Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Drecera:
VP:CNU

A petició del propi viquipedista, un buròcrata pot canviar el nom d'usuari d'aquest, mantenint les seves preferències i contribucions sempre i quant tingui menys de 200.000 contribucions i el nom que desitgi no existeixi. Si el compte desitjat existeix però no té cap contribució, es pot demanar la seva usurpació.

Vegeu també: m:Right to vanish (dret a desaparèixer).

English: Instructions are similar to English Wikipedia ones. Please, click on "New Request" button below, or alternatively copy and add next text at the very bottom of the page, replacing upper case parameters:
{{subst:Reanomenausuari|CURRENT|NEW|REASON}} ~~~~
For usurpation requests there is no need to create a temporary account. Fill the request as:
{{subst:Reanomenausuari|None|YOUR_SUL_ACCOUNT|Usurpation request}} ~~~~
and provide a diff in your home wiki signed by SUL owner confirming this request.

 Nova sol·licitud / New request


Instruccions[modifica | modifica el codi]

En cas que el compte ja estigui registrat, vegeu Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari/Usurpació.

En aquesta pàgina només es poden demanar canvis en la Viquipèdia en català. Per demanar-ho en altres projectes vegeu m:Index of pages where renaming can be requested. Si el projecte no és en aquest índex, contacteu directament amb un buròcrata local que podeu trobar a la pàgina Special:ListUsers/bureaucrat d'aquell projecte. Si no hi ha cap buròcrata en actiu, demaneu-ho a m:Steward requests/Username changes. Per sol·licituds en general sobre problemes amb el compte unificat vegeu m:Steward requests/SUL requests.

Per a canviar el vostre nom d'usuari a la Viquipèdia en català, seguiu les següents instruccions.

 • Limitacions i restriccions.
  • Els comptes no es poden fusionar o esborrar, només reanomenar. Tampoc és possible reassignar les edicions fetes amb una adreça IP.
  • Si teniu alguns milers d'edicions i la longitud de la cua de treballs és alta, el procés pot trigar algunes hores (fins a un dia) en completar-se.
  • Les signatures fetes prèviament no es modificaran amb un reanomenament del compte. Podeu editar-les manualment si ho desitgeu.
  • El canvi apareixerà en el registre de reanomenaments i la sol·licitud serà arxivada. Això és en benefici de la transparència i no hi poden haver excepcions.
 • Abans de demanar el canvi. El procés de canvi de nom carrega molt els servidors. Considereu abans altres alternatives:
 1. Podeu personalitzar la vostra signatura. Les edicions es continuaran atribuint al vostre compte d'usuari, però canviarà el nom en les pàgines de discussió.
 2. Si teniu poques edicions, podeu crear un nou compte i abandonar l'antic. Per evitar suspicàcies sobre l'ús de comptes titella, indiqueu en el compte antic que l'heu abandonat.
 • Per demanar el canvi:
 1. Comproveu que el nou nom que desitgeu utilitzar estigui disponible en tots els projectes i no el creeu. Tingueu en compte que no és possible fusionar les contribucions de dos noms d'usuari.
 2. Punxeu sobre el requadre "Nova sol·licitud" i substituïu els tres paràmetres demanats: nom vell, nom nou i motiu pel que desitgeu el canvi. Quan feu la petició, vigileu que estigueu registrat amb el nom vell per poder validar la sol·licitud.
 3. Normalment els buròcrates tenen aquesta pàgina a la seva llista de seguiment. Si no rebeu notícies poseu-vos en contacte amb un buròcrata.
 4. Si sou un usuari administrador o un bot, feu-ho constar en la petició.
 • Després del canvi:
 1. Quan es realitzi el canvi, aquest apareixerà a la llista Especial:Log/renameuser i totes les edicions del vostre antic usuari seran atribuïdes al nou usuari. En ocasions aquest canvi no és immediat i depèn de la cua de treballs.
 2. El buròcrata té l'opció de reanomenar automàticament la pàgina d'usuari, la pàgina de discussió i les subpàgines d'usuari. Comproveu que tot està correcte.
 3. Reviseu la vostra signatura per si cal adaptar-la al nou nom.
 4. Si desitgeu prevenir que el vostre nom antic sigui utilitzat per un altre usuari, creeu-lo de nou i demaneu a un administrador que el bloquegi.
Nota: Les sol·licituds s'arxiven automàticament al cap de 15 dies de la seva resolució.


GetFresh → Livehouse[modifica | modifica el codi]

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 20:24, 10 ago 2014 (CEST)

Maceleiro → Prisma[modifica | modifica el codi]

S'està en procés per fer que tots els comptes siguin únics per tots els projectes de Wikimedia. El nom demanat ja està usat en altres projectes, ho pots comprovar en l'enllaç de més amunt "eina SUL". Escull-ne un altre que estigui lliure. Desprès fes la petició de canvi global a m:SRUC. Avisa si tens alguns dificultat. --V.Riullop (parlem-ne) 10:28, 26 ago 2014 (CEST)

JonatanRomero → FrancescRomero[modifica | modifica el codi]

Demana un canvi global a m:SRUC, així es canviarà de cop en tots els projectes i no es trencarà el compte unificat. Si hi trobes cap dificultat, avisa. --V.Riullop (parlem-ne) 20:35, 27 ago 2014 (CEST)