Vicent Palatsí Armero

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaVicent Palatsí Armero
Biografia
NaixementVicent Gabriel Palatsí Armero
12 juliol 1960
Castelló de la Plana

Vicent Palatsí Armero (Castelló de la Plana, 1960) és un professor i escriptor valencià. La seua faceta d'escriptor s'enceta amb la publicació del llibre infantil Olaia es desmaia i altres contes, editat per Tàndem el 1996. El 2002, Edelvives li publica Curteatre, un recull de textos teatrals adreçat al públic juvenil. El 2011 apareix el seu primer llibre per a adults, Vitis vinifera cataloniae,[1][2] d'Onada Edicions[3], un conjunt de contes eròtics maridats amb vins dels Països Catalans.

Retorna a la literatura juvenil amb l'obra El cas de les paraules inaudites[4], publicat l'any 2014, també per Onada. Aquesta obra va ser seleccionada per a la campanya "Literatura Km 0"[5] a Castelló de la Plana i a Vinaròs.[6]

El 2023 publica Vitis vinifera amatoria, que amplia i modifica les històries de l'anterior llibre eròtic, i actualitza i incrementa notablement la quantitat de referències de vins, dels 35 de la primera edició, a 59 en l'actual, tots ells dels territoris catalanoparlants. L'Associació Enològica de Castelló[7] va organitzar una presentació exclusiva per als associats, on l'autor va estar acompanyat a la taula pel membre de la junta directiva, Paco Prades.

Vicent Palatsí, 2022, a Moixent

Obres[modifica]

  • Olaia es desmaia i altres contes, 1996, Tàndem.
  • Curteatre, 2002, Edelvives.
  • Vitis vinifera cataloniae, 2011. Onada Edicions.
  • El cas de les paraules inaudites, 2014, Onada Edicions.
  • Vitis vinifera amatoria, 2023, Onada Edicions

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]