Usuari Discussió:Toployon

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Toployon! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 16:35, 29 abr 2013 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: No t'oblidis d'afegir els interwikis (enllaços al mateix article a la viquipèdia en altres idiomes). Pots consultar com es fa això aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Pedro Quesada Cerdán.


--Carles (enraonem) 12:36, 14 maig 2014 (CEST)[respon]

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia![modifica]

Hola Toployon! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:

Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Toployon (disc.) 19:49, 16 maig 2014 (CEST)[respon]

Viquiprojecte:Ficomic[modifica]

Viquiprojecte Saló del Còmic
Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació al
Viquiprojecte FICOMIC
en motiu de la 32a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona (2014).
Gràcies!

--Kippelboy (disc.) 06:35, 18 maig 2014 (CEST)[respon]

espero que encara que hagi acabat el concurs ens continuïs ajudant amb còmics diversos com fas de la biblioteca, ja has vist que és un camp on necessitem moltes mans :)--barcelona (disc.) 12:23, 18 maig 2014 (CEST)[respon]
I tant! Ara que he tornat a agafar una mica el ritme espero continuar afegint informació. --Toployon (disc.) 16:41, 19 maig 2014 (CEST)[respon]

Hola Toployon!

T'informo que a partir del pròxim dimecres dia 27 i fins el diumenge 31 de gener, coincidint amb la gala d'entrega dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, tindrà lloc la 5ª edició del Viquiprojecte Cinema!

L'objectiu és crear i millorar articles relacionats amb el món del cinema: vuitena edició del Premis Gaudí, Globus d’Or, Oscars, etc.

T'animo a participar-hi i a fer-ne difusió a altres usuaris que hi puguin estar interessats. Gràcies!

--F3RaN (disc.) 18:27, 19 gen 2016 (CET)[respon]

Hola Toployon,

La setmana que ve, el dijous 30 d'abril, comença la 4a edició del viquiprojecte del còmic, que coincideix amb l'estrena del Saló Internacional del Còmic de Barcelona d'enguany (llegeix-te les condicions aquí). El Viquiprojecte durarà una setmana, fins el dijous 6 d'abril. Si t'interessa, t'animo a participar-hi i a escriure i millorar tota mena d'articles de còmic. Si pots, fes-ne també difusió. Gràcies! --F3RaN (disc.) 19:40, 23 març 2017 (CET)[respon]