Viadeo

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Viadeo
Tipus Privada
Data de fundació 2004
Seu París
Persones clau Dan Serfaty, Thierry Lunati
eslògan(s) La teva xarxa és més poderosa del que imagines
Lloc web es.viadeo.com/es/
Tipus de lloc web Servei de xarxa social
Registre Necessari
Nombre d'suaris 55,000,000+
Disponible en Anglès, castellà, portuguès, alemany, italià, francès, rus
Situació actual Activa

Viadeo és una xarxa social professional utilitzada per més de 55 milions de persones[1] que va ser creada a França i que s'ha anat ampliat a nivell internacional,[cal citació]especialment a Europa i en països emergents. Té seu a París i oficina a Barcelona entre altres ciutats europees i el maig de 2010 va obrir una delegació a San Francisco.[cal citació] Està disponible en diverses llengües: castellà, anglès, rus, francès, italià, alemany i portuguès.

Viadeo està dissenyada per a professionals que desitgin incrementar les seves oportunitats de negoci (recerca de nous clients, socis o proveïdors ...), gestionar i desenvolupar la seva xarxa de contactes professionals i augmentar les seves oportunitats d'ocupació a partir d'augmentar la seva visibilitat.

Els tres usos més habituals d'aquest servei són la recerca de socis potencials, oportunitats d'ocupació i millora de visibilitat i reputació online. Els ingressos els aconsegueixen a través d'anuncis (20%), pels seus serveis als caçatalents o reclutadors d'empleats per a empreses (30%) i a través del pagament per ús (50%). Tenir un perfil de Viadeo és gratis, però no escriure a gent que estigui fora de la nostra xarxa social o poder saber qui ha consultat el nostre perfil. Per tenir accés a aquesta informació s'ofereix una versió de pagament.[2] El registre en aquesta xarxa social és molt senzill, simplement s'ha d'indicar el nom i els cognoms, el correu electrònic i la data de naixement. Després, un cop registrat, és el moment d'emplenar el perfil afegint una fotografia i dades sobre la formació i l'experiència laboral.

Un altre dels aspectes forts de Viadeo és que permet sincronitzar el perfil amb Outlook, així com els contactes de Gmail, Yahoo o Hotmail. Ofereix també la possibilitat de connectar l'usuari amb el Twitter personal. D'aquesta manera tot el que es publiqui a Viadeo es difondrà a través de Twitter a temps real.[3]

Actualment també es pot accedir a Viadeo a través de dispositius amb sistema operatiu Android, iOS i Windows Phone.

Referències[modifica | modifica el codi]

  1. Viadeo. [Consulta: 7/04/2014]
  2. Rosa Jiménez Cano.Viadeo, la competencia de Linkedin. [Consulta: 7/04/2014] 
  3. Gaimon, A. (2013). La red social Viadeo y sus ventajas. [Consultat: 10/04/2014]