Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Guerra italiana del 1521-1526

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bona feina, Lepti. Unes quantes coses:

  • He corregit dos enllaços a desambiguacions.
  • Estaria bé millorar una mica les referències:
    • Hi ha el primer paràgraf de la primera secció que no en té.
    • Uns quants paràgrafs que també semblen tenir les seves frases finals sense referenciar (no ho sé, però podria ser que simplement les referències no estassin situades a un lloc no adequat).
    • La secció Navarra té molts paràgrafs i només està referenciat el darrer. Potser bastaria una sola referència si es fessin dos o tres paràgrafs i es confirma que aquesta ho verifica tot.
  • Sembla que s'han de corregir uns quants peus de foto.
  • S'haurien de reemplaçar les referències a pàgines personals com [1] i [2]. També hi ha dues referències (52 i 57) mortes.
  • Estaria bé usar les plantilles {{Ref-llibre}} i similars per a la Bibliografia. Si es fa això, es podrà relacionar les referències i la bibliografia tal com es fa a Juan Martínez Montañés, per exemple.

En quant a millores del TAO, crec que n'hi ha una molt clara que caldria implementar i que l'Amicalbot ja tenia: no traduïa els enllaços interns sinó que els cercava a través dels interwikis. Exemple. Seria fàcil d'implementar, això? Pau Cabot · Discussió 09:24, 28 set 2014 (CEST)

Gràcies pels teus comentaris, en prenc nota. Quant a la funció de buscar enllaços via interwikis, està fora de les meves capacitats tècniques, però si algú sap com fer-ho i em pot ajudar, benvingut sigui.— Leptictidium (digui, digui) 22:42, 29 set 2014 (CEST)
Avís en Gomà per si te'n pot dir res. Pau Cabot · Discussió 06:41, 30 set 2014 (CEST)

Hola!

  • Molts peus d'imatge estan actualment "trencats" no sé si ja ho estaven quan es va avaluar l'article.

* Personalment prefereixo separar "notes" i "referències" en dos apartats separats per millorar el layout de l'article.

  • Crec que caldria crear una taula de batalles (en tenim com a mínim 2) i una altra de context de les Guerres italianes. Si vols això ho puc fer jo.

Fet Fet! Salut! --Jey (disc.) 18:54, 2 oct 2014 (CEST)

Ja he arreglat el tema dels peus de fotos. Continuo mirant-me les altres qüestions que heu proposat. @Jey:, t'estaria molt agraït si poguessis ocupar-te de les taules.— Leptictidium (digui, digui) 12:46, 3 oct 2014 (CEST)
  • Una altra cosa que no havia vist és que no s'utilitza la plantilla {{sfn}} per les referències. Em sap greu sé que és un maldecap però crec que per ser AdQ ho ha de tenir. --Jey (disc.) 14:21, 3 oct 2014 (CEST)
Bon consell... Vaja, l'he provat amb la de Hackett i sembla que hi ha un problema. Saps quin és? — Leptictidium (digui, digui) 22:22, 3 oct 2014 (CEST)
El problema és que amb la plantilla sfn no s'ha de posar ref abans i després. N'he arreglat alguns. Endavant!--Medol (disc.) 09:46, 4 oct 2014 (CEST) I una altra cosa, que és que convé posar la bibliografia amb la plantilla correcta perquè sfn sigui útil.--Medol (disc.) 14:18, 4 oct 2014 (CEST)
Tan se val la plantilla com per exemple ref-llibre o ref-publicació en la bibliografia mentre porti el id corresponent al camp ID que ocupa el sfn en el text. Per exemple: plantilla text {{sfn|CAMP_ID|p=NUM. PÀGINA QUE ES CITA}} plantilla secció bibliografia: {{ref-llibre|autor=autor de l'obra |id=CAMP_ID}}, on cap conté el codi de referències <ref></ref>--Manlleus (disc.) 16:36, 4 oct 2014 (CEST)
Si necessiteu ajuda amb això m'aviseu.--Manlleus (disc.) 16:38, 4 oct 2014 (CEST)
Em sembla que ja ho he arreglat. Els llibres no utilitzats els he situat a "Bibliografia complementària".--Medol (disc.) 17:55, 4 oct 2014 (CEST)
Estic molt agraït pel teu ajut, @Medol:. Continuo treballant en els altres suggeriments fets. — Leptictidium (digui, digui) 09:49, 13 oct 2014 (CEST)
He corregit errors menors.--Manlleus (disc.) 18:18, 5 oct 2014 (CEST)

Leptictidium pots aclarir si ja has acabat de fer les modificacions i poden seguir les votacions? Gràcies! --Jey (disc.) 15:59, 18 oct 2014 (CEST)