Viquiprojecte:Il·lustració científica

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: VP:IC)
Viquiprojecte: Il·lustració científica
Viquipèdia
Drecera:
VP:IC

Aquest viquiprojecte té com a propòsit crear o millorar articles de temes relacionats amb la il·lustració científica i temes afins (il·lustració naturalista, il·lustració tècnica, infografia ...) o continguts relacionats (tècniques artístiques, sistemes de representació, ...).

Objectius[modifica]

  • Fer un diagnòstic dels continguts relacionats amb la il·lustració científica a Viquipèdia.Fet Fet! però podeu ajudar a polir-ho.
  • Crear o millorar articles sobre els conceptes clau relacionats, autors i obres significatius, corrents o estils, tècniques utilitzades, etc. En procés En procés... (vegeu Viquimarató i Per fer)
  • Promoure la creació i/o alliberament d'imatges d'il·lustració científica i fer-ne ús als articles de Viquipèdia. En procés En procés... (vegeu wikiArS)
  • Fer activitats per assolir aquests objectius

Participants[modifica]

Afegeix el teu nom

NOTA: Encara no teniu compte d'usuari a la Viquipèdia? Registreu-vos aqu í

Ajuda[modifica]

Esteu aprenent a editar la Viquipèdia? Aquí teniu una mica de documentació :

També:



« Una bona il·lustració permet simplificar la informació que aporta la visió d’un organisme i destacar-ne els elements o aspectes essencials en cada moment.

[...]

Malgrat els grans avenços assolits amb la fotografia, aquesta és tan natural que no permet ressaltar detalls o motius que són necessaris tant per a la identificació dels organismes com per a mostrar característiques de la seva biologia.

»
— Jordi Corbera, Francesc Pages, Josep Maria Gili. Il·lustracions de meduses, cinc segles d'història.