Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Josep Maria Subirachs i Sitjar

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Podries considerar canviar "Petó de Judes" per "Bes de Judes" ?. Arrel d'un article meu en que li deia petó, es va produir aquesta acord. Disculpa que se'm passés a l'avaluació. Merci,--amador (disc.) 07:35, 18 gen 2015 (CET)

Fet Fet! Gràcies.--Canaan (disc.) 17:07, 18 gen 2015 (CET)

Està molt bé. Només tinc un comentari i una petició. El comentari és que pel meu gust alguns apartats són molt llargs, per exemple l'escultura, potser es podria dividir per les etapes, no ho sé, però entenc que és opinable. El que sí que trobo a faltar és alguna referència al llarg llistat d'obres representatives, exposicions i premis i reconeixements. Segur que en algun llibre apareixen aquestes llistes, però considero que convindria trobar a quin, i incloure la citació. Per la resta, superbé.--Medol (disc.) 16:52, 16 feb 2015 (CET)

Fet Fet! Gràcies.--Canaan (disc.) 17:44, 16 feb 2015 (CET)
Visualment m'agrada molt més. Moltes gràcies. Pel que fa a les referències als reconeixements, n'he afegit algunes més i ara ja ho veig bé. No obstant, considero que convindria treballar una mica més en les referències de les obres i les exposicions. Pel que fa a les obres estaria bé conèixer els criteris de la selecció, ja que n'hi ha moltes més. Sobre les exposicions, la llista queda interrompuda el 2010, però segons la referència que has incorporat n'hi ha hagut més. Per altra banda, se'n llisten tant d'individuals com de col·lectives, estaria bé indicar quines són individuals i quines col·lectives. Les individuals hi haurien de ser totes, però no sé si les col·lectives són necessàries totes (ara mateix en manquen moltes), algunes o potser no calen.--Medol (disc.) 19:09, 16 feb 2015 (CET)
Gràcies pel teu interès. Sobre els criteris de selecció he de dir en primer lloc que fer una selecció entre un conjunt de paràmetres sempre té quelcom de subjectiu, però jo em vaig fixar principalment en les obres i exposicions que més destacaven als llibres que vaig consultar per fer l'article. No vaig afegir referències perquè em va semblar que no era necessari per un simple llistat, ja que són dades, no és cap informació que pugui ser controvertida; potser estigui equivocat, però no veig a Viquipèdia:Citau les fonts res que digui que s'hagi de referenciar cada punt exhaustivament. El cas és que ara mateix no disposo dels llibres que vaig consultar, ja que eren prestats de biblioteques. A més, referenciar cada punt d'aquests llistats seria una feinada, i tampoc tinc gaire temps últimament, no crec que em donés temps mentre dura la votació; potser, si s'hauria fet aquesta petició al període d'avaluació hauria sigut altre cosa, però al de votació... Quasi preferiria sinó suprimir aquestes seccions, tampoc són imprescindibles. En tot cas, si això afecta la candidatura i l'article no assoleix la distinció ho sentiré molt, però ara mateix no puc atendre aquesta petició. Potser en un futur, però ja dic, en el que és el termini de votació no podré, ho sento.--Canaan (disc.) 19:24, 17 feb 2015 (CET)
No és imprescindible perquè mirant-ho, a la referència que indiques ja hi apareixen totes les obres i les exposicions, el que sí que convindria és indicar almenys d'alguna manera que la llista no és exhaustiva, i valorar si convé afegir alguna exposició dels últims quatre anys de les que hi ha a la referència que has adjuntat, però ho deixo a les teves mans. No incidirà en el meu vot, em sembla que has fet una molt bona feina.--Medol (disc.) 11:32, 18 feb 2015 (CET)
Ja he indicat que és una selecció no exhaustiva, i he afegit algunes de les darreres exposicions. Gràcies per tot.--Canaan (disc.) 17:05, 19 feb 2015 (CET)