Viquipèdia:La taverna/Ajuda

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia
Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una càmera fotogràfica Multimèdia
Icona de la Barra de la Taverna de la Viquipèdia.png
A l'apartat d'ajuda de la taverna atenem les demandes o preguntes de la gent i els problemes tècnics. Sigueu pacients, però, que tard o prompte algun usuari vos n'atendrà. Es mostren les converses actives i s'arxiven automàticament les que tenen més de 15 dies d'inactivitat. Si voleu reprendre converses velles, cerqueu-les a l'arxiu de l'ajuda i inicieu un fil nou enllaçant a les converses prèvies.
Mostra la taverna sencera | RefrescaAmunt | Inicia un nou tema

Problemes per editar amb Mozilla-Firefox 31.0[modifica | modifica el codi]

M'he perdut alguna nota tècnica, és un mal genèric o tinc un problema personal ?. Fa uns dies que m'han deixat de funcionar certes facilitats, com ara que no apareix el reftoolbar, ni em surt la barra d'edició de l'extensió del Firefox, ni em mostra un pop-up quan em poso sobre les citacions, o no em fa la suggerència d'article quan començo a escriure a la caixa de cerca. He revisat els paràmetres de Preferències i estan com se suposa que han d'estar per a què aquestes coses passin. Alguna pista ?.amador (disc.) 17:21, 24 ago 2014 (CEST)

Diria que a mi amb Chrome em va bé.--Pere prlpz (disc.) 17:58, 24 ago 2014 (CEST)
Si. M'havia deixat dir que amb Explorer si que em funciona. Per això penso que deu ser un problema de (in)compatibilitat per algun canvi que no identifico. Merci,amador (disc.) 20:59, 24 ago 2014 (CEST)
amador A mi amb iceweasel (codi firefox) i linux em funciona perfectament, és possible que tinguis el javascript desactivat? --Anskar (disc.) 16:03, 28 ago 2014 (CEST)

Caixa de navegació "descoŀlapsada"[modifica | modifica el codi]

Sembla que algú ha tocat alguna cosa però no sé on. Una Plantilla:Caixa de navegació com ara Plantilla:Anarquisme hauria de ser coŀlapsada per defecte, però es veu desplegada i sense possibilitat de coŀlapsar-la. Fa un parell de dies funcionava bé.--QuimGil (disc.) 15:27, 28 ago 2014 (CEST)

Caixa de navegació està protegida i la última revisió és del 2013, miro la d'anarquisme --Anskar (disc.) 15:42, 28 ago 2014 (CEST)
Jo diria que és un problema general. He estat mirant diverses plantilles de ciclisme que ahir em funcionaven bé i fins i tot vaig modificar i ara no es poden col·lapsar i descol·lapsar.--Pcm (disc.) 15:51, 28 ago 2014 (CEST)
venia a dir el mateix, sembla que és problema de javascript a alts nivells (¿meta?) que ara mateix no podem remenar des d'aquí --Anskar (disc.) 15:55, 28 ago 2014 (CEST)

diria que ja s'ha arreglat --Anskar (disc.) 16:18, 28 ago 2014 (CEST)

Per l'hora suposo que ho ha resolt aquesta edició que en Vriullop comentava en un altre apartat de la taverna.--Pere prlpz (disc.) 17:00, 28 ago 2014 (CEST)