Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Gaspar Homar i Mezquida

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Proposo dos petits canvis d'organització per a fer més agradable la lectura i entenedora l'estructura, abans de donar el vot de qualitat.

  • Sóc partidari d'abreujar el títol de l'apartat 2.1. Eliminaria "preludi del modernisme" i ho inclouria a dins del contingut, en tot cas. És evident que és el preludi del modernisme, ja es veu que és anterior.Fet Fet!--amador (disc.) 06:50, 8 març 2014 (CET)
  • Per altra banda, potser es podria agrupar els apartats 3-5 sota un títol de "Característiques singulars" o "Estil".--Medol (disc.) 21:25, 7 març 2014 (CET)Fet Fet!, he posat "Arts aplicades"--amador (disc.) 06:50, 8 març 2014 (CET)
Molt bé el redactat i el suport gràfic. Detalls:
  • Hi ha l'expressió "una actitud molt internacional" que no m'acaba d'entusiasmar per no he trobat l'alternativa. Fet Fet!
  • No he sabut trobar el que són "estilemes". Fet Fet!. He creat l'article, amb poc convenciment de que sigui la paraula correcta, ja que no ho he trobat ni al DIEC ni al TERMCAT. Algú ho sap del cert ?--amador (disc.) 21:55, 19 març 2014 (CET)
  • Miraria que els quadres amb gràfics de posar-los entre el text. Quan es posen al final de la secció queden molt enganxats al títol de la següent sessió. Fet Fet!Però mooooolt bona feina. D'artista modernista!--Peer (disc.) 10:43, 16 març 2014 (CET)