Viquipèdia:Petició de marca de bot

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Aquesta plana és per demanar la marca de bot. Indicau el nom del bot i signau si us plau, recordau que abans heu de crear un compte d'usuari pel bot amb un nom que contengui, precisament aquestes 3 lletres (bot). A la pàgina d'usuari del bot heu d'identificar qui és l'usuari operador, per exemple amb la plantilla:Bot. Feu algunes proves d'edició i sol·liciteu l'aprovació.


GerardBot[modifica | modifica el codi]

Eines administratives: contrib.SULreg.fes-lo

Operador: Gerardduenas

Programa utilitzat: Pywikibot Observacions: Petició de l'Arnaugir. És un bot que substitueix la plantilla antiga {{avaluat}} per la nova {{historial d'avaluacions}} de la discussió dels articles de qualitat. Aquí teniu dues diffs de proves [1][2]. El codi el teniu aquí

--gerardduenasparlem-ne 12:21, 6 des 2014 (CET)

Comentaris

Fet Fet! Hi ha també altres edicions relacionades amb els articles de qualitat que tenen el vistiplau dels participants. En cas d'altres tasques fora d'aquest àmbit, hauries de proposar-ho bé en la taverna o bé aquí mateix. --V.Riullop (parlem-ne) 11:48, 12 des 2014 (CET)


User:Egmontbot[modifica | modifica el codi]

Please remove the flag from my bot. The bot is retired. --Egmontaz (disc.) 10:25, 17 des 2014 (CET)

Fet Fet! Done. Thanks for your work. --V.Riullop (parlem-ne) 10:58, 17 des 2014 (CET)

KasparBot[modifica | modifica el codi]

Eines administratives: contrib.SULreg.fes-lo

Operador: T.seppelt

Programa utilitzat: Java, (own framework)

Observacions: #1 move authority control information (Plantilla:Autoritat) to wikidata and replace the template with a blank {{Autoritat}} (see en:Wikipedia:Bots/Requests for approval/KasparBot), #2 add {{Autoritat}} to pages with authority control information on wikidata but without a local template transclusion on cawiki (see en:Wikipedia:Bots/Requests for approval/KasparBot 2)

--T.seppelt (disc.) 23:38, 25 maig 2015 (CEST)

Comentaris

Ping Pere prlpz, algun comentari? --V.Riullop (parlem-ne) 10:03, 26 maig 2015 (CEST)

De les feines proposades, la #2 de posar la plantilla {{Autoritat}} als articles que no la tinguin però hi hagi informació a Wikidata és l'única que faig jo de tant en tant, però encantat que hi hagi algú més que també la vulgui fer. La tasca #1 de passar els paràmetres de la plantilla a Wikidata i esborrar-los en local és el que recomana les instruccions de la plantilla, tot i que fins ara només ho hem fet amb gaires plantilles (que jo recordi només ho ha fet parcialment en KRLS amb la {{commonscat}}). Suposo que si no ho hem fet ha estat per la poca prioritat i per prudència amb Wikidata al principi de la seva implantació, però ara diria que Wikidata ja és prou de fiar i no veig avantatges clars en mantenir duplicats en local els paràmetres de les plantilles, de manera que tampoc veig inconvenients en la feina #1. Fent un cop d'ull a en:Special:Contributions/KasparBot sembla que tot funciona bé.
@T.seppelt: As far as I know, we don't have detailed rules about where to place {{Autoritat}} since template documentation just states "after navigation templates and before categories" but quite often there is a lot of stuff between navigation templates and categories. Just in case it might be helpful to you, you can see the rules I used in the function "insertaut" of Usuari:PereBot/robot posa plantilles variades.--Pere prlpz (disc.) 10:30, 26 maig 2015 (CEST)