants mitjançant la pàgina de discussió, detallant les instruccions per sol·licitar l'enviament de postals des de l'Àsia. Et recomano paciència ja que el procés és llarg. L'any passat les postals foren enviades amb diversos mesos de retard. De nou, gràcies i desitjo que participis a la pròxima edició! --F3RaN (disc.) 22:33, 2 des 2020 (CET)

MEDALLA DE BRONZE per haver contribuït amb 6 articles durant el Viquiprojecte Mes d'Àsia 2020. El jurat, --F3RaN (disc.) 22:33, 2 des 2020 (CET)
Resposta a «Asian Month 2020»